- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #12.021
kallisim bu analiz raporları için hedef kilo, tarih falan falan belirticek miyiz? sanırım sıra bizde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yirim senin maydanozluğunu Şeniz ne zaman gidiyorsun bir daha dişin içinzemuszemus kızlarla buluşma filan ahh ayarlanacak bu haftamafoldumbengünaydın kallisim Şeniz
yok yok ben merak ettim. maydonoz oldum yani biraz kaydirigubbakcemile3
gunaaaaydiiin guzel bir haftasi olsun ve cok guzel devam etsin insallah
yok hayatım hedef belirtmek ipe asılmayanlara dair olmalı, ama bizde böyle bir sorun yokalkisalkisalkis herkes elinden geldiği kadar çekiştiriyor...sositosositohedef belirtmeyeceğimize sevindim.
çünkü ben de kendi adıma hedef belirlememeye karar vermiştim :jeyyar:
a.s.:teytey:Kalliste,bijo, asya,
sie de günaydınlar a.s.
yirim senin maydanozluğunu Şeniz ne zaman gidiyorsun bir daha dişin içinzemuszemus kızlarla buluşma filan ahh ayarlanacak bu haftamafoldumben
insallah canim bugun listeye basliyom cok heycaanlyim bi isin icinde heycan varsa guzel olur demii kizlarzemuszemusgünaydııınn..
hepimiz için cok güzel bir hafta olsun inş takımcım....
cok sagol kallisimcigim evet dedigin gibi dunya bu hersey kismet ama karsilastirmayacaksa niye taniitti dimi bag bag bag $abanin ay coregi gibi nasilda israr ediyom illa gorecem karsilasacam sizinle:1rolleyes:Günaydın güzeller takımı opuyorumnanaktan
Yeni haftanı çok ama çok güzel geçsin inşallah vereliniortak
Asyacım sabah sabah duygulandırdın beni de iyimi mafoldumben bizde senin gibi yüreği güzel biriyle tanışmayı çok isterdik emin ol anımŞeniz dünya bu, kısmetten ötesi yok belli olmaz belki bir gün ha ne dersin zemuszemus
Eşine çok güldüm kaydirigubbakcemile3 hem söyleniyo hemde niyetleniyo, yapsın bakalım o daha güzel sonuç alır ama kesinlikle yoğurt, salata ve grissini eklemesi yapsınşutarafagitti ben anlatmıştım ablamın eşi yaptı ama o anlamamış ablam söylediği halde duymamış, evde grissini yokmuş giderken al demiş ablam, oda alıp tüm gün işinde koştururken her gün bir paket grissiniyi bitirmiş ama yinede çok çok güzel kilo vermişti... eşinde yapsın ekleme çünkü erkeklerin hem daha çok kaloriye ihtiyaçları var hemde ne yerlerse yesinler yakabilecekleri bir metabolizmaya sahipler...:umursamaz:
ben ugradimyagünaydınlarrrr a.s. dün herkes çok yoruldu herhalde akşam uğramamış kimse -tatlicadiarzu-
insallah canim bugun listeye basliyom cok heycaanlyim bi isin icinde heycan varsa guzel olur demii kizlarzemuszemus
seni yerim Şenizben ugradimya![]()
evet yaa bi aksilik olmazsa mehalimlen cedricde katilcak ama cedric persembe bizimle beraber devam etcek bakalim insallah nerdeyse tum takim bu listedeyizaa süper,
sevindim ya,
bir kişi daha katıldı yani aramıza..
hadi kolay gele :jeyyar:
dun efe seninle msn den gorusmek istedi sana baya bir dans mektup cicekler falan gonderdi ama sen mutfaktaydin aldinmi efenin selaminiseni yerim Şeniz
günaydın harunlar nasılsınız. gününnüz pek güzel geçsin emi.
asyacım bugun başlaıyoruz değil mi. ben tartıldım şuanda kilom 62.3 bakalım bu diyetle ne kadar vereceğim :)))
ben kahvaltıya gidiyorum sonra 9,da okulda olacam ordan görüşürüz ok :))
Kallis dişlerin kirlenmiş bea git fırçalar:) hahaha
gunaydin mehalim evet basliyoz tabiki ben hazirim canim hatta e$imde basladi bugungünaydın harunlar nasılsınız. gününnüz pek güzel geçsin emi.
asyacım bugun başlaıyoruz değil mi. ben tartıldım şuanda kilom 62.3 bakalım bu diyetle ne kadar vereceğim :)))
ben kahvaltıya gidiyorum sonra 9,da okulda olacam ordan görüşürüz ok :))