Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün saçma bir gün yaşadım🤣 uyudum kalktım filan dengem şaştı canım normalde bu kadar az yemiyorum bugün çok acıktım zaten😅😅 Sporu biraz arttırmaya çalışıyorum inşallah faydasını görürüm yordu beni 🤣
İyi bakalım canım benim☺☺ben şimdi ders çalışmaya kaçıyorum görüşürüz uğrarım yine buralara🤩🤩

19 nisan
Sahur : haşlanmıl yumurta, oeynir, salatalık domates havuç
İftar : yarım kepçeden az yoğurt çorbası, 3 yk bulgur pilavı üzerine 3 yk z.yaplı fasülye salata ve 1 dilim ekmek
Ara : 2 yaprak galeta üzerine fıstık ezmesi sürdüm
Su : 2lt devam
Spor : 5bin adım = 50p ve 1000 zıp =200p
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hzlsel hzlsel
Menün çok güzel ortim 😍 sporun da gayet iyi🤩yarın ben de bulgur pilavı yapayım en iyisi aç kalıyorum yoksa🤣
İyi bakalım canım benim☺☺ben şimdi ders çalışmaya kaçıyorum görüşürüz uğrarım yine buralara🤩🤩
Kolay gelsin canım😘

Evet canim sanki yaptigim emekler bosa gitmis gibi hiasediyorum moral bozuluyor duzene girecek insallah 💞

İnsallah orticim 💞

Evet canim sporum muhtesemdi o zaman bir de aklimda sadece kilo vermek vardi. Simdi sartlar zorlasa da biraz spora yuklenicem insallah 💞

İnsallah canim + lar - ler hep oluyor onemli olan yola devam etmek cok haklisin 💞

Tesekkur ederim arkadaslar desteklerinjz icin 🌺
hadi kuzum yapabilirsin evet :KK19:

Yapıcam dersem yaparım. :KK70:

Oo çok iyi. :KK70: Mikrop bi nebze daha kolay ya. Bildin mi tak diye yapıyorsun. :KK66: Aaa ne sporu yapıyorsun? Ben de az az pilates yapmaya çalışıcam fırsat buldukça. (yapmadı :KK70:)
cnm 40 dk bölgeselli video var pilates gibi ama 500 gr ağırlığım da var :KK8:(:oha:) sonra da 20 dk cardiom var
aynen bakalım ne kaar hatırlıyorum o da aradan çıksın ;)

Evet canim sanki yaptigim emekler bosa gitmis gibi hiasediyorum moral bozuluyor duzene girecek insallah 💞

İnsallah orticim 💞

Evet canim sporum muhtesemdi o zaman bir de aklimda sadece kilo vermek vardi. Simdi sartlar zorlasa da biraz spora yuklenicem insallah 💞

İnsallah canim + lar - ler hep oluyor onemli olan yola devam etmek cok haklisin 💞

Tesekkur ederim arkadaslar desteklerinjz icin 🌺
Pazartesi arti gelmek iyi birsey bence cumaya kadar hirslaniyorsun eksi gelince bi rahatliyorsun cumaya kadar ancak onu koruyorsun bende oyle oluyor yani 🙈🙈🤣

Ooo çok iyi. Her gün yapacak mısın? :KK66: Valla ben şimdiden çoğunu unuttum. :KK70:
yok cnm pzts çrş cmts süper oluyor valla 😍 1 kgluk su şişesi de aldım ama korkuyorum :d geçerim belki öbür hafta :KK8:
aynennn bizim tıp sistemini çok saçma buluyorum zaten, herşeyi ayrı ayrı öğretip her yıl tekrarlıyorlar ama koordineli öğretmek gerektiğini düşünüyorum cnm

Tadına baktım, yemesem de olur dedim🤭😂😂

Canım emzirdigin için çok yemen normal ama kalorisi düşük şeyler yemekte fayda var gibi.yine de toplam kaloriye bir bakmak lazım.spora ve emzirmeye göre vermen lazim

Canım menulerinden kaynaklı olabilir çünkü sporun çok iyi, günlük emzirmeden de -500 calori yakıyorsun.Mumkun değil artı olman, bu hafta bi kalori hesabı yapalım mı?

Erken kapatman çok güzel olmuş canım, hesapladın mi kalorisini?
Hesapladim ortim. 1900 kalori cikti sadece yediklerim.

Bu haftayı sağsalim atlatırsam şükredicem :( aşırı iştahım açık ağlıcam 😭 kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
Geldi depresyon 😭 çok sıkı geldi hemde 😭
Menulerine biraz daha protein eklesen canim, belki daha uzun sure tokluk saglarsin boylelikle. Mesela sabah yumurtasiz gecme. Aksama da bir et cesidi olsa, ara ogunlerine sut ve/veya yogurt, kefir eklesen. Sanki boyle dahacok tokluk saglar gibi.

Back
X