• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1 🎉💃🏻
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum. 🎉💐
Tebrikler kuzucuğum haftaya çok daha güzel vereceksin spor yap emi😍😍
Günaydın kızlarrr :KK68:

Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum :rolleyes::halay:

Eki Görüntüle 2848866
Muhteşem canım kilon az olmasına rağmen çok iyi gitmiş😍
Geçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Tebrik ederim canım😍
Geçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula pacman pacman davşanım 😘🐰
Eki Görüntüle 2848891
Muhteşemsin canım 🤩🤩🤩
Geçen hafta:70.5
Bu hafta:70.4
Yüzde : 0.141
Haftaya hedefim:70 olsun
Cherry Mom Cherry Mom S seyrulsefer Eki Görüntüle 2848910
Tebrikler canım bayram haftasında kilo vermek kolay iş değil inşallah bu haftadan sonra güzelce vereceksin Ramazan’ı bitirdik gitsin kilolar😍😍
Geçen hafta 74,0
Bu hafta 75.1
Fark +1.1
Yüzde bilmem kaç :olamaz:

Olur öyle şeyler :olamaz:

Cherry Mom Cherry Mom
Olur tabi canım evine gel toparlarsın anneciğinin yemeklerini gidene kadar gönül rahatlığıyla ye bu kiloların çoğu ödem zaten 😘
Geçen hafta 56.7
Bu hafta. 55.9
Fark 0.8
Yüzde 1.41
Hedef 55.6
Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa
Tebrikler canım çok iyi bir oran😍
Dünün fotosunu paylasiyorum bugun sabit çıktım.
Gecen hafta 69.8
bu hafta 69.4
400 gr
Yuzde 0.573
Haftaya hedef 68.8
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @karabiber01
Eki Görüntüle 2848939
Tebrikler canım 😍bazen duraklamalar olabiliyor çok doğal yine de yarım kiloyu hiç azımsama kilon çok değil sonuçta🥰🥰
Eki Görüntüle 2848945
Geçen hafta 72.1
Bu hafta 72.6
500 gr almışım
Yüzde - 0.69
Herkesten çok özür dilerim düzenli menü yazamadım yazamadığım günler kaçamak yaptım sonuç kötü oldu bu hafta en az 1 kilo eksik geleceğim söz veriyorum
Haftaya toparlarsın canım bayram haftasıydı sonuçta gayet normal🥰
Hayırlı cumalar tebrikler kızlar bayram haftasına rağmen güzel eksilerimiz var 😘😘
Geçen cuma 86
Bugün 85.5
Fark 0.5
Yüzde 0.58
Bu haftaki Hedefim 85
Tebrikler canım😍 sana yaklaşıyorum yavaş yavaş ama sen de kaçıyorsun benden 🤣

Ben daha yeni girdim ana listeye bi yere gitmeye niyetim yok😁 kaptanımla ilk hedefi 55 belirlemiştik. Bi 2. Hedef daha belirlicem sonra 😊

Cok iyi tebrikler. Aynı kilolarda benzer oranlarda vermişiz. Kapışalım mı🤣
Oooo işte beklediğim hareketler bence kesin kapışalım 😍🌻
yarimuhendis yarimuhendis duy bizi 💕

Geçen hafta 56.3
Güncel 55.3
Fark 1

Cherry Mom Cherry Mom
redsonja87 redsonja87 hedefi tutturamasam da eksilerimle geldim ortim 🌻😍 geç uyandım da azıcık 🤭
Ya sana helal olsun👏👏👏 Bak demişti diyeceksin, o listeye giremeden 53 olacaksın sen. Bu hafta için kusura bakma, ortiler sıralamasında faydam olmadı sana ancak malum; ramazan, bayram derken. Mücbir sebep diyelim biz en iyisi 🥲

Kocaman kocaman tebrikler 🧡🧡🧡Bir de spor dahil etsen programına, yine 48 leri görürsün sen kısa zamanda.

Ya sana helal olsun👏👏👏 Bak demişti diyeceksin, o listeye giremeden 53 olacaksın sen. Bu hafta için kusura bakma, ortiler sıralamasında faydam olmadı sana ancak malum; ramazan, bayram derken. Mücbir sebep diyelim biz en iyisi 🥲

Kocaman kocaman tebrikler 🧡🧡🧡Bir de spor dahil etsen programına, yine 48 leri görürsün sen kısa zamanda.
Ağzından bal damlıyor 😍 varlığın desteğin motive edişin hep benimleydi biz gönüllerin birincisiyiz 💕🌻

Ay bu neeeeeee ? Daha da kilo veremiyorum yiiiaaa dersen:sinirli:

Ne yaptın sen, yaktın yıktın ortalığı💥☄️🔥

Tebrik ederim çok çok çok.

Kızlar hepinize kocaman tebrikler, şaka bir yana da motive oluyor insan böyle eksiler görünce. Sabahtan beri aç geziyorum mesela ben, mutlu musunuz 🥲
Kıııızzzz ben de anlamadım gitti🤣 daha Çarşamba günü -100 düm tartıyla kavga ediyordum ne olduysa iki günde oldu🤣🤣Sağol canım benim bundan sonra konuşmayacağım söz😅
Geçen hafta 56.3
Güncel 55.3
Fark 1

Cherry Mom Cherry Mom
redsonja87 redsonja87 hedefi tutturamasam da eksilerimle geldim ortim 🌻😍 geç uyandım da azıcık 🤭
Vay vay çok iyi canım o biralara rağmen🤣 kilo alacağım diye aylardır ağzıma tek damla sürmedim ya şimdi seni görünce şöyle bir cesaret geldi🤣🤣

melita09 melita09 @olvidos kızlar bu hafta ekipte aktif olmanızı rica ederim

yarimuhendis yarimuhendis ortaklar listesini arka planda hazırlamış sağolsun asıl listedesiniz malum sizleride elzem bir durumunuz olmadıkça ekliyoruz ama hiç aktif değilsiniz ortaklarınıza karşı :( ve bence bu durum sizin kilonuzada yansıyor bu hafta 2 artımız var ikiside sizlerden maalesef herzaman diyoruz buranın gücü zaten birlik beraberlik içinde olmaktan geçiyor. Bunlar yoksa inanın gitmiyor:( birazcık aktiflik ile bu hafta süper iş çıkaracağınıza inanıyoruz 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤩

Canım benim senin de menülerin çok iyi aslında, pek bişey yemedin ki lakin seni bu karantina mahvetti, güzel açık havalarda bi yürüdün mü ne eksiler gelecek senden 😍💕 aç gezme kıyamam ❤️
Yiiaaaaa sevgi saati 😘😘😘😘 🧡🧡🧡🧡💕💕💕💕💕💕

Hırslandım orticanım hiiiiç merak etme. Bomba gibi döneceğim. Haftaya cuma günü giriş cümlem hazır; UzUn ZaMAnDIR YOkTum Biri Demİş ÖLdü, AmA ŞUnU BİLinKi KraL GeRi Döndü..........!!!!!

Kıııızzzz ben de anlamadım gitti🤣 daha Çarşamba günü -100 düm tartıyla kavga ediyordum ne olduysa iki günde oldu🤣🤣Sağol canım benim bundan sonra konuşmayacağım söz😅

Vay vay çok iyi canım o biralara rağmen🤣 kilo alacağım diye aylardır ağzıma tek damla sürmedim ya şimdi seni görünce şöyle bir cesaret geldi🤣🤣
Sağol canm ama hep diyorum o dün ki biraları içmeyecektim 😂😂😂 ben yine kötü örnek olmayım birde mesela dün benim menüm 900 kaloriydi birayla 1400 oldu, yani içiyorum diye yemiyorum da çaktırma 😂😂😂 bu hafta sporla beraber içeceğim bide o zaman görelim sonucu 🤭

Çok iyi canım 🤩 🤩 tebriklerrr 😘😘
Teşekkürler kaptanım 😍
Yiiaaaaa sevgi saati 😘😘😘😘 🧡🧡🧡🧡💕💕💕💕💕💕

Hırslandım orticanım hiiiiç merak etme. Bomba gibi döneceğim. Haftaya cuma günü giriş cümlem hazır; UzUn ZaMAnDIR YOkTum Biri Demİş ÖLdü, AmA ŞUnU BİLinKi KraL GeRi Döndü..........!!!!!
😂😂😂😂 ay sen beni güldürdün Rabbim seni güldürsün
YOU CAN DO IT❤️😍🔥

Ben artı 100 gram almışım. Buna da şükür diyorum, ipini koparmış deli dana gibiydim 2 gündür. Lakin bugünden itibaren eski formuma dönüyorum. Kaptanım ben bugün değil önümüzdeki Cuma takıma dahil olayım. Cherry Mom Cherry Mom
Tartıdaki kilom 57.5 di. Bugün sporda yapacağım. Zaten takımda olmadığım için saat 5-6 gibi fotoğraflı bildirim yaparım. Belki daha az çıkar kilom spordan sonra o saatlerde.
+100 ne ki kuzuuum 😘 Ramazan'da zordu gerçekten ben de mezun olayım diye hırslandım ama zordu gerçekten :KK53:

Günaydın kızlarrr :KK68:

Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum :rolleyes::halay:
oyyy al benden bir tane dahaaaa :rolleyes::KK76::KK9:

Geçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
bak umutlu değildin çok amaaa tebriklerr :rolleyes:kaç kg oldu gruba geldiğinden beri cnm ❤️
bu arada soğuk baklavayı yedim hafif tramisuyu andırıyor cnm ama çok sevmedim hamur çok yumuşamıştı biraz çıtır seviyorum baklavayı 😘 sütlü nuriye daha güzel 😆

Bir şeyler ettim etmez mi olaydım şu an onun kararsızlığındayım😂😂

Ya bak sen benim hemşehrime😍😍bebiş asıl sen ne ettinnnmmmm😍😍😍

Bugün yulaf yiyecektim ama protein kaynaklı besleneyim diyorum sıfır karbon olsun hatta onu bir şekilde ayarlarım zaten😂

Ben şimdi bildirimimi yapayım sonra çıkıp yokuşlu yollarda tempolu yürüyüş yapayım yollar beni bekliyor😂😂
Geçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun😂😂
Cherry Mom Cherry Mom @matteroftime muhursuzpusula muhursuzpusula
canııım tebrikss :KK74:merak edince dönünce akacak o kilolar :21:

Off müthiş müthiş. 🥰🥰 Böyle sizlerinkini görünce ben de çok gaza geliyorum ama bu kadarı olmuyor hiç bende. 😂 Spor harici çok hareketsizim genelde ondan sanırım. 🤓 Aman sakın - yazma yüzdenin başına, - olunca kilo almış demek kadkskkdskd Gerçi yanlış hesaplamaz kaptanım ama öyle görüncü çarpıntım oldu. Kilo almak istemiyoruz! 🤪💕

Karabiberiiim çok iyisin. 🥰 Bir hafta salsam beni geçeceksin he. 😂 Seninle tatlı bir mücadele içindeyiz hahahaha ♥️

Benim çok sevdiğim Nowzaradan’ın hiç aklımdan çıkarmadığım bi sözü vardır bilir misin?: “The scale doesn’t lie, people do.” Bugün tartıda göreceğiz pişman olacak mısın, olmayacak mısın? 😂

Eki Görüntüle 2848878
Ay -900’dü aslında da 1 kiloya tamamlamak için 40 dk falan geç tartılmış olabilirim bekleyip. 🤪🤪
evet tartılar yalan söylemez :KK20:
muhursuzpusula muhursuzpusula da izliyor ağır yaşamları 🤣

vayyy ilk ve son kez eksiksiz menü bildirimim :D
eline sağlık kuzum 😘

Aman aman tartılma o zaman. 😂😅 Ya bir günde alamazsın kilo zaten. Spor da yapıyorsun sen bebiş. Eksi gelirsin haftaya eminim. 🥰🤓 Ya korkmasam iyi de biz arkadaş grubu olarak yemeği çok severiz. 😂😂 Yeni yerler keşfetmek için yemeği de severiz. 🤪 Abartır mıyım diye korkuyorum sadece. Ama en kötü o gün bi tek o öğünde yerim diye de düşündüm. Neyse hele o gün gelsin de bakalım. 🤓
Oyy ne tür bir restoran olcak canımmm :rolleyes:hakettin şimdiden valla ;)

Şunu yavaşça bırakayım umarım regl günüm olduğu için böyledir ama 64 görmekten iyidir . Kaptancım bugün dönüyorum tamamen bitti yan gelip yatma günleri şu 60 ın altına inmem lazım artık 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Cherry Mom Cherry Mom
ineceksiiin moral bozmak yokk :21:

Geçen hafta:70.5
Bu hafta:70.4
Yüzde : 0.141
Haftaya hedefim:70 olsun
Cherry Mom Cherry Mom S seyrulsefer
canım toparlarsıın :KK76:

Aman yarabbi bu nasıl bir yüzdediiir? Kendim hesapladım dayanamadım. :KK70: Artık seni kimse tutamaz. Aaaah ah ilk gelişin bile hep aklımda. :KK70:

Bizde tatlı yok şu an aslında. :KK70: Baklava bitmiş #şükür. Acaba dondurma alsam mııı, yoksa başka bi şeyler mi düşünsem emin olamadım. :KK70: Hiç bozmasam da müko olur, ama düşüniciğim. :rolleyes:
Ne demek hayatım, senin de aynı şekilde düşündüğüne eminim. :KK66:
Beni unutma ihtimaline karşı (öyle bi şey yok da yaniiiii) sana bir şarkı gönderiyorum. :KK70: Adımı unutma diye. :rolleyes: Hüzünlü bir şarkı göndermek istemedim tabi. ki. (İlk pp'nde gözüme kumral gibi gelmiştin, beyaz da olabilir ama minik ayrıntılar. :KK70:)

Güzel hakiki bi dondurma ye bence ;)

Geçen hafta 74,0
Bu hafta 75.1
Fark +1.1
Yüzde bilmem kaç :olamaz:
ya orda tartılman bile hata 🤣

Ya seni nerelere atayım ben 4 haftada destan yazdın resmen😂😂

Ya arkadaşlarımka buluşma planlarım var onları bi atlatayım da üst liste düşünülür canım ya bilemiyorum şu anda😂😂
beni başbakanlığa ata diyetisyen olarak 🤣

Geçen hafta 56.7
Bu hafta. 55.9
Fark 0.8
Yüzde 1.41
Hedef 55.6
Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa
oooo müthişsin kuzum tebriklerr :KK9:

Gecen hafta: 56.0
Bu hafta: 55.2
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.43
Hem tatlımı yerim hem eksimi görürüm :d hedefim 55.5 di fazlasıyla ulaştım. Haftaya hedef 55.0 olsun 2 hafta iyi eksi gördüm bu hafta duraklama olabilir
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula hzlsel hzlsel
baklavamı da yerim kilomu da veririm gariii :KK76:

Nazar değmesin ama derece gelecek gibi hissediyoruuum. :KK66: Diğer takımlardan daha durumda gibiyiz şu an için. :super:
bu hafta da birinci olmazsam napiim bitti zaten :D :D :D

Gunaydin kizlar
Dünün fotosunu paylasiyorum bugun sabit çıktım.
Gecen hafta 69.8
bu hafta 69.4
400 gr
Yuzde 0.573
Haftaya hedef 68.8
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @karabiber01
olsun canım toparlarsın bitti zor günler :KK9:400 gr müthiş

Cok iyi ya tebrik ederim haftalardir ayni performansla ilerliyorsun harikasin darisi basimiza 😍👏👏
mezun olayım diye ;) sağol cnm ❤️

Ne diyorsuuuunnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes::sampiyon::sampiyon::sampiyon: tebrikler burcummm
1.lik gelir mi ki 🤔

Geçen hafta 72.1
Bu hafta 72.6
500 gr almışım
Yüzde - 0.69
Herkesten çok özür dilerim düzenli menü yazamadım yazamadığım günler kaçamak yaptım sonuç kötü oldu bu hafta en az 1 kilo eksik geleceğim söz veriyorum
hadi bu hafta asılma zamanı 👍

Hayırlı cumalar tebrikler kızlar bayram haftasına rağmen güzel eksilerimiz var 😘😘
Geçen cuma 86
Bugün 85.5
Fark 0.5
Yüzde 0.58
Bu haftaki Hedefim 85
teşekkürler canım tebrikler 😘

Sen üç milyor milyon milyar sen sen ne yaptın sen? Valla helal olsun, bir noktadan sonra kilo vermek zorlaşıyor hele ki 50 kilolarda kilo vermek çok çok daha zor. Tebrik ettim tatlım 🌸
üç milyar milyon haha :D sağol cnm 😗

Geçen hafta: 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark: 0.7
Yüzde: %0,879
Haftaya hedef: 78
oooo 60lar korksun senden artık tebriklerr detoks ortimm :KK76:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak seni ortaklardan çıkarmıyorum dimi canım
yaaa tekrar okudum :D kız nasıl sormuşsun mezun oluyorum ve çıkıcam dedim zaten :D
çıkart beni bırakkk :D :D :D

Üzgünüm
Geçen hafta 74.25
Bu hafta 74.15
Fark. 0.10
Hedef 73

Geçen hafta cumartesi 73.85 tim maalesef.. Özür dilerim

Eklentiler

• IMG_20210514_142512.webp
    IMG_20210514_142512.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 28
Tebrikler kuzucuğum haftaya çok daha güzel vereceksin spor yap emi😍😍
Hahahahahahaha inş bebeğim. 🤪🤪
evet tartılar yalan söylemez :KK20:
muhursuzpusula muhursuzpusula da izliyor ağır yaşamları 🤣
Oyy ne tür bir restoran olcak canımmm :rolleyes:hakettin şimdiden valla :KK66:
Hahahhaahhaha ben onu izleyince iştahım kesiliyor resmen. 😂 O yüzden her kilo vermek istediğimde açar izlerim biraz ki yemek yemeyim. 😅

Mangal tarzı bi yer olacak sanırım. Açık havada olmak istediğimiz için İncek tarafında çardakları olan bi restorana gideceğiz. Ama ortaya başka yerden bir iki şey daha söyleyebiliriz. 🙈🙊

Back
X