• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

runib runib seni asıl listeye alıyorum canım sıkıntı yok değil mi ? 2 ay izin hakkın olmuyor bu süreç içinde çok önemli bir durum olmadıkça takım içi katılım ve kilo bildirimleri çok çok daha önemlik arz edecek
aslında 10 teemuzda bi mola verecektim ama alın , devam edeyim salmamayayım :)

aslında 10 teemuzda bi mola verecektim ama alın , devam edeyim salmamayayım :)
Daha yeni başlıyoruz :rolleyes: :))) hayırlı olsun canım
İzin hakkı 2 ay olmuyor ama çok acil bir durum olursa yarışmadan ayrılmak istiyor deriz ne yapalım

Sukur kaptanim sevindim saglik olsun da kontrol icin koşturmak yine iyi. Asi da sifa olsun insallah hastalik uzak olsun 🤗

Ben daha baslamadim ise bu hafta evrak teslim ettim telefon bekliyorum.heran arayip yarin gel diyebilirler.

Amaaa ben cok kilo aldim 😶😶 takima gelmeden bi kac kilo vereyim oyle geleyim dedim ama yok 2 verip gerisin geri aliyorum burasi olmadan yapamayacagima karar verdim bana da yer var mi kenara koseye sıkışıveririm 😆
Hayırlısı canım şuan en tatlı bekleme herşey okey nasılsa 🤩🤩

Ne kenar köşesi sen gel direk listeye alalımm madem çok aldın yüzde 5 i geçmiştir 🙈🙈 çoğu fos kilodur karar verirsen hızlıca gider eminim

Yaaa sana yer olmaz mııııııı aşkımsuuuu😍😘😊
Ya kusuumm mezun olmadan yakaladim seni 😍😍
Hayırlısı canım şuan en tatlı bekleme herşey okey nasılsa 🤩🤩

Ne kenar köşesi sen gel direk listeye alalımm madem çok aldın yüzde 5 i geçmiştir 🙈🙈 çoğu fos kilodur karar verirsen hızlıca gider eminim
Ya cook sukur canim. Sıkıntılı bekleyisi atlattik 🤗

Listeye girmek icin kac kilo olmam lazim hazir cumayken ona gore foto atayim kaptanim 🤣 ama tok karnina 😁😁

17 haziran
11.00 : 1 yumurta,1dilim peynir,salatalık domates,14 tane kiraz,1 dilim tb ekmek
14.30 : 1 kupa sade nescafe,15 tane fındık
18.15 : 2kepçe çorba,2 tane salatalık yarım dilim tb ekmek
Su : 2.8lt normal,1lt tarçınlı limonlu su
Spor : 20dk bölgesel,1500 tane ip
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa runib runib
14 kiraz ve 15 fındık kalorisi azmı , ben korkudan 4-5 anca yiyorum :) bacacağım

Listeye girmek icin kac kilo olmam lazim hazir cumayken ona gore foto atayim kaptanim 🤣 ama tok karnina 😁😁
Benim mezun olmama çok var canım her türlü yakalardın😍izinden sonra ben de bugün üst listrye giriş yaptım kilo aldım baya şimdi onları verme zamanı😂😂

75,5 olduğunda yüzde 5 üstü oluyorsun canım 🙈

14 kiraz ve 15 fındık kalorisi azmı , ben korkudan 4-5 anca yiyorum :) bacacağım
Canım 14 kirazın ortalama kalorisi 95-100arasıdır. Fındıkların da tanesi 10 kalori olsa 150 kalori olur ara öğün için ideal bi kalori diye düşünüyorum ama tabi vücudunun onlara verdiği tepki de önemli😊😊

Benim mezun olmama çok var canım her türlü yakalardın😍izinden sonra ben de bugün üst listrye giriş yaptım kilo aldım baya şimdi onları verme zamanı😂😂
Ah kaderdasim benim beraber veririz insallah 🤗
75,5 olduğunda yüzde 5 üstü oluyorsun canım 🙈
Kaptanim ben gectim oraları ya simdi tarti fotosu atsam kabul oluyor mu haftaya cumaya kadar ne olacagi belli olmaz belki inerim 75.5 altina o zman da listeye giremem nasil yapacagiz

En son 77 lerdeydim🙈 ama 2 gundur yatili misafirim var ipin ucunu kacirdim ben inemem 75.5 altina haftaya 🤣 haftaya ust limitleri zorlayarak girerim artik listeye 😂🙈

Hurma detoksi iyidir katı bir şeyler yiyorsun en azından😂😂son hafta dene sen de güzel yüzdeyle mezun ol😍😘ama mezun olunca buralardan kopmak yok heeeee🤣
Yok yok canım alt listeden devam edeceğim inşallah daha verecek çok kilom var🤣

En son 77 lerdeydim🙈 ama 2 gundur yatili misafirim var ipin ucunu kacirdim ben inemem 75.5 altina haftaya 🤣 haftaya ust limitleri zorlayarak girerim artik listeye 😂🙈
Ay canım geç gördüm zaten listenin son paylaşım saatine 3 dk kala yazmışın hesapla düzenle dön paylaş aynı saniye görsem bile zordu 🤣🤭🤭
Yüzde 5 i bozma 🤣🤣🤣 🙈🙈🙈🙈

14-20 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE14 Haziran16 Haziran
kollontai kollontai ------------
yarimuhendis yarimuhendis 4+65+6
ummhnisa ummhnisa 77
C Cagrihilal1 1+41+4
hzlsel hzlsel 2+4+72
redsonja87 redsonja87 ------------
matteroftime matteroftime ------------
Anka Anka 1------
runib runib 11
G gibivegibi 1+3------
birniyetmeselesi birniyetmeselesi ------------
M monarosaa 2+42
furusan furusan 2------
Lizozom55 Lizozom55 ------1

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım dün paylaşmam lazımdı ama aklımdan uçmuş gitmişo_O
Teşekkür ederiz canım ❤️
Dün sende moralsizim flan demişsin ne oldu kuzum sen annenin yanındasın değil mi

Teşekkür ederiz canım ❤️
Dün sende moralsizim flan demişsin ne oldu kuzum sen annenin yanındasın değil mi
Yok kaptanım anneme gittik geldik evdeyim bu ara beni uykusuzluk mahvetti çok modumu düşürüyor zaten uykuya çok düşkün bir yapım var🙈eskiden öğle uykusuna yatardım🤣 ama kilo yapar diye o da bitti günlük 4-5 saat uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum tatile son iki hafta diye kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum😅

Back
X