• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu da iyi geceler gönderisi olsun o zaman hepinize😍😘😘

Eklentiler

• 20210512_202833.webp
    20210512_202833.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 40
Zaten pazartesi eksideydin canım hala eksideysen hatta üstüne katladıysan yine de süper olur.
Benim bu hafta yine kötü geçiyor malesef menülerim de karbonhidrat biraz fazlaydı sanırım hala +400 üm ben bu 7lerden kurtulamıycam sanırım.
Canım ümitsizliğe kapılmak yok bu hafta olağanüstü bi hafta. Artı çıksanda bence önemi yok. Bayramdan sonra telafi edersin😉
Eveeeet börekle açılışı yaptım 🥳 du bakalım fren patlayacak mı yarın ola hayrola 🤣🤣

Evet bu sefer bırakmayacağım inşallah canım bu kadar kilo verdim emeklerim boşa gitmesin diye devam edeceğim ama yine de sinir oluyor insan🤣

Ben de soğuk baklava hiç yemedim önümüzdeki ay kendime ödül vereceğim sırada bir deneyim soğuk baklavayı😅 yarın da cuma da tartının resmini çekeceğim artık hangisi daha azsa onu paylaşırım ama büyük ihtimal cuma günü daha az çıkarım 🤣
Ben de öyle yapim ortim🤣 ama umudum cuma gününe bugünden sonra😅

Kaptanım benim evimde durumlar biraz karıştı. Bu gece erkek arkadaşımla yine tartıştık olay fiziki şiddete kadar geldi, evden ayrılmasını istedim kapanma bitince gideceğini söylüyor lakin enerjim sıfır. Zaten iştah galan kalmadı, ama spor vs motivasyonumda yok. Kendimi toparlayana kadar elimden geldiğince katılmak burada olmak istiyorum, iyi hissettiriyor, durumu açıkladım çünkü bazen diyete daİr bişey düşünecek durumda olmuyorum. Bana biraz zaman verirseniz sevinirim yine böyle kenardan kenardan takipteyim

Cherry Mom Cherry Mom

melita09 melita09 canım yazdığını okudum dönemedim ..
Şu zmanda değil komşuna akrabana bile güvenme hem bilip saklıyor olabilirler hemde büyük bir salgın sonucta hepimizde bilmeden hastalığı taşıyor ve yayıyor olabiliriz. O yüzden kimseyide bence suçlamamak lazım iş kendimizde bitiyor :KK43: normalde belirtiler 4 5 günde çıkıyor diyorlar inşallah birşey yoktur canım Allah esirgesin diyelim tek iyi yanı bahçe diyorsun açık havada bulaş riski azalıyor sonuçta ,♥️ sakinn ol iyisin inşallah şimdi
Teşekkürler kaptanım. Tek korkutan yanı Asansörle beraber çıktık... Nasip bakalım...

Günaydın ballı lokmalarııım (Kulaklıkta birdenbire “Abone” şarkısı çaldı da oradan arakladım bu lafı 😅)

Bayramınız kutlu, mutlu huzurlu geçsin inşallah. Hepinizin güzel yanaklarından öperim. ♥️

Şekerleri, tatlıları çok kaçırmayın ha. Pp fotomla rüyanıza girerim. 😂

Hımmm menülerde ki kaçamaklara ortaklar ceza verebilir 🤭 menü linkimizin 1.sayfasında 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ redsonja87 redsonja87 kollontai spor cezası istiyor senden 🤩🤣
Ben de spor cezasını hakettim Esra kaptancım, utancımdan dün menü listesine bile yazamadım 😂 o zaman şöyle yapalım ben youtube da 45 dk olan leslie videosunun 12.dakikasına kadar yapmıştım. Ben 12. Dakikadan itibaren devam edip 45 dakikayı tamamlayayım, kollontai kollontai de 45 dk Leslie yapsın, ehe 😜

Bir de listeye bu cuma dahil olacağım ben değil mi? Bu hafta verdiğim daha doğrusu veremediğim kilolar hesap edilmeyecek. Zira bu hafta takıma çok faydam olamayacak gibi, ahhhh beni bu bayramlar bitirdi, hem de daha saat sabah 8 iken. Allahını seven beni tutmasın modundayım, Allahım affet. Ancak pzt gününden itibaren diyetisyen eşliğinde katı sıvı detoksuna başlayacağım için önümüzdeki hafta takıma daha da faydam olur.

Bu arada herkese iyi bayramlar kızlar, tatlıyı çikolatayı sarmayı böreği çok kaçırmayın. Doktorun dediğini yapın yaptığını yapmayın siz.

İyi Bayramlaaaaarrrrrrr🥳💕🤗

Kaptanım benim evimde durumlar biraz karıştı. Bu gece erkek arkadaşımla yine tartıştık olay fiziki şiddete kadar geldi, evden ayrılmasını istedim kapanma bitince gideceğini söylüyor lakin enerjim sıfır. Zaten iştah galan kalmadı, ama spor vs motivasyonumda yok. Kendimi toparlayana kadar elimden geldiğince katılmak burada olmak istiyorum, iyi hissettiriyor, durumu açıkladım çünkü bazen diyete daİr bişey düşünecek durumda olmuyorum. Bana biraz zaman verirseniz sevinirim yine böyle kenardan kenardan takipteyim

Cherry Mom Cherry Mom
Nasıl ya ne demek fiziksel şiddet, acize bak. Darp raporu almanı tavsiye ederim, elinde bulunsun şikayetçi olmak istersen diye, ki bence olmalısın da. Sen nasılsın peki iyi misin?

Ben bugün kötü bisi yaptım 3 dilim baklava yedim yarın dikkat edip cuma bildirim vercem. Bayram tatlı hakkımı bugun kullandım
:sinirli:
Canım ümitsizliğe kapılmak yok bu hafta olağanüstü bi hafta. Artı çıksanda bence önemi yok. Bayramdan sonra telafi edersin😉

Eveeeet börekle açılışı yaptım 🥳 du bakalım fren patlayacak mı yarın ola hayrola 🤣🤣
Sabah tartılsaydın canım ? Acılış falan diyince gidişatı iyi göremediimmmm 👀🙊🙈

Cherry Mom Cherry Mom
Allah'ım eşlerin yaptığı zulme katlamıyorken erkek arkadaş müsvettelerinin yaptılarına hiç katlanamıyorum bayram bayram Allahsız 😭 canım tabiki burası için nasıl istiyorsan öyle olsun sorun değil ama lütfen redsonjanın dediğini göz ardı etme git bir rapor al onun ruhu duymaz kenarda dursun yalnız mı yaşıyorsun ? Dikkat et kendine tatlım ♥️

Ben de spor cezasını hakettim Esra kaptancım, utancımdan dün menü listesine bile yazamadım 😂 o zaman şöyle yapalım ben youtube da 45 dk olan leslie videosunun 12.dakikasına kadar yapmıştım. Ben 12. Dakikadan itibaren devam edip 45 dakikayı tamamlayayım, kollontai kollontai de 45 dk Leslie yapsın, ehe 😜

Bir de listeye bu cuma dahil olacağım ben değil mi? Bu hafta verdiğim daha doğrusu veremediğim kilolar hesap edilmeyecek. Zira bu hafta takıma çok faydam olamayacak gibi, ahhhh beni bu bayramlar bitirdi, hem de daha saat sabah 8 iken. Allahını seven beni tutmasın modundayım, Allahım affet. Ancak pzt gününden itibaren diyetisyen eşliğinde katı sıvı detoksuna başlayacağım için önümüzdeki hafta takıma daha da faydam olur.

Bu arada herkese iyi bayramlar kızlar, tatlıyı çikolatayı sarmayı böreği çok kaçırmayın. Doktorun dediğini yapın yaptığını yapmayın siz.

İyi Bayramlaaaaarrrrrrr🥳💕🤗
İyi bayramlar canımm
Listeye yarın alacaktım 🙈🤣 ama eksin olmazsa öbür hafta alırız sorun değil ne yapalım 🤭 😭
Günaydın herkese 🌸
Ve iyi bayramlar. Hüzünle dolu bir bayram geçiriyoruz ama selamete çıkarsın Rabbim.
Uğrayamıyorum bu aralar. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Dualarınızı beklerim💙
Günaydın kuzum
Dualarımdasın iyi bayramlar ♥️

Günaydın ballı lokmalarııım (Kulaklıkta birdenbire “Abone” şarkısı çaldı da oradan arakladım bu lafı 😅)

Bayramınız kutlu, mutlu huzurlu geçsin inşallah. Hepinizin güzel yanaklarından öperim. ♥️

Şekerleri, tatlıları çok kaçırmayın ha. Pp fotomla rüyanıza girerim. 😂
🤣🤣 Ay evet şeker çikolata bile yok pacom yaa o kadar bayramdan uzak bir bayram benim için 😭

İyi bayramlar kuzum ♥️

Back
X