Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh miss, 2 ay çok iyi canım.Haklisin her zaman gidilmiyor, aşırıya kaçıp emeklerini de zayi etmeden her istediğini yemek taraftarıyım ben de🤗🤗 Aa çalışıyor musun?Ne iş yapıyorsun?Bir de doğum izni falan ne kadar orda🤭 bu saatten sonra napacaksam tabi😂

İnşallah geçmiştir Derya'cim, bu gece uykusunda belli eder zaten.Nasildi ,uyuyabildi mi?
Sen de toplarsın hiç şüphem yok, canını sıkma her şeyden önce sağlık ,gerisi gelir🤗🤗

Bence erkennkapatmissin ve kalorisi düşük olmuş khidrat ağırlıklı bile olsa.Yarin eksi goreceksin sanırım,bakıp haber eder misin merak ettim🤭
Sanki gecemiz biraz daha iyi gecti gibi. Ama yine aglama nobetleri devam. Alerji testi yaptiracagim cuma gunu. Insallah kan alinabilirse. Pazartesi gunu gittim, yavrumdan jan alamadilar bir turku. Ben de kiyamadim birkac deneneden sobra yeter dedim. Birjac gun iyilessin o denedikleti yerker cumaya randevu aldim yine. Birseye alerjisi var bulubsun da cocugum rahatlasin.

İçli köfte adananın en meşhur yemeği olunca ve eşim sürekli öğren öğren diye dırdır yaptığı, annemden kesinlikle öğrenemedim o çok ince açardı ve şekline çok önem verir, kayınvalidem gel kızım kalında olsa şekli yamukta olsa yap erkek anlamaz dedi açar içine geri köfte hamuru koya koya öğrendim ilk başlarda kalın olurdu şimdi maşallah ince açıyorum artık
Masallah canim. Gecen denedim amanin bir tane bile yapamadim, dagildi gitti. Ama iyiki de oyke olmus altina bulgurunu ustune kiynali harci ustune yine bulgur tepsiye koydum, firiba verdin. Hem sipsak yenek oldu allahim bur de lezzetli oldu. Girunusu de super oldu. Misafire yapmustim. Bayildilar. Artik benim misafir yemeklerimden biri oldu tepside icli kofte.

Cok ugrasmali tariflere nornalde is, cocuk, ev zamanim olmuyor hic. Hazir annelik izninde evdeyim diye denedim ama olmadi, gecen yine ilk defa yaprak sarmasi denedim. Allahim ne zahmetli birsey o oyle. Ama cok da lezzetli o ayri 🤤🤤

Canim bobrek sorununda erken tedavi cook onemli. Benim kizimin hem bir bobregi calismiyordu hem de urotetosel vardi. 2 haftalikken ameliyat edildi. Simdilik bir bobreginin yarisi alindi, duzenli kontrollerimiz var insallah diger yarisi calisirsa alinmasina gerek kalmayacak. Eger gec farketseydik tamami kesin alinirmis ve hatta diger bibregin islevini bile etkilerdi dedi doktor.
Lutfen iyi bir nefrolog bul ve detayli testler var (usg, sintigrafi, sistografi gibi) bunlari yaptirmadan kesin tani koymak mumkun degil. Gec kalinirsa bobregin kurtulna sandi olmuyor. Ne kadar erken teshis tedavi o kadar iyi.
İnşallah güzel sonuçlanır canım evet erken teşhis çok önemli usg ve diğer tüm tahlillerimiz geçen yıla kadar iyiydi doktorumuzda çok iyi şükür ama işte pandemi den dolayı gidemiyoruz biraz rahatlasın ortalık artık beklemiycem gidicem
İnşaAllah yüzünü güldürür canım, naptın baktn mı?
Baktım canım baktım ama anlamıyorum +1.9 şu anda akşam 6 ya kadar 200 300 gitse yine de çok fazlayım reglime 8 9 gün var daha o etkilemiş olamaz diye düşünüyorum. Canım sıkıldı sanırım ilk defa cuma ya artı geleceğim 😭😭😭

İnşallah güzel sonuçlanır canım evet erken teşhis çok önemli usg ve diğer tüm tahlillerimiz geçen yıla kadar iyiydi doktorumuzda çok iyi şükür ama işte pandemi den dolayı gidemiyoruz biraz rahatlasın ortalık artık beklemiycem gidicem

Baktım canım baktım ama anlamıyorum +1.9 şu anda akşam 6 ya kadar 200 300 gitse yine de çok fazlayım reglime 8 9 gün var daha o etkilemiş olamaz diye düşünüyorum. Canım sıkıldı sanırım ilk defa cuma ya artı geleceğim 😭😭😭
Off çok fazla ya :( üzüldüm canım :( inşaAllah ödemdir pat diye iner
2 hafta önce çarşamba eksiye geçmiştim cumaya kadar 1.7 kilom gitmişti seninde öyle olur inşaAllah birden düşer

evet canım yeğenim olacak
Yaa çok güzel Bi haber sağlıcakla gelsin bebiş
Off çok fazla ya :KK43: üzüldüm canım :KK43: inşaAllah ödemdir pat diye iner
2 hafta önce çarşamba eksiye geçmiştim cumaya kadar 1.7 kilom gitmişti seninde öyle olur inşaAllah birden düşer
İnşallah canım öyle olur bugün biraz spora yükleneyim diyorum ama oruçluyken ne kadar olursa artık

Canim bobrek sorununda erken tedavi cook onemli. Benim kizimin hem bir bobregi calismiyordu hem de urotetosel vardi. 2 haftalikken ameliyat edildi. Simdilik bir bobreginin yarisi alindi, duzenli kontrollerimiz var insallah diger yarisi calisirsa alinmasina gerek kalmayacak. Eger gec farketseydik tamami kesin alinirmis ve hatta diger bibregin islevini bile etkilerdi dedi doktor.
Lutfen iyi bir nefrolog bul ve detayli testler var (usg, sintigrafi, sistografi gibi) bunlari yaptirmadan kesin tani koymak mumkun degil. Gec kalinirsa bobregin kurtulna sandi olmuyor. Ne kadar erken teshis tedavi o kadar iyi.
Çok geçmiş olsun. Benim oğlumdada doğduğunda böbrek reflüsü teşhisi kondu. 2 aylıkti ozaman tedaviye başladı ve hemen sunnet yapıldı. Bencede böbrek hastalıklarında detaylı tetkik çok önemli ve erken teşhisle tedavi olabiliyor. Bizim de geç teşhis olsaydı allah korusun böbreğini kaybetmeye kadar ilerleyecekti.

Canım bence birazcık suyunuda arttır, az içtiğin içinde ödem olabilir ;) yediklerinde çünkü bişey yok yani +1,9 gelecek kadar ;)

Çocuklar uyudu
Bir yanım kalk spor yap lol diyor
Diğer yanım yat mis gibi uyu diyor :confused:
Kalk kalk ben şimdi 30 dk leslie yaptım

Bu çok eğlenceli geldi bana çok sevdim baya da ter attım şimdide çocukları bisikletleriyle uzak Bi parka götürücem 1 saat.
Canım bence birazcık suyunuda arttır, az içtiğin içinde ödem olabilir :KK66: yediklerinde çünkü bişey yok yani +1,9 gelecek kadar :KK66:
Olabilir canım ama ben önceden de çok içmiyorum suyu iyiydim bu kadar artı gelmem normal değil var bişeyler inşallah cumaya kadar çözerim şu anda sabit bile razıyım.

Kalk kalk ben şimdi 30 dk leslie yaptım

Bu çok eğlenceli geldi bana çok sevdim baya da ter attım şimdide çocukları bisikletleriyle uzak Bi parka götürücem 1 saat.

Olabilir canım ama ben önceden de çok içmiyorum suyu iyiydim bu kadar artı gelmem normal değil var bişeyler inşallah cumaya kadar çözerim şu anda sabit bile razıyım.

Harikasın canımmm 😍

Bu arada suyu bende az içiyodm biliyorsun, ama fark ettim ki biyerden sonra vucut çok su tutuyor ve ödem oluyo
Arada azalt ama mutlaka bazen artır

Back
X