PIA CIM HOSBULDUK 5 ogun dıyetı nasıl uygulanıyor bılmıyorum daha once ara kılo verdım ama hepsı kendı yontemlerımle bırdefa 75 kılodan 64 de dustum az yıyerek haftada 1 kıllo verıyordum sonra dogum yaptım bu hale geldım bebegım 6 ayına gırecek artık sıkı bır dıyet uygulamak ıstıyorum sutum ıyı bolbol sıvı alıyorum dıyetın etkıleyecegını sanmıyorum sızce nasıl bır dıyet uygulayım ısvec dıyetını bıle dusunuyorum cunku canım sıkılıyor. dıyet kocluguna takım ruhuna ıhtıyacım var DESDEKLERINIZI BEKLIYORUM
ya 5 ögün diyetini burda bir arkadasta görmustum
söyledi
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt
ama ben henuz hic denemedim ..bugun basladim dedim ama mafoldumben cocuklarimin tatili vardi hic beraber olamadik benim sinavlarim onlarin dersleri bugun beraber disari cikicakmisiz esim aradi az önce.. esimde sali gunu istanbula gidiyor ... esimle gidicek olan beylerin hanimlarida ne olurrr bu hafta yapmaaa diyorlar..
simdi disari ciksak en azindan bi salata yerim fln ama listeli diyet yapinca uymak gerekiyor... yumurtalarimi bile kaynatmistim bugun icin ..
bakalim belki haftaya erteleyebilirim ben bu listeyi... diyeti degil !:lepi:
selam kızlar hepinize iyi pazarlar.yürüyüşümü yaptım ama pazar olduğu için eşim evde en ağır yemeklerin olduğu gün bu gün ipin yine accık kaçtı ama yakalrım nasıl olsa.pia ne güzel şeyler yapmışsın tahminim hepsi çok sabır isteyen işler demekki çok sabırlı bir hanımsın ellerine sağlık.yasmin canım sende hoş geldin.
tsk ederim mersa canim .. aslinda hic sabirli bi hatun degilim hiiiicccc
sadece hirs belki