hadi allah yardımcın olsun canım işin zor... kötükedihüso
saolasın arkadaşım sen gelmedin yanımda darbe felen yapamadım.
hadi senin regl var benim neyim var

3 gün yedim yedim şimdi son 3 günde toparlayamadım durumu ama yediklerime çok dikkat etmeye başladım bu hafta süper olacak...kötükedihüso
olur olur sen neler başarmışsın allah sendeki azim ve sabırdan banada versin.
canım kızın ne kadar zamanda kaç kilo verdi... o senin kullandığın desteği oda kullanıyormu merak ettim.. benim ufaklıkta ablaları ile aynı kiloda 10 yaşında 56 filandı şimdi 52 olmuş bisiklet binerek verdi bu kiloyuda... çok seviniyor ama kilo verdikçe.. geçen yılda yüzmeye giderek düşürmüştü böyle 6-7 kilo... senin kızının kilosu ne kadar..
kızım 5 haftada 5.5 kilo verdi hiç bir destek kullanmıyoruz daha yaşı çok küçük 13 yaşında bir kışta 10 kilo aldı 68 kilo olmuş ama bayağı azalttık.diyetisyenin koyduğu hedef 60 kilo ama bizim hedefimiz 58.
tüm cevapları yazmışsın burada canım aman ne hoş olmuş eşindemi yapıyor sizinle diyet... kızınada kocaman maşallah diyelim.. takım arasındada aslında spor yarışması yapabiliriz sen kızını alıp yürüyüş yaparsın zenan misafirleri gittiğinde elifini alır çıkar benimde kızlar beni yalnız bırakmazlar çocuklarımızında yaptıklarını yazabiliriz aslında motivasyon olur...
eşlere gelince.. bizim istikrarlı olduğumuzu görünce onlarda mantıklı düşünü destek olabiliyorlar şanslı kişilerdensin benim gibi:1rolleyes:
eşim mecburi diyete başladı o boğazına çok düşkün ama baktı olmuyor o da bize uyum sağladı sağlamak zorunda çünki ona özel hiç bişey yapmıyorum mecburen yedi yaptıklarımı .şimdide iyiki benide zorlamışsın diyor.az önce kızıma bak arkadaşlarım senide tebrik ediyolar dedim o kadar hoşuna gittiki .annecim sende söylemeyi unutma pazartesi diyetisyen günüm en az 500 gram daha gidecek dedi .sizden aldığı gazla şimdi aşağıda bisiklete biniyor.yani kızımıda motive ettiniz saolunya.