- Konu Sahibi Cherry Mom
- #8.981
:roflol::roflol: Evet müdüre gidip dicem annem gelirde senin gözüne bir çakarsa görün sen dicem .
kaydirigubbakcemile3:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol: Evet müdüre gidip dicem annem gelirde senin gözüne bir çakarsa görün sen dicem .
kaydirigubbakcemile3:roflol:
lapitop :)):roflol::roflol:ne anladım ilk etapta biliyomusun . lolipop ..:roflol::roflol::roflol: müdüre ha ..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aferim tatliim iyi beslendin aksam yemiyosunya caniim gunler uzadi bence sabah ve oglene bisiyler ekle derim ben yuruyusunude yapiyosun super insallah guzel sonuc alirsinherkese iyi akşamlar :1hug:
benim sabahki yorgunluk bugün bir türlü geçmek bilmedi arkadaşlar -tatlicadiarzu- akşam yürüyüşüme çıkamadım o yüzden :çok üzgünüm:
zenancım bakamıyosun ama ben yine de yazayım yediklerimi. bu arada yarı yolda falan bırakmadın beni aşkolsun öyle şey olur mu hiç :1closedeyes:
sabah: 1 dilim ekmek, 1kk peynir, biber, domates, yumurta
ara: 1 adet k-bar
öğlen: 1 tabak ıspanak, 1 kase yoğurt
ara: 3-4 kuru kayısı
akşam: yemicem
sabah stadda 1 saat yürüyüş.
bu aralar ben su içememeye başladım arkadaşlar nasıl olucak bu iş yaa :çok üzgünüm: günde en az 4-5 fincan bitki çayı içiyorum ama su anca 1 litre. sonra midem bulanıyor sudan. başına gelen vaarrr mıııı:uhm: şimdi burda bir litre suyum bana bakıyo ben ona, yatana kadar bitirmem lazım diyorum ama off :bbo:
Sen bu sabah git sporunu yaz sonrada bir uzak doğu por salonuna yazılda gel CADIARZUdayak, işkence, psikolojik şiddet hepsini kabul ediyorum. yeter ki ip gibi olayım :roflol::roflol:
ne güzel zenanım ya maşallah sanakayinpederim az yiyorumya diyoki ye kizim ye disin keserken canin isterken yaslaninca
Aboowwwwwkaydirigubbakcemile3 şiddeti seven bir örtmen delikafadulden.. hemde sadece karşısındakine vermekle kalmıyor birde istiyordelikafaduldensüper okulda bebeleri döfemiyorum burda sizi döferim bayıldım bu fikrealkisalkisalkis evet evet dayak cenentten çıkmadır:mymeka:
Anacım bu takımdaki herkeste psiko manyak çıktı iyimiii.:bbo: Sizde beni döfeceksiniz ama okiş:roflol::roflol:
sırnaşık şey ahanda bir tane dahadayak fikrini bende tuttum valla çünki vallla baya sapıtmaya başladık ancak dayak paklar bizi :enbuyukkk:
reyhan abla senden beklemezdim kaydirigubbakcemile3... kızımı korumak adına dersin şimdi :roflol:zenanim.10temmuzda. gece saat 23.00 te bir feribot kalkiyor anconadan onunla gelecekmisiz tatlim kismetse.. sende bak bakalim hangi gün hangi saatte gidiyorsunuz.. ayni feribotla gidiyormusuz heheheh amma keyifli olur.. 42 saat zenanimla süper olur..
mehalim müdür niyekizdirdi benim kizimi ya. gelir bir cakarsam gözüne. görür dünya kac bucak..
Annen gelir çakar, kardeşim gelir çakabilir dersin delikafadulden bizim takımda 10 tane içten içe şiddeti seven psikopat var gelirlerse canına okur de:roflol: laptopunuda çabuk alsın söyle müdürüne kallis dayanamaz böyle boşa geçen zaman için bak gelirse saçını başını yolar 3 tel saçla kalırsın de....:roflol::roflol: Evet müdüre gidip dicem annem gelirde senin gözüne bir çakarsa görün sen dicem .
hem daha kallisimde dediğini demedim kallisin slm var sen bana lapitop :))) alacaksın beni ondan ayırmayacaksın dicektim demi:))kaydirigubbakcemile3
aebenim aman canım haa yaklaşma fazla bizim takımda acaip bir şiddet potansiyeli var bugüne dek nasıl saklı kalmış hayret ettim..kıslar ne oluyo sıkı yönetim dayak falan ha ...hehe .
mehalimcim bak iyi fikir müdürün sana laptop alabilmesi için sende ona bir lolipop götür bendenkaydirigubbakcemile5 fişneli olsunsırnaşık şey kallisin selamı var dersin o anlar....lapitop :)):roflol::roflol:ne anladım ilk etapta biliyomusun . lolipop ..:roflol::roflol::roflol: müdüre ha
xtabucum sendemi diyecemde kaydirigubbakcemile3 yahu ne gizli bir potansiyelmişiz biz nasıl saklamışız bugüne dek içimizde bunuiyi akşamlar takımcımaaa....kaçamaklardan bolca bahsedilmiş bugün ve hatta komik dialoglar...dayağı bende kabul ediorum...ama diyete başladığımdan bu yana ilk defa bu hafta sonu böle oldu....bnmki kaçamak ötesi bişidi...kaçamak dediğin sewdiğin bişiden yersin ben sabahları diyette akşamlarıda kendimi bilmez haldeydim...dedim ya biraz bunalımdayım diyet falan gözüm görmüo...eğer bu yarışmada olmasam komple bırakıcam...sizin sayenizde dvm ediyorum anlıcanız...benneyaptımki
valla bijom varya bende geçen spora gidemedim diye dün nasıl yorulmuştum:1no2: bir gün atlayınca böyle oldum şaşırdım.. halen bacaklarım filan ağrıyor yorgunluk desen aynen devam uykum var dinlenemiyorum bir türlü..
bu aralar ben su içememeye başladım arkadaşlar nasıl olucak bu iş yaa :çok üzgünüm: günde en az 4-5 fincan bitki çayı içiyorum ama su anca 1 litre. sonra midem bulanıyor sudan. başına gelen vaarrr mıııı:uhm: şimdi burda bir litre suyum bana bakıyo ben ona, yatana kadar bitirmem lazım diyorum ama off :bbo:
zenancım canım çağla çok faydalı bir besinmiş ye yani bulmuşken :1closedeyes:
emi. Şahsi görüşüm ekşi yani tatlı olmadığı için kalorisi yüksek değildir. ama kafaya taktım nasılsa bulurum ben bunu:))
canım site düzeldide sen yoksun ortalıkta:1no2: oysa ilk müracat ettiğinde heh dedim işte bu üye canlılık getirecek takımımızaslm kuzucuklar nabersiniz şakkıdı
Sonunda girebildim, düzelmiştir inşallah site -tatlicadiarzu-
:
takımımızın hamişikaydirigubbakcemile3 çokmu aldın tıss kiloları amaninnn alkisalkisalkis sen şimdi doğuruncada dersin şunu yiyim süt olsun bunu isterim karnım doysun sakın 70 kilo geri dönmeyesin off off kendine hakim ol bak ben varya ilk 2 kızıma hamileliğimde 6. aya kadar 42 beden pantalonlarla gezdimkaydirigubbakcemile5 yani normal hamile kalmadan önceki bedenimde 42 idi ve 6 ay değişmedi bu sadece son kızımda fazla kilo ile hamile kalmıştım öylede gitti yinede 12 kilo aldığımı çok iyi hatırlıyorum o kiloma göre iyiydi yani..merhabaaaaa:teytey:
gece kuşunuz geldiiiiiiii
ayol ben gidince gece burası sahipsiz kalmış kimseler yok nasılsınız güzeller gidiyormu kilocuklar?sizin verdiğinizi ben alıyorum dert etmeyin sakın bu verilen kilolar nolcak diye
günaydın kallisim sana da a.s.
eeee yürüşten geldim bir bakayım dedim bizim topik nerelere taa düşmüşgelen giden yok. cık cık cık.
tam 1 saat yürüdüm, sıcak da var tabi :bbo: yoruldum yine ama dünkü gibi değil. kahvaltımı da ettim, zenancım akşam veririm raporumu. şimdi yemek yapmaya gidiyorum eşime, hem de kızartma :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
günaydın arkadaşlar gününüz çok güzel olsun.benim günüm iyi başladı sabah suyumu içtim yürüyüşümü yaptım.herzamanki klasik kahvaltımı yaptım domates salatalık peynir zeytin şimdide yeşil çayımı içiyorum .bide elmalı tarçınlı bir karışım var onu yaptım akşam ve şimdi içtim .görüşmek üzere by.