Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kalliste ablacım tşk ediyorum...ewt ablacım okulu btirdim...kızıma 5 aylık hamileydim mezun olduğumda...zor bi hamilelik geçirdiğim için yollarda bayıla bayılada olsa sene kaybetmedim....

belinay doğuncada ewde 2, üniyi okudum açıköğretimden....

dileklerin için tşk ederim...tecrübem olmadığı ve de ewliliğimi ve bebeğimi sorun ettikleri için iş tecrübesine sahip olamadım...çekincem bundan...olcak gibi olan işlerde olmuodu ama bu sefer çok ihtiyac var...umarım olur....

kısmetim kapalı...en kısa zmnda açılır inş

ÖZÜR DİLERİM VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI...artık bu tarz seyleri ablamla bile paylaşamıorum bir tek siz varsınız bana destek olacak beni anlayacak....deşarj olabileceğim tek yer...:a015:

Canım önce şunu bil lütfen burada kimseye rahatsızlık vermiyorsun, istediğini istediğin anda paylaş dediğim gibi yakın bulduğun kişilere özeldende yazabilirsin bir diğerimiz alınacak kırılacak neden benimle paylaşmadı diyecek yapıda insanlar değiliz...sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran, rahatlamanı sağlıyorsa buradan yaz hepimiz yorum yapalım ama kendini üzüp bunaltma sakın...

Öncelikle bir şey söyleyyim yani soru değil ama sana tedbir olsun, eşinin iş durumu ne halde, yani uzunca süredir çalışıyormu bir yerde yoksa sürekli iş değiştiren yapıdada olabilir bu durumda maaş kartına el koymanın verdiği rahatsızlık vede eline para geçmeden çalışıyor olması daha büyük sorunlara yol açabilir..
ailen destek oluyorsa sende bunun kıymetini bil ve eşinle bu durumu paylaşma sakın.. çocuğun ve kendin için harca...ailenin katkılarına alışmış bu durumda eşin kendi durumunu ve düşüncesini düzeltmeyecektir... üzgünüm ama bu yani..
birde şey var bu kadar borç açıyor ama para nereye gidiyor nereye harcıyor, aynı durumda bir arkadaşım vardı bir anda hayatı alt üst oldu ama sorun kumardı ve o borcu hiç bitmez hep üstüne katardı... bir sorun olmalı senin eşindede yoksa insan çalıştığını çocuğuna harcamayacaksa ne yapar...
diyet, yemek olayı... canım benim inan gününmüz şartları borçsuz harçsız bile olsak çok zorda bırakıyor insanı ve her istediğimizi istediğimiz anda bulamıyoruz takma kafana bunu elbet geçecektir sende düzene gireceksin...
bir çözüm önermek isterdim ama bu olayın çözümü eşinin biriyle oturup konuşması ve hayata karşı sorumluluğu üstlenmesinden geçiyor ve bu hiçte kolay bir durum değil allah senin ve çocuğunun yardımcısı olsun...
üzülmemen gereken bir durum var çocuğuma hep yok yok demek istemiyorum demişsin... de boşver.. o biraz büyüdüğünde bu sıkıntıları anlayabilecek yaşa geldiğinde şu gününün önemi kalmayacaktır ama herşeyi anlatmayı dene anlayabileceği ölçüde anlat.. geçecek bitecek ileride güzel şeylere sahip olabilirsin ama sabırlı olmalıyız de... bak benim eşim o kadar temkinlidirki asla borç harç nedir bilmeyiz ama bunu yaptığımız zaman zaten ödeyecek durumda değiliz sonu neye varır bunu görebiliyoruz...2 yıldır sıkıntıdayız ama büyük sebebide benim bu olayda.. işyerim için borç kredi yapıp bu borcu yapar yapmazda dükkanımı kapadım mallar elimde kaldı borçta kaldı tabilki uzun sürede ödeyemeyince faiz faiz kafayı yedik.. üzerine eve doğalgazı bu kış aldık gaz gelince dış cephe gerekiyor dedik ona başladık tam bu sırada çamaşır makinem ve süpürgem bozuldu onları aldık ve durduk yere borca girdikte girdik.. benim her ay düzenli ödemem gereken bağkurum kredi borcum vs varken ev içinde bu borcu açınca epey zorlaıp kredi kartlarından harcamalar yaptık şimdi yarıdan aza ndirmiş haldeyiz yaz sonu kısmetse bitecek inşallah .. bu sırada 3 çocuk okutuyoruz birisi özel atölye kursuna gidiyor br taraftan öss hazırlanıyor diğeri anadolu lisesinde okuyor ne yana dönsek masraf var para dediğin yetişmiyor servisleri kursları harçlıkları derken verilenin haddi hesabı yok... tüm bu sıkıntıları yaşarken ben ne kendime nede çocukların üstüne başına tek bir kıyafet alamıyorum düşün... ama çocuklarımda dönüp asla zorda kalmadıkça bir şey istemezler ne bir parfüm alırlar ne bir tshirt.. genç kız ikisi ve arkadaşları çevrelerinde çeşit çeşit giyinirken gezip tozarken onlar 3 kuruş harçlıkla idare etmeyi öğrendiler 2 yıldır durum bu... fakat... daha önceden bir sıkıntımız yokken bile ben bu çoauklara marka takıntısı olmaması her gördüklerini istememeleri ve almamaları için yapabildiğim kadar tavırlı oldum.. elimde varkende yapmadım anlatabiliyormuyum... onlar arkadaşlarını kıyafetlerine göre seçmemeyi öğrendiler, kendileri iyi bir yere gidip gezebilecek durumda olsalar bile yanlarındaki arkadaşlarının cebinde para olmayabileceğini düşünüp ona göre hareket etmeyi öğrendiler... bunları hep senin kızının yaşında başlayarak aşıladım tabiki.. eksikleri olduğu zaman bile idareli olmayı öğrettim, alacak yapacak durumum olduğu anlarda bile beklettim şimdi tüm bunların karşılığını alıyorum gurur duyduğum kızlarım var.. karşısındaki insanları yaşadıkları konuma göre değilde insanlığı için değerlendirebilen çocuklar yetiştirdim ben ve çok zor anlar yaşadığım şu günlerde bile bana destek olan gerektiğinde yemeğinden kesip harçlığımı almayayım sen borcuna ekle şu sıkıntıdan çabuk kurtul anneciğim diyen kızlarım var... sende kızına yapamadığın için üzülüyorsun fakat bu durum inşallah geçicidir inşallah eşin biraz akıllanır evin evliliin biraz yoluna girer yüzünüzde gülümsemelere sebep olur gelecek günler ve o zaman geldiğinde diyeceksinki iyiki çocuğumla bunları paylaştım iyiki çocuğum bunları tattı ve kendi başınada kaldığında ayakları üzerinde durabileceğini bilirsin öyle düşünürsün... kızının gelecek yaşantısında seçeceği dostları ve yaşayacağı hayatın konumu senin şu gün yaptığın hareletlere ve davranışlarına bağlı sakın bunu unutma.. kızına yapamadıkların için üzülme bu durumu kavrayabileği şekilde anlatmaya çalış sadece..
umarım en kısa zamanda sıkıntıların biter canım umarım güzel bir iş sahibi olursun ve umarım sağlıkla sevdiklerinle güzel günler geçirip şu sıkıntılarına gülersin...

canlarım annem istanbul dışında gidip babamla ilgilenmem lazım....kahvaltı biz olmadan yapmıo...sonrada annemin temziliğini yapıcam..yiğenimi okula bırakıcam...işim ne zmn biterse o zmn gelirim....hepinize kucak dolusu sewgiler...hepinizi öpüyorum....

ablacım dedim ya hepimizin ayrı ayrı sıkıntısı var..snnde öle...geldimi sıkıntılar üst üste gelir zaten...snn durum daha da kötü yaaa.3 çocuk okutmak ne demek...hemde bu zmnda...Allah snn de yardımcın olsun ablacım...

eşimin işi lise sondan beri çalıştığı bir firma...tanıştığımda orda çalışıodu...askere gitti geldi yine oraya girdi...başka iş değişmedi...eğer bir delilik yapmazsa işi sağlam...

kumar olayına tefeci ve karı kız olayına yoğunlaştık..ama iş saatleri belli...bordrolar belli...aynı saatte gidip aynı saatte gelio...hafta sonları ewde ..ne biliim net olayı yok...bordrolarda eksik saat yok...bizde çözemedik...tefeciden borç mu aldın dedim hyr dio...ya zaten suçunu kabul etmio....bilmiorum...eniştem eşime sen bu işi demekki yapamıosun dedi ve kartlarını maaşını ceydaya teslim ediosun dedi....bir önceki borçta babasıo kdr ısrar etmiştiki..vermemişti maaşını...ceya tutumlu o idare etsin dedi..yok dedi başka bişi demedi...bu seferki herkese ağır geldi...ona söz hakkı bile tanınmadı sinir krizleri geçirdik çünkü daha bitmemiş borçların üstüne geldi...dedim ya geçen sene borç yapmıştı mart ayında....onu ödüoduk daha...bitmeden yine...

kızıma gelince...ben bebeğimi kendi tekelimde yetiştiremiorum ablacım...çocuk eğitimini çok iyi biliorum ama bana müsade edilmio maalesef...babası çok cahil bu konuda nalatmak istediğini değil anlamk istediğini anlıo kavga da çıksa o ne derse o...ben herhangi bi konuda hyr diorum o ağlama yavrum ağla diip dediğini yapıo....çocuğa annesinin sözünü dinlememesini öğretio farkında değil...her ağladığında her istediğini yaparak vicdanını rahatlatıodu sanırım...ama çocuğa bişi isteme yolunun ağlamadan geçtiğini öğretti...kızım çok alıştı bol keseden yemelere...o yüzden şimdi engel olamıorus...dün çikolata var mı anne yok diorum o var mı bu var mı...aldım karşıma konuştum...dedim böle böle biraz sıkıntı çekicez...sende babandan bişi isteme hesaplar bende babanda artık para yok...ne istiosan bana söliceksin dedim....ve de sana aldıklarımı lütfen idareli kullan dedim...istediğini hemen alamayabilirim dedim....kafa salladı...markete gittik...babam para verdi her zmn ki gibi...ona gofret çikolata lolipop şeker kolalı şekerlerden cips ve de çubuk kraker balık kraker ne istiosa attı sepete...ewe geldik...babamızın yeme hastalığı var...gece kalkıp eşiminmiş kızımınmış başka yokmuş demez ne bulursa yer öle cins bir kişilik....dedimki çantana koy istedikçe ordan al...mutfak dolabına koyma dedim...sen akşam babanesine giderken çantayıda al...babası görmemiş içindekileri...eşimin yiğeni ile ye hepsini:kızgın:buyur...çocuğa alıcak başka param yok dedim..idare dedim...

eee nolcak çocuğa önce biri yok der diğeri alırsa çocukta derki nasılsa yok diolar ama gene alıolar der...eşime anlattım ama geri kafalı olduğu için basmıo beyni...böle zihniyette çocuk yetiştirmeye çalışıorum...anaokuluna gitsin istiyorum kayıt parası istiolar 300-400 lira nasıl vercez diom bakarız dio o kdr relax geniş biri yani...gitsede olur gitmesede...

kaliiste ablam doğru diosun anne baba olayıma çok güvenio ve buda bana koyuyo...para verdiği zmn babam eşimin yanında verio...zaten bize para bırakmadığı için bişiler alınınca ewe çocuk sölüo...dün geceki tartışmamızda da aslan gibi anan baban var dedi....
anama babama güvenip almış beni...ama bana bakmaya mecbur değiller...o yüzden karar verdim yoksa da yok demicem...onlarıda üzmeye hakkım yok...babam 65 yaşında direksiyon sallarken bnm eşim hafta sonu borcu olmayan kişiler gibi yayyıo...bnm abim hafta sonu ek iş yapıo borcu olmadığı halde...3 çocuk okutuo çünkü....yani sen çok haklısın sölediğin herseyde kalliste ablacım...anneme babama güvenio ben vermesem para babası nasılsa verio dio

Alıntı:
mersa kullanıcısından alıntı
kallistecim canım benim sakın söylediklerine tepki gösteriyorum sanma hani yukarda yazdığın şişman ve mutlu olan benim heralde öyle anladım.inanki öyle değil şişmanım ama mutlu olmaya çalışıyorum sorunlarımı pek dile getirip insanları sıkmayı sevmiyorum ama yinede biraz bahsediyim .

Hahahaaa mersacım yaaa sen çok yaşa emi nasıl üstüne alındın şimdi bunu çok merak ettim .. kıs o yazdığımı bir kez daha oku... bijoyla konuşuyoduk takıma hareket gelsin yeni üyeler alalım gibilerinde bende dedimki yeni üyeleri davet ettik geçtiğimiz 1 ay içinde kaç kişi geldi ama birisi haber vermeden başka takıma geçti biriside spora gidiyorum dedi bir daha uğramadı bir diğeri ise sanırım şişman ve mutlu olmayı tercih ettide bir daha gelmedi ay canım yaa ben kimseyi kastedmedim vallaha... gelip 2 gün bakıp takım üyeliğine girmeyenleri söylemek istemiştim, yeni üye diye çağırıyoruz ama ilk gün hevesleri kalmıyor haber vermeden çekip gidiyorlar diye....

Canım kızının dersane olayıda kötü olmuş... çocuğa yansıtmayın ama sakın çok hassas oluyorlar bu kendilerinn sebep oldukları daha doğrusu kendileri bir olayın içinde isimleri geçiyorsa bile aşırı üzülüyorlar hassaslaşıyorlar... umarım yoluna girer kısa sürede....

KALLİSTE canım ben ne bilim o şişman ve mutlu kadını kendim sandım neyse olmadığımada çok sevindim gece uyuyamadımya özellikle x tabuya çok kafamı taktım .çocuğa nasıl yansıtmıycazki maddi yönünü zaten asla onunyanında dile getirmiyoeuz elimizden geldiğince ama çocukta motivasyon sıfır en azından düzenli gittiği bir yer vardı güvendiği insanlar vardı valla napıcaz bilmiyom işler karışık .sen bana bakma ben kötü olan herşeyden kendime bir pay çıkarmayı beceririm gecede yine aynı şeyi yapmayı başarmışım canım seni çok öpüyorum.

canlar herkese günaydınlar en güzel günler hepimizin olsun

çıkınca satıştan %20 alırım bak söliyimde:roflol:

:1shok::1shok::1shok: çok kar istemişsin yahu delikafadulden ama ne yapalım artık vericez delikafaduldendelikafadulden

canım bak zaten amacımız burada birbirimize destek olmak yoksa parayı bastıran diyetisyene gider gidemeyen evde koşar oynar yine verir kiloyu ama bir çoğumuzun hayatla zaten sorunu var bunalım takılıyoruz birlik olmamızın amacıda bunları paylaşım şimdiye dek aşamadığımız sıkıntılarıda bu destekle aşıp şu lanet kilolardan kurtulmak... bende yaşadım eşimle sorun ve şimdiye dek diyetle boğuşup eşiylede sorun yaşayan eşinin köstek olmasını anlatan bir çok mesaj okudum anla işte tek sen değilsin.. üstesinden gelemediğin sorunlar varsa bizimle paylaş yaşça senden büyük tecrübeli arkadaşlarımız var zaten yaşçada tecrübe olmasa hayat bu belki senden daha iyi bakabilecek basit çözümler sunabilecek kişiler var aramızda.. buradan anlatamazsan özelden yaz kimi kendine yakın buluyorsan... paylaş yani içinde tutma kendinide bunaltma...
bende diyete başladığımda ne eşimin nede çocuklarımın kilo vereceğime inancı yoktu çünkü bu zemini yüzlerce diyeti yapıp bozarak defalarca diyetisyene gidip kilo verip sonra yarım bırakıp verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldığım için ben hazırlamıştım.. 3 hafta sonra göstterdiğim azim ve verdiğim kilo ile evdeki herkesin desteğini kazandım eşim yorgun argın benle her gece yürüyüş yaptı kızlarım sabahın köründe kalkıp yürüyüşe gitmem için teşvik ettiler ama bunu başaracağını gösterdiğin anda geliyor bu destek sabırlı ol.. sorunu bilmediğim için böyle aptalca yazdım işte anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışabiliriz ama sakın olaki başedemiyorum diyerek çekip gitme başladığın noktadan daha alt seviyede bulursun kendini ve toparlanman yıllarını alır..

anlıorum ablacım desteğin ve ilgin için sonsuz teşekkürler...diyette eşim bana asla yardımcı olmaz...yardımı bıraktım artık saygıda duymaz...gazoz kola çekirdek tüm kalorili ne varsa geçer kaşımda çatır çatır yer...eğer saygılı olsaydı annesi bir sokak ötede gider orda yerdi...neyse onu geçtim zaten...artık onu insan sıfatına koymuorum ben...öle yürüyüş yapalım ya da herhangi bi destektede bulunmaz...sauna esofman için 2 ay konuşturdu ve alamadım maalesef...ama sorunum diyetle alakalı değil...eşimin sorumsuzluluğuyla....ewde bütün gün hapis gibi yaşayıp saygı sewgi görmeyince kendi ailesi bnm ailem ve bizi kızımızı hiçe sayarak dengesizlikler yapınca....tüm aile olarak üzülüoruz...en çokta ben...inanılmaz duygusalım ben...tüm kadınlarda vardır ama bende aşırı...su an bunları paylaşırken bile sizlerle gözlerrim doldu....

sorunumu merak ediorsunuz eminim...sizden bişi saklamam bnm fazla özelim yoktur içim dışım birdir sizlerde dostlarım oldunuz herşeyi paylaşıyoruz burda....

6 senedir ewliyim...eşimin yaptığı borçlar bitmek bilmedi arkadaşlar....ben yıldım kendi ailesi yıldı ablası ankaradan isyan etti...az kalsın gelicekti...

ewlendik bi kredi çektik kapattık...bidaha kredi kartı borcu yaptı...eniştesi altın verdi kapattık....bi daha yaptı ben altınlarımı sattım ödedim....bi daha yaptı annesi babası yardım etti...bi daha yaptı yine babası emekli maaşını kredi olarak aldı kapattı biz ona ödedik yine....tam bitti dedik bu sene deniz görücez tatil görücez para görücez dedik...bankadaki arkadaşımla kartta sorun var die rica ettim kkb sine baktı ki....:1shok:16 bin tl kredi kartı borcu var...ve ve benden her zmn ki gibi sakladı....bizde güven gitti saygı öldü ...daha ne desem size bilemiyorum canlarım...bir insan borcuna borç katmaz...olduysada eşinden gizlemez...bu zmna kdr tam 100 bin lira ödedik bu en son ki hariç....kiralarda sürünmezdim de ew alırdım bu en son ki borcu ile araba alırdım...düşünebiliormusunuz? Allah hayırsızlarla karşılaştırmasın kimseyi....

çocuğum okula yazılıcak napacaz hiç düşünüo mu?tabi bu en sonki beni yıktı arkadaşlar...artık sağlam duramadım...2 üniversite okudum işsizim die annem kızıo...kahrını nasıl çekiosun hala dio....napıyım....kız var alışkanlıklar var...iş yok...off offfffff

bu zmna kdr onun maaşıyla daha doğrusu borç ödemekten kalan parası ile geçinmek zordu...annem babam hep destek oldu....bu sefer ki çok ağır geldi daha bitmemiş kredi taksitleri vardı...kaç aydır ewde 1 lira bırakmıodu...faturalar birikmişti...hatta ewe ekmek alamıodum....temzilik yapacak deterjan yoktu...öle dertleşmek için ablamla konuştum bi gün telden....artık çok zorlanıyorum dedim düşünsene dedim yerleri silicem yer deterjanım yok çamaşır suyuna yumuşatıcı ekledim dedim öle sildim dedim.....bi yer deterjanı ne kdr dedim ne hallere düşürdü bizi dedim...

akşam bi baktım kapı çaldı...ablam yüklemiş arabasını ewe ne gerekiosa....(Allah razı olsun)YIKILDIM RESMEN...ablam bile devreye girebiliosa bittik dedim yaaa bittik:çok üzgünüm:

o bana yardım yapsın sıkıntı çekmiyim istedi...ama ben çok ezildim...zaten hayırlı ewlat olup ben anneme babama bakmam gerekirken annemin babamın yaptığı yardımlardan yeterince ezilioken...nasılsa sıkıntım biticek bende o zmn onlara yardımcı olucam derken....tekrar bir enkaz altında mahvoldum...yani anlatabiliomuyum arkadaşlar?

kalliste ablam yani özetle ben geçimin derdine düştüm...artık öle sebze meyve bulamıoken diyet yapamıodum...sadece açlığım gitsin karnım doysun ne bulursam anca o....yani bunalım nasıl olur hiçbişi yapmak istemezsiniz herşey zor gelir beklentin kalmaz...yaaa offf nasıl anlatsam kelime bulamıyorum işte....

özetle hayatla bağlantım kopmuş acıncak halde kalmışım(sağolsun eşim anca kendini düşünür) napsamda kızı oyalasam derdinde(çikolata süt ıvır zıvır çocukları bilirsiniz herşeyi ister anlamaz ki bebe) koptum yani bi ara buyüzden kopukluk yaşadım...

şimdi maaş kartına el koydum...bankalar taksitlendirme yaptı...sağolsun ankaradan eniştekredi çekti adımıza her ay ona ödicem...bi yerden daha bekliorum...yani çok az para ile ewi geçindiricem bu sefer ben yalnızca ben...bu zmna kdr ihtiyacımı sölemeden para bırakmaz kendi ewi geçindirmeye çalışır maaşını bile sölemezdi...o artık hakkını doldurdu...aile meclisi ewi bnm geçindirmem konusunda hem fikir oldular...ona söz hakkı tanınmıo artık...

o kdr bencil bir yapıdaki....çocuğa getirilen hemde baldızı tarafından getirilen herşeyi gece yarısı kalkıp yiyebilio sanki yenisini yerine koyabilecekmiş gibi...bu tür hareketler sinirimi hoplatıo...çocuğunu düşünmeyen bir baba düşünün sadece kendi gününü kurtarsında gerisini salla gitsin...koca gün neler istio ben nasıl idare etmeye çalışıorum haberi mi var?...sanji ben yemesini bilmiyorum...artık anlamışınızdır....ewde huzur yok...kasıorum çocuğuma belli etmiyim die...herşeyi gören alışkın bir çocuk yok yok demek te istemiorum ama alışmalı bu duruma...yani diyetten başka o kdr çok şey var ki düşünmem gereken....

ÖZÜR DİLERİM VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI...artık bu tarz seyleri ablamla bile paylaşamıorum bir tek siz varsınız bana destek olacak beni anlayacak....deşarj olabileceğim tek yer...:a015:

canım gerçekten üzüldüm hayatta hepimizin sıkıntıları var eşin için denebilecek bir kelime bulamıyorum hayatta bencil insanlardan hiç birşey olmuyor zaten hep kendidni düşünüyor gerisi ne olursa olsun diye düşünüyor ama sen sakın üzülme madem elinde mesleğin var inşallah rabbim hayırlı bir iş nasip ederde işe girersin eşinede ihtiyacın kalmaz o zaman çocuğunada her istediğini alma şansın olur canım senin için şuan en önemli olan bir işe girebilmen bence azim et kilolarından da kurtul hayata yeniden başla evde ne varsa onu ye ölçülü ye canım allahım en kısa zamanda huzur ve iş versin canım allahım eşinide ıslah etsin artık
ewt abla ocak 85 doğumluyum...18 yaşında üniversite 1, sınıftan yeni mezun olmuştum ewlendiğimde...kızım 4,5 yaşında kasım 1 de tam 5 olucak

inşallah ablacım...çok güzel başlamıştım...o kdr hevesli ve de azimliydim ki....ilk 2 haftada 5 kilo verdim...ama şimdi yapamıorum şevkim kırıldı resmen...

ben kendimden çok kızımın iyi olmasını istiorum...hiçbişiden eksik kalmasın istiorum...anaokuluna gidip arkadaş edinsin diorum su an en güzel eğitim yaşı...inş verebilirim...su an bu konu çok önemli bnm için...

ben bi rahatlasam...Allah'ın izniyle...

az önce tel geldi...arkadaşım aradı...iş için cv istedi...inş Allah yüzüme güler bu sefer...ondan tekrar pc başına geçtim...

canlarım annem istanbul dışında gidip babamla ilgilenmem lazım....kahvaltı biz olmadan yapmıo...sonrada annemin temziliğini yapıcam..yiğenimi okula bırakıcam...işim ne zmn biterse o zmn gelirim....hepinize kucak dolusu sewgiler...hepinizi öpüyorum....

canım yaşında o kadar küçük ki bu kadar sorunla da iyi başa çıkabiliyorsun bak gerçekten sen güçlü kadınsın canım kendine güven ben yaparım başarabilirim de eşinin seni üzmesine izin verme canım sonuçta ailen var arkanda yanlız değilsin bizlere her zaman içini rahatlıkla dökebilirsin elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz canım hepimizin sıkıntısı ayrı benimde bebiş sorunumuz var 5 yıllık evliyiz 2. yılında oldu ama erken doğdu sonra 2 yıldır tekarar olmadı doktor kilo vermelisin dedi bakalım o yüzden kesin vermeliyim en azından allahım seni evlata hasret bırakmamış canım onu düşün yani hayatın hepimize birer cilvesi oluyor sakın üzülme kahretme kendini canım

x tabucum günaydın canım seni gördüm ama ben yazana kadar çıkmışsın.

mersacım...rica ederim cnm bnm....önemli değil....beni düşünmen yeterli...para mutluluk değil diolar ama yalan...herşeyin başı para...para olmayıncada sağlık olmuo...ruh sağlığımda beden sağlığımda bu sorunlardan yok olucak artık
bikaç ayı atlatalım bakalım 200 lira ile nasıl geçincez para arttırabilirsem danışırım cnm çok tşk ediorum ilgine....

canım benim kendini çok hırpalama hepsi geçer daha çok gençsin önünde çok uzun yıllar var bunların hepsi telafi edilir sen kendine ve bebeğine iyi bak psikolojine dikkat et onu bir bozarsan en zor olanı onu yerine getirmek neyseki ailen arkandaymış onların desteği sana yeter aile gibisi yok.bende ne ana var ne baba.inş çabucacık toparlanırsınız canım.seni çok öpüyorum ben bunları fazlasıyla yaşamış biri olarak diyorumki kendini koru bedenini ve tabiki ruhunu.seni çok öpüyorum canım by.

günaydın arkadaşlar, kallisim ve xtabum sizi görüyorum size de kocaman günaydın.

xttabucum yazdıklarını okudum canım, Allah yardım etsin. belki senin karta el koymandan sonra herşey biraz rayına girer. ne yapalım iyi düşünmek zorundayız di mi.. kredi kartlarını falan almışsındır heralde ama umarım eşin gidip yenilerini çıkarmaz ya da aylarca çalışıp çalışıp eline para geçmediğini görünce işini bırakmaz..

mersacım bu ne kadar kötü bir olay böyle. senet yok ortalrda kimbilir kimlerin ellerinde. cık cık cık. üstüne de bu zamana kadar ödemiş olmanız ve de karşılığını alamamanız. moral bozukluğu. umarım en kısa zamanda çıkar bir yerden o senetler de kazasız belasız atlatırsınız. çocuğuna da geçmiş olsun ya kimbilir ne kadar bozuktur morali sınav öncesi cık cık cık.

canım benim sorma ya kaç gündür bununla boğuşuyoruz bende burda kimseyi sıkmiyim diye söylemiyodum kalisteyle senin yazını biraz üstüme alınınca döktüm ne var ne yoksa iyikide yanlış anlamışım ohbe sizinle paylaştım biraz rahatladım .valla işler çok karışık senet bir yandan çocuğun psikolojisi biryandan napıcaz bilmiyorum hayırlısı bakalım giden parayamı alamadığım senedemi çocuğamı üzülim şaşırdım neyse allahım bir çıkş yolu verir elbet .

arkadaşlar bu saate kadar neler yaptım onuda yazim çıkim .işler beni bekler.
sabah suyumu içtim yeşil çayımı içtim ballı sirkeli suyumuda içtim attım kendimi yollara
ben yürüyüş için çok şanslıyım deniz kenarında oturuyorum evden inince sahildeyim uzun bir yürüyüş yolu var mis gibi deniz havası arkadaşlar ama artık güneş erken doğuyor ben yaz gelmeden zenci gibi oldum.tabi hemen çözüm getirdik arkadaşlarla 1 kilometre ilerde yine deniz kenarında orman var burdada mis gibi çam havası şimdi yürüyüş parkurunu değiştirdik ormanda yürüyoruz çam havası çok güzel ya görseniz emiinim sizlerde çok beğenirsiniz .neyse yürüyüşümüde yaptım hafif kahvaltı arkasından metabolizma hızlandırıcı çay ve burdayım tabi işler yerinde duruyor işler bana ben işlere bakıp duruyoz kalkimde birazda evde spor yapim bulaşıklar ev süpürelecek of of daha bir sürü iş hepsi beni bekler hadi arkadaşlar ben çıkıyom geceden beri benim çenem düştü hepinize kolay gelsin.

Merhaba arkadaşlar

şöyle bi geçmişi okudum da öncelikle xtabu cuma bişeyler yazmak istedim;

canım benim zor bir dönem Allah kolaylık versin, üstüste yaşadığınız bu borçlanmlar sonunda neyseki iyi bir karar alınmış o da ekonomiyi senin yöneticek olman. Bu durumu iyi değerlendir bitanem, sonunda herkes hayatı boyunca çeşitli sınavlardan geçiyor, bu durumda hayata karşı dik durmak lazım, canım nolur kendini bırakma, daha da tutun bak işin güzel tarafı ailen senin yanında, çocuğun yanında, yönetim senin eline geçti, belki bir enkaz aldın ama, sen bunu en güzel şekilde çözersin inanıyorum. Bir iyi tarafta eşinin uzun seneler aynı yerde çalışıyor olması, belki onun işyerindende kredi talebiniz olabilir bilemem tabi ama....
Canım bak iş görüşmelerin oluyor, inşallah sana da hayırlı bir kapı açılır.

Bu arada aman ha diyetini boşlama yarın bugün iş hayatına başlıyacaksın, tombiş olmak iş ortamında da dezavantaj biliyosun herşey birden yoluna girecek, derin bir nefes alıp kolları sıvayıp yeni hayatına başla sana bol şansa ve kolaylıklar dilerim canım

gelelim bana Sportiecim dnetle beni listede değilim ama kendimi senin kollarına bırakıyorum
sabah 1 bardak süt
arada 1 tane kepekli galeta
öğlen salata makarna karışık 1 porssiyon yani yumruk:)=) 4-5 kaşık mercimek çorbası.
ara şimdi yani 2 kepek ekmek kk peynir 2 ince dilim domates marul ile hazırlanmış sandaviç 1 brd sütt. ( bu saatlerde gözüm dönüyor benim
akşamada karnıbahar haşlama düşünüyorum . şuana kadar 2.5 litre su içtim oh bee

ayy belleğim silmiş 1tane şu minnacık cam gibi şeker oluyorya ondan ve küçük hobbyler oluyorya ondan yedim( pis buse verdi)

mehalimcim,

haydi hoşgeldin yeniden artık izin bitiyor yani ne güzel

sabah kahvaltı yok ????
öğlende salata makarna demişin birde çorba ehh yani
e tabi acıktın sabah yiyeceğin sandviçi akşam üzeri yedin yeri değişmiş biraz

akşam süper karnabahar bol bol ye valla
o hobiyi de erken yemişindir umarım
akşam güzel toparlanacak dimi

ben karar aldım şekerim kaçamaksız program uygulamaya başladım

dün akşam choclate cımla yürüdük, sonra ben bizim bahçede 20 dakika aletlerde çalıştım 2 kerede 8.kata merdivenle çıktım
akşam yemeği olarak 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık z.yağlı barbunya yatmadan da 2 kuru kayısı be bolca su
Kaşık derken çorba kaşığı

bu akşamki yemeğimde haızr brüksel lahanası

bu sabah 1 adet kepekli poaça + tek şekerli çay
arada 2 ad.kepekli bisküvi
öğlen ne var bilmiyorum
akşam yine yürüyüşümüz var

mehalimcim ve kalliscim avatarlarınıza bayıldım harikalar !kaydirigubbakcemile3

Yemeğe gittim geldim, daha kimse uğramamış valla

yoğurtlu makarna yedim geldim
üzerine birde yeşil çay

choclate cım nerdesin

akşam yürüyoruz dimi ?

canım benim sorma ya kaç gündür bununla boğuşuyoruz bende burda kimseyi sıkmiyim diye söylemiyodum kalisteyle senin yazını biraz üstüme alınınca döktüm ne var ne yoksa iyikide yanlış anlamışım ohbe sizinle paylaştım biraz rahatladım .valla işler çok karışık senet bir yandan çocuğun psikolojisi biryandan napıcaz bilmiyorum hayırlısı bakalım giden parayamı alamadığım senedemi çocuğamı üzülim şaşırdım neyse allahım bir çıkş yolu verir elbet .
canım benim tek sana değil tüm takıma yazayım yine.. her zaman dile getiririm ben bunu zaten ama tekrarlamakta fayda var...

eğer bir kişi ile anlaşamadığımız konu olursa veyahut birinin yaptığı yazdığı kafama takılırsa anlamaya çalışırım ve hiç onu bunu bahane etmeden isimde belirterek yazacağımı sorunumu yazarım sen hiç merak etme.. dolaylı yoldan gitmeye hiç gerek yok... aslına bakarsanız savunduğum bir şey daha var.. zaten hayatta türlü sıkıntılarla boğuşuyoruz birde burada kalp kırmayalım birbirimize sıkıntı vermeyelim destek verelim...

mehalimcim ve kalliscim avatarlarınıza bayıldım harikalar !kaydirigubbakcemile3
hehe teşekkür ederim canımcım:1rolleyes: mehalim buldu bunları.. bir hafta o bir hafta benkaydirigubbakcemile3 .. atasın üç beş bakayım falına :roflol:

selam takimim sadece tabuya ozelden mesaj yazdim cikiyom birazdan esim ise gidecek misafirlerimde dinlenir ozaman ugrarim insallah gorusuruz kusura bakamyin tatlilarim

Yemeğe gittim geldim, daha kimse uğramamış valla

yoğurtlu makarna yedim geldim
üzerine birde yeşil çay

choclate cım nerdesin

akşam yürüyoruz dimi ?

ay ben yukardaki mesajda ne biçim bir alıntı yapmışum yuhhh yani:dilcikar:

sporticim çikolatın telefonu varsa ara pc yok çünkü eşi alıyormuş yayerimseniben çamlıkta tek başına kalarsın bak :roflol:

off canlarım yaa ben varya spordan geldim ama bitap ve yorgun bir haldeyim kolumu zor kıpırdatıyorum inanın... dün ağrılar içinde geçti hep dedimki spora 3 gün gidemedimde ara verince oldu ama bugün bir gittim herkes dökülüyor bacaklarım kollarım diye... sanırım salı günkü hareketlerden olmuş böyle...

öğle yemeğide istemedi canım aşırı sıcaktı bugün hava şimdide şimşekler çakıyor allahım nasıl bir hava değişimi bu.. bijocum sanada geliyormu şimşek gürültüsü...

yok kallisim gelmiyor burda hava günlük güneşlik ama orda varsa gelir buraya 1 saate en geç :bbo: hakkat ne oluyor bu havalara anlamadım ben de.

kallisim eskişehir carrefoura alışverişe gelicez belki bu aralar, madem evin yol üstü belkim geçeriz önünden bak şimdi aklıma geldiii kaydirigubbakcemile

ay ben yukardaki mesajda ne biçim bir alıntı yapmışum yuhhh yani:dilcikar:

sporticim çikolatın telefonu varsa ara pc yok çünkü eşi alıyormuş yayerimseniben çamlıkta tek başına kalarsın bak :roflol:

arıyım bi choclatımı da yürüyelim güzelleşelim o zamankaydirigubbakcemile2

of of moralim çok bozuk kızlar :çok üzgünüm:
benim 2 ön dişimden biri protez. küçükken kırılmıştı, üni dönemlerinde iyice sarardı. ben de tam 3.5 sene önce kaplatayım bari diye gitmiştim. bana kaplama sararır sana son çıkan bişeyden yapalım dediler, ne kadar dedim o zaman için baya yüksek bi para dediler ama ömürlük kullanırsın rengi de aynı olur öteki dişlerinle falan demişlerdi. neyse tamam dedim olmuşken ömürlük olsun dedim. bugüne kadar çok memnundum kimse anlamıyodu ben bile alışmıştım kendi dişim gibi olmuştu ama az önce k-bar yerken düştü :1shok: :1shok: bana yaptırırken ayva ve havuç gibi şeyler ısırırken dikkat et demişlerdi, ben bırak onları elmayı bile dilimliyodum :çok üzgünüm: şimdi tek ön dişli kaldım, inanılmaz kötü bir görüntü valla markete bile gidemem ben böyle:1no2: neyse aradım kliniği hemen gelin yenisini yapalım ücretsiz dediler ama şimdi istanbula git gel, orda olmasını bekle :bbo: işin güzel tarafı annemleri görücem ama aöf sınavlarım var 30-31 inde. çok zamansız oldu yaa :çok üzgünüm: hem dişim yok hem zamanım. canım çok sıkkın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back
X