- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.441
sen bide mezun olacam demişsin tamam bunu haketmişsinde mezun olup okulumu bırakacan bence mastır yap öğretim görevlisi ol gitme be benim burda olmamın sebebi sensin bizide mezun et öyle arkadaşlar kimse gitmesin ha ben takıma tam alışmışken bunu kaldıramam .
Mersacım kaldıramam deme canım birde uzun zamandır diyette lanların açısından düşünün.. ben kendimi anlatayım sen mehaliminde uzun zamandır diyette olduğunu biliyorsun... bende bu işi kendime itiraf edemezken dün püsküütün yazdığı mesajla anladım cidden bir ayrılığın gerektiğini.. yani ayrılık değil bu aslında başarımızı elimize almamız daha çok faydalı daha çok yardımcı olmamız demek oluyor... sanıyormusun ayrılınca takımdan kopabileceğiz, mehalim ve ben yarışmayı kurallar ve uygulama konusunda en fazla ciddiye alan kişilerin başında geliyoruz, sizide mezun etmeden hiç bir yere kıpırdamıyoruz ben birde şöyle bir şey düşündüma.s. henüz kimseyle paylaşmadım oylama gibi bir şey olsun bu konu...
Mehalim ayrılıp karnesini almak istiyor ama yine burada olacağını hepimiz biliyoruz..
Bende bir kaç hafta içinde bir dinlenme ve koruma dönemine girmem gerektiğinde ısrar ediyorum dile kolay 2 yılı aşkın süredir her gün diyetle yatıp diyetle kalktım, her gün hiç aksatmadan buraya gelip hem kendi motivem için hemde tüm arkadaşlarım için ne varsa paylaştım ama her şeyin bir sonu olmalı bende karnemi alayım sonra yine sizinle burada devam edeyim...
Evet oylamaya sunabileceğimiz konuya gelince..
Mehalim ve ben karnelerimizi aldığımızdada yine buradayız bu kesin sadece listede olmayacağız.. Bu durumda takımın kişi sayısını hep yenileyelimmi yoksa baktığımızda gördüğümüz şu istikrarlı isimlerle takımda herkes mezun olana dek kimseyi almadan devammı edelim hepiniz aklınızdan geçeni yazarsa iyi olur. takıma yeni üye alıyoruz ama istikrar olmadığı için sürekli gidip gelenlerle uğraşıyoruz...takıma yeni kişi almazsak mezun olanlarla son mezuna kadar bu işi götürür sonrada takımı ya kapatır efsane oluruz yada emanet ederiz yeni katılımcılara..
Ne yapalım arkadaşlar?
Ben kimseyi almayalım böyle kendi aramızda devam edelim diyorum elimizde karnelerimizin olması bizim burada olmadığımızı göstermeyecektir hedefi yakın kişiler için söylüyorum bunu...a.s.