Günaydın kuzucuklar delikafadulden
Dün gece rahatsızlandım, o yüzden habersiz ayrıldım aranızdan. Şimdi de yatahala kımıldayamıyorum yatağımdan sesleniyorum size kaydirigubbakcemile3
Midemi üşüttüm demiştim ya, ben kendime bakmayınca iyice kötüledim. Bi de 2 gündür yapmaya başladığım sporlardan dayak yemiş gibiyim :roflol: Doğrulurken bile acı çekiyorum :roflol:
Bugün sabah yürüyüşe çıkmak istiyordum ama gece onca yorgunluğuma, uykusuzluğuma rağmen, uyuyamadım,dönerken bile acı çekerek kıvrandım durdum sabaha kadar, yatmaktan yorulunca da geldim buraya hihoyyyt nanae limon da içtim inş düzelir midem... :sm_cool:(çok büyük geçmiş olsun cnm bnm sende inş en kısa zmnda sağlığına kavuşursun)
Xtabucum öncelikle kızına tekrardan geçmiş olsun, inş düzelir en kısa zamanda :Saruboceq:
Tartı konusunda da niye moralini bozuyosuncanım benim :1hug: önemli olan kilo vermiş olman hihoyyyt az yol katetmedin, böyle sonuna kadar devam edersin inşallah. (inşallah:Saruboceq:)
Ayrıca bence de buraya ilk geldiğindeki tartını baz alarak yola devam et kaydirigubbakcemile2
Bi de yine faydalı bilgilerle donatmışsın bizleri, teşekkür ederim canım ellerine sağlık a.s.
Bana çok yardımcı oldu a.s.