Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sbg cim teşekkürlerr, gel bakimmm Şeniz
yalnız erik le tavuk yemeğini neden kırmızı yaptın onu anlamadım ben kaydirigubbakcemile3

iltercim hoşgeldin canım a.s.

mehalim balım sen geldin bana musade listen bi arka sayfada canım ...... hayırlı cumalar ......

Tamamen kişisel canım :roflol:
erik :asigim: benim yaz aşkım, her yaz tutkulu bir birlikteliğimiz oluyo :asigim:
Tavuğu da sevmem ama köri sosu diyince akan sular duruyo nedense laelaelaelaelae
Olay bundan ibaret :tomato:

Aman bijom haftasonları da dikkat et kendine, yoksa haftaiçi raporların tam olması gerektiği gibi emeklerine yazık olmasın canım benim :1hug:

haa anladım canım. dedim acaba yememem mi lazımdı da kırmızı yapmış :roflol: ben de köriyi çok seviyorum. tavuğu sevmemene üzüldüm, çok süper bir diyet yardımcısı.

canım yemin ettim ben bu akşam 6 dan sonra meyveden başka bişey yemicem diye. yani akşam pasta vs istesem de yiyemem -tatlicadiarzu- yarın da misafirler gelmeden öğle yemeğimi yiyip yemin edicem. napim anca böyle önüne geçicem sanırım hafta sonu kaçamaklarımın. haftaya 69 u görebilirim belki böyle :hooray:

5.TAKIM **105.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 81.1 / 80.9 / 0.2./ 0.25 %)
reyhanxx54 ( 74.2 / ) ( Geri dönmek üzere ayrıldı )
zenan25 ( 72.0 / 72,0 / 0,0 /0,0% )
cedric ( 98.8 / 98,8 /0,0/0,0% ) )
chocolategirl ( 82.5 / 82,5 / 0,0 / 0,0 %)
bijoux ( 71.1 / 70.8 /0.3/ 0. 42.% )
sportie ( 57.5 / 57.5 / 0.0/ 0.00 %)
xTABU ( 98.5 / 102.0/ -3,5 / -3,55% )--
siyahbeyazgunler ( 55.9 / 55.3 ./ 0.6 / 1.07%)
mersa ( 89.0 / 88.0 /1.0/ 1.12% )
Kalliste ( 73.6 / 73,6 / 0,0 / 0,0% )

5:TAKIM TOPLAM KıLO:( 780 / 781.4 / -1,4 /-0,18 )

Mehalim de gelmiş hoşgelmiş hihoyyyt
Saygılar efem a.s.

hb canım .çok sorunlu bir bildidrim oldu benim için Kallisim gelemedi . benim okulda net yoktu son anda geldi şans işte

mehalim balım sen geldin bana musade listen bi arka sayfada canım ...... hayırlı cumalar ......

canım çokk saol bitanem sizler olmasanıs varyaa kocaman öptüm ellirene sağlık

mehalim gelince bide bizimkine bakarmısın bugün melis yok ben yaptım listeyi

Tamam canım birazdan bakarım sende bak bi zahmet

mehalimcim

işerim çok yoğun ancak girebilidim

choclatecımla konuştumda kilosunu 82,300 olarak değiştirebilirmisin canım 200 gr. da olsa vermiş sonuçta

şimdi yemeğe çıkıyorum
sonra girebilirim inşallah

öpüyorum hepinizi

mehalimcim

işerim çok yoğun ancak girebilidim

choclatecımla konuştumda kilosunu 82,300 olarak değiştirebilirmisin canım 200 gr. da olsa vermiş sonuçta

şimdi yemeğe çıkıyorum
sonra girebilirim inşallah

öpüyorum hepinizi
canım bildirimi yaptım artık önemli değil hem bunu haftaya kullanmış olur çikolatam yerimseniben

Mehalim
yanlışlık olmasın diye şeettim, Xtabu böyle bi mesaj yazmıştı da
başlangıç kilosundan itibaren değişiklik yapılacakmış biraz karışık orası ama geçen hafta kilosunu da 102,6 yapın demiş, listede yanlışlık olmasın diye şeettim bi bak istersen meşgul değilsen canıma.s.

canım tabunun mesajından haberim var ancak böyle keyfi değişiklik yapamıyoruz malesef artık tabucumda bizde biraz idare edecez olsun hiç sorun değil yeterki o azmini kaybetmesinn..

canlarım benim eferim size nasılda ilgi gösterirlermişşş Şeniz

slm arkadaşlar sabah geldim ama kimse yoktu bidaha bakim dedim toplanmışsınız .ben çok halsizim ya evimin işini bile yapamıyorum sizlerdede varmı aynı durum.

mehalim geldim ama yetişemedim sen halletmişsin bile, bizimkiide melzeyit yapmış sağolsun.
kusura bakma toplantı uzadı şimdide aradayım, katiptim tutanağı temize çekiyorum imza için. Öptm.

mehalimcim, xtabucum,

geçmişi okumadan raporumu geçiyim.

En son dün öğlende kalmıştım,
Dün akşam üzeri 2 grissini
Akşam 1 koca tabak, göbek salata + nane + 1 domates +z.yağ+limon soslu salata + 1 dilim k.ekmeği
yatmadan 5-6 kuru kayısı ( ama çare etmedi hala bilmem napıcam)

Bu sabah
evden çıkmadan önce 2 kuru kayısı + bol su
sabah kahvaltısında yarım paket sunta
Öğlen: yarım kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt + yarım paket sunta

durum budur

şimdi geçmişe döniyim merak ediyorum neler olmuş

sportiecim burda okuduğum bir başarı hikayesinde bir arkadaş 1 çay kaşığı hint yağı içtiğini ve wc probleminin ortadan kalktığını söyledi. gayet doğal gidebildiğini yani herhangi bir bagırsak burulması, karın agrısı falan yaşamadığını söyledi. ben denemeyi düşünüyorum canım aynı dert bende de var fazlasıyla.. aklında olsun.

bijoux cum

sen bu tip işleri süper takip ediyorsun, senin şu soğan suyu kürüne 1 hafta sonra başlıyorum kısmetse, reglim henüz bitti, regl bitiminden 1 hafta sonra diye okumuştum saraçoğlundan

valla biliyosunuz activia da yedim, kuru kayısı sürekli evde var zaten, sebzeleri buharda pişirince çok etkili olmadı diye soğanlı domatesli yemeğini yapıp yedim, yine tekliyor yine tekliyor kardeşim yaa 3 gün bitiyor, tık yok. e tabi kilo gitmez benden

iltercim hoşgeldin aramıza,

kaç kilosun ne kadar vericeksin sağlık açısından vermem gerekli diye yazmışsın, öncesini tam bilemiyorum ?

sbg cim teşekkürlerr, gel bakimmm Şeniz
yalnız erik le tavuk yemeğini neden kırmızı yaptın onu anlamadım ben kaydirigubbakcemile3

iltercim hoşgeldin canım a.s.
hoşbulduk canım nasılsın
kızlar ben bugün başladım diete sabah açkarnına tartıldım 74,6 gösterdi tartı :(
bunun üzerine aç karnına 2 bardak su içtim sonra 1 domates bir salatalık ve bir kibrit kutusu kadar peynir çay(şekersiz) ve 2 dilim ekmek yedim
ara ögün olarak 3 tane kiraz yedim
öglende 1 su bardagı kadar sebze yemeği + yoğur biraz + salata yedim 2 dilim ekmekle
ben bu şekilde yapıyorum akşamda yanısı yerim sanırım ama yine yazarım yediklerimi

iltercim hoşgeldin aramıza,

kaç kilosun ne kadar vericeksin sağlık açısından vermem gerekli diye yazmışsın, öncesini tam bilemiyorum ?
hoş bulduk canım
şuan 74,6 kiloyum en az 60 olmam lazım 55 olsam çokdaha iyi olur ama 60 ta iyi
canım sağlık sorunu derken bende pko var bebeğim olmuyor bu hastalıkta kilo yapıyor kiloda hastalığı tetikliyor daha çok artmasını sağlıyor bebeğimin olabilmesi için kilo vermem gerekiyor ozaman adetlerim düzene giriyor ve yumurtalıklarımdaki bozukluk gidiyor hormonlarım normale dönüyor onun için canım

hoş bulduk canım
şuan 74,6 kiloyum en az 60 olmam lazım 55 olsam çokdaha iyi olur ama 60 ta iyi
canım sağlık sorunu derken bende pko var bebeğim olmuyor bu hastalıkta kilo yapıyor kiloda hastalığı tetikliyor daha çok artmasını sağlıyor bebeğimin olabilmesi için kilo vermem gerekiyor ozaman adetlerim düzene giriyor ve yumurtalıklarımdaki bozukluk gidiyor hormonlarım normale dönüyor onun için canım

Canım çok geçmiş olsun, inşallah biran önce bebeğine kavuşursun.
Soğan suyu küründen haberin varmı ? Çok olumlu sonuçları varmış, pko için ne kadar etkilidir bilemem ama, ibrahim saraçoğlu nun önerdiği bir kür, hatta bizim gruptan bijoux yapmış kistini yok etmek için çok da iyi sonuç almış, benimde öyle kistik sorunlarım var bende başlıyacağım önümüzdeki hafta, kürle ilgili açıklamaları okuduğumda pko için de çok etkili olduğunu okumuştum

sportiecim ben soğan suyunu ibrahim saraçoğlundan duydum ama onun dediği gibi yapmadım. adetim biter bitmez başladım 15 gün boyunca sabah akşam içtim. bir daha da tekrarlamadım haberin olsun yerimseniben

ne dersin canım alalım mı hint yağı kararsız kaldım ben de -tatlicadiarzu-

ben geldim cnm çok sıkkın arkadaşlar...kilo verenleri kutluyorum...ama ben mahvoldumsenağlama

kızımı fizik tedaviye kabul etmediler....sabah sekizden beri aşşağı yukarı öldüm resmen...ordaki kitleyi emarda görmek istiolar ne olduğunu bilmeden fizik tedaviye başlayıp sakatlık yaratmak istemiolar...çocuk olunca akan sular duruo dediler....emar merkezleri olmaz durmaz orda çekemeyiz diyolar...nasıl yapıcam kızımın bacağı öle mi kalıcak...15 dk için anesteziden bahsedildi...doktor operasyon bile gerekebilir dedi...çok üzgünüm yaaaaaaaa 1 haftadır koşturuyorum dahada koşacaz sanırım...çocuk yürüyemiyor hastanelerde nasıl offffff

sportiecim ben soğan suyunu ibrahim saraçoğlundan duydum ama onun dediği gibi yapmadım. adetim biter bitmez başladım 15 gün boyunca sabah akşam içtim. bir daha da tekrarlamadım haberin olsun yerimseniben

ne dersin canım alalım mı hint yağı kararsız kaldım ben de -tatlicadiarzu-

Valla canım bilemiyorum ki, şu bitki çayları karışımı falan bana asla etki etmiyor, tuvalet konusunda o sadece idrara çıkarıyor, diğeriyle ilgili hiçbir faydası yok.
en en etkilisi içlerinde sulu sebze yemeği.
salata, buharda sebze de işe yaramıyor.
Bilmem ki hintyağını içebilecekmiyiz sence sevimsizdir o şimdi benneyaptımki

soğan suyu için bende çok beklemiyimi önümüzdeki pazartesi falan başlıyım bakiyim

görmüşündür iltere de yazdım soğan suyunu

ben geldim cnm çok sıkkın arkadaşlar...kilo verenleri kutluyorum...ama ben mahvoldumsenağlama

kızımı fizik tedaviye kabul etmediler....sabah sekizden beri aşşağı yukarı öldüm resmen...ordaki kitleyi emarda görmek istiolar ne olduğunu bilmeden fizik tedaviye başlayıp sakatlık yaratmak istemiolar...çocuk olunca akan sular duruo dediler....emar merkezleri olmaz durmaz orda çekemeyiz diyolar...nasıl yapıcam kızımın bacağı öle mi kalıcak...15 dk için anesteziden bahsedildi...doktor operasyon bile gerekebilir dedi...çok üzgünüm yaaaaaaaa 1 haftadır koşturuyorum dahada koşacaz sanırım...çocuk yürüyemiyor hastanelerde nasıl offffff

canım çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin canım, bu durum iğne olduktan hemen sonra mı gerçekleşti, iğneden kaynaklı mı değil mi diye neden tereddütte kaldılar doktorlar, sen ne düşünüyorsun ?

ewt cnm iğneden kaynaklı...ama orada kütlenin kas içinde kan mı iltihap mı ne olduğunu anlayamadılar...kas kaybı oluşturuo ve bacağı kastığı için yanlış hareketler yapıpta sakatlığı ilerletmek yada büyütmek istemiyolar...çocuk dizden sonrasını kullanamıo...duruma göre ya dışarıdan tedavi edilebilecek gibiyse edicekler ama değilse operasyon gerekebilirmiş...onun içinde emarla içini görmeleri gerekio...ama kızım küçük olduğu için almıolar emara...anestezi için özel doktor getirmem gerekiyormuş vede 300 liracık...durumumu biliorsunuz...mahvoldum özetle...çocuğun geleceğide önemli öle kalamaz..napıcam bilemiyorum...düzeleceği yerde kötüleşio...altından kalkamıcam die korkuyorum off yaaa....Allah'ım yardım et ne olur...çocuk hastanelere gitmekten mahvoldu...heryer kalabalık her yer kuyruk...beni özel emara sevkettiler...dünyanın yolunu yürüdük zaten yürüyemio....orası kabul etmeyince çapaya yürüdük...ordan tekrar vakıfgurebe tekrar doktor ara bul anlat derdini...off offf...

Back
X