ablacım dedim ya hepimizin ayrı ayrı sıkıntısı var..snnde öle...geldimi sıkıntılar üst üste gelir zaten...snn durum daha da kötü yaaa.3 çocuk okutmak ne demek...hemde bu zmnda...Allah snn de yardımcın olsun ablacım...
eşimin işi lise sondan beri çalıştığı bir firma...tanıştığımda orda çalışıodu...askere gitti geldi yine oraya girdi...başka iş değişmedi...eğer bir delilik yapmazsa işi sağlam...
kumar olayına tefeci ve karı kız olayına yoğunlaştık..ama iş saatleri belli...bordrolar belli...aynı saatte gidip aynı saatte gelio...hafta sonları ewde ..ne biliim net olayı yok...bordrolarda eksik saat yok...bizde çözemedik...tefeciden borç mu aldın dedim hyr dio...ya zaten suçunu kabul etmio....bilmiorum...eniştem eşime sen bu işi demekki yapamıosun dedi ve kartlarını maaşını ceydaya teslim ediosun dedi....bir önceki borçta babasıo kdr ısrar etmiştiki..vermemişti maaşını...ceya tutumlu o idare etsin dedi..yok dedi başka bişi demedi...bu seferki herkese ağır geldi...ona söz hakkı bile tanınmadı sinir krizleri geçirdik çünkü daha bitmemiş borçların üstüne geldi...dedim ya geçen sene borç yapmıştı mart ayında....onu ödüoduk daha...bitmeden yine...
kızıma gelince...ben bebeğimi kendi tekelimde yetiştiremiorum ablacım...çocuk eğitimini çok iyi biliorum ama bana müsade edilmio maalesef...babası çok cahil bu konuda nalatmak istediğini değil anlamk istediğini anlıo kavga da çıksa o ne derse o...ben herhangi bi konuda hyr diorum o ağlama yavrum ağla diip dediğini yapıo....çocuğa annesinin sözünü dinlememesini öğretio farkında değil...her ağladığında her istediğini yaparak vicdanını rahatlatıodu sanırım...ama çocuğa bişi isteme yolunun ağlamadan geçtiğini öğretti...kızım çok alıştı bol keseden yemelere...o yüzden şimdi engel olamıorus...dün çikolata var mı anne yok diorum o var mı bu var mı...aldım karşıma konuştum...dedim böle böle biraz sıkıntı çekicez...sende babandan bişi isteme hesaplar bende babanda artık para yok...ne istiosan bana söliceksin dedim....ve de sana aldıklarımı lütfen idareli kullan dedim...istediğini hemen alamayabilirim dedim....kafa salladı...markete gittik...babam para verdi her zmn ki gibi...ona gofret çikolata lolipop şeker kolalı şekerlerden cips ve de çubuk kraker balık kraker ne istiosa attı sepete...ewe geldik...babamızın yeme hastalığı var...gece kalkıp eşiminmiş kızımınmış başka yokmuş demez ne bulursa yer öle cins bir kişilik....dedimki çantana koy istedikçe ordan al...mutfak dolabına koyma dedim...sen akşam babanesine giderken çantayıda al...babası görmemiş içindekileri...eşimin yiğeni ile ye hepsini

buyur...çocuğa alıcak başka param yok dedim..idare dedim...
eee nolcak çocuğa önce biri yok der diğeri alırsa çocukta derki nasılsa yok diolar ama gene alıolar der...eşime anlattım ama geri kafalı olduğu için basmıo beyni...böle zihniyette çocuk yetiştirmeye çalışıorum...anaokuluna gitsin istiyorum kayıt parası istiolar 300-400 lira nasıl vercez diom bakarız dio o kdr relax geniş biri yani...gitsede olur gitmesede...
kaliiste ablam doğru diosun anne baba olayıma çok güvenio ve buda bana koyuyo...para verdiği zmn babam eşimin yanında verio...zaten bize para bırakmadığı için bişiler alınınca ewe çocuk sölüo...dün geceki tartışmamızda da aslan gibi anan baban var dedi....
anama babama güvenip almış beni...ama bana bakmaya mecbur değiller...o yüzden karar verdim yoksa da yok demicem...onlarıda üzmeye hakkım yok...babam 65 yaşında direksiyon sallarken bnm eşim hafta sonu borcu olmayan kişiler gibi yayyıo...bnm abim hafta sonu ek iş yapıo borcu olmadığı halde...3 çocuk okutuo çünkü....yani sen çok haklısın sölediğin herseyde kalliste ablacım...anneme babama güvenio ben vermesem para babası nasılsa verio dio