Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nekadar açsam fikrinin damat poğçası diye okudum :olamaz:

Eklentiler

• Screenshot_20210420_062243.webp
    Screenshot_20210420_062243.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 19
70i görmeden bırakamam :KK43: yoksa çabuk alırm :KK43:

Ama şöyle 1 2 gün serbest yemeyi özledim ya 😞
Canım ozaman izne mi ayrılsan acaba şöyle yaparsın biraz daha esnek davranırsın sabit gelsen o hafta yada 200 300 gr artı gelsen bile iyi sana iyi gelebilir

Canım ozaman izne mi ayrılsan acaba şöyle yaparsın biraz daha esnek davranırsın sabit gelsen o hafta yada 200 300 gr artı gelsen bile iyi sana iyi gelebilir
Benimde aklıma izin geldi ama bilmiyorm ya, ramazandan sonra belki alablirm

Çok alırm diye korkuyorum

Benimde aklıma izin geldi ama bilmiyorm ya, ramazandan sonra belki alablirm

Çok alırm diye korkuyorum
Yine burdan ayrılmazsın izin döneminde kontrol altında olursun ben 3 hafta izin aldım memlekete gittim sadece ekmeğe ve akşam yemeğimin porsiyonuna dikkat ettim ve hiç kilo almadan geri döndüm sende yapabilirsin

Yine burdan ayrılmazsın izin döneminde kontrol altında olursun ben 3 hafta izin aldım memlekete gittim sadece ekmeğe ve akşam yemeğimin porsiyonuna dikkat ettim ve hiç kilo almadan geri döndüm sende yapabilirsin
MaşaAllah sana 😍

Ben kendime güvenmiyorum :olamaz: ama yapmakta istiyorum diyet öyle yada böyle bitip korumaya geçicem benim için bi antrenman olur hem, ama doğru zamanda almak istiyorum izni,
72 ilk hedefe bi ulaşaym bakim ozaman alırm inşaAllah,

Gerçi bu hafta yada diğer hafta annemler gelebilir memleketten belki ozaman da alablirm 😅 hayırlısı bakalım

Başka sayfamı yaziyoruz
Evet canım yazmıştım görmedin galiba 😘
Sağol canım form için
Çok uzun bir yolun yok öyle deme genceciksin eminim metabolizmanda hızlıdır buradada disiplinli şekilde ilerler her gün düzenli katılım sağlarsan eminim o kilolar nasıl gitti anlamazsın bile. Burada çoğumuza öyle oldu 😍

İsmim Esra benimde takım kaptanıyım 34 yaşındayım pardon 3 gün önce 35 oldum :kızgın::KK14: 🤣 bir oğlumm var. Bende fazla kilolarımı burada verdim - 20- kilo -sonrada kaldım gitmiyorum 🤣

menü sayfamızı gördün sanıyorum hergün buraya tüm takım yazıyoruz sende ister bugün ister yarın başlayabilirsin 😘😘
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Beni güncellerseniz sevinirim☺️
Düzeltme süresi içinde olsaydı güncellerdi canım ama süre geçtikten sonra listede düzeltme yapmıyoruz listeyi bir kez paylaşıyoruz yani. Yoksa gün içinde diğer arkadaşlarda gelir yazar onlarada güncellemek gerekir işin disiplini kalmaz 🤗 belli bir düzene uydurmak için böyle yaptık anlayacağın

Mehfam Mehfam

Ramazan mı senin dengeni bozdu yoksa bebekmi canım? :(

Back
X