• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım menüde etiket yaparsın beni oradan bakarım🥰 ders çalışırken zor ama haklısın kendim de sınava hazırlandığım zamanlar dersten kafamı kaldıramıyordum @hedef54kg den devraldım listeyi bir aydır filan ben yapıyorum😘güya ben de sporumu bir aydır arttıracaktım ama aksine azalttım🙈

Kek pasta yenerek ortadan kaybolsaydı bu kilolar keşke🤣🤣 Neyse hadi son düzlükteyiz canım senin son beş kilon benim de son on beş🙈ondan sonra istediğimizi yiyeceğiz inşallah😅😅
Benim hedefim tatile kadar 4 kg vermek amaaaaa biraz zor 3 haftada🤣🤣ama 3.5kg için de bedenimle anlaşabilirim🤣🤣o zaman son hafta ikimizde detoks girl oluyoruz😂😂sen tatile ne zaman gidecektin canım yaaa bu hafta mezunsun fazladan kalacaktın dimi son haftalarımız denk gelmiyor orti olup detokslanalım ditecektim🤣🤣

Benim hedefim tatile kadar 4 kg vermek amaaaaa biraz zor 3 haftada🤣🤣ama 3.5kg için de bedenimle anlaşabilirim🤣🤣o zaman son hafta ikimizde detoks girl oluyoruz😂😂sen tatile ne zaman gidecektin canım yaaa bu hafta mezunsun fazladan kalacaktın dimi son haftalarımız denk gelmiyor orti olup detokslanalım ditecektim🤣🤣
Ben daha buralardayım canım ama bu hafta mezuniyet hedefine ulaşırım gibi duruyor 80 i küsüratlarla görürüm aslında mümkünse bir hafta daha kalıp 79 ile mezun olmak istiyorum🥰 tatile benim daha 5 hafta var alt listeden devam edeceğim tatile kadar yani senin son haftanda orti olup detoks yapabiliriz🤩🤩

Ben daha buralardayım canım ama bu hafta mezuniyet hedefine ulaşırım gibi duruyor 80 i küsüratlarla görürüm aslında mümkünse bir hafta daha kalıp 79 ile mezun olmak istiyorum🥰 tatile benim daha 5 hafta var alt listeden devam edeceğim tatile kadar yani senin son haftanda orti olup detoks yapabiliriz🤩🤩
Heee alt listeye geçiş yapacaksınnn gitmeyeceksin ay sevindirik oldum🤩🤩tamam o zaman 2 hafta sonra ortiyizzzzz🤣💃💃

Heee alt listeye geçiş yapacaksınnn gitmeyeceksin ay sevindirik oldum🤩🤩tamam o zaman 2 hafta sonra ortiyizzzzz🤣💃💃
Ben de tam anneme senin tatile gideceğin hafta gideceğim 1 hafta kadar kalacağım büyük ihtimalle kilo alıp geri dönerim🤣 o yüzden gitmeden detoks yapmak iyi olacak😍😍 ben daha bir yere gidemem canım verecek bir sürü kilom var🤣🤣 ama yaz olduğu için pek evde olamayacağım tayin durumumuz filan var Eylül ayına yakın düzene girerim ancak inşallah o zaman üst listeye girip geri kalanını da veririm🥰

Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım benim hedef kilom 80 di bu hafta ulaşacağım büyük ihtimal acaba bir hafta daha kalıp 79 ile mezun olabiliyor muyum😅

Ben de tam anneme senin tatile gideceğin hafta gideceğim 1 hafta kadar kalacağım büyük ihtimalle kilo alıp geri dönerim🤣 o yüzden gitmeden detoks yapmak iyi olacak😍😍 ben daha bir yere gidemem canım verecek bir sürü kilom var🤣🤣 ama yaz olduğu için pek evde olamayacağım tayin durumumuz filan var Eylül ayına yakın düzene girerim ancak inşallah o zaman üst listeye girip geri kalanını da veririm🥰
Oh çok iyi süper😂😂sen detoks suları yaparak bana eşlik edersin çünkü gayet güzel kilo veriyorsun ben karpuz detoksu buldum dün attığım detoksu buldum falan tatile giden yolda her detoks mübahtır bana artık😂😂

Tabiki canım istersen 70 e kadar git 🤩🤩
Oh iyiymiş o zaman ben biraz daha vereyim öyle mezun olayım🤣🤣
Oh çok iyi süper😂😂sen detoks suları yaparak bana eşlik edersin çünkü gayet güzel kilo veriyorsun ben karpuz detoksu buldum dün attığım detoksu buldum falan tatile giden yolda her detoks mübahtır bana artık😂😂
ben de ayran detoksu ve hurma detoksunu deneyeceğim canım seninle aynı haftaya denk getiririm beraber yaparız🤩🤩

Biri detoks mu dedi bensiz olmaz lutfen 🤣🤣

Canım karbonhidrat fazla olmuş ama bugün cuma olsun o kadar🤣 çok acıkmamak için kahvaltıyı daha doyurucu edebilirsin çünkü akşam gerçekten acıkıyor insan ben de bugün kahvaltıda biraz abarttım zaten😅

Yok yok artı gelmez ben güveniyorum ortime🤭 değil mi G gibivegibi eksi geleceğiz yakacağız buraları senden en az yüzde 2 bekliyorum orticiğim🤣🤣
😎😎😎yakicaz ortim😘😘
Afiyet olsun kuzum🥰🥰 ben de mesela yemek yediğim saatlerde bir sonraki öğün gelsin diye saatleri sayıyorum o kadar acıkıyorum ama akşam yemeğinden kahvaltıya kadar gram açlık hissi olmuyor😅 yemek yedikçe acıkıyoruz o zaman hiç yemesek mi acaba🤔 🤣🤣🤣

Merhaba canım tekrardan hoş geldin ben Hazal 😍 hangi şehirdesin bilmem ama yüzme imkanın varsa bu sıcaklarda bol bol yüz🤭 listeyi üç gün(pazartesi, çarşamba, cumartesi) ben tutuyorum canım aynı olabilir ilk sayfadaki sporlardan seçip yapıyoruz bugün de spor günü başlayabilirsin bugünden🥰🥰 bu arada hayırlı uğurlu olsun işin💓
Insanin yedikce yiyesi geliyor ya valla doğru
Ay yemeden nasıl ayakta dururuz kııızzzzz😂😂😂keşke istediğimiz şeyleri yiyerek kilo verebilsek🤣geçen instagramda bi kız gördüm de 58 59 kilolardayken 53 kilolara düşmüş sınav haftasında şry yazmış evet arkadaşlar ben eridim kayboldum sırrım da 3 öğün kek yemek🤣🤣
Yalandir valla sadece kek yemiştir 😀

Oh iyiymiş o zaman ben biraz daha vereyim öyle mezun olayım🤣🤣

ben de ayran detoksu ve hurma detoksunu deneyeceğim canım seninle aynı haftaya denk getiririm beraber yaparız🤩🤩
İkisini de denedim güzellerdii🤣
Biri detoks mu dedi bensiz olmaz lutfen 🤣🤣
2 hafta sonra detoks haftası beklerizz😂😂
😎😎😎yakicaz ortim😘😘

Insanin yedikce yiyesi geliyor ya valla doğru

Yalandir valla sadece kek yemiştir 😀
Evet sadece kek yemiş ondan zayıflamış zaten😂😂

İkisini de denedim güzellerdii🤣

2 hafta sonra detoks haftası beklerizz😂😂

Evet sadece kek yemiş ondan zayıflamış zaten😂😂
Ayy varim varim hurmalari hazirlamistim da baslayamamistim bi turlu 😂 hurma detoksu yaparim ben de😍

Ayy varim varim hurmalari hazirlamistim da baslayamamistim bi turlu 😂 hurma detoksu yaparim ben de😍
Ben de karpuz detoksu buldum tam zamanı diye onu deneyeceğim bi gün başka bi gün de dün paylaştım bi detoks onu deneyeceğim muhtemelen pazar ve perşembe yaparım😂😂

Ben de karpuz detoksu buldum tam zamanı diye onu deneyeceğim bi gün başka bi gün de dün paylaştım bi detoks onu deneyeceğim muhtemelen pazar ve perşembe yaparım😂😂
Ben bu hafta detoks yapmam yoksa listeye giremeyebilirim 😂

11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
🎯

Haftalık hedefine ulaşan, redsonja87 redsonja87 hzlsel hzlsel G gibivegibi runib runib harikasınız M monarosaa hedef vermemişti ama - 1.8kg ile onuda hedefine ulaşmış sayabiliriz 🤩 tebrikler kızlar

Ama tablo yine çok çarpıcı dikkatinizi çekerim
- Bu hafta kaçamaksız gidelim
- Akşam 5 6 dan sonra bir şey yemeyelim
- Haftada en az 3 gün aktif spor yapalım..
- ödem atıcı mutlaka bir çay içelim vee cuma günü tabloyu çarpısız kapatalım 💪
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
Anka Anka
72,7
71,9
✖️
56,55
55,50
✖️
55
54,6
🏅
83,9
??
🏅
67,95
67,5
✖️
59,1
58
✖️
69
68,5
✖️
69,6
??
👀
83
82,5
🏅
55,9
54,9
✖️
73,5
72,5
👀
56,3
54,5
🏅
runib runib
73,4
72,5
🏅
74,15
72
✖️
64,9
63
✖️

18 haziran
11.30 : 1 kupa sade nescafe,1 paket domatesli lifalif topçukları(163kalori)
14.30 : 1 elma, 1tk fincanı leblebi
16.00 : 1 dilim ekmek çok açtım evde değildim bunu bulabildim😑
17.30 : 3yk bulgur,5yk taze fasülye,2 salatalık,1küçük domates
Su : 3.5lt
Spor : 15dk zumba,20dk bölgesel,1500tane ip
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Canım menün iyi sporun şahane yine
Düzeldi düzeldi😍😍biz elimizden gelenin en iyisini yapalım sonuç kötü olsa bile biz yaptık ama olmadı deriz boşver😘😘😘
Aynen canım biz elimizden geleni yapalım da olursa olur artık ne diyelim

11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
🎯

Haftalık hedefine ulaşan, redsonja87 redsonja87 hzlsel hzlsel G gibivegibi runib runib harikasınız M monarosaa hedef vermemişti ama - 1.8kg ile onuda hedefine ulaşmış sayabiliriz 🤩 tebrikler kızlar

Ama tablo yine çok çarpıcı dikkatinizi çekerim
- Bu hafta kaçamaksız gidelim
- Akşam 5 6 dan sonra bir şey yemeyelim
- Haftada en az 3 gün aktif spor yapalım..
- ödem atıcı mutlaka bir çay içelim vee cuma günü tabloyu çarpısız kapatalım 💪
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
Anka Anka
72,7
71,9
✖️
56,55
55,50
✖️