Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

beklenen özlenen insan sahane yaratik. gönüller sultani........... ooooooooooo bir yildizzzzzzzzzz........
oooooooooo bir melekkkkkkkk.............. ooooooooooo vazgecilmezzzzzzzzzzz...........
oooooooooo unutulmazzzzzzzzzz....... ooooooooooooo essiz ve tekkkkkkkkkkk benim biricik kizimmmmmmmmmm
beni özlemisteeeeeeeeeeeeeeeee yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tatlisim benim..
analizin harika olmus harika yaratik tatli mehalim bende seni cok özlüyorum.
ama neden eskisi kadar burada olamiyorum biliyorsun balli lokmam.. sabahciyim agustosa kadar is kalmadi isyerlerinde. aksamlari cok oturamiyorum gündüzleri zaten yokum. ama bulabildigim her bos anim inanki sizinle

Oyyy annem nasıl şimardım anlatamam:)) ben daha uzun mesaj yazacaktım şimdi ama annem geldi( hangisimi beni doğuran büyüten annem heheheheh) kadın çok sıkılmış az onla konuşum yine burdayım aranızda sonrada eşleşme mesajını yazacam haa kaçmayın bir yere:)))

yok canım ya aynı duruyor sorunu halledemedik moralim bozuk ama benden daha fazla sorunlu arkadaşlar varmış onları okuyunca benimki hafif kaldı. inş sende bir sorun yoktur allah kimsye huzursuzluk vermesin çok zor .herkes yuvasında mutlu olsun.
amin canim amin mersacigim.. verdigin 3 kilo icin kalpten kutluyorum canim.. tabiki cok haklisin. madem kizin kilo vermek istiyor . ona iyi örnek olmalisin. sen bunu cok güzel basariyorsun..
sayenizde canlarm...herşeyin yoluna gireceğine eminim...ama girene kdr napıcam orası mechul...burda deşarj oluorum...unutuorum...

birazdan çıkıp babama gidicem kahvaltısını hazırlayıp, maaşı çekmeye gidicem... borçlara dağıtıcam bakalım...
bismillahirrahmanirrahim...ilk ödemelerim...inş tez zmnda biter...
allah yardimcin olsun canim.. sen bu isin altindan en kisa zamanda en az zararla kalkacaksin ben sana güveniyorum...
herkese merhaba arkadaşlar,

biraz geçmişe takıldım da geldim

öncelikle choclategirl ümün kilosunu bildirim o giremiyecek sanırım nete akşam birlikteydik
kilosu 82,500.......

şimdi gelelim uzun bir duraklamadan sonra kilomda biraz kıpırdanma oldu 57,500 kg
en güzel tarafı ölçülerimi sizle paylaşıyım istedim.
siteye yeni girdiğimde 28/3 sayfa 505'de ölüçlerimi yazmıştım.

ilk önce eski ölçülerimi yine yazıyım sonra yenisi gelecek

28/03/09 ölçülerim:
boy: 168 cm
60 kg
bel 70 cm
karın: 84 cm
basen: 100 cm

günlerden 15/05/09
57,500 kg
bel: 65 cm
karın: 78 cm
basen: 96 cm

işte gurur tablom :)
gercekten gururlanilacak bir tablo sportie tebrikler güzelim.
attım özel mesajı benden günah gitti :roflol::roflol:

ablacım şok diyetlerden meded umma gittinden hızlı geri gelirler yavaş olsun ama senin olsun ....

hereketlerini yaparken yarım saat geçmesine dikkat etki yag eritsin ..... aç kalma şu benım yaptıgım dr. verdigi 2 saat işini bi dene illa çok yemene gerek yok 3 kayısıda bir ara ögün . [/QUOTE]

dogru diyorsun canim. her iki saatte birseyler atistirmakti degilmi senin doktorun verdigi diyet. 3 ana 3 ara ögünmüydü aebenim öyle hatirliyorum

yok canım ya aynı duruyor sorunu halledemedik moralim bozuk ama benden daha fazla sorunlu arkadaşlar varmış onları okuyunca benimki hafif kaldı. inş sende bir sorun yoktur allah kimsye huzursuzluk vermesin çok zor .herkes yuvasında mutlu olsun.
amin canim amin mersacigim.. verdigin 3 kilo icin kalpten kutluyorum canim.. tabiki cok haklisin. madem kizin kilo vermek istiyor . ona iyi örnek olmalisin. sen bunu cok güzel basariyorsun..
sayenizde canlarm...herşeyin yoluna gireceğine eminim...ama girene kdr napıcam orası mechul...burda deşarj oluorum...unutuorum...

birazdan çıkıp babama gidicem kahvaltısını hazırlayıp, maaşı çekmeye gidicem... borçlara dağıtıcam bakalım...
bismillahirrahmanirrahim...ilk ödemelerim...inş tez zmnda biter...
allah yardimcin olsun canim.. sen bu isin altindan en kisa zamanda en az zararla kalkacaksin ben sana güveniyorum...
herkese merhaba arkadaşlar,

biraz geçmişe takıldım da geldim

öncelikle choclategirl ümün kilosunu bildirim o giremiyecek sanırım nete akşam birlikteydik
kilosu 82,500.......

şimdi gelelim uzun bir duraklamadan sonra kilomda biraz kıpırdanma oldu 57,500 kg
en güzel tarafı ölçülerimi sizle paylaşıyım istedim.
siteye yeni girdiğimde 28/3 sayfa 505'de ölüçlerimi yazmıştım.

ilk önce eski ölçülerimi yine yazıyım sonra yenisi gelecek

28/03/09 ölçülerim:
boy: 168 cm
60 kg
bel 70 cm
karın: 84 cm
basen: 100 cm

günlerden 15/05/09
57,500 kg
bel: 65 cm
karın: 78 cm
basen: 96 cm

işte gurur tablom :)
gercekten gururlanilacak bir tablo sportie tebrikler güzelim.
attım özel mesajı benden günah gitti :roflol::roflol:

niye özele atiyorsun yaaaa bende merakla bekliyorum ne cikacak diyeeeeeeeeee. bende isterem bananeeeeee:smiley-cool:

ablacım şok diyetlerden meded umma gittinden hızlı geri gelirler yavaş olsun ama senin olsun ....

hereketlerini yaparken yarım saat geçmesine dikkat etki yag eritsin ..... aç kalma şu benım yaptıgım dr. verdigi 2 saat işini bi dene illa çok yemene gerek yok 3 kayısıda bir ara ögün . [/QUOTE]

dogru diyorsun canim. her iki saatte birseyler atistirmakti degilmi senin doktorun verdigi diyet. 3 ana 3 ara ögünmüydü aebenim öyle hatirliyorum

Oyyy annem nasıl şimardım anlatamam:)) ben daha uzun mesaj yazacaktım şimdi ama annem geldi( hangisimi beni doğuran büyüten annem heheheheh) kadın çok sıkılmış az onla konuşum yine burdayım aranızda sonrada eşleşme mesajını yazacam haa kaçmayın bir yere:)))

heheheh tamam güzelim burdayiz. annenide öp bizim icin

reyhan ablacım teşekkürler

aman unutmuyorsunuz hadiseye oy göndermeyi bak almanya dan 12 tam puan bekliyoruz ona göre

ama varya almanya nın şarkısı da çok güzelmiş ne yapıcaz bakalım cumartesi gecesini iple çekiyorum

reyhan ablacım sen her gün düzenli yapıyorsun ama bize söylemediğin bir sorununmu var .. motivasyonun düşük son zamanlarda vede kilon durdu... stresliysende durur kilon biliyorsun yani bilemedimki şimdi ne diyeceğimi.. sıkıntın varsa anlat ablamda belki yardımımız dokunur...ama şuda varki bende haftalarca spora gidince sen zayıfladın diyip duruyorlar evde eşim kızlarda aynı .. ama kiloda değişiklik olmuyor.. böyle haftalarca durup sonra azda olsa iniyorum sen iyi biliyorsun belki seninde öyle bir dinlenme durgunluk dönemin var..şok diyeti henüz bir kaç hafta önce yaptın ablacım yapma istersen sen yine devam et sabredip bak birden düşme ihtimalin çok fazla bana kalırsa...

evet haklisin motivasyonummu düstü bahar yorgunlugumu yoksa aliskin olmadigim sabahcilikmi bende anlamadim kallisim sanki hayatim altüst oldu sevmiyorum sabahciligi ben 12 yil öglenciydim.. stress yapiyorum oda dogru kavgaci gecimsiz menopozlu biri oldum ciktim..delikafadulden.. sikintilarim bunlar canim size anlatmayip kime anlatacagimki. isyerinde birkac kisi var sevmedigim.. benim is partnerim ameliyat oldu.. izine kadar raporlu.. iste durumlar böyle..

ben dinlemedim bile almanyanin sarkisini. varya canim almanlar cok zevksiz insanlar. onlarin müzikleri filmleri yani bu tür seylere hic yatkin degiller ne yapsalar siritiyor. komedi programlarina asla gülemezsin. ne bileyim valla kazik gibi insanlar iste. bir calismaktan anlarlar sportiecigim . haaaaaa birde cokkkkkkk benciller. cocuk yapmiyorlarki masraf olmasin vücutlari bozulmasin gece uykulari bölünmesin diye. hic düsünme sen hadise bu isi bitirir

heheheh kallisim hemde nasıl zevk aldım anlatamam .
Annem az evel gitti. benim babaannem hala hayatta ve anneimin yanında yani annem onların yanına gelin gelmiş. benide babannem büyüttü denilebilir. anneme hiç düşmemişim. şimdi yaşlandı malum ama annemi resmen eve hapsetti bir yere göndermiyor yanından odadan bile çıkartmıyor. annem çok sabırlı bir insandır 30 yıldır annem ve babanneminhiç tartıştıklarını daha doğrusu anneimin cevap verdiğini hiç görmedim ama artık anneiminde sabrı kalmadı.çok yıprandı 7 sene dedim yattı ona baktı şimdide babaannem resmen boğuyor anlatamam evlerimiz yakın karşılıklı yani. beni bile okuldan gelirim arar nerdesin geldin mi ali nede çık dışarıya ara onu. yada çarşıdaysam ne işin var evine gel gibi sıkıştırır ama yaşlı işte ne yapacaksın idare edeceğiz başka çaresi yok. gerçekten annem için üzülüyorum kadın sinir hastası olacak

Denetlenen------------------------------------------------- Denetleyenler

cedric................................................mersa-xTABU

sportie..............................................bhk -xTABU

reyhanxx54.......................................bijoux-canzi

siyahbeyazgünler..............................sportie-cedirc

canzi..............................................chocolate-sportie

Bhk........................................sbg-cocostar

chocolate........................................canzi-reyhanxx54

asya25..........................................reyhanx54-bijoux

mersa...........................................chocolate-asya25

cocostar.........................................bhk-cedric

bijoux.........................................asya25-sbg

xTABU.......................................mersa-cocostar

İşte böyle arkadaşlar herkese 2 kişi vermemizin nedeni.Bir aksama olduğunda biri diğerinin yrini doldurur ümididir.Aynı zamanda herkeste iki kişidin sorumlu olacak bu durumda. Beğenmediğiniz yada eksik gördüğünüz noktalar varsa el kaldırın lütfen :))

Son düzenleme:
yaa ben bölee kaldım yazamadım bir şey daldım gittim...

reyhan ablacım senin iş stresin büyümüş anlaşılan .. o bahsettiğin arkadaşın çay ısmarladığınız bayan değilmi.. içiyormusunuz çayları düzenli olarak.. ben cedricimi arayacaktım akşam dışarı filan çıktık geç diye aramadım bu akşam arayayım bakalım..

mehalim canım kıyamam yaa annene.. ne zordur öyle off aman destek ol sende ama ne kadar destekte olsan 24 saat aynı ortamdalar ister istemez bunalacaktır anneciğinde.. hiç kimse yokmu arada bir kaç saatte olsa bakabilecek.. hani annenle dışarı filan çıkarsın diye...

evet canim birlikte cay ismarladigim arkadas ameliyat oldu 3 hafta önce. cayi iciyoruz düzenli olarak hatta yenisinide ismarladik 250 gr cay nerdeyse bitmek üzere.. onun dedigine göre en az bir ay icmeliymis bu cayi etkisi basliyana kadar. bilmem artik bir ümit her dala sariliyoruz..

gercekten bu yastan sonra cok zor gelir annene canim ya kaynana baskisi. yani birlikte oturuyorlar buna hada tamam diyelim . birde her seye karismasi, evden cikma, söyle yapma etme.. oooooo
senin annen melek olmali bu yasta bu baskiya dayaniyor ve sesini cikarmiyorsa. ne saygili ne efendi insanlarimiz varya. kendi hayati gecmis gidiyor. hala kaynana kahri cekiyor zavalli kadin

yaa ben bölee kaldım yazamadım bir şey daldım gittim...

mehalim canım kıyamam yaa annene.. ne zordur öyle off aman destek ol sende ama ne kadar destekte olsan 24 saat aynı ortamdalar ister istemez bunalacaktır anneciğinde.. hiç kimse yokmu arada bir kaç saatte olsa bakabilecek.. hani annenle dışarı filan çıkarsın diye...

Neye daldın bu birrrrrrrrrrrr

Malsef canım bakacak varda babaannem annemden başkasını istemiyor.halamlara gitmek istemiyor biz kalalım yanında annem şura gitsin diyoruz elli kere tel açtırı bize aryın annenizi gelsin diyee zor bir durum yani.

bence uygun mehalim. sagol güzelim zahmetler etmissinalkisalkisalkis

Annemmmm Şeniz

mehalimcim

ellerine sağlık ne güzel yapmışsın

şimdi iki koldan saldırı var yani hadi bakalım zaten havalarda iyice ısındı
ince şeyler giymeye başladık bütün foyalar ortaya çıkmadan iyi yaptın valla
harika

evet canim birlikte cay ismarladigim arkadas ameliyat oldu 3 hafta önce. cayi iciyoruz düzenli olarak hatta yenisinide ismarladik 250 gr cay nerdeyse bitmek üzere.. onun dedigine göre en az bir ay icmeliymis bu cayi etkisi basliyana kadar. bilmem artik bir ümit her dala sariliyoruz..

gercekten bu yastan sonra cok zor gelir annene canim ya kaynana baskisi. yani birlikte oturuyorlar buna hada tamam diyelim . birde her seye karismasi, evden cikma, söyle yapma etme.. oooooo
senin annen melek olmali bu yasta bu baskiya dayaniyor ve sesini cikarmiyorsa. ne saygili ne efendi insanlarimiz varya. kendi hayati gecmis gidiyor. hala kaynana kahri cekiyor zavalli kadin

Evet gerçekten öyle annem. annemde bunu diyor artık dayanamıyorum katlanamıyorum diyor. bi tarftanda bunca yıl bak bak ahir zamanında atalım mı kalbinimi kıralım diyor. Ben anneme diyorum çok sabırlısın vallaha ben katlanmazdım diyorum . Annemde sen huysuzsun geçinemezsin der allahtan ona göre sana kaynana vermemiş der:) heheh eşimin annesi eşim 9 yaşındayken başkasıyla evlenip yanına almadığı için ilişileri kopuktur biraz. bayramdan bayrama görüşürler. kaynana derdim yok. ama ben geçici süre bile istemedim yanıma kayınvalidemi. arammızda sorun olduğundan değil. yalnızlığa alıştığımdan evde başka bir kadının varlığına dayanamıyorum ondan :)

mehalimcim

ellerine sağlık ne güzel yapmışsın

şimdi iki koldan saldırı var yani hadi bakalım zaten havalarda iyice ısındı
ince şeyler giymeye başladık bütün foyalar ortaya çıkmadan iyi yaptın valla
harika

Tebrikler Kallis sultana çiçekler bana lütfen :roflol: fikir kendisinin efendim düzenleme bana iat .
ayy ne biçim oldu bu sankim şarkı yaptık
söz-beste:Kalliste
Düzenleyen:Mehalim delikafadulden

Back
X