Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijoux cum nasılsın nezamandır yazışamadık seninle
burası süper oldu nasıl bir paylaşım değil mi sohbetler havada uçuşuyor alkisalkisalkis
canım iyiyim sen nasılsın? demek şimdiden 1 kilo gitti ha ne güzel valla sen bana ben sana hastayız :roflol::roflol: ben bu hafta iyi bir bildirip yapıcamı sanmıyorum ama diyetinizin takipçisim delikafadulden

ben okula cocuklari almaya gidecem kizlar bugun kucuk kizimda piknige gitmisti oglen gormedim onu ozledim birazcikdaha vakit var ama sacimi basimi topliyayim azcik kendime ceki duzen vereyim cikacam dort cocuklu kari gibi gorunmeyeyimkaydirigubbakcemile3 gorenler bu baayanda kim cocuklarin ablasimi acebaa zemuszemus desinler hadin ciktim ben opuyorumnanaktan
gorusuruz hepinizi coook opuyorum

oyy asyam neden bunaldın sen kıyamam :teselli: evde oturmaktan oldu eminim.. çık gez dolan birkaç gün bak hiçbirşeyin kalmaz canım arkadaşımm Şeniz

canım iyiyim sen nasılsın? demek şimdiden 1 kilo gitti ha ne güzel valla sen bana ben sana hastayız :roflol::roflol: ben bu hafta iyi bir bildirip yapıcamı sanmıyorum ama diyetinizin takipçisim delikafadulden

bijoux cum alemsin ya canım

bu cumartesi yine trekkinge gidicem orda güzel bir foto çekersem paylaşırım sizlerle, bu aralar aynalarla pek barışığım :roflol::roflol::roflol:

paylaş paylaş ama öyle uzaktan olmasın görebilelim 36 beden arkadaşımızı zemuszemus ben de 68 im şimdi 65 olunca inşallah tekrar koyucam..

dedim ya istanbula geliyorum diye. çikolatamı aricam görüşmek için o da ben de müsait olursak. seni de arayalım mı :jeyyar:

slm herkese...bugün naptım yazıyım hemen..

sabah
yarım dilim ekmek---1 kk peynir

ara yaptım 12:00 de şekersiz yarım sütlü nescafe

öğle 14:00

2 haşlanmış yumurta

17:00 ikindi

yarım kase şehriye çorba---yarım grissini (1 grissini 1 kase çorbaya eşdeğer ben yarım kase yedim)

19:00 akşama da 1 tabak susuz mantarlı tavuk sote 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum

yatarkende ya bikaç çilek yada bir bardak süt

kız sportie bnm ki kaç kalori etti acepsüprizzzzz

asyacım nasılsın tatlım...neye sıkıldın cnm böleee....bence ev kalabalıktı harra gürre sen misafirlerin gitti boşluğa düştün galiba...üzme o tatlı canını sen şekerim bnm...öpüyorum seni ve bebişlerini tatlım bnm...

size geçen gittiğim trekkingten birkaç foto ekliyim

lost izleyenlere duyrulur aslında lost buralarda çekiliyor:roflol:

Eklentiler

• $IMG_0401.webp
    $IMG_0401.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_0394.webp
    $IMG_0394.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_0309.webp
    $IMG_0309.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 38
paylaş paylaş ama öyle uzaktan olmasın görebilelim 36 beden arkadaşımızı zemuszemus ben de 68 im şimdi 65 olunca inşallah tekrar koyucam..

dedim ya istanbula geliyorum diye. çikolatamı aricam görüşmek için o da ben de müsait olursak. seni de arayalım mı :jeyyar:

ay ne diyosun ara tabi sana yazarım özelden numaramıopuyorumnanaktan

canim benim evin pa$asi korkmus demek operim onu ben

biliyorum kallisim galiba ben boyle nerdeyse bir aydir hic biryere cikmadim ya cok bunaldim oyle dusunuyorum esim yarin bir magazaya gidelim sen yazliklari gorunce zayiflayinca alicam diye degisirsin diyo yeniden zayiflama hevesi gelir diyo bakalim cok evde kapali kalmakta iyi degil gerci birkac ginlugune eltimlere gittiydik ama orddada hic evden cikmadikki

evet sportim bende oyle dusunuyorum ama cabuk atlaticagima eminim dedigim gibi hic disari cikmadigim icin hep mutfak ev bahce derken biraz bikkinlik geldi bana herhal ama gececek

canım benmmm.. sen hiç üzülme olur mu kıyamam sana ben=( bak eşin de ne güzel destek oluyo sana.bu cokgğzel bişiy:1hug:

slm herkese...bugün naptım yazıyım hemen..

sabah
yarım dilim ekmek---1 kk peynir

ara yaptım 12:00 de şekersiz yarım sütlü nescafe

öğle 14:00

2 haşlanmış yumurta

17:00 ikindi

yarım kase şehriye çorba---yarım grissini (1 grissini 1 kase çorbaya eşdeğer ben yarım kase yedim)

19:00 akşama da 1 tabak susuz mantarlı tavuk sote 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum

yatarkende ya bikaç çilek yada bir bardak süt

kız sportie bnm ki kaç kalori etti acepsüprizzzzz

yediklerinin kalorilerini hesaplıyarak gidiyordum zaten bi baktım sormuşsun bana öldüm gülmekten süper ya :roflol::roflol::roflol:

dur tekrar bakalım
sabah + ara taş çatlasa 200 -250 kaloridir
yumurtalar 160 kalori
çorba + grisiini 100-150 kalori
akşam yemeği : 250-300 arasıdır
gece de 80 kaloriyle biter bu iş, gayette bol bol tuttum 850-950 arası e daha ne olsun süper şekerim

aaa sportim valla lost adası gibiymiş orası da.. dikkat et kara duman falan gelmesin :roflol::roflol:

ben de yazayım kıskandım benimkini de hesapla :1closedeyes:

sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 domates, 5 zeytin
ara: 4 diyet bisküvi yarım kase süt
öğlen: 1 tabak az yaglı az salçalı etsiz kabak yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 kupa tarçınlı süt içerim heralde
akşam: yemicem herzamanki gibi (mehalime selamlar :roflol: )

daha içtiğim su 1 litre yaptı off canım hiç içmek istemiyo kafamçokkarıştı

kallisim elma sirkeli sodanı içtin miiiiiii delikafadulden

Son düzenleme:
ya bnm kafam karıştı bide ekmek grissini hesabı yapıos...ya bu galeta ile grissini aynı şey mi biri bana anlatsın please...

aaa sportim valla lost adası gibiymiş orası da.. dikkat et kara duman falan gelmesin :roflol::roflol:

ben de yazayım kıskandım benimkini de hesapla :1closedeyes:

sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 domates, 5 zeytin
ara: 4 diyet bisküvi yarım kase süt
öğlen: 1 tabak az yaglı az salçalı etsiz kabak yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 kupa tarçınlı süt içerim heralde
akşam: yemicem herzamanki gibi (mehalime selamlar :roflol: )
daha su 1 litre yaptı off canım hiç içmek istemiyo kafamçokkarıştı

canım yarın yazıcam

hemen çıkmam lazım iyi akşamlar

Hepinize merhabalar.
Ziyarete geldim yine.Bakalım yeni başladığınız diyet nasıl gidiyor.İnşallah çok başarılı olursunuz hepiniz.
uNLARI GETİR BİR DAHA GELİŞİNDE, BAK MİLLET KURABİYESİZLİKTEN KIRILDIkaydirigubbakcemile3 aboowwww büyük yazmışım tekrar yazamam vallazemuszemus

ben okula cocuklari almaya gidecem kizlar bugun kucuk kizimda piknige gitmisti oglen gormedim onu ozledim birazcikdaha vakit var ama sacimi basimi topliyayim azcik kendime ceki duzen vereyim cikacam dort cocuklu kari gibi gorunmeyeyimkaydirigubbakcemile3 gorenler bu baayanda kim cocuklarin ablasimi acebaa zemuszemus desinler hadin ciktim ben opuyorumnanaktan
gorusuruz hepinizi coook opuyorum
:roflol::roflol: tıss senin için zaten tüm fransa öle konuşuyomuş:roflol: ...
canının sıkıntısı için kuaföre git sen hani her sorduklarına wıyy wıyy diyecektin ya:roflol:

allahım siz birde deniz kenarında oturup çay kahve içinde ben sizi o zaman ne yapmıyayım hee valla çatlatmayın beni mafoldumbenmafoldumben

aşkol bijom ya bu saate kalınırmı hiç sabah işlerini halletmeden beni düşünmen gerekirdi mafoldumben valla unuttum yine sen söylemesyedinde unutup giderdim yemekten sonra içeyim artıkvereliniortak

zaten bu hafta ben zayıflayamazsam dahada hiç zayıflayamam:roflol: cedricimin çaylarına başladım sirke içiyorum unutmadığım anlarda ve diyette ohh ohhh eriyim bitimm nolurrrrr:Saruboceq:

sportim jack nerde göremedim :roflol:

size geçen gittiğim trekkingten birkaç foto ekliyim

lost izleyenlere duyrulur aslında lost buralarda çekiliyor:roflol:

woow süper ama ben asla öyle yerlerden gecemem.
her yer börtü böcek yılan gibi gelir bana :bbo:

uzaktan bakması güzel ama :jeyyar:

Selam ahali. asya haklı size yetişilmez ama siz görün yarın sabahın kötründe okula gidince oturacam pc başına aklıma gelen herşeyi cümle cümle msj yapıp gönderecem :)) sizde sinir olun emii:)))

Back
X