Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim bu analiz raporları için hedef kilo, tarih falan falan belirticek miyiz? sanırım sıra bizde..

günaydın bhk bijom hoşgeldiniz.. bijocum biz analiz raporları için hedef belirtmeyeceğimizi yazmıştık canım takımda herkes çabaladığı için kimseyi zora sokmayalım diye düşünmüştüm, uyarı mesajı filanmı var bakmadım henüz paylaşım alanına çünkü..

günaydın kallisim Şeniz
yok yok ben merak ettim. maydonoz oldum yani biraz kaydirigubbakcemile3

hedef belirtmeyeceğimize sevindim.
çünkü ben de kendi adıma hedef belirlememeye karar vermiştim :jeyyar:

günaydın kallisim Şeniz
yok yok ben merak ettim. maydonoz oldum yani biraz kaydirigubbakcemile3
yirim senin maydanozluğunu Şeniz ne zaman gidiyorsun bir daha dişin içinzemuszemus kızlarla buluşma filan ahh ayarlanacak bu haftamafoldumben

gunaaaaydiiin guzel bir haftasi olsun ve cok guzel devam etsin insallah

günaydın şekerciğim benim hoşgeldin, senin gönlün gibi güzel geçsin inşallah hepimizi haftası...

hedef belirtmeyeceğimize sevindim.
çünkü ben de kendi adıma hedef belirlememeye karar vermiştim :jeyyar:
yok hayatım hedef belirtmek ipe asılmayanlara dair olmalı, ama bizde böyle bir sorun yokalkisalkisalkis herkes elinden geldiği kadar çekiştiriyor...sositososito
Kalliste,bijo, asya,
sie de günaydınlar a.s.
a.s.:teytey:

yirim senin maydanozluğunu Şeniz ne zaman gidiyorsun bir daha dişin içinzemuszemus kızlarla buluşma filan ahh ayarlanacak bu haftamafoldumben

dişim için bu çarşamba günü saat 4 e verdiler randevu kallisim. herşey düzgün giderse o gün bitecek işim.

evet ayarlanacak da, ben de bugün kızlarla bir konşalım diyodum ne yapalım ne edelim diye malum nerdeyse eskişehir-kütahya kadar hatta daha fazla uzağız birbirimize -tatlicadiarzu-

günaydııınn..
hepimiz için cok güzel bir hafta olsun inş takımcım....
insallah canim bugun listeye basliyom cok heycaanlyim bi isin icinde heycan varsa guzel olur demii kizlarzemuszemus

Günaydın güzeller takımı opuyorumnanaktan

Yeni haftanı çok ama çok güzel geçsin inşallah vereliniortak

Asyacım sabah sabah duygulandırdın beni de iyimi mafoldumben bizde senin gibi yüreği güzel biriyle tanışmayı çok isterdik emin ol anımŞeniz dünya bu, kısmetten ötesi yok belli olmaz belki bir gün ha ne dersin zemuszemus

Eşine çok güldüm kaydirigubbakcemile3 hem söyleniyo hemde niyetleniyo, yapsın bakalım o daha güzel sonuç alır ama kesinlikle yoğurt, salata ve grissini eklemesi yapsınşutarafagitti ben anlatmıştım ablamın eşi yaptı ama o anlamamış ablam söylediği halde duymamış, evde grissini yokmuş giderken al demiş ablam, oda alıp tüm gün işinde koştururken her gün bir paket grissiniyi bitirmiş ama yinede çok çok güzel kilo vermişti... eşinde yapsın ekleme çünkü erkeklerin hem daha çok kaloriye ihtiyaçları var hemde ne yerlerse yesinler yakabilecekleri bir metabolizmaya sahipler...:umursamaz:
cok sagol kallisimcigim evet dedigin gibi dunya bu hersey kismet ama karsilastirmayacaksa niye taniitti dimi bag bag bag $abanin ay coregi gibi nasilda israr ediyom illa gorecem karsilasacam sizinle:1rolleyes:

günaydınlarrrr a.s. dün herkes çok yoruldu herhalde akşam uğramamış kimse -tatlicadiarzu-
ben ugradimya :kahve:

Son düzenleme:
takımcım,
ben kendi adıma,
listedeki öğle ve akşam menülerimin yerini değiştirmeye karar verdim.
hem akşam için bana fazla geliyor biraz yediklerim,
hem de öğle salatalık yoğurt yemekten biraz sıkıldım :delphin:
söyliyim dedim zemuszemus

aa süper,
sevindim ya,
bir kişi daha katıldı yani aramıza..
hadi kolay gele :jeyyar:
evet yaa bi aksilik olmazsa mehalimlen cedricde katilcak ama cedric persembe bizimle beraber devam etcek bakalim insallah nerdeyse tum takim bu listedeyiz
haa reyhan ablamda baslicakti sanirim gercekten super

günaydın harunlar nasılsınız. gününnüz pek güzel geçsin emi.
asyacım bugun başlaıyoruz değil mi. ben tartıldım şuanda kilom 62.3 bakalım bu diyetle ne kadar vereceğim :)))
ben kahvaltıya gidiyorum sonra 9,da okulda olacam ordan görüşürüz ok :))

Kallis dişlerin kirlenmiş bea git fırçalar:) hahaha

asyacım bugun başlaıyoruz değil mi. ben tartıldım şuanda kilom 62.3 bakalım bu diyetle ne kadar vereceğim :)))

onlar diş teli bi kerem mafoldumbenmafoldumben pırıl pırıl parlıyolardı ama burda çıkmıyo mafoldumben

gunaydin mehalim evet basliyoz tabiki ben hazirim canim hatta e$imde basladi bugun
bakalim bismillah insallah hepimiz icin guzel sonuc cikar ben tartilmiycam hic cumaya kadar
ben gobus takimindayim kizlar bugun olculer verilcek bakalim gobekten basenden incelme varmi

Back
X