- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.095
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #419.901
Evet haydi başlıyoruz bayram bitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haydi başlıyoruz bayram bitti
Kaptanım köydeydim internerim bitmiştibirazcık eti fazla kaçırdım herhalde azcuk birazcuk artım var ama haftaya misliyle eksi geleceğime zeynep sözü olsun
![]()
Yok yok korkutmazAh ortim ben de dağlardan köye inemedim. Sayfayı açıyorum mesaj yazınca göndermiyor.
Bu hafta kimseler yok gibi. İnşallah tartılar bizi korkutmaz
Aynen öyleEvet haydi başlıyoruz bayram bitti![]()
![]()
![]()
![]()
Tamamdır kaptanımsözünü aldık gitti
![]()
Evet benim de türk telekom ve biz pek köyde durmuyoruz hep dağdayız. Köyde de belli yerlerde çekiyor. Şu an o yerlerden birindeyimÇekmeme konusunda bir şey diyemem 3 gündür beni de sinir etti internet sayfaya giriyor ama aşırı yavaş dönüyor dönüyor beğeniyorum beğenmiyorgenel bir problemmiş turk telekom eşimde yoktu mesela sorun o Turkcell
Yok yok korkutmaz
Aynen öyle
Tamamdır kaptanım![]()
Kantarla tartılacak kadar yememişsindir beeeeTartı var mıydı bugün ? Tartıya ulaşma imkanım yok. Acaba kurban etlerini tarttıkları şeyi mi bulsam![]()
Yok vallahi eti o kadar az yedim kiKantarla tartılacak kadar yememişsindir beeeeyok bugün tartı haftaya var canım
Canım ben bugün biraz artı geldiğim için 3 günlük kabak detoksu yapmaya karar verdimYok vallahi eti o kadar az yedim ki
Bostanda o kadar güzel kabaklar var ki kabak yiyeceğim bolcacanı atıştırmalık isterse salatalık koparıp yiyorum
Önümüzdeki hafta için bana bi detoks ayarlayalım ortim sen bu işlerde ustasın![]()
Yok vallahi eti o kadar az yedim ki
Bostanda o kadar güzel kabaklar var ki kabak yiyeceğim bolcacanı atıştırmalık isterse salatalık koparıp yiyorum
Önümüzdeki hafta için bana bi detoks ayarlayalım ortim sen bu işlerde ustasın![]()
Bayram sonrası detokslardan detoks beğeninCanım ben bugün biraz artı geldiğim için 3 günlük kabak detoksu yapmaya karar verdimhafta içi de bir şekilde ayarlayacağım kolay olanlardan birkaç bir şey sana da söylerim
![]()
Gel hemşerim gel soğuk soğuk esiyoBayram sonrası detokslardan detoks beğenin
furusan toprağım senin dönüş ne zman
oralar nasıl akşamları soğuktur soba yakıyor musunuz
![]()
İyiyiiim baya baya dinlendim güya.Oy canım benim iyiyim sen nasılsınnn![]()
Su Bi türlü içemedim 1 litre şişe bitti ama aklıma gelmedi tekrar doldurup içmek o hengamedeHaçapra ilk defa duydumafiyet olsun canım bu sıcakta su az olmuş heleki kahvaltıda bile et varken
Harika menü canım afiyet olsun
Güzel menü canımafiyet olsun
2 günlük olduğunu yeni farkettim :) ne çok yemiş dedim önce :)))
bende bugün başlıyorum şekersiz e. bayramda ipin ucuc kaçtı sanki :)
Hosgeldin o zamanDostlarııım ben döndüm Allah'ın izniyle. Birkaç kilo fazlam var tabii ki.Şimdilik söylemeyeyim. Halledicem.
Eylül'deokulum açılıyor. O zamana toparlanmam lazım hehe.
Bugünden başladım bu arada. Sıfır kaçamak bakalım. Birazdan da yürüyüşe çıkacağım. Hadiiii siz de dönün buralaraaa.
![]()
Afiyet olsun pek baslanamamıs şekersize kurabiye yi sevmedim yine karbonhidrat yüklü olmuş sanki dimislm kızlarrr
sabah - omlet peynir zeytin domates 1 kurabiya
öğlen 2 biber dolması ayran
kahve 2 kare çikolata
akşam mısır
spor 11 adım
su 2 lt
eliya
Hoş bulduum. Siz de yeni mi geldiniz? Ben izinden döndüm ama hiç diyet yapmamış gibi hissediyorum.Hosgeldin o zaman![]()
Evet 2 hafta oldu geleli. Daha önce 9 ve 13. Takımda 15 kilo verdim kürkçü dükkanı olmadan yapamıyorumHoş bulduum. Siz de yeni mi geldiniz? Ben izinden döndüm ama hiç diyet yapmamış gibi hissediyorum.Burada hiçbir yerde bulamadığım motivasyonu buluyorum ben. O yüzden kürkçü dükkanım burası.
![]()
Bu aralar sessizleşmiş buralar ortimİyiyiiim baya baya dinlendim güya.Ama bıraksalar hala sabahtan akşama kadar yatmak istiyorumm.
Buralar neden sessizleşmiş iyice? Bayramdan mııı yoksa genel bir sessizlik mi? Bu hiç hoşuma gitmedi.
![]()
O bir iki kilo sıkıntı değil olur normaldirDostlarııım ben döndüm Allah'ın izniyle. Birkaç kilo fazlam var tabii ki.Şimdilik söylemeyeyim. Halledicem.
Eylül'de okulum açılıyor. O zamana toparlanmam lazım hehe.
Bugünden başladım bu arada. Sıfır kaçamak bakalım. Birazdan da yürüyüşe çıkacağım. Hadiiii siz de dönün buralaraaa.
![]()
Tşkler kaptanımHaçapra ilk defa duydumafiyet olsun canım bu sıcakta su az olmuş heleki kahvaltıda bile et varken
Harika menü canım afiyet olsun
Güzel menü canımafiyet olsun