Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy çok kötü stres oluyo insan ya inşaAllah korktuğun gibi artı gelmezsin iner şişin 🤲
Evet yaa Kasım da geldim takıma ilk defa bu kadar stres oldum inşallah cumaya güzel şeyler görürüz
Boşver canım zaten bugün sporunu yaptın yarın yaparsın bölgesel artık 🥰 ben de çok yoruldum bugün nedense 🤣 sabahları tartıda gördüğüm eksiler olmasa hiç hareket etmezdim ama beni çok motive ediyor😅 şimdilik cumadan -1.200 inşallah biraz daha gider Cuma’ya kadar😂
Ayy maşallah canım sana cuma ya 2 gün var daha da gider harikaa

Menunde hic bisey yok aksamlari acikmiyor musun nasil dayaniyorsun 🙈
Çok aşırı tokum canım bilmiyorum çok ta şiştim :( bu gece sahur yapıcam inşallah acıkırım o saate kadar 10 bin adım yapıcam dediğin gibi bi şişlik var aslında :( ama genelde gece sporu sonrası ben hep eksi gelirdim sabaha acaba dün doğum kontrol hapına başladım ondan mı şiştim ki :(

Ayy inşallah geçen hafta perşembe eksiyi görmüştüm ama bu sefer çok artıdayım mm Begonya2 Begonya2 cuğumun depresyonu bu sefer bana uğradı aşırı stres oldum

Ağır sporlar mı yapıyorsun canım belki kas kütlen artmıştır
Yok canım ya hiit kardiyo ve 10 bin adım hoplama zıplama işte kalp atımını hızlandıran sporlar :(

Evet yaa Kasım da geldim takıma ilk defa bu kadar stres oldum inşallah cumaya güzel şeyler görürüz

Ayy maşallah canım sana cuma ya 2 gün var daha da gider harikaa
Ay sağol canım ya inşallah şu 9lu rakamlar beni gıcık ediyor haftaya kurtulacağım inşallah😅

Yok kaptanım ne özrü, ben seni merak ettim sadece. Çünkü sen mutlaka sık sık gelirdin, gelmediğine göre bişey mi var iyi misin diye sorayım dedim :KK60::KK60: Dikkat et kendine :KK200:

Geçmiş olsun canım sen dinlen iyice açlık ve uykusuzluk çok etkiliyor

Geçmiş olsun kaptanım😔

Geçmiş olsun canım 🙏😘

Geçmiş olsun kaptanım 😔

Çok geçmiş olsun kaptanım

Cherry Mom Cherry Mom nasıl oldun kaptanım??

Sağolun kızlar eşimin mesaisi 1600 olunca eve erken geldi Allah'tan yattım iftara kadar hap aldım sonra gözüm açıldı gibi şükür
Sizler nasılsınız bakalım stresli olanları görüyorum sanki ummhnisa ummhnisa Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 👀

Baska halledecek kimse yok kaptanim yine yine yeniden halledecegiz insallah. Bu ramazan umdugum gibi gitmiyor ya ben 70 ler biter diyordum bu gidisle 73 ler ancak bitecek
Hedef koymak mantıklı ama tutmayınca stres olma canım aceleye ihtiyacımız yok sakin ve sağlıklı yoldan gönderelim kilomuzu 3 kg hedef şaşsa ne olacak olsun olsun nihai hedefi 1 ay uzatsın 🤗
19-25 nisan tablo spor listesi :)

@Namaria cım eklemeyin listeye girene kadar demiştin ama sporu görünce ekledim cnm :KK66: yapamadığın gün olursa free yazıcam
Eline sağlık canım teşekkür ederiz 😘😘
Bugünde spor günü kızlar aksatmayalım özellikle pazartesi katılmayan üst liste tikkkkatttttt
blonde ambition blonde ambition
melita09 melita09
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Mathildablue Mathildablue
ummhnisa ummhnisa

Kizlar hem bedenen hem ruhen cok yorucu bur gundu. Bebegimin fizyolojik (boyun ve omuz bolgesinde) sorunu var ya da (umarim gecmustir )vardi diyeyim.
Baya uzakta bir uzman fizyoterapist adi duyduk, ilk bisyeri mayis basina dedi. Bugun arayip rica ettim biz mayista gidip taa temmuzda donecegiz bur baksaniz diye. O da bugun gelebilirseniz bur boslugim var bakayim dedi. Gittik. Birseyler yapti, gecti dedi. Umarim gecmistir.
Yolunuz uzundu baya. Bebis de cok huysuzlandi. O yuzden cook yorgunum bugun spor filan yapmiycam ortim @Suskunhanim . Eve geleli cok olmadi zaten. Dus alip uzanma niyetindeyim. Disarda olunca gunum cook kuru gidakarla ve karbonhidratla gecti bir de ☹️ Ama tek bebisinin agrilari gecsin de yarin ve persembe full dikkat ederim.
Canım umarım dediği gibi düzelmiştir geceniz nasıl geçti dünden beri sence bir fark var mı bebişinde ?
İyi aksamlar arkadaslar is yerinde sıkıntılı bir gundu, cok keyfim yok
Aksam diyetisyen randevum vardi 79.2 onun tartisinda gecen hafta 79.4 tu
Yagdan 0.6 kg gitmis ödem var biraz dedi. Cok dinleyecek kafada degildim listeyi verdi ciktim evde 80.8 arada 1.6 kg fark var hayirlisi bakalim.
1 hafta için -600 yağdan harika canım 🤩 tebriklerr diyetisyen içine sinmediği halde iyi gidiyorsun 😘
Cümleten hayirli akşamlar guzel takım üyelerim neler yapiyorsunuz benim gunum cok guzel gecti bugun saat 12 30 bu saate kadar gezdik uzun zamandir evde olmanın sıkıntısını yaşıyordum covid nedeniyle eşim supriz yaptı şelaleye gittik bugün bol yürüyüş yaptık şelalesi olan köyün iftar misafiri olduk 15 bin adimdan fazla yuruyus yaptim o kadar ozlemisiz ki temiz havayi insallah ortalik cabuk duzelir 😊😊
Ne güzel olmuş canım
Hepimiz çok bunaldık İnsana yeşile temiz havaya hasret kaldık
Ben yinede dünki menümüde yazdım, hani @Mehfam dan artı almak için değilde yinede kendimi kontrol amacıyla yazdım :))

Birde bugün doktor tomografi çekti ve hastalığın akciğerime inmediğini gayet iyi olduğunu artık hastalığın üzerinden 10 gün geçmiş artık olmaz dedi ama tahlillerimi henüz göremedi. Halen ağrım birazcık var ve bişiler daha. Onlar için ilaç verdi. Tahlillerime de bakınca daha da netleşmiş olur, spor vs konusunu da sorucam o zaman sıkıntı olur mu falan diye :)
Canım çok sevindim adına dahada iyi olursun inşallah ♥️

Kızlar selam işlerim biraz yoğunlaştı ondan dün gelemedim , bugün ancak gelebildim. Tartıda da eksi yok ve hatta sabite bile dönmedi ondam morelim birazcık bozuk 🤦🏼‍♀️ Cumaya kadar düzelir inşallah... 🙏
Canım moralin bozulup bırakır yada yavaşlarsan işte ozman 1 2 kaçamak için sonucu çok güzel olacak bu yolda kaybeden olursun. Biraz motivasyon kaybı yaşıyor gibisin yada yoğunluğa denk gelmiş oyüzden buralardan uzaklaşmış olabilirsin ama uzaklaşmamaya çalış burası seni diri tutar 😍

İnşallah ya daha dün sabah 62 olmuştum :KK43: yangın var diye bagırcam artık
Canım cumadan bugüne +100 için mi bunca kızılca kıyamet valla sopa geliyor :sinirli: :sinirli: bakıyorum bakıyorum ben mi yanlış biliyorum diyorum
Kuzum zaten 62 gördüysen üstene kaçamak olmadıysa 62 seninnnn daha var tartıya 2 gün elbet iner ödem ne ise 😘😘 görende tartı günü bugün sanacak 🙈

Çok aşırı tokum canım bilmiyorum çok ta şiştim :KK43: bu gece sahur yapıcam inşallah acıkırım o saate kadar 10 bin adım yapıcam dediğin gibi bi şişlik var aslında :KK43: ama genelde gece sporu sonrası ben hep eksi gelirdim sabaha acaba dün doğum kontrol hapına başladım ondan mı şiştim ki :KK43:
Bilmiyorum ki dogum kontrol hapinin yan etkisi olabilir.

Yok canım ya hiit kardiyo ve 10 bin adım hoplama zıplama işte kalp atımını hızlandıran sporlar :KK43:
Vücudun ödem yapmıştır canım o zaman yarına gitmiş olur inşallah
Ay sağol canım ya inşallah şu 9lu rakamlar beni gıcık ediyor haftaya kurtulacağım inşallah😅
Bende bi 79 da 3 hafta takılmıştım bide 69 da takıldım bu 3. Haftam pes etmeden devam zaten çok iyi gidiyorsun çabucak 9lardan kurtulacaksın
Sağolun kızlar eşimin mesaisi 1600 olunca eve erken geldi Allah'tan yattım iftara kadar hap aldım sonra gözüm açıldı gibi şükür
Sizler nasılsınız bakalım stresli olanları görüyorum sanki ummhnisa ummhnisa Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 👀
İyi olmuş ne güzel dinlenip kendine gelmişsin kaptanım.
Stress var evet hemde hiç olmadığı kadar reglime 7 8 gün var ondan desem değildir anlamadım gitti
Hedef koymak mantıklı ama tutmayınca stres olma canım aceleye ihtiyacımız yok sakin ve sağlıklı yoldan gönderelim kilomuzu 3 kg hedef şaşsa ne olacak olsun olsun nihai hedefi 1 ay uzatsın 🤗

Bugünde spor günü kızlar aksatmayalım özellikle pazartesi katılmayan üst liste tikkkkatttttt
melita09 melita09
ummhnisa ummhnisa

Canım umarım dediği gibi düzelmiştir geceniz nasıl geçti dünden beri sence bir fark var mı bebişinde ?

1 hafta için -600 yağdan harika canım 🤩 tebriklerr diyetisyen içine sinmediği halde iyi gidiyorsun 😘

Ne güzel olmuş canım

Kaptanııım bugün 3 spor yaptım pazartesi telafi etmiş sayılırım değilmii 😊😊

melita09 melita09
ummhnisa ummhnisa

Ne güzel olmuş canım

Gecen yila gidiyor aklim o performansi bekliyorum oda daha ortaya cikmadi 4 tarti var 4 tartida 7 ler bitsin artik istiyorum. Kardioya basladik yine hesaplarima gore haftada 1 kilo vermem lazim ama nerde yanlis yapiyorum cozemedim. Hafta da ortalama gunluk 1300 kalori aliyorum 300 -400 kaloride sporla gitse gunluk 2000 kalori ihtiyacim olan haftada en az 6000 kalorilik acik cikartiyorum 800 gr gule oynaya vermem lazim benim ama olmuyor 🙈🙈

Back
X