Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bu diytle ilgili şok diyet yapıyosun dediler sizce doğruluk payı nedir 38 gün şok diyet yapmak insanı öldürmez ama süründürür diyorum sizcede öylemi

yok canım ya şok olması münkün değil gayet iyi yediklerimiz az kalorili diyet tabi biraz zorluyor zaten normal bir diyet olsa 18 kilo vermezdi kişi tabi yanında spor yapılması gerekli birde bol bol su içtikmi vucudu yormayız fazla

kızlar bu diytle ilgili şok diyet yapıyosun dediler sizce doğruluk payı nedir 38 gün şok diyet yapmak insanı öldürmez ama süründürür diyorum sizcede öylemi

canım bu diyeti uyugulamakta zorlanıyorsan günlük aldığın kaloriyi 200-300 kalori artırarak devam edebilirsin böylelikle diyeti daha uzun bir zamana yaymış olursun.
Ama ne varki hepimiz biran önce sonuç görmek istiyor, bu nedenle bu diyeti uyguluyoruz.
sonuçta bu diyet 1000 kaloriyi geçmeyecek şekilde, protein, karbonhidrat, yağ ve vitaminleri barındıran bir liste.

asyacım bak burdayız,

hadi yaz hadi yaz bekliyorum opuyorumnanaktan

canım varya beni şu senle yaptığımız şok diyet iyi geldi, kilo vermelerim devam ediyor şükürler olsun
biliyomusun bu sabah 56 çıktım tartıda bakalım cumaya nasıl bir sonuç alıcam meraktayım
yine mi yaptin sporti o sok tan yoksa
sabahta sordum sen hangi diyeti yapiyosun diye ciktim aniden sonra geldim bircok mesaj gecmise tam bakamadim yani biraz baktimda senin mesajin denk gelmedi yada gozden kacti olsun simdi ne yapiyosun

yine mi yaptin sporti o sok tan yoksa
sabahta sordum sen hangi diyeti yapiyosun diye ciktim aniden sonra geldim bircok mesaj gecmise tam bakamadim yani biraz baktimda senin mesajin denk gelmedi yada gozden kacti olsun simdi ne yapiyosun

canım bende bizim takımdaki hemen herkesin uyguladığı diyeti yapıyorum, kendime uyarlıyorum günde 1000 kaloriden fazla almamaya çalışıyorum.
süper sonuç alınıyor tavsiye ederim. 1 ayda mezun olur alırsın diplomanı valla canım

selammmmmmmm valla okuyamadim hepsini galiba daha 12 sayfa var. sonra okurum . nasilsiniz bakalim?
acaip bir dolu basladi ortaligi sel götürüyor allah allah..

canım bende bizim takımdaki hemen herkesin uyguladığı diyeti yapıyorum, kendime uyarlıyorum günde 1000 kaloriden fazla almamaya çalışıyorum.
süper sonuç alınıyor tavsiye ederim. 1 ayda mezun olur alırsın diplomanı valla canım
sportim tadim yok bugunlerde aslinda canim cabuk kilolardan kurtulmak istiyo ama yapamiyorum bide oyle beni cok uzecek derdimde yok
tam bilmiyorum bak mesela bugun epey zamandir burdayim ama sohbete katilamiyorum bir turlu bir iki topige ugradim kimi yere bisiy yazmadan ciktim kimi yere ise oyle birkac bisiy yazdim ciktim sonra gene 5. takima geldim sadece gecmise baktim bir turlu ne yazayim bilemedim tabumun kizinin okul kaydi kaldi aklimda bitek gerisini unuttum gitti
bir suru diyetler buldum hepsini yazdim oyle sok falan da degiller birini sabah basladim ama gerisi gelmiyo aksam reyhan ablama soz verdim bisiy yemiycem diye yemedim sozumu tuttum sabahta guzel basladim ama oglen delirdim gene eskiden hergun tatrtilirdim aman kilo aldimmi acaba diye son zamanlarda 4 5 gunde bir tartiliyodum simdi hic tartiyi gormek istemiyorum iste boyle sportim

reyhan ablacım hoşgeldin geçmişte lak lak yaptık okumaya kalkarsan yanarsın..
o dolu geçen hafta burdaydı hemde hergün içime sıkıntı gelmişti neyseki düzeldi..

asyam canım benim bak nede olsa uzun zaman oldu bende aynı durumda kaldım ne yazmak istedi canım nede tartılmak diyet namına bir şey göresim yoktu kaç gün yedim ama büyük pişmanlık oluyor sonrası...

asyacım

sende biraz bezginlik olmuş, olsun takma kafana, herzaman herşey çok yolunda gitmez, bir dönemdir gelir geçer, bu dönemde olabildiğince çok kaçamak yapmamaya çalış.
Canım yemekle ilgili olarak çok bişey istiyorsa da yap ye keyfini çıkar, bi havan değişsin, modun değişir
hepimizin canı sıkkın zamanları oluyor olmazmı
dert etme hiç, boşveerr gitsin, bak keyfine şekerim

ne olduki sana asyam gercekten keyfin yok..:1no2: alisik degilim seni böyle görmeye.. izin geldi neyi stress yapiyorsun? kilonumu? sanmiyorum sen epey kilo verdin kilo sorun olamaz.. misafirlerin gitti onlarin agirligidir.. yoksa seni üzüp öylemi gittiler? kiyamam sana takma kimseyi. colugun cocugun ve senin sagligi yerindeyse valla takma kimseyi ve hicbirseyi. kiloysa verilir. borcsa ödenir. üzülme sen olurmu?

reyhan ablacım seninde mi havhavın var. canım yaa

bende çok seviyorum, ama malum apartman dairesinde olmuyor, bende golden hastasıyım,
arkadaşım da ara ara hadi alalım sana diyo ama, sonra düşünüyorum hayvana yazık, ben çalışıyorum butün gün evde yalnız benimki bencillik olur diye vazgeçip duruyorum
ismi bile hazır beyaza yakın olursa krema, daha koyu olursa da karamela
ama kendi yok ortada ismiyle yaşatıyorum onları:roflol::roflol::roflol:

bijoux cum nasılsın nezamandır yazışamadık seninle

burası süper oldu nasıl bir paylaşım değil mi sohbetler havada uçuşuyor alkisalkisalkis

pasa korkmus yanima geldi :roflol: nasil yaslaniyor benden güc aliyor herhalde.
canim benim evin pa$asi korkmus demek operim onu ben

reyhan ablacım hoşgeldin geçmişte lak lak yaptık okumaya kalkarsan yanarsın..
o dolu geçen hafta burdaydı hemde hergün içime sıkıntı gelmişti neyseki düzeldi..

asyam canım benim bak nede olsa uzun zaman oldu bende aynı durumda kaldım ne yazmak istedi canım nede tartılmak diyet namına bir şey göresim yoktu kaç gün yedim ama büyük pişmanlık oluyor sonrası...
biliyorum kallisim galiba ben boyle nerdeyse bir aydir hic biryere cikmadim ya cok bunaldim oyle dusunuyorum esim yarin bir magazaya gidelim sen yazliklari gorunce zayiflayinca alicam diye degisirsin diyo yeniden zayiflama hevesi gelir diyo bakalim cok evde kapali kalmakta iyi degil gerci birkac ginlugune eltimlere gittiydik ama orddada hic evden cikmadikki

asyacım

sende biraz bezginlik olmuş, olsun takma kafana, herzaman herşey çok yolunda gitmez, bir dönemdir gelir geçer, bu dönemde olabildiğince çok kaçamak yapmamaya çalış.
Canım yemekle ilgili olarak çok bişey istiyorsa da yap ye keyfini çıkar, bi havan değişsin, modun değişir
hepimizin canı sıkkın zamanları oluyor olmazmı
dert etme hiç, boşveerr gitsin, bak keyfine şekerim
evet sportim bende oyle dusunuyorum ama cabuk atlaticagima eminim dedigim gibi hic disari cikmadigim icin hep mutfak ev bahce derken biraz bikkinlik geldi bana herhal ama gececek

Hepinize merhabalar.
Ziyarete geldim yine.Bakalım yeni başladığınız diyet nasıl gidiyor.İnşallah çok başarılı olursunuz hepiniz.

reyhan ablacım seninde mi havhavın var. canım yaa

bende çok seviyorum, ama malum apartman dairesinde olmuyor, bende golden hastasıyım,
arkadaşım da ara ara hadi alalım sana diyo ama, sonra düşünüyorum hayvana yazık, ben çalışıyorum butün gün evde yalnız benimki bencillik olur diye vazgeçip duruyorum
ismi bile hazır beyaza yakın olursa krema, daha koyu olursa da karamela
ama kendi yok ortada ismiyle yaşatıyorum onları:roflol::roflol::roflol:

hayvan sevgisi bambaska birsey sportiem. helede köpek.. eger birkere köpek beslediysen evde cok kisa bir sürede olsa, asla köpeksiz duramazsin. hep istersin bir köpek sahibi olmayi. onunla avunur mutlu olursun. ona gülersin onunla aglarsin. ama hep teselli olursun. seni dinler seni anlar teselli eder ve en güzeli hep sana hak verir. goldenleri bende cok seviyorum. ben her köpegi seviyorum isterse cok cirkin olsun. cirkin köpek varmiki?.
benim köpegim büyük rottweiler cinsi 12 yasinda ve artritis hastasi. eklem romatizmasi galiba. sadece acisini kesebiliyoruz ilacla tedavisi yok.
ama senin durumunda alma köpek. yazik olur cünkü. o ilgi ister sevgisini gösterebilecegi insanlara ihtiyac duyar. günde en az iki kez disarda gezmek oynamak ister. büyük cinsler havlayip kimseyi rahatsiz etmez. kücükler korkudan havlar.

canım evet hatta sen benden önce düşük yaptın ben de 1 hafta sonra falan kaybettim bebişi :emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nasip neyse önce zayıflayalım bir daha yaparız:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım çok geçmiş olsun. topiği takip etmeyi bıraktım ben bebiş gidince.
zayıflamak istememin nedenlerinden biri de bu zaten.. zayıf hamile kalalım da sonra çok uğraşmayalım di miii kaydirigubbakcemile2

reyhan ablacım haklısın

ancak bahçeli evim olur falan o zaman düşünebilirim

bizim bir müşterimizin de rotweiler'ı var o da paşa, valla bu cinslere paşa ismi çok yakışıyor,

canım hastacık demek senin paşan kıyamam, ama ne güzel sevilen sahipli bir köpek o bakımdan da çok şanslı canım, ben koca kafa diyorum onlara

ne olduki sana asyam gercekten keyfin yok..:1no2: alisik degilim seni böyle görmeye.. izin geldi neyi stress yapiyorsun? kilonumu? sanmiyorum sen epey kilo verdin kilo sorun olamaz.. misafirlerin gitti onlarin agirligidir.. yoksa seni üzüp öylemi gittiler? kiyamam sana takma kimseyi. colugun cocugun ve senin sagligi yerindeyse valla takma kimseyi ve hicbirseyi. kiloysa verilir. borcsa ödenir. üzülme sen olurmu?
oyle beni uzecek derdimde yok ama ablacim hep evde azcik bunaldim galiba ama cabuk atlaticam insallah cocuklar falan iyiler allaha bin sukur yorgunlukta var biraz bakalim degismeli bu duzenim cabuk

Back
X