Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen bide mezun olacam demişsin tamam bunu haketmişsinde mezun olup okulumu bırakacan bence mastır yap öğretim görevlisi ol gitme be benim burda olmamın sebebi sensin bizide mezun et öyle arkadaşlar kimse gitmesin ha ben takıma tam alışmışken bunu kaldıramam .

Mersacım kaldıramam deme canım birde uzun zamandır diyette lanların açısından düşünün.. ben kendimi anlatayım sen mehaliminde uzun zamandır diyette olduğunu biliyorsun... bende bu işi kendime itiraf edemezken dün püsküütün yazdığı mesajla anladım cidden bir ayrılığın gerektiğini.. yani ayrılık değil bu aslında başarımızı elimize almamız daha çok faydalı daha çok yardımcı olmamız demek oluyor... sanıyormusun ayrılınca takımdan kopabileceğiz, mehalim ve ben yarışmayı kurallar ve uygulama konusunda en fazla ciddiye alan kişilerin başında geliyoruz, sizide mezun etmeden hiç bir yere kıpırdamıyoruz ben birde şöyle bir şey düşündüma.s. henüz kimseyle paylaşmadım oylama gibi bir şey olsun bu konu...

Mehalim ayrılıp karnesini almak istiyor ama yine burada olacağını hepimiz biliyoruz..
Bende bir kaç hafta içinde bir dinlenme ve koruma dönemine girmem gerektiğinde ısrar ediyorum dile kolay 2 yılı aşkın süredir her gün diyetle yatıp diyetle kalktım, her gün hiç aksatmadan buraya gelip hem kendi motivem için hemde tüm arkadaşlarım için ne varsa paylaştım ama her şeyin bir sonu olmalı bende karnemi alayım sonra yine sizinle burada devam edeyim...
Evet oylamaya sunabileceğimiz konuya gelince..
Mehalim ve ben karnelerimizi aldığımızdada yine buradayız bu kesin sadece listede olmayacağız.. Bu durumda takımın kişi sayısını hep yenileyelimmi yoksa baktığımızda gördüğümüz şu istikrarlı isimlerle takımda herkes mezun olana dek kimseyi almadan devammı edelim hepiniz aklınızdan geçeni yazarsa iyi olur. takıma yeni üye alıyoruz ama istikrar olmadığı için sürekli gidip gelenlerle uğraşıyoruz...takıma yeni kişi almazsak mezun olanlarla son mezuna kadar bu işi götürür sonrada takımı ya kapatır efsane oluruz yada emanet ederiz yeni katılımcılara..

Ne yapalım arkadaşlar?

Ben kimseyi almayalım böyle kendi aramızda devam edelim diyorum elimizde karnelerimizin olması bizim burada olmadığımızı göstermeyecektir hedefi yakın kişiler için söylüyorum bunu...a.s.

kallisim valla birkaç cadde gezdik hım valla adlarını unuttum. tramvay geçiyordu meydan gibi bir yer vardı. sonra neo ya gittik, koçtaşa falan. saksılar aldım kendimeee kaydirigubbakcemile3 gezdik arabayla şehri biraz. kütahya yolundaki evlere baktım. yol üstünde lada servisi vardı sonra bir sürü evler hımm il özel idaresi mi ne öyle bir bina vardı yol üstünde yanlış hatırlayabilirim. acaba buralarda mı oturuyo ki kallis dedim kaydirigubbakcemile3 eşim olsaydı sadece, arardım hele ki eşimle balkonda oturuyoruz deseydin çeke çeke getirirdim valla da işte öyle değildi. neyse ben de yazı bekliyorum görüşmek için. çok daha müsait oluruz ikimiz dee.

Son düzenleme:
kallisim valla birkaç cadde gezdik hım valla adlarını unuttum. tramvay geçiyordu meydan gibi bir yer vardı. sonra neo ya gittik, koçtaşa falan. saksılar aldım kendimeee kaydirigubbakcemile3 gezdik arabayla şehri biraz. kütahya yolundaki evlere baktım.
Kesin doktorlar caddesine filan gitmişsinizdirCADIARZU

Ne tasadüf bu delikafadulden saat kaçta gittiniz neo ve koçtaşa.. bizde ordaydık sen söyleyince aklıma geldi.. benim ortanca kıza kaç aydır odasına kitaplık sözümüz vardı ama ayarlayamamıştık işte ve dün hadi halleelim dedik önce koçtaşa sonrada neoya uğradık biz saat 14.00 gibi filan çıkıp 16.30 gibide döndük oradan..

Ayy kim dedi ben gidiyorum kaydirigubbakcemile3 yok anacım nereye gideyim ben gönül bağıyla bağlanmışım ben bu takıma sizlere kovsanızda giteceğimi zannetmiyorum vallaha . hatta beni kovanı kovarım kaydirigubbakcemile2 Bakın eşleşme listesinden bile çıkmadım yani buda demek oluyorki zebani gibi hala burdayım -tatlicadiarzu- halaa sportie ile kallisi denetlicem heheheh işin en zevkli yanıda bu sanırım rapor vermemk sengözlerimebaksanab aranızda olmaktan dolayı ben gerçekten mutluyum sizden değil ben diyetten bıktım ve yoruldum Çok üzgünüm çoook
Oylama konusuna gelince vallaha kallisim sen nerdesen benim için uygundur. ama hani böyle çok istekli gerçektende bize benzeyen bizim gibi olacak biride çıkarsa ( binde bir ihtimal ama ) böyle biride olursa istisna olup kural bozulabilir mi acep alkisalkisalkis

kallistem ve mehalim yazdıklarınız için tşk edrim kızımın bu gün diyetisyen günü bakalım sonuç ne olacak .bende dün yaptıklaımı yazim.
sabah kalktım suyumu çayımı içtim hergünki gibi kahvaltımı yaptım.(dikkatinizi çekerim yürüyüş yok)
sonra eşimle çıktık kızlar daha uyuyor atladık arabaya doğru yaylaya yaylada eski bir evimiz var aslında 3 kardeşin ama ben kullanıyorum.çok güzel bir bahçesi var her meyve var .yaylada fide satanları gördük kızlar hemen domates patlican ve biber fidesi aldık .aldıkta bunları dikmek lazım dikmek için kazmak lazım ben aldım kazmayı elime 2 sıra kazdım ama kanter içinde kaldım ektim suladık sularıda eşim getirdi hakkını yemim.haftaya gittiğimde resimlerini çekip size gösterecem sebzelerimi.yani sporumuda böyle yaptım.
kızlar çok büyük bir suç işledim yayladan gelirken yol boyu tatlıcılar var biz tabiki ben kendime gelene kadar tatlıcıda hatta elimde bir tatlıyla buldum kendimi yani tamamen bilinçdışı .sıfır hatam var yani bu olayda.....

öğleye eve zor yetiştim hemen ayak üstü ekmek peynir yedim.hemen büyük kızı aldım koştur matematik dersine kızı oraya attım koş form a(alış veriş merkezi) burda güneş kremlerine baktım yüz için. kızlar yaz gelmeden maşşallah simsiyah oldum yollarda yürüycem diye sizede sorim hangi ürün iyi bilgisi olan varsa bana yazsın fiyatlarda uçuyor bu arada...

sonra kızımı aldım bitkin bir halde eve girdim.allahtan benim koca salataları yapmış bende fırına balık attım salata ve bir tane orta büyüklükte balık yedim.
sonrada bu kadar yorulmaya benim narin bünyem dayanmadı ve şeker düşmesi yine baygın yattım bu günde kendimi iyi hissetmediğim için yürüyemedim.

hani yürürken güneşten simsiyah oldum diyorum ya şimdi yakında küçük bir orman var orda yürümeye başladım becerebilirsem avatr resmi yapacam şimdi onu .of ne çok yazdım dilim şişmiş bir gün uğramadım ya .hadi hepinizi öptüm.

ben kendime gelene kadar tatlıcıda hatta elimde bir tatlıyla buldum kendimi yani tamamen bilinçdışı .sıfır hatam var yani bu olayda.....

.

:roflol: :roflol: :roflol: sıfır hatası varmışş :roflol: vay guzum ben seni anlıyorum . bu tatlı ne mene bişidirki insana bilincini kaybettiriyor :mymeka:

günaydın, iyi haftalar kızlar !

biraz geçmişi okudum epey action var, şimdi toplantıya giricem ancak öğleden sonra gelebilirim.

hepinizi öpüyorum

Kesin doktorlar caddesine filan gitmişsinizdirCADIARZU

Ne tasadüf bu delikafadulden saat kaçta gittiniz neo ve koçtaşa.. bizde ordaydık sen söyleyince aklıma geldi.. benim ortanca kıza kaç aydır odasına kitaplık sözümüz vardı ama ayarlayamamıştık işte ve dün hadi halleelim dedik önce koçtaşa sonrada neoya uğradık biz saat 14.00 gibi filan çıkıp 16.30 gibide döndük oradan..

ooolaaaaaaaaamaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz b,iz de 16-19 arası neo da, 19-20 arası koçtaştaydık :çok üzgünüm: aynı yerdeymişizzzzzz

:roflol: :roflol: :roflol: sıfır hatası varmışş :roflol: vay guzum ben seni anlıyorum . bu tatlı ne mene bişidirki insana bilincini kaybettiriyor :mymeka:

mehalim inanki tamamen bilinç dışı 1 kiometre geriden kokuları alıyosun yaylanın en kötü tarafı o bi de dün regli oldum yani benim suçum yokkk...hihoyyyt

ben sana kızarken bide kalliste mezun olacakmış bakın gidipte burayı unutmak gibi bir niyetiniz varsa ve benim motivasyonum düşerse günahı boynunuza ha.
tamam mezun olun size kep takma törenide yaparız am bizi sakın bırakmayın arkadaşlar ben sizleri çok sevdim.
bakın burası benim hergün yürüdüğüm yer sizlerle paylaşmak istedim .şimdi ben biraz çıkyorum işler beni bekliyor hepinizi kocaman öpüyorum.:a015:

ama hani böyle çok istekli gerçektende bize benzeyen bizim gibi olacak biride çıkarsa ( binde bir ihtimal ama ) böyle biride olursa istisna olup kural bozulabilir mi acep alkisalkisalkis
Kurallar bozulmak içindir:roflol::roflol: en azından benim felsefem bu :roflol:

hani yürürken güneşten simsiyah oldum diyorum ya şimdi yakında küçük bir orman var orda yürümeye başladım becerebilirsem avatr resmi yapacam şimdi onu .of ne çok yazdım dilim şişmiş bir gün uğramadım ya .hadi hepinizi öptüm.
Sıfır hatanı şekerinin düşmesine bağladım ben sanırım sen genelde ara öğün yapmadan yada az yiyerek günü geiriyorsun ara öğün yapmadığımda ana öğünde çok yediğimdede bende aynısı oluyorda oradan biliyorumyerimseniben

GÜnaydın arkadaŞlar hepİnİze İyİ haftalar dİlİyorum geÇmİŞİ okuyup haberdar olayım bakalım

günaydın, iyi haftalar kızlar !

biraz geçmişi okudum epey action var, şimdi toplantıya giricem ancak öğleden sonra gelebilirim.

hepinizi öpüyorum

Hehehe günaydın şekerlera.s. kuruyemişçimiz ve fitness hocamızda gelmiş yaşasınnnn:içelim::teytey:

Bakk kallisim ilerde yani bir 20 yıl sonra falan muhtemelen biz hala burda olacağızz kaydirigubbakcemile3 aşağıdaki arkadaşa takıma gelirse ben alırım bak açık konuşuyoruz ben bu bebeği tabi ozman kocaman olur ben bunu takıma alırım kurallarıda bozarım heheheheh
74083675rn2.jpg

ooolaaaaaaaaamaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz b,iz de 16-19 arası neo da, 19-20 arası koçtaştaydık :çok üzgünüm: aynı yerdeymişizzzzzz
Heheheee alışveriş sepetini alırken aynı sepete uzanıp itip kaktığım önce ben alacağım dediğim kişisin :roflol::roflol: aramızdaki sıcaklığı hissetmiştim, kendime kolye yaptırıcam kalliste diye:roflol:

Şaka bir yana kimseyi itip kakmadım ama üzüldüm şimdisenağlama

ben sana kızarken bide kalliste mezun olacakmış bakın gidipte burayı unutmak gibi bir niyetiniz varsa ve benim motivasyonum düşerse günahı boynunuza ha.

Psikolojik baskı uygulamak heeee:roflol::roflol: tamam tamam günaha filan giremem 40 yılda işlediğim günahlar yeter:roflol:
Yahu giden gelen yok sadece karne almak istiyoruz oda teklif geldide reddedemedik Püsküütüm tarafından:delphin: yani uzun yol geçtik elimizde bir belgemiz olsun...

Ay mehalim aklıma ne geldi şimdi Püsküütüm karnelerimizi hazırladığında yazıcıdan çıkartıp çerçeveletelim biz delikafadulden sonrada buraya koyarız fotoları gır gır olur:roflol: hatta iş için cvlerde bile kullanabiliriz mezuniyet belgemizi..:roflol:

Bakk kallisim ilerde yani bir 20 yıl sonra falan muhtemelen biz hala burda olacağızz kaydirigubbakcemile3 aşağıdaki arkadaşa takıma gelirse ben alırım bak açık konuşuyoruz ben bu bebeği tabi ozman kocaman olur ben bunu takıma alırım kurallarıda bozarım heheheheh
74083675rn2.jpg

llah canını almasın ne güldüm yahu:roflol::roflol: vallahi doğru söyledin gelirmi gelir bizde elimizde küflü bir defter:roflol: kayır ederiz...

hehehehe düşünmedim değil hani kaydirigubbakcemile3 üniversite diplomamaı eşim çerçeveletmişti. kendi okuttu ya beni. bende bunu çerçeveltim barii odaya asarım süper fikir :emir_bebek:

günaydınlar fıstıklı kurabiyeler .......... sabah sabah döktürmüşünüz yine .....

günaydınlar fıstıklı kurabiyeler .......... sabah sabah döktürmüşünüz yine .....

Aebenim hoşgeldin guzumm :emir_bebek: ben mezun oluyorum biliyo musun cumaya parti var hepiniz davetlisiniz. şakkıdı tıss en abiye tuvaletini hazırlaa şıkır şıkır olacaz.. kaydirigubbakcemile3 ona göre

Heheheee alışveriş sepetini alırken aynı sepete uzanıp itip kaktığım önce ben alacağım dediğim kişisin :roflol::roflol: aramızdaki sıcaklığı hissetmiştim, kendime kolye yaptırıcam kalliste diye:roflol:

Şaka bir yana kimseyi itip kakmadım ama üzüldüm şimdisenağlama

ben de aynı gömleğe el attığım kadın sandım seni dermişim :roflol::roflol: salaklık bende kallisim aramadım seni :çok üzgünüm:

hahaha bebeğe bayıldımm yaaaa sırnaşık şey

günaydın nasılsınız bakalım
sabah sabah kaynatmışsınız gene

aebencim nasılsın
nasıl gidiyo diyetin canım
mehalim galiba sen daha başlamadın nasıl gidiyo maratonun canım
aldıklarını vermişsindir eminim
kallisim yedim yedim deyip duruyodun sadece 400 gr mı aldın vayyy
metabolizman düzene girmiş hım canım
reyhan ablacım nasılsınseni de çok özledim
zenancım hayranım kız sana
o koşturmada diyete devam vayyy beeeee