• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeni hafta hedef listesi için
melita09 melita09 :rolleyes: yavrum bi haftada herkes gibi kilo bildirimi yaparkeb hedefini yaz olur mu sonra tek tek herkesin geçmişini okuyorum sonra yazdı mı diye 🙈 ricam lütfen sen eski üyesin
matteroftime matteroftime sen eve geçince tartılıp güncel kg ve hedef ver tatlım
Mathildablue Mathildablue canım senide ekleyelim güncel kilo mezuniyet kilon mu ? Hedef nedir :)
Nikinik Nikinik senden sonraki hafta hedef alırım 🤭 yüzde malum 🙈🤭

melita09 melita09 :rolleyes: yavrum bi haftada herkes gibi kilo bildirimi yaparkeb hedefini yaz olur mu sonra tek tek herkesin geçmişini okuyorum sonra yazdı mı diye 🙈 ricam lütfen sen eski üyesin
matteroftime matteroftime sen eve geçince tartılıp güncel kg ve hedef ver tatlım
Mathildablue Mathildablue canım senide ekleyelim güncel kilo mezuniyet kilon mu ? Hedef nedir :)
Tmmdir kaptanim👍

Peki kaptanım ama hedef yazınca bende ters tepiyo... Hedefim 68.5 diyelim

Evet canım menüde etiket yaparsın beni oradan bakarım🥰 ders çalışırken zor ama haklısın kendim de sınava hazırlandığım zamanlar dersten kafamı kaldıramıyordum Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak den devraldım listeyi bir aydır filan ben yapıyorum😘güya ben de sporumu bir aydır arttıracaktım ama aksine azalttım🙈

Kek pasta yenerek ortadan kaybolsaydı bu kilolar keşke🤣🤣 Neyse hadi son düzlükteyiz canım senin son beş kilon benim de son on beş🙈ondan sonra istediğimizi yiyeceğiz inşallah😅😅
Kek pasta ölçülü yenirse veriliyor 😂😂😂
😘

Ay yemeden nasıl ayakta dururuz kııızzzzz😂😂😂keşke istediğimiz şeyleri yiyerek kilo verebilsek🤣geçen instagramda bi kız gördüm de 58 59 kilolardayken 53 kilolara düşmüş sınav haftasında şry yazmış evet arkadaşlar ben eridim kayboldum sırrım da 3 öğün kek yemek🤣🤣
Şu sağlıklı keklerden de yapmış olabilir ;)

11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
🎯

Haftalık hedefine ulaşan, @redsonja87 hzlsel hzlsel G gibivegibi runib runib harikasınız @monarosaa hedef vermemişti ama - 1.8kg ile onuda hedefine ulaşmış sayabiliriz 🤩 tebrikler kızlar

Ama tablo yine çok çarpıcı dikkatinizi çekerim
- Bu hafta kaçamaksız gidelim
- Akşam 5 6 dan sonra bir şey yemeyelim
- Haftada en az 3 gün aktif spor yapalım..
- ödem atıcı mutlaka bir çay içelim vee cuma günü tabloyu çarpısız kapatalım 💪
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
72,7
71,9
✖️
56,55
55,50
✖️
55
54,6
🏅
83,9
??
🏅
67,95
67,5
✖️
59,1
58
✖️
69
68,5
✖️
69,6
??
👀
83
82,5
🏅
55,9
54,9
✖️
73,5
72,5
👀
56,3
54,5
🏅
runib runib
73,4
72,5
🏅
74,15
72
✖️
64,9
63
✖️

Bu hafta 100 gr la kacirmisiz

11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
🎯

Haftalık hedefine ulaşan, @redsonja87 hzlsel hzlsel G gibivegibi runib runib harikasınız @monarosaa hedef vermemişti ama - 1.8kg ile onuda hedefine ulaşmış sayabiliriz 🤩 tebrikler kızlar

Ama tablo yine çok çarpıcı dikkatinizi çekerim
- Bu hafta kaçamaksız gidelim
- Akşam 5 6 dan sonra bir şey yemeyelim
- Haftada en az 3 gün aktif spor yapalım..
- ödem atıcı mutlaka bir çay içelim vee cuma günü tabloyu çarpısız kapatalım 💪
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
72,7
71,9
✖️
56,55
55,50
✖️
55
54,6
🏅
83,9
??
🏅
67,95
67,5
✖️
59,1
58
✖️
69
68,5
✖️
69,6
??
👀
83
82,5
🏅
55,9
54,9
✖️
73,5
72,5
👀
56,3
54,5
🏅
runib runib
73,4
72,5
🏅
74,15
72
✖️
64,9
63
✖️

Biraz daha realist olup hedefimi 63.7 olarak değiştirebilir miyim kaptanım?😊

Sabah standart kahvaltı tabağı (2 lokma kadar pide)
Öğlen yok
Akşam : ablamlarla sucuk partisi yaptık yarım ekmek köfte sucuk yedim
2 litre kadar su
20000 adım (yürürüş yapamadım yağmurdan)
Yarın sıvı beslenip bugünki ekmeği telafi etmeyi kendimi ketojeniğe hazırlamayı düşünüyorum
yürüyüş yapamadığınmı 20000 :) ben 10 bini geçince çok yürürdüm diyorum :)

Back
X