• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amanın kız 2 çocupun mu vardı senin😲kaç yaşında evlendin kuzum sen🤣
19 da evlendim 🙈 üni sınava hazırlanırken ilk görüşte aşk yaşadım eşime 🤣 20 de ilk kızm oldu 23 te de 2.ci kızm 🙈 temmuzda 24 olcm inşaAllah

Halime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
hoşgeldin Halimecim sağlıcakla ideal kilolarımıza ulaşmak dileğiyle :KK19:

19 da evlendim 🙈 üni sınava hazırlanırken ilk görüşte aşk yaşadım eşime 🤣 20 de ilk kızm oldu 23 te de 2.ci kızm 🙈 temmuzda 24 olcm inşaAllah
Hayırlı olsun kızım sağlıcakla büyüsünler bebişler☺☺😘bana da ilk görüşte aşk duası amin🤣🤣

ahahah yeni girdim neyi okumayım diye bakınıyordum. oyyy sana kardeş mi geldiiii :KK70::anne:
sen hep benim minik küçük tatlı Zeynebim olarak kalacaksın :KK60:
💃💃💃💃canımsın canım😘😘
Harikasın orticim 😍🤩👏🏻ben bugün temizlik yaptım yürüyüşe çıkamadım o yüzden😔 Akşam Leslie yapacağım inşallah 😅
Olsun ortim temizlik bile spordur harekettir😘
yarimuhendis yarimuhendis cnm köy manzaraların müthiş maşallah 😍
Çok sağ ol canım beklerim çıkın çıkın gelin☺☺🤗🤗

Hayırlı olsun kızım sağlıcakla büyüsünler bebişler☺☺😘bana da ilk görüşte aşk duası amin🤣🤣
Amin inşaAllah sağol canım ❤️
Allah gönlüne göre hayırlı biri çıkarsın karşına inşaAllah 😍

Ay ben de daha gencim çocuk yapmaya daha çok vaktim var diyordum (yaşım otuz )🤣 karta kaçmışım meğersem🤣🤣

Sağol canım form için
Çok uzun bir yolun yok öyle deme genceciksin eminim metabolizmanda hızlıdır buradada disiplinli şekilde ilerler her gün düzenli katılım sağlarsan eminim o kilolar nasıl gitti anlamazsın bile. Burada çoğumuza öyle oldu 😍

İsmim Esra benimde takım kaptanıyım 34 yaşındayım pardon 3 gün önce 35 oldum :kızgın::KK14: 🤣 bir oğlumm var. Bende fazla kilolarımı burada verdim - 20- kilo -sonrada kaldım gitmiyorum 🤣

menü sayfamızı gördün sanıyorum hergün buraya tüm takım yazıyoruz sende ister bugün ister yarın başlayabilirsin 😘😘
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Teşekürler esra hanım evet gördüm yarın itibari ile başlarım

Mezunlarımızın kiloları ne durumda acaba ??

@hawar
Monica_ Monica_
@Tempus 👀

Kızlar KİLOMUZU KORUYORUZ topiği var orada bir sorumluya kaptana ihtiyaç var ilgilenirseniz sizlere de bilgi vermek istedim elini taşın altına sokan kârlı çıkar kendi kilosunuda korur 🤗

Sadece koruma modu olduğu ve yarış olmadığı için mevcut takımlarda olduğu gibi ağır olmayacaktır oranın yükü haber vermek istedim sizlerede 🤩 bu aralar yarışmaya kilo alıp geri dönen mezunlar çok olmaya başladığı için bahar kaptanla böyle bir şey düşündük ✌️

Kilo vermeye devam eden mezunlarımızı da ekleyeyim tabi :))

Namaria Namaria
@belmayne
@ummhnisa
❤️

Thread 'Kilomuzu Koruyoruz!' Cuma Zayıflama Yarışması - Kilomuzu Koruyoruz!
Kaptanim merhaba ozlemisim sizleri😊 nasilsiniz? Herkes iyidir umarim💕
benim bu aralar kosusturmali geciyor kiloyu da koruyorum o sayede😄 kizim krese basladi onu alistirmaya calisiyoruz, yakinda evimizi tasiyacagiz onun kosturmacasi basladi
Haber verdigin icin tesekkurler 😘💕

Ay ben de daha gencim çocuk yapmaya daha çok vaktim var diyordum (yaşım otuz )🤣 karta kaçmışım meğersem🤣🤣
Deme öyle otim ya🤣🤣
Bizim evin karşısında bir tepe vardı... Komşularımla yürüyüşe başladık çocuklar babada.. O tepeye çıktık. Hergün başka yerler keşfediyoruz. Yokuştu zorladı ama adım sayısı az oldu. 8500 falan
Ay ne güzel eğlenceli de olmuştur. Ben tek başıma dönüp durayım evib etrafında🤣🤣

Back
X