- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #408.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ozaman izne mi ayrılsan acaba şöyle yaparsın biraz daha esnek davranırsın sabit gelsen o hafta yada 200 300 gr artı gelsen bile iyi sana iyi gelebilir70i görmeden bırakamamyoksa çabuk alırm
Ama şöyle 1 2 gün serbest yemeyi özledim ya![]()
Benimde aklıma izin geldi ama bilmiyorm ya, ramazandan sonra belki alablirmCanım ozaman izne mi ayrılsan acaba şöyle yaparsın biraz daha esnek davranırsın sabit gelsen o hafta yada 200 300 gr artı gelsen bile iyi sana iyi gelebilir
Yine burdan ayrılmazsın izin döneminde kontrol altında olursun ben 3 hafta izin aldım memlekete gittim sadece ekmeğe ve akşam yemeğimin porsiyonuna dikkat ettim ve hiç kilo almadan geri döndüm sende yapabilirsinBenimde aklıma izin geldi ama bilmiyorm ya, ramazandan sonra belki alablirm
Çok alırm diye korkuyorum
MaşaAllah sanaYine burdan ayrılmazsın izin döneminde kontrol altında olursun ben 3 hafta izin aldım memlekete gittim sadece ekmeğe ve akşam yemeğimin porsiyonuna dikkat ettim ve hiç kilo almadan geri döndüm sende yapabilirsin
ayy o da rahat olur bakEvet, zaten bi öyle yapmayı sevdim bide otururken ayağımı uzatmayı![]()
O zaman en guzeli kakabildugin jadar kal listede cok iyi gudiyorsunNormalde yiyorum zaten bu gün böyle oldu işte,
Mezun Olmam inşaAllah ya çünkü kendimi biliyorum listede olmazsam yapamam olduğum yerde sayarım hatta belki alırm bile
Cok nazlandirmissiniz esleriAh canım benim eşimde öyle gerekirse kendine ayrı yapacaksınbizim evdeki durum hep öyle
Ben ac hissedince erkenden giderim yataga gerci uyumak zor oluyor ac ac. Ama sen masallah cok gec saate kadar uyumamussin. Uyusan zaman daha cabuk gecer acken
Himm benim bebis erken uyuyor ama 5:30 gibi de kalktik o ayriSpor yapcam diye bebemi yeni uyutuyorm dahauyusun bayılıciğim yoruldum
Evet canım yazmıştım görmedin galibaBaşka sayfamı yaziyoruz
Sağol canım form için
Çok uzun bir yolun yok öyle deme genceciksin eminim metabolizmanda hızlıdır buradada disiplinli şekilde ilerler her gün düzenli katılım sağlarsan eminim o kilolar nasıl gitti anlamazsın bile. Burada çoğumuza öyle oldu
İsmim Esra benimde takım kaptanıyım 34 yaşındayım pardon 3 gün önce 35 oldum![]()
bir oğlumm var. Bende fazla kilolarımı burada verdim - 20- kilo -sonrada kaldım gitmiyorum
menü sayfamızı gördün sanıyorum hergün buraya tüm takım yazıyoruz sende ister bugün ister yarın başlayabilirsin
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Son çağrı yapılmış ama
Beni güncellerseniz sevinirim16-23 Nisan Menü Paylaşım Listesi
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa![]()
Mathildablue
yarimuhendis
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
Namaria
ohbb
@Chernoglazyy
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar![]()
Düzeltme süresi içinde olsaydı güncellerdi canım ama süre geçtikten sonra listede düzeltme yapmıyoruz listeyi bir kez paylaşıyoruz yani. Yoksa gün içinde diğer arkadaşlarda gelir yazar onlarada güncellemek gerekir işin disiplini kalmazBeni güncellerseniz sevinirim![]()