• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ADINIZ: Yasemin( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:167 cm
KİLONUZ:89.1
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Muhasebe
ÇOCUK SAYISI 1 YAŞLARI :7
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareket kısıtlılığı, paketli gıda tüketimi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak istiyorum
Merhaba hosgeldin aramiza. Istedigin kiloya en kisa zamanda ulasirsin insallah. Olay kafada bitiyor buranin da vermis oldugu sorumlulukla daha istikrarli yol aliyor insan.

Aynen canım pazartesi niyeyse bir türlü eksi göremiyorum ne oluyorsa hepsi diğer günler gidiyor🤭🤭
Pazartesi eksi gormek mi nasil bir sey o 🤣🤣 ben her pazartesini bu hafta kac kilo arti cikacagim psikolojisiyle bekliyorum. Cumanin eksisi pazartesinin artisindan belli oluyor 🤣🤣

Pazartesi eksi gormek mi nasil bir sey o 🤣🤣 ben her pazartesini bu hafta kac kilo arti cikacagim psikolojisiyle bekliyorum. Cumanin eksisi pazartesinin artisindan belli oluyor 🤣🤣
Aynen ben de sabit geliyorsam güzel bir eksi görüyorum 🤣🤣 artıysam eğer o hafta bir kilonun altında kilo veriyorum bakalım yarın ne göreceğiz🤭 az bir artı görürüz inşallah🤩🤩

Evet ya 1 saatlik yapacağım bir de gözümde büyüyor ama çok yediğimi hissediyorum mecburum yapmaya🤣🤣

Çok yedim sanırım fena şiştim🤣 o yüzden biraz vakit geçsin kalkıp yapacağım mecbur bu şişkinlikle yarın kesin artıyım🙈
Cok yememisin ama. Bugün için de kusuruma bakma ortim. Sabah kahvaltiya gittim sonra da bütün gün isteydim😥
Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta, süzme peynir, karpuz, 2 wasa, yeşil çay

Ara
Sütlü Yeşilçay, 4 tane yulaf top(90 kalori)

Akşam
Tavuk sote, salata, 2 yk yoğurt, 2 yk haşlanmış tb makarna

Ara
Beyaz çay

2,5 LT su, 4 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa G gibivegibi
Menün cok güzel ki yemek kaşığı alip birakabildigin icin tebrik ederim👏👏

Cok yememisin ama. Bugün için de kusuruma bakma ortim. Sabah kahvaltiya gittim sonra da bütün gün isteydim😥

Menün cok güzel ki yemek kaşığı alip birakabildigin icin tebrik ederim👏👏
Sağ ol canım aslında çok yemedim ama salata şişirdi beni sanırım bundan sonra daha az yiyeceğim salatayı🤣 1 saat Leslie yaptım öldüm bittim 45 dk ya alışmıştım alt tarafı 15 dk fazla yaptım ama beni çok yordu😅 pazar günü iş sağlıkçı mıydın canım
Kahvalti arkadaşların evinde yaptim biraz kaçırdım pankek ekmek vs de yedim yine cok yememeye dikkat ettim fazladan 1 tane pankek yedim
Aksam 1 sutlu kahve 2 elma
Su 2 litre olacak
Spor 13500 adım
Akşam hiçbir şey yememişsin canım sabahı telafi etmişsindir eminim adımlarında gayet iyi inşallah yarın eksiyi görürsün canım benim regl de oldum yarından pek umudum yok ama sana inanıyorum eksi ile başlayacaksın haftaya😍😍

Sağ ol canım aslında çok yemedim ama salata şişirdi beni sanırım bundan sonra daha az yiyeceğim salatayı🤣 1 saat Leslie yaptım öldüm bittim 45 dk ya alışmıştım alt tarafı 15 dk fazla yaptım ama beni çok yordu😅 pazar günü iş sağlıkçı mıydın canım

Akşam hiçbir şey yememişsin canım sabahı telafi etmişsindir eminim adımlarında gayet iyi inşallah yarın eksiyi görürsün canım benim regl de oldum yarından pek umudum yok ama sana inanıyorum eksi ile başlayacaksın haftaya😍😍
Salata da çiğ olunca sindirimi zor olabiliyor. Yada miden iyice ufalmış her sey şişiriyor olabilir😄😄😉
Evet canim saglikciyim haftada 6 gün çalışıyorum genelde bu dönem 😄
Simdi regl olman iyi olmuş cumaya hiç ödemin kalmış birinci oluruz😍😍😍

Salata da çiğ olunca sindirimi zor olabiliyor. Yada miden iyice ufalmış her sey şişiriyor olabilir😄😄😉
Evet canim saglikciyim haftada 6 gün çalışıyorum genelde bu dönem 😄
Simdi regl olman iyi olmuş cumaya hiç ödemin kalmış birinci oluruz😍😍😍
Midem büyük ihtimal ufaldı bugün yediklerim normal şartlarda asla yetmezdi açııııım diye dolaşırdım🤣🤣 Allah yardımcınız olsun canım çok yoruldunuz bu süreçte🥰 Yarın itibariyle ödem için su içeceğim her şey birinci olmak için🤭🤭

Tatilden sonra eski düzene girmek de zormuş, aç geziyorum şu an ki çok az yemedim normal menüm :rolleyes: İnşallah yarına artım azalır :-)
Geçen hafta annemden geldiğimde bende öyleydim canım bir iki güne iyice alışırsın🥰

Geçen hafta annemden geldiğimde bende öyleydim canım bir iki güne iyice alışırsın🥰
Aynen canım geçiş dönemi mecburen katlanıcaz :-). Bu grupta olmasaydım diyeti sporu bırakmıştım muhtemelen, burası ve sorumluluk duygusu güzel kontrol sağlıyor.

Midem büyük ihtimal ufaldı bugün yediklerim normal şartlarda asla yetmezdi açııııım diye dolaşırdım🤣🤣 Allah yardımcınız olsun canım çok yoruldunuz bu süreçte🥰 Yarın itibariyle ödem için su içeceğim her şey birinci olmak için🤭🤭
Allah hepimize yardim etsin bir daha da karşılaşmayız insallah
Miden ufalmis canım bence kilo vermeyi de kalıcı kılıyor tabi 👏👏👏
Ben de yarin itibaren daha dikkat ederim cumaya yatirim olsun😄😄😘😘

Aynen canım geçiş dönemi mecburen katlanıcaz :-). Bu grupta olmasaydım diyeti sporu bırakmıştım muhtemelen, burası ve sorumluluk duygusu güzel kontrol sağlıyor.
Kesinlikle canım ben bir ay önce filan bırakmıştım kesin🤣 ama burası insanı devam etmeye itiyor🥰
Allah hepimize yardim etsin bir daha da karşılaşmayız insallah
Miden ufalmis canım bence kilo vermeyi de kalıcı kılıyor tabi 👏👏👏
Ben de yarin itibaren daha dikkat ederim cumaya yatirim olsun😄😄😘😘
Aynen canım elinden geldiğince dikkat et spor yap ödem için su filan yapabilirsin😘

18 - 25 Haziran Cuma Hedef Listesi
🎯
Kızlar hedeflerimiz 👇👇
Tutturmayan kalmasınnnn :rolleyes: :rolleyes:
Yarın pazartesi bildirimlerini bekliyorum 👀😍

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
57,6​
57,4​
54,2​
53,9​
82,1​
81​
67,6​
66,7​
58,9​
58​
68,6​
68,3​
69,25​
68,5​
81,3​
80,5​
55,2​
53,9​
55,1​
53,5​
runib runib
72,5​
71,8​
73,30​
72​
64,85​
???​

ADINIZ: Yasemin( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:167 cm
KİLONUZ:89.1
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Muhasebe
ÇOCUK SAYISI 1 YAŞLARI :7
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareket kısıtlılığı, paketli gıda tüketimi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak istiyorum

Hoşgeldin Yasemin, Esra bende çok memnun olduk. Umarım ideal kilona ulaşmanda bizde bir vesile oluruz, hep birlikte olunca güzel işler ortaya çıkıyor 🤗

Yarın itibariyle menülerini aşağıdaki linkten bekliyoruz canım gün be gün takibini yapıyoruz menülerin aksatılmaması önemli ✌️

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

hayırlı olsun tekrardan 😍

Son düzenleme:
Kızlar kızlar ♥️
Ben yarın yola çıkıyorum İstanbula gidiyoruz annemlerin yazlığa tam 1 ay orda kendimi kampa alacağım vee alt listeye gircem 🙈 korkumdan tartılmadım ama kesin mezuniyetin üstüne 4 5 kg geldi 😢 hızlıca göndermem lazım listelerinizde banada yer ayırın 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ ummhnisa ummhnisa yarimuhendis yarimuhendis hzlsel hzlsel 🤭 pazartesi salı İstanbuldaki evdeyiz çarşamba yazlığa geçicez geçer geçmez diyet mod on başlıyor bende ✌️✌️✌️ yazayım dedim unutursam nolduuuuu kaptannnnn diyin hemi 😅😅

Back
X