Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aebenim benim boy 158 cm bazen kısalıyormuyum ne 155 olmasıda muhtemel:)))
sütü yogurdu bol ye . kısalmassın .....kaydirigubbakcemile3 yarıca bende 157. yim ama topukla 170 ...:roflol::roflol::roflol:

demekki benim kilo bütün vucuda dagılmış . benım kilo 66 çıvarı olasına ragmen ölçülerim ..
bel ..78..
kalça 97..
bacak 54 ..

ama dedigim gibi benim kilo parmak uclarıma kadar ... ben 58 olsam harika bişi olurum herhalde ..... buda demekki 10 kiloya yakın varmem lazım ...hihoyyyt:delphin:

Yaaa gıcık aeben ne olacak :mymeka: hayret bişi :roflol: tısım benimki göbek mide kısmında toplu duruyor azda basen ama ben totomu sefiyom o gitmesin kalsınnn :çok üzgünüm:

Haa aebenim birde ben hiç spor yapmadım ya doğru düzgün inan onun sıkılaşmada çok faydası oluyor yaa.Ölçülerin gerçekten kiloyla alakası yok

Yaaa gıcık aeben ne olacak :mymeka: hayret bişi :roflol: tısım benimki göbek mide kısmında toplu duruyor azda basen ama ben totomu sefiyom o gitmesin kalsınnn :çok üzgünüm:
kıs toto işini hiççç açma ...:roflol:benımki tam bir yana egik tepe görünümünde..:roflol:. ama çaktırma biz memnunuz ..:roflol::1ninca:

Haa aebenim birde ben hiç spor yapmadım ya doğru düzgün inan onun sıkılaşmada çok faydası oluyor yaa.Ölçülerin gerçekten kiloyla alakası yok
Evet bunda katılıyorum sana . 3 gün pilatesi yapayım göbek hemen 3 cm inceliyor . 3 gün yapma hemen eski halini aliyor ...ben evlendikten sonra uzadım biliyomusun . -tatlicadiarzu-evlendigimde 155 dim . şimdi 160 yaklaşıyorum . ama görününüm daha uzun duruyo ... geçenki resmime bakmıştın dimi ... ama dur diger kızlar görmedi bi resimde ben koyıyım benım nerem eksik sizden ...:roflol::roflol::roflol::roflol: sen sonra silersin ...

kallisim sen gelince koyarım yine söz fotoları aaa ne demek senden mi esirgicez adres yaz gönderim imzalı imzalı istiyosan :roflol::roflol:

mehalim yeni kararlar almak beni çok şevke getirir. uygulamak için heveslenirim. umarım sana da öyle oluyordur ve bugün yeni yepyeni bir başlangıca girersin.

herkese tünaydınnn a.s.
hava burda süper, sanıyorum her yerde böyle. yani burası sıcaksa her yer sıcaktır :roflol: balkonu yıkadı eşim, kahvaltı ettik. birazdan kalkıp evi temizlicem sonra da dışarı çıkıcam arkadaşımla. bugün yürüyüş yapmadım. cumartesi pazar yapmıyorum ne yapayım tatil günleri yürümek istemiyorum. haftada 5 gün yetiyor bence. dün yememem gereken bazı şeyler yedim -tabi abartmadan- hazır darbe kuralları açıklanmamışken :roflol: bugün öğlen yemeğimi erkenden yiyip dükkanı kapatmak ve dünü telafi etmek istiyorum. su olayıyla hala başım dertte çözüm bulan varsa yamacıma bir gelsinnn. söz bişey yapmicamm -tatlicadiarzu- :roflol:

heheh aman eksik kalma aebenim. şimdi senin bu resimle benim resmi yan yana koyalaım kim şişko kaydirigubbakcemile3 kızlar söylesin :jeyyar: ay ne fenayım demi

bijoux canım umarım bendede işe yarar genelde hırslı azimli ve kararlıyımdır kafama koyum yeter ama olacak çaresi yok burdada havalar çok güzel bende çıkmayı istiyorum ama kallisim aefgülümü bekliyorum ben yaa .
o gelmeden gidersem ağlar sonraalülülülülülü

Kallissssssssssssss koşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile4 aeben senin neyine bayılmış bakkk :roflol: :roflol:

mehlim kalişin bokonuna bayıldım ya hep bahsediyorduya gerçektem bahsettigi kadar varmış .:nazar: ne becerikli hatunmuş valla ....nerden vakit buluyor onca işinin arasında asıl buna hayret ettim .....:1ninca::nazar::nazar:

harikaymış ayrıca çokta becerikli şey ediyomuşş ne zaman fırsat buluyosun ayol :roflol:

aeben sen çok yaşaaaaa :sm_cool:

ha evet yazmayı unuttum kallisim valla bravo bayılırım böyle balkonlara, evlere. her yer el emeği. o evde yaşanıldığının bir göstergesi olarak görüyorum. öyle cansız balkonları veya evleri hiç sevmiyorum, sanki evde kimse yokmuş gibi. valla kıskandım ve boncuk vsvs. işlerini bilen ve boş boş oturan birisi olarak da utandım :utangac:

yaaa ben de temizlik yapmak istemiyorum ne olacak mehalim :roflol:

hadi allah yardımcın olsun canım işin zor... kötükedihüso

saolasın arkadaşım sen gelmedin yanımda darbe felen yapamadım.

hadi senin regl var benim neyim var:delphin: 3 gün yedim yedim şimdi son 3 günde toparlayamadım durumu ama yediklerime çok dikkat etmeye başladım bu hafta süper olacak...kötükedihüso

olur olur sen neler başarmışsın allah sendeki azim ve sabırdan banada versin.

canım kızın ne kadar zamanda kaç kilo verdi... o senin kullandığın desteği oda kullanıyormu merak ettim.. benim ufaklıkta ablaları ile aynı kiloda 10 yaşında 56 filandı şimdi 52 olmuş bisiklet binerek verdi bu kiloyuda... çok seviniyor ama kilo verdikçe.. geçen yılda yüzmeye giderek düşürmüştü böyle 6-7 kilo... senin kızının kilosu ne kadar..

kızım 5 haftada 5.5 kilo verdi hiç bir destek kullanmıyoruz daha yaşı çok küçük 13 yaşında bir kışta 10 kilo aldı 68 kilo olmuş ama bayağı azalttık.diyetisyenin koyduğu hedef 60 kilo ama bizim hedefimiz 58.

tüm cevapları yazmışsın burada canım aman ne hoş olmuş eşindemi yapıyor sizinle diyet... kızınada kocaman maşallah diyelim.. takım arasındada aslında spor yarışması yapabiliriz sen kızını alıp yürüyüş yaparsın zenan misafirleri gittiğinde elifini alır çıkar benimde kızlar beni yalnız bırakmazlar çocuklarımızında yaptıklarını yazabiliriz aslında motivasyon olur...
eşlere gelince.. bizim istikrarlı olduğumuzu görünce onlarda mantıklı düşünü destek olabiliyorlar şanslı kişilerdensin benim gibi:1rolleyes:

eşim mecburi diyete başladı o boğazına çok düşkün ama baktı olmuyor o da bize uyum sağladı sağlamak zorunda çünki ona özel hiç bişey yapmıyorum mecburen yedi yaptıklarımı .şimdide iyiki benide zorlamışsın diyor.az önce kızıma bak arkadaşlarım senide tebrik ediyolar dedim o kadar hoşuna gittiki .annecim sende söylemeyi unutma pazartesi diyetisyen günüm en az 500 gram daha gidecek dedi .sizden aldığı gazla şimdi aşağıda bisiklete biniyor.yani kızımıda motive ettiniz saolunya.

ıstemiyosan yapmayacaksın şekerim yerimseniben Bugünde enişte temizlesin evi ver eline kovayı süpürgeyi :jeyyar: Bugunluk yapma yarına ertele barii :roflol:

mersacım kızını biz kocaman kadınlar daha çok çok tebrik etmek gerekir hem onu da örnek almak lazım . yaşına göre kendini tutmaya çalışması bilinçle bu işe sarılması süper onu şöyle bizim yerimize kocaman bir öppp Şeniz

mecbur sıka sıka yapıcam mehalim :roflol: enişte çıktı işleri varmış dışarda. çok titizdir kendileri, evi hiç tozlu bırakmamam lazım (hastalık harici). ondan ettiğim tek şikayet bu ama iyi oluyor böylece ben de sallamıyorum hiç işlerimi yerimseniben kalkıp yapayım da rahat edeyim di mi kaydirigubbakcemile3 yarın da yazlıkları çıkarayım. malum sibirya gibi bir yer burası. anca bu zamanlarda çıkarıyorum -tatlicadiarzu-

mersacım mehalime katılıyorum. benim için de onu tebrik edip bir öpücük kondurursan yanağına çok sevinirim :1hug: :nazar:

selamlar ben geldimmmm. aslinda bir saat önce gelmistimdeeeee. gecmisi okudum.. uzun süren durgunlugun ardindan cok güzel bir kaynasma oldu takimda.:nazar:
siteye girilmiyordu herkes birbirinden habersizdi..
cok güzel kilolar vermissin güzellerim tebrik ediyorum hepinizi. hele mersacigim masallah harika gidiyorsun 3 kocaman kilo bir haftada düsünsene seker yeni dogmus bir bebek kadar kilo kaybettin bir haftada.. allah nazarlardan saklasin. bijomda iyi kilo vermis devami gelir insallah,:nazar:
teşekkür ederim canım ama yazdığımı tekrar edecem ben geçen hafta giremeyince kilo bildiriminde bulunamamıştım 3 kilonun 500 gramı geçen haftadan bu haftada 2.5 toplam 3

ben geldimm. Beklenilen insan,şahane yaratık. İşte o ben ben ben geldim :roflol::roflol:

Analiz mi istiyosunuz alın size analiz...alkisalkisalkis

Bu hafta hızla yolunda ilerleyen engel tanımam çekülün yoldan diyenler kim mi? Bakınız aşağıya

mersa ( 3.26% )..Uçuyorum tutmayın beniiiii kaydirigubbakcemile4 :nazar:

canım ne güzel yapmışsın hepsini ya tabi kendimle ilgili olanı aldım gerisini kestim çok yer tutmasın diye beni ne güzel uçurmuşsun keşke o kadar hafiflesemde uçsamkaydirigubbakcemile4

**Hey millet haftaya bende listeye girecem ona göre önümden çekilin :))
**Gelen giden varmıydı:uhm: e varsada gelene hg gidene by by diyelim ozaman .
**İlerleyen saatlerde yeni eşleştirme listeleri hazırladım bu kez farklı biraz ikili eşleme yaptım .Bakalım beğenecekmisiniz.( hele bi beğenmeyin ):oklava::roflol:
**kallis sultanda size kampa sokmaya niyetli fena görevlerle geliyor kendisi kasları,çelik yelekleri giyinin derim benden söylemesi.

eşleşmede kok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık canım.

amin canim amin mersacigim.. verdigin 3 kilo icin kalpten kutluyorum canim.. tabiki cok haklisin. madem kizin kilo vermek istiyor . ona iyi örnek olmalisin. sen bunu cok güzel basariyorsun..

saolasın canım.evt önce kızım için sonrada kendim için yola devam diyorum allahım sen utandırma...

allah yardimcin olsun canim.. sen bu isin altindan en kisa zamanda en az zararla kalkacaksin ben sana güveniyorum...

gercekten gururlanilacak bir tablo sportie tebrikler güzelim.

ablacım şok diyetlerden meded umma gittinden hızlı geri gelirler yavaş olsun ama senin olsun ....

hereketlerini yaparken yarım saat geçmesine dikkat etki yag eritsin ..... aç kalma şu benım yaptıgım dr. verdigi 2 saat işini bi dene illa çok yemene gerek yok 3 kayısıda bir ara ögün .

dogru diyorsun canim. her iki saatte birseyler atistirmakti degilmi senin doktorun verdigi diyet. 3 ana 3 ara ögünmüydü aebenim öyle hatirliyorum[/QUOTE]

reyhancım canım kendini üzme durmuştur biraz tekrar hızlanır kilo vermen merak etme.yanlız sıksık ye kesinlikle işin sırrı bu bence .en az 6 öğün bizim diyetisyende öyle diyor.
mehalim vallaha nasıl tebrik etsekki seni ne büyük fark... ay ne hoş..

foto deyince geldi aklıma hani sana geçen gösterdiğim fotoyu arıyorum bulamıyorum cdlerde karışmış sen kaydettinmi onu :) reyhan ablam nereus cadısı burdayken ..

ya herkes resmini koymuş ben şeker komasından çıkmaya uğraşırken.tam da şekerim düşecek zamanı bulmuş. bende istiyorummmm.ben sizleri çok merak ediyordum nasıl kaçırdım bunu ya .

huzurlu geceler mersacım hadi git yatta dinlen ilaçlarınıda ihmal etme...
saol canım hemen yattım sabah daha iyi kalktım ama yürüyüş yapacak gücüm yinede yoktu kısmetse akşama.

evet mersa kendini şekerini düşürecek kadar helak etme lütfen yaa. dikkat et kendine :))
tşk edrim canım benim stres hiç gelmiyor eeee bu arada hiç eksik olmuyor üstüne yorgunluk bide uzun süre aç kalınca sonuç kötü oldu yani ama şimdi iyiyim çok saolun.ama bende görmek istiyorum resimleri...

Kalliste'nin Emekleri - Sayfa 6 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Bendende hepinize huzurlu geceler canlarım..

hep anlattığım bahçe oyuncaklarım perdem deniz kabuklarım filan işte getirdim hepsine bakın diye :)

yarında çiçeklerimi böceklerimi eklerim inşallah daha sonraki günlerdede kendi güzelliğimi sergilerim kısmetse :))

canım ne hamarat hatunmuşsun ya bayıldım yaptıklarına evinde çok güzel görünüyor

mersacım kızını biz kocaman kadınlar daha çok çok tebrik etmek gerekir hem onu da örnek almak lazım . yaşına göre kendini tutmaya çalışması bilinçle bu işe sarılması süper onu şöyle bizim yerimize kocaman bir öppp Şeniz
ay saolun ya yakında benim kızda üye olursa buraya hiç şaşmam zaten arkadaşlarımı çalmaya bayılıyor.tm canım gelsin öpecem benim küçük hanımı.

mersacım mehalime katılıyorum. benim için de onu tebrik edip bir öpücük kondurursan yanağına çok sevinirim :1hug: :nazar:

canım sende çok saol.senin içinde öperim .bide kendim için öperim.kaydirigubbakcemile5

harikaymış ayrıca çokta becerikli şey ediyomuşş ne zaman fırsat buluyosun ayol :roflol:

aeben sen çok yaşaaaaa :sm_cool:
Ne fesat ne sapkın düşüncelisin ya aşkol :roflol: ... Ayol benim balkona herkes bayılıyor :roflol:

Bijocuk bak hala söylemedin dün nereusa özelden yazdığını :mymeka: reyhan ablamda ne dedi kallis karışamaz bu hafta denetleyicin benim dedi demi kızdırmasana ablamı:mymeka:
söz bak ağzımı açıp tek kelime etmeyecem, edersem 160 kilo olayım :roflol::roflol:

sporumdan geldimcanlarım mesajlarınızıda okudum ama yorumları sonraya bırakayım ben şimdi darbe günlüklerimizi çıkartayım hazırlayıp sunayım size:a015::a015::a015:

reyhan ablamın su konulu mesajından itibaren yorum yapacağım unutmamak için kendime notum bu :roflol:

Kallissssssssssssss koşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile4 aeben senin neyine bayılmış bakkk :roflol: :roflol:
allah iyilini versin emiiiiiiii:roflol::roflol::roflol: bir L nelere kadirSıN :1shok::roflol::roflol::roflol: ......

AYRICA ŞEKERıM SEN DAHA ZAYIFSIN ..:nazar:. benım kilom senin kilonu döver ... senin mezroda benim mezroyu döver.... hay allah ...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: şunuda belirteyim senim kat ettigin yol çok canım .:nazar::1hug:Şeniz

ayrıca kalişimin balkonuna bayıldım .:dilcikar::dilcikar::dilcikar: şu tek evinin önünde olana . çift olanı göremedim ...:1shok::1shok::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

oooooooooooof of
tamam yazıyorum :1closedeyes:
bir önceki gün çok kaçırdıysam veya yememem gereken şeyler yediysem bazen akşam sinameki içiyorum :1ninca: ya da yine çok yediysem veya kilom durduysa ertesi gün sadece 1 paket kayısı suyu, çay vs. içiyorum :1ninca: sağlıksız ama evet sökülüyorum. benim dürtmeden çalışmayan bağırsaklarım veya duran kilolarım bundan anlıyor napim :1ninca:

şimdi ben koşa koşa kaçmim de ne edim haa :roflol: kallis dövmicem dedi ama sopası yolda geliyor görüyorum :roflol::roflol:

valla söyle dediniz söyledim, kızanlara ve kızacaklara selam ederim :1ninca:

Back
X