- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #409.021
Aslen Ankaraliyim canim.Deryacım sen nerelisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslen Ankaraliyim canim.Deryacım sen nerelisin
Sinavinda Basarilar fistikAy ben şu sınav ödev dertlerine düştüm az önce 1tane ödevimi tamamladım teslim edilmeyi bekliyor ve 3te de sınavım var neyse ki araya 3 gün boşluk giriyor da diğer sınavlara sakin kafayla bakarım☺
İşte hep sters kaynaklı oluyor canımYa aslında ben gece sıkmıyorm sabah uyandığımda ağrı olmuyor ama gün içinde çok sıkıyorumsonradan fark ediyorum hep
Başarılar canımAy ben şu sınav ödev dertlerine düştüm az önce 1tane ödevimi tamamladım teslim edilmeyi bekliyor ve 3te de sınavım var neyse ki araya 3 gün boşluk giriyor da diğer sınavlara sakin kafayla bakarım☺
Sağ ol canım. Sen de streslenme çok yarına eksi geleceğine inanıyorum benİşte hep sters kaynaklı oluyor canım
Başarılar canım
İnşallah canım inşallahSağ ol canım. Sen de streslenme çok yarına eksi geleceğine inanıyorum ben![]()
Doğru canım ben Ramazan olmasını hesaba katmadım☺☺Oruç tuttuğu için fazla değil bence çok güzel olmuş menüsü daha az yerse rahatsız olabilir
Kolay gelsin canım sınavında başarılarAy ben şu sınav ödev dertlerine düştüm az önce 1tane ödevimi tamamladım teslim edilmeyi bekliyor ve 3te de sınavım var neyse ki araya 3 gün boşluk giriyor da diğer sınavlara sakin kafayla bakarım☺
Bitti bile iyi geçti son 2 sınav 1 ödev kaldı☺☺Kolay gelsin canım sınavında başarılarOkulun son zamanları üst üste geliyor her şey ortim Allah yardımcın olsun
![]()
Hadi bir şey kalmamışBitti bile iyi geçti son 2 sınav 1 ödev kaldı☺☺
Yok canım afyonda okuyorum ben kocatepe ünisiHadi bir şey kalmamışsen hangi üniversitedeydin canım KTÜ mü
Trabzonlu olunca ortim direk öyle düşündümYok canım afyonda okuyorum ben kocatepe ünisi![]()
Yok canım benim bölümüm trabzonda yokTrabzonlu olunca ortim direk öyle düşündüm![]()
Bence de farklı şehirde okumak her zaman daha güzelYok canım benim bölümüm trabzonda yokiyiki de trabzonda okumamışım
![]()
Evet şu pandemide daha iyi anladımBence de farklı şehirde okumak her zaman daha güzel![]()
Pandemiden dolayı 1.5 sene evde kaldınız canım üniversitenin yarısını evde geçirmek zorunda kaldınızEvet şu pandemide daha iyi anladım![]()
Çok teşekkür ederim canım ❤
Canım çok ilginç bir menü olmuş. Bol şeker ama neredeyse hiçbir şey yok. Bir liste falan mı takip ediyorsun.21.04
Sabah
2 incir ceviz
Akşam
Bol salata
Cacık muz incir
2 dilim çikolata
3 hurma
7900 adım
Cherry Mom @Mehfam
belmayne @SanSebastianCheesecake