• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bayram çiklatları da aldınız mı 😋
ben de iyiyim cnm babam da alışveriş yapmış 😊 ben de yarın şölen çiklat alıcam 😋 ortiliğimiz ne hızlı geçiyor değil mi 😿
canım perşembe yerim güzel şeyler diyorsan perşembe tartısı da kabul oluyormuş :KK66: di mi kaptim Cherry Mom Cherry Mom

hıım tamam canım :KK66: laz böreği de yapılıyor mu orda bayrama :rolleyes:
Ayy aldık çikolata falan. Kimse gelmese de aldık. 🥲🥲 Ama bir tanecik falan yerim belki. Evet ne kadar hızlı geçti. 🥺🥺 Bizi bırakma tımam mı 💕🥰 Bilmiyorum duruma göre perşembe ya da cuma tartılırım. 😂

Güzel ve dengeli bir menü, sahurda ekmek yememişsin süper 🤩 su ve spor da var 👏🏻

Teşekkürler canım 😍

Kaçamaklar başladı 😂 bayramda baklavasız durabilecek misin 😂
Durucam durucam😄 tutcam kendimi , söz verdim kendime 😆 Cherry Mom Cherry Mom kaptanım bugün menu yazmasam suçlu hissediyom

afiyet olsuuun :rolleyes: rulo yapıp dilimliyolar pinwheel gibi salatalık yassı dilimi arası peynirle ondan mı yaptınız 🤣
spor da var ooooh :21:

gelsin yarına eksiler o zaman :KK70: :KK70: :KK70:
Aynen o tarz bi şeydi. Ama güzeldi tadı bebiş. ♥️🤓

Bugün menüm
Kahvaltı 2 wasa üzerine 1er çay kaşığı fıstık ezmesi ve tahin, 1 yeşil elma,karamel aromalı filtre kahve
Öğlen light ton balıklı salata
Akşam 4 kaşık yoğurt,haşlanmış brokoli ve baharatlar

2 lt su

10.000 adım,30 dk bölgesel egzersiz ,30 dk cardio

Cherry Mom Cherry Mom pacman pacman davşanım 🐰 ❤️ @ummhnisa
Şu sporların beni benden alıyor. O kadar güzel ve düzenli ki... 💕♥️ Oeki kahvaltının tatlılığı... Her anlamda. 😂😂

Sabah
1 yumurta
1 buçuk parmak peynir
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Salatalık ve domates
Ara
İncecik bir yarım dilim karpuz
4 kaju
Akşam
5-6 adet sarma
Sebze sote
2 köfte
2 dilim baklava çok az şerbetliydi :KK43:
10 bin adım
Cherry Mom Cherry Mom hepimize çok mutlu ve huzurlu bayramlar olsun canlarımmm ❤️
baklavanın şerbetini kağıt havluyla çektirseydin keşke :D :D

Valla baklavanın varlığından emin olmam lazım yapmamak için bakalım😂😂ama babam diretiyor o çok seviyor çünkü😊

Kahvaltımızı gözümün önüne getiriyorum masanın en uzak noktasında oturup ana şeylerden uzak durmayı planlıyorum inşallah bi güç beni çekmez😂😂
oyy tatlış babişkoo :KK74:
ahahaha o güç annen olabilir mi ki düşünüyorumm 😂 ya da yemeklerden kollar çıkıp çekiyomuş :D

Ayy aldık çikolata falan. Kimse gelmese de aldık. 🥲🥲 Ama bir tanecik falan yerim belki. Evet ne kadar hızlı geçti. 🥺🥺 Bizi bırakma tımam mı 💕🥰 Bilmiyorum duruma göre perşembe ya da cuma tartılırım. 😂
aynen biz yeriz boşver 🤣
haziranda kkda kendi sayfamda devam edicem cnm beklerim misafirliğe 🥰
bence yarın da tartıl bulunsun kuzucum duruma göre cumanınkini ya da perşembeyi atarsın 😘

ahahaha o güç annen olabilir mi ki düşünüyorumm 😂 ya da yemeklerden kollar çıkıp çekiyomuş :KK70:
Babamın en sevdiği tatlı olabilir o😂😂

Ay annem olamaz galiba o da 10 kg verdi ve dikkat ediyor. Eskiden beni de yedirmeye çalışırdı şimdi zeynep çok mu yedin sanki zeynep bugün şunu yedin falan diye dürtüyor😂😂dedi ama yarın sabah bayramlayacağım ben de😂😂

Bugünkü Menüüm

Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 40 gr lor, domates, salatalık, kırmızı-yeşil biber, 1 tane eti form etimek, kayısı çayı

Ara: Türk kahvesi, 2 hurma

Öğle: 100 gr köfte, 1 bardak ayran, 1 form etimek

Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 5 yk pırasa, salata

1 saat önce bir tane yeşil erik. 😅

Su: 2400 ml
Spor: 10 bin adım

Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kuşumm 🐣🐥💕
harikaaaa :rolleyes: amanınnn adıma bakkk maşallah davşanımaaaa :KK60::21::dondurma:

Aynen o tarz bi şeydi. Ama güzeldi tadı bebiş. ♥️🤓

Şu sporların beni benden alıyor. O kadar güzel ve düzenli ki... 💕♥️ Oeki kahvaltının tatlılığı... Her anlamda. 😂😂
tadı güzel oluyorrr 😍
evett tatlı isteğimi de bastırdıı :21:
cnm mezuniyeti kafama koydum o yüzden 🤣

baklavanın şerbetini kağıt havluyla çektirseydin keşke :KK70: :KK70:

ahahaha o güç annen olabilir mi ki düşünüyorumm 😂 ya da yemeklerden kollar çıkıp çekiyomuş :KK70:

aynen biz yeriz boşver 🤣
haziranda kkda kendi sayfamda devam edicem cnm beklerim misafirliğe 🥰
bence yarın da tartıl bulunsun kuzucum duruma göre cumanınkini ya da perşembeyi atarsın 😘
Aaa gelirim gelmem mii 😂😂😂 Her gün yazarım oraya da. 💕🥰 Evet yarın da tartılıcam nolur nolmaz diye. 🤓

Ortim ya oldu mu şimdi🤣 Bari 1 dilim yeseydin 😅 belki ters etki yaratır vücut şok olmuştur şimdi 🤣🤣
Ters etki edecek hissediyorum. Yarını detoks gibi gecirmeyi düsünüyorum 😄 en son eksiyi görmüştüm zaten onu korusam yeter bana. Şimdi menumu yazıcam fazla acımasız olma he🤣

:rolleyes: :rolleyes: kaçamağı duydummm ve geldimmmmmm edacımmmm Perşembe günü tartılarıda kabul olacak o yüzden bugün yeme yarın ye lütfen bayram tatlısı olsun yani arefe tatlısı olmasınn :bicak:
Yok kaptanım, bugün değil yarından sonra bayramda yiyeceğim demek istedim ve tatlıyı yapamadım oruç açınca yorgunluk çöktü yarın yapacağım tartı gününden sonra tabiki

Ya az önce ne düşündüm biliyomusnz
Ben günlerdir - 300 200 arasıym iftara yakın
Şimdi sabah uyandığımda artıda oluyorum iftara kadar iniyor, yarında oruç yok kahvaltı edecez, eee ben eksiye inemicem
Geliyorlar bana:cry:
İftara yakın bende çok güzel eksi görüyorum ama açtıktan sonra 1 kilo, fazla gösteriyor gece su iç derken sonra birdaha kahvaltı yap sabah fazla çıkıyordum

Ben belirleyeceğim ortim haftanın hangi günleri ekmek yiyip yemeyeceğimi😂😂

Artık uyku düzenimi de oturtmak için yarın sabah erkenden uyanmam lazım😂😂ve erken uyanıp çıkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım😂😂
Uykuyu benim de düzenleme gerek okullar açılırsa zaten okula giderim kendiliğinden düzene girer bakalım ne olacak

Bayram haftasi diye kacamakta yapmadim bayrama kadar verip sonra stres olmayayim diye ama yok sporda yapıyorum ayni tempoda kaldim bu hafta yerimde sinirlerim bozuldu 😢
Canım benim hiç canını sıkma şuan hepimiz stres oluyoruz aslında bende inan çok stresliyim buraya yansıtmamaya çalışıyorum ama inan cumadan sonra hepimize rahatlama gelecek ve diyetimize daha dikkat edeceğiz bende ediyorum ama istediğim gibi veremedim

Sahur
4 kaşık yogurt ,1 kuru erik, 1 muz, 2 çilek, 1 salatalık , kiraz saplı cay
İftar
1 servis kasıgı pirinc pilavı, 1 servis kasıgı fırında patates, 1 tavuk baget, 1/2 kepçe mercimek corbası, ayran, salata
Ara
1 sütlü nuriye, 1 soguk baklava,1 fıstıklı baklava ve çay
2. Ara
Yeşillik detoks suyu😄 bu da tatlı sonrası cırpınıs diyelim. Yarın aynı sudan devam edicem.
Su: 1.7 lt
Spor: 1000 ip atlama, 10bin adım, 45 dk kardiyo(chloeting) spor kurtarır umarım durumu😆
Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hzlsel hzlsel
Her şey o araya kadar çok güzelmiş ortim🤣 afiyet bal şeker olsun fıstıklı baklava dedin mi benim için akan sular durur😅 hiç dert etme artı çıksa bile her zaman olan bir şey değil adı üzerinde şeker bayramı🤣 benim evde olsa kesin yerdim sporunla telafi etmeye çalışmışsın zaten yarın güzel bir menüyle cumaya telafi olur😍

Back
X