• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor yapmadan tartılmıştım 30 dk cardio yaptım bi tartılayım bakayım değişiklik var mı🤣🤣

3. lük +1.4 le bana geliyor :skandal: Haftasonu spor diyet hak getire acil toparlamam lazım
Koş gel detoks yapacağız🤣🤣
Rica ederim ne demek🤣

Bizim yanımızda hiçbir şey değil🤣🤣ben de merak ettim vallahi kaç artıydım acaba diye🤣🤣ama cumaya kadar 2 kg eksi geleceğim çok eminim amin💃💃
yok canım sizinkilerin yanında çok minnak kalıyor 🤣🤣 ama yine de bugün itibariyle bir şeyler yapmak lazım🤭🤭
Spor yapmadan tartılmıştım 30 dk cardio yaptım bi tartılayım bakayım değişiklik var mı🤣🤣
Bekliyoruz neticeyi 🤣🤣

Giderek azalıyor artı miktarları🤭🤭 göndeririz cuma gününe kadar artıları canım ben geçen hafta da artı 500 le başlamıştım son iki gün gitti tüm kilolar🤣
Cumartesi yediğim mantı 400 Gr değildir nasıl oluyor bu iş anlamıyorum 😅
Gecen hafta artın dahil kaç kilo vermiştin canım?

Koş gel detoks yapacağız🤣🤣

yok canım sizinkilerin yanında çok minnak kalıyor 🤣🤣 ama yine de bugün itibariyle bir şeyler yapmak lazım🤭🤭

Bekliyoruz neticeyi 🤣🤣
100 gr eksilmişim sadece🤣🤣kahvaltımı kuvvetli yapıyorum🤣akşama ya kabak ya yine kahvaltı yapacağım bakalım🤣🤣

Sen bu artıları rahat rahat gönderirsin canım hafta sonu kaçamaklarla doluydu o yüzden hangi detoksa başlıyoruz söyle bakalım🤣🤣

Neyse bak çok uçuk bir artı değil yalnız dün sıvı detoksundan önce kaç artıydın merak etmedim değil🤣🤣🤣

Adımların şahane ötesi canım ödemden eser kalmayacak 🤩🤩🤩

öyle ben hep burdayım o yüzden hatalı yazmayın efenim hemen yakalarım🤣🤣🤣
Vallaha bi gun kabak bi gun yumurta yapmak niyetindeyim su an. Ama gozum korkmuyor degil. Gecen hafta 4 gun yaptim 2 kg artiydim 250 eksiye dustum bu hafta da ayni olursa eksi gelmem bir mucizeye bakiyor resmen 🙈🙈

Ortim menüde ne kadar garip yiyecekler var. O makarnayı okurken yoruldum sen hazırlarken daha çok kalori harcamışşındır 😅
Suyun, sporun harika 🥰🥰
Sagol ortim. Diyetisyene kolay hazirlanan menu ver dedim boyle vermis. Insallah eksi gosterir bunlar cumaya 🙏

4 temmuz
Sabah 1 yumurtadan sebzeli omlet, 3 zeytin

Ara 1 bardak süt, iki minik nektarin

Öğle
2 ızgara köfte, bir kase yeşil salata

Akşam
Limonata ve 4-5 tane kızarmış patates dilimi ( dışarıdaydım yiyecek bir şey bulamadım)

Şu: 2 lt , 10bin adım

Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Adimlarin cok iyi. Menun de cok guzel. Aksami da disarda olmana ragmen ucuz atlatmissin 👍

Back
X