Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla canzicim bende ilk kez denedim ama tadı kabuğunda ki acıyı vermemiş çorbaya sadece vitamini için bile yapılabilir... limonla pişirdim ama blenderda çırpmadan aldım içinden limonu.. bir kaç şeyde daha deniyeyim tecrübelerimi yazarım hehe :))
portakal ve limonun kabuğuyla sıkın diyordu sitric asit için bir kaç yazı okumuştum kilo için.. bulursam getiririm burayada..

canzim az yemiyormusun biraz daha bir şeyler katabilirsin sanki..

canım brokoli çekiyor acaip hemde ama brokoliyi güzl bulabileeğim pazar yarın kuruluyor bende gidip cedricim gibi ne var ne yok ot cinsinden toplayacağım.. aynen benim eşimde eti ve karbonhidrat beslenmesini seviyor..kavga bile ediyoruz bazen bu yenir mi diyor mesela ben kapuskayı çok ama çok severim çocuklarda bayılır ama eşim hiç yemediği halde tadına bile baktıramadım bu güne dek mesela bezelye ben bayılırım o nefret eder..

valla canzicim bende ilk kez denedim ama tadı kabuğunda ki acıyı vermemiş çorbaya sadece vitamini için bile yapılabilir... limonla pişirdim ama blenderda çırpmadan aldım içinden limonu.. bir kaç şeyde daha deniyeyim tecrübelerimi yazarım hehe :))
portakal ve limonun kabuğuyla sıkın diyordu sitric asit için bir kaç yazı okumuştum kilo için.. bulursam getiririm burayada..

inşallah gettirirsrn bizlerde okuyup bilgileniriz canım sen bu rada nasıl bir çorbba yapıyorsun ondanda bahsetsene canımm

canım brokoli çekiyor acaip hemde ama brokoliyi güzl bulabileeğim pazar yarın kuruluyor bende gidip cedricim gibi ne var ne yok ot cinsinden toplayacağım.. aynen benim eşimde eti ve karbonhidrat beslenmesini seviyor..kavga bile ediyoruz bazen bu yenir mi diyor mesela ben kapuskayı çok ama çok severim çocuklarda bayılır ama eşim hiç yemediği halde tadına bile baktıramadım bu güne dek mesela bezelye ben bayılırım o nefret eder..

canım ya işte liste bulana kadar kendimce yaptımmı böyle ayarlayamıyorum ya çok ya az yiyiyorumm liste araştırıyorum şimdi kendime CADIARZU :uhm:
ayyy canım ya eşin ne biçim güzel şeyleri yemiyor benim eşimde çok seçer patlıcanım mesala sadece karnıyarık yer bezelye yer kapuska oda yemez ben vallaaaaaaaaa ver şabana gitmez yabana gibi herşeyi yerimmm mafoldumben o yüzden de kiloluyum zatenn

mersacım inan tam tersi yaposaydın eşinde zevk alarak seninle yürüyüşe gelirdi.. benim eşim odungillerin en başta olanı yani hafif kütük:roflol:
ben söylemesem asla benimle yürüyüşe gelebilecek bir tip değil ve konuşmayı hiç mi hiç sevmez yani biz en başta arkadaş değiliz anlatabiliyormuyum ama bir gün tüm cesaretimi ve sakinliğimi toplayıp içimden geçenleri ona anlattım onun desteğiyle bu kilo verme işine sarılaileceğimi, o tavırlarını değiştirirse benimde hayatımızı değiştirmeye çaba harcayacağımı tek başıma bunun üstesinden gelemediğimi söyledim, sen yoktun sanırım geçen yıl selülit için kremler almıştım masaj için bile ondan yardım istedim ki erkekler kendilerine muhtaç kadınlara bayılır biliyorsunuz yerimseniben ama hiç pişma olmadım söylediklerimden ve eşimin desteğini sonuna kadar hissettim o günden sonra... fakat ben yapsın diye bekleseydim hem sinir harbi içinde olurdum hemde onun pozitij enerjisini kapatırdım sende dene mersacım bir kaç gün geçsin konuşup destek istemeyi dene bak işe yarayacaktır.. opuyorumnanaktan

ofya 1 saattir cevap yazdım hemde ne cevap uzun uzun hepsi silindi.şimdi tekrar aklıma gelenleri yazim.
canım ben defalarca anlattım isteklerimi ama adam anlamıyor tam kütük.benimki konuşmayı çok sever sanki eve gelir yemeğini yer televizyonun karşısındaki sadece ona ait olan yerini ve sadece ona ait olan kumandayı alır ve dünyayla irtibatını keser.

mersacım canım allah sağlık versin hep söylerim en başta bu gerisi boş.. biliyorsundur bu sitede lösemili çocuklarla haşır neşir oldum bundan sonra düşüncelerimde tamamen değişti zaten.. çok çok geçmiş olsun inşallah bu kadarla kalır çektiği sıkıntı canım inşallah temiz çıkar testleri.. geçen yıl bende 42 yaşında kuzenimi kaybettim yumurtalık kanalı kisti vardı allah göstermesin milyonda bir görülüyormuş.. inşallah size yaşatmaz bu sıkıntıyı allah çabucak yüzünüz güler..

amin canım saolasın inşallah bir şey çıkmaz.her an hepimizin başına gelebilecek şeyler artık bunlar allah korusun.ay senin kuzeninde çok gençmiş.

mersa oncelıkle gecmıs olsun.umarım korkdugunuz seyler yokdur abınızın esınde.esınle dırek ısteklerını konusmaya calıssan daha ıyı sonuc almazmısın acaba.erkekler bızım kadar ınce dusunemıyolar onları ılla yonlendırmek gerekıyor .yuruyelımmı dermı dıye beklemek yerıne yurumek ıstedıgını bırlıkde soylesen bence daha ıyı olur.en azından uzulmezsın canım.ama yıne de takma kafana erkek ısde
inşallah canım saolasın .teyzesinin bu hastalıktan ölmüş olması riski artırıyor.allah korusun .az önce doktoruyla konuşmuş ben parçaya baktım temiz görünüyor korkma demiş inşallah öyledir.ya abimde erkek bazen abime kızardım odunsun derdim karının dilinden hiç anlamıyosun derdim.dünden beri napacağını şaşırdı babasınımı getirsem tatilemi göndersem.çocukların okulu var çok kötü zamanda oldu diyor napacağını şaşırdı .dedim kendini iyi hissedecekse çocuklara ben bakarım gönder tatile.yani anladımki kütük benimki.

mersa canım benim eşimde çok zayıf biri ve oda yürüyüş yapmasını sevmez bende arada hadi sende gel diyorum yok sen git der ama ben hiç alınmam gelmesin biz kendi kendimizede bu işi başarabiliriz bende bazen sen de bana zayıfla falan diyorum eşime yok ya ben delimiyim sonra benim üstüme gel diyor adamlarda korkuyor bence ama benim eşimle tanıştığımdan beri kiloluydum hiç zayıf olmadım ve eşimin hiçç kilo takıntısı yok bana diyorki sen şişman değilsin biraz göbeğin var bende yok canım ben şişmanım falan diyorum eşim için sıkıntı yok ama benim sağlığım için sıkıntı var onun için onlar destek olsunlar olmasınlar biz bu işi başarmalıyız canım eğer eşinden istediğin birşey varsa direk karşısına geç ve söyle beklersen ondan çokkkkk beklersin canım erkeklerin yüzde doksanı kendiliğinden düşünmezler bence kadınlar hep iteklerler onları canım

canım benimki zayıf felan değil maşşallah 1 tonluk bir adam.adamın ruhu tembel.bu dışınada vurmuş.benim aldığım 3 kilo ona göre hiç dert değil bana başka kilo verme yeter bu kadar diyor.halbuki beni anlasa nerde onda o incelik.

canzicim ben çorbamı ne bulursam öyle yapıyorum.. içinde olmazsa olmaz el kadar lahana parçası koyuyorum, 2-3 orta boy soğan- ufacık bir havuş- 1 domates- bir tutam maydanoz çok az tuz koyuyorum su koyup kaynatıyorum sonra blenderda çekiyorum.. diyete ilk başladığım zamanlarda bununla haftada 1,5 gibi veriyordum .. sabah normal kahvaltı yapıyorum ekmekli filan yani pek kısmadan.. sonra ara meyve yapıyorum öğlen ve akşam ana öğünlerde bu çorbadan doyana dek yiyorum yani kısıtlama yok yanındada salata yiyorum mutlaka..
lahana ve soğanın yanında istediğin sebzeyi ekleyebilirsin bazen bamya koyarım o bağırsakları aşırı çalıştırıyor... bazen ufak bir patates atarım evde ne varsa yani.. aklıma eserse bir kaşık yağ eklerim ama her zaman değil çükü tad değişikliği yapmıyor.. yerkende mutlaka yarım limon ve bol baharatla yerim...

afiyet olsun kalişim ....

selamlar 5. takımın fıstık hatunları...

site elvermiyor girmeye bugün biraz iyi .......
umarım hepiniz iyisinizdir .......kocaman öpüyorum ..

selamlarr

sabah taze portakal suyu ictim yalnizca
ara 2 kuru kayisi
öglen karisik salata
aksam 1 kasik sade bulgur ve 3 yk yesil fasulye (yiycem )

mersa gecmis olsun.. o illetten yakinlarimi kaybettim.. ve malesefki genc bir kac yakinimda daha var.. allahim dualarim hep onlar ile..

cedric kallisim bikac yildir apolitikim.. eskiden merakli ve ilgiliydim..anladim ki benim kücük naiv aklim ermiyor bu hususlara ve ciddi anlamda duymaya bile tahammül edemiyorum artik.. o kitabida yurtdisinda bir kutuphanenin rafinda görmüstüm..sasirdim.. garip dil yanlislari kelime bozukluklari (belki bilinclidir) olmasina ragmen ben begenmistim tasvirlerini anlatimini...dilide agirdi ama neyalan söyliyim ben keyif almistim okurken ..
yaa basliga uymuyor yoksa can baba nin bu kitap ve yazari icin güzel bir siiri var ama saniyorum yeri burasi degil

aeben selamm bizi hic yalniz birakmiyosun ;))

cedricim sen evlendiğinde kilon kaçtı bun u şu son yazdıklarından sonra merak ettim .. düşüncelerininde 75-80 kiloya geldiğinde çok değişeceğini savunuyorum :))

sende haklısın bende çok kişiden üstün eşimin yanına yakıştığımı düşünürüm hatta bazen abartıp megalomanlığa kadar götürürüm.. ama eşimle beraberken giydiği kıyafetleri kendilerine çok yakışmış bayanları gördükçe deliriyorum bu kıskançlık değil özenti yani... bu yüzden belki hep ben kaçtım sosyal hayattan ama kilo vermeye başlayınca eşimin tavırlarıda son derece değişti...
kallıstem ben esımle 73 kıloydum tanısdıgımda sonra 90 kusurlere kadar kılo aldım hatta nısanlandıgımızda 95 kıloydum evlenırkende 83 kılo.75 80 kılo oldugumda emınım cok sey degısecek .ama bende su anda bana cok yakısdıgını dusundugum seylerı gıyınıyorum dıyorum ya ben cok rahatım sanırım
canzicim hoşgeldin.. evet canım inşallah kendim başardığım an kızımın kontrolünüde sağlayacağım bakalım...

saati farketmemişim karnım acıktı diyorum bende acaip :)) çorbamı pişirip hazırladım blenderla çırparken kolumuda yaktım :)) yemek uğruna iş kazasımı demeli buna.. ilk kez çorbamı pişirirken kabuğunda ki sitrik asitten yararlansın diye içine bir limonu ikiye kesip attım tadında bir değiiklik olmamış acanba işe yararmı, sitrik asit kilo vermeyi tetikliyor diye okumuştum..
sıtrık asıtmı acaba zayıflamaya yardımcı yoksa c vıtamınımı.dıyetısyenım bana c vıtamını vermısdı

neler aldım neler kallıste dere otu roka marul aysberg bolca brokolı.butun hafta taze taze otlarım artık.lahanam var sen kapuska dıyınce canım cekdı kapuskamı yapsam acaba
canzicim ben çorbamı ne bulursam öyle yapıyorum.. içinde olmazsa olmaz el kadar lahana parçası koyuyorum, 2-3 orta boy soğan- ufacık bir havuş- 1 domates- bir tutam maydanoz çok az tuz koyuyorum su koyup kaynatıyorum sonra blenderda çekiyorum.. diyete ilk başladığım zamanlarda bununla haftada 1,5 gibi veriyordum .. sabah normal kahvaltı yapıyorum ekmekli filan yani pek kısmadan.. sonra ara meyve yapıyorum öğlen ve akşam ana öğünlerde bu çorbadan doyana dek yiyorum yani kısıtlama yok yanındada salata yiyorum mutlaka..
lahana ve soğanın yanında istediğin sebzeyi ekleyebilirsin bazen bamya koyarım o bağırsakları aşırı çalıştırıyor... bazen ufak bir patates atarım evde ne varsa yani.. aklıma eserse bir kaşık yağ eklerim ama her zaman değil çükü tad değişikliği yapmıyor.. yerkende mutlaka yarım limon ve bol baharatla yerim...
kallıste corbanın tadı nasıl oluyor yanı zorlanarakmı ıcıyosun.yoksa son derece lezzetlımı.kapuska severım tadı onama benzıyor
selamlarr

ara 2 kuru kayisi
öglen karisik salata

mersa gecmis olsun.. o illetten yakinlarimi kaybettim.. ve malesefki genc bir kac yakinimda daha var.. allahim dualarim hep onlar ile..

cedric kallisim bikac yildir apolitikim.. eskiden merakli ve ilgiliydim..anladim ki benim kücük naiv aklim ermiyor bu hususlara ve ciddi anlamda duymaya bile tahammül edemiyorum artik.. o kitabida yurtdisinda bir kutuphanenin rafinda görmüstüm..sasirdim.. garip dil yanlislari kelime bozukluklari (belki bilinclidir) olmasina ragmen ben begenmistim tasvirlerini anlatimini...dilide agirdi ama neyalan söyliyim ben keyif almistim okurken ..
yaa basliga uymuyor yoksa can baba nin bu kitap ve yazari icin güzel bir siiri var ama saniyorum yeri burasi degil

pia cok az sey yemıyomusun.en az 4 porsıyon ekmek gurubu ve 3 porsıyon proteın yemelısın bence sımdı kılo verebıldende yag kaybın az olacakdır.benımkı apolıtık olmak degıl.herkes gıbı polıtık fıkırlerım var ama okuduklarım ve dınledıklerım ıcın hıc ırkcılık yapmıyorum bu anlamda.orhan pamuk ıcın hep turkce okudum ama bence de kelıme bozuklukları dıl yanlısları anlatım dılı zorlukları var.gercı ben edebıyatla ılgılı yorum yapabılecek bır tılt e sahıp degılım ama ıyı bır okurum.buda yorumum ısde

kızlar bende bugun dengesız beslendım sabah kahvaltı yapmadım ögle yemegı yemedım saat 3 e kadar agzıma bırsey komadım ıkındı cayınabır arkadasa gıttım bır porsıyon kısır ve 2 dılımrevanı yedım aksamda yemeyı dusunmuyorum belkı 1 bardak meyva suyu ıcerım yesıl cay ve soda ıcerım bugunluk boyle oldu mecburen

afiyet olsun kalişim ....

selamlar 5. takımın fıstık hatunları...

site elvermiyor girmeye bugün biraz iyi .......
umarım hepiniz iyisinizdir .......kocaman öpüyorum ..
canım benim hoşgeldinŞeniz

selamlarr

ara 2 kuru kayisi
öglen karisik salata

piacım ciddi az yiyorsun mesela ilk başlardada çikolata vs abur cubur yiyordun gerçi sınavların vardı stresliydin ama şimdide abartılı azaltmışsın bu beslenmeyle normal bir insan ayakta kalamaz bir ortayı bulmalısın canım..

sıtrık asıtmı acaba zayıflamaya yardımcı yoksa c vıtamınımı.dıyetısyenım bana c vıtamını vermısdı

neler aldım neler kallıste dere otu roka marul aysberg bolca brokolı.butun hafta taze taze otlarım artık.lahanam var sen kapuska dıyınce canım cekdı kapuskamı yapsam acaba

kallıste corbanın tadı nasıl oluyor yanı zorlanarakmı ıcıyosun.yoksa son derece lezzetlımı.kapuska severım tadı onama benzıyor

çorbanın tadını ben çok beğeniyorum sadece tuzsuz yiyemiyorum tuzu olduğu zaman bol limon sıkıp bol baharatla çok rahat iki kase tüketebiliyorum blenderda çekerken biraz tane bırakıyorum bir denemekte fayda var belkide beğenirsin yaparsan bende merak ettim yiyeceğin tadtamı diye burayada yazarsın :))
ay bende yarın pazara gitmek için sabırsızlanıyorum birde uzak nalet olsun taşındı pazar eski yerinden.. hayatımda yediğim en güzel brokoliler buranın bahçelerinde yetişiyor köy pazarı var nefis şeyler oluyor özellikle yeşil salatalık türü şeyler çok yakın köylerde yetiştiği için hemen taze taze gelip satışa sunuluyor...
bende yarın kapuska yapacağım canım öyle çekiyor ki aşırı seviyorum sebzenin her türlüsünü...

cedricim limon benim aklımda öyle kalmış sitrik asit diye ama uzun zaman oldu okuyalı şimdi bulamadım aşağıda ki yazıyı kopyaladım içinde bir madde diyor ama ne olduğu yazmıyor... yinede sık sık tüketmek gerek..

Limonu sadece salatalarınıza sıkıp, çayınıza ekliyorsanız yazık. Çünkü limon hem pek çok yemeğe sandığınızdan daha fazla lezzet katar hem de zayıflamanızı kolaylaştırır. Limonun hep göz ardı edilen ve önemsenmeyen özellikleri aslında bilinmeye değer. Örnek mi? Limonun içinde bulunan bir madde yağların emilmesini güçleştiriyor! Ayrıca kolesterol sentezini önleyen maddeler de içeriyor. Limon kabuğunda bulunan bir çeşit şeker de yağ yakımını hızlandırıyor. Vücudu temizliyor

kızlar bende bugun dengesız beslendım sabah kahvaltı yapmadım ögle yemegı yemedım saat 3 e kadar agzıma bırsey komadım ıkındı cayınabır arkadasa gıttım bır porsıyon kısır ve 2 dılımrevanı yedım aksamda yemeyı dusunmuyorum belkı 1 bardak meyva suyu ıcerım yesıl cay ve soda ıcerım bugunluk boyle oldu mecburen
valla mecbur filan diyoruz da revaniyi bir tane yiyerek kesebilirdin yapılan her kaçamak bir kaç günlük emeğimize mal oluyor canım yaa özellikle şerbetli tatlı filan uzak duralım arkadaşlar lütfen...

selamlarr

ara 2 kuru kayisi
öglen karisik salata

canım saolasın allahım hepimizi ve bütün sevdiklerimizi korusun.ya bu illet hep gençleremi musallat oluyor ne.

selamlarrrrrr..
keyifleriniz nasil sekerler?
kallisim kaanin resmini koyarim canim yakinda yine 9 haftalik oldu bana hergün degisiyor gibi geliyor. bu hafta bakislari cok degisti. tanimaya calisarak bakiyor annesi yaklasinca mizmizlaniyor ona gitmek istiyor, oyuncagina bakiyor ve cirpinarak uzanmaya calisiyor tutmak istiyor . bunlar onun bilincli olarak yapmaya calistigi ilk denemeleri. kendi cocuklarimizi büyüttük ama okadar inceliyemedik galiba. hele ben calisan anne olarak cokta genctim anne oldugumda cok farkina varamamisim cok seyin. hani derler ya cocuk sevilir ama torun baskadir diye. baska oldugu gercek daha bir bilincli oluyor insan. .
cedric canim kiz cocuklari dahada sirin oluyor biliyormusun? cok cilveli cok sevimli oluyorlar. ben 3 kiz büyüttüm. senin kardesinin cocuguda kiz.. cok sevdirir kendini. allah sanslarini bahtlarini güzel yazsin insallah.
honey aralikta dogum yapacakti degilmi? bebeklerden bahsedince aklima geldi coktandir ugramiyor buraya..
umutumda bir ara geldi takima girmek istedigini belirtti bir dahada gelmedi.. bir sikintisi yoktur insallah.
bijom bebegin resmini yakinda koyarim canim ..
mersacigim sikintili günler yasiyorsun canim benim ya gelininize allah sifalar versin korktugunuz hastaliktan korusun canim . hayirli haberler alirsiniz insallah..
kallisim valla disardan gördügün gibi iste. aletlerden falan hayir umuyorum aklima ne gelirse aliyorum titresim aletim geldi kurduk o gün 5 dakika yaptim öylece kaldi. evde yalniz olamadigim icin yapamiyorum. birde sana linkini verdigim bandli masaj aletini alacagim uygun birini bulamadim ariyorum. hafta ortasi yiyeceklerim cok düzgün ama haftasonu sofra öyle kalabalik oluyorki..
aebenimde gelmis canim benim hic selam vermeden gecmeza.s.

kızlar kocam yine herzamanki gibi yerinde uzanıyor tv seyrediyor ama,akşam yürüyüşe çıkmıştım o eve benden önce gelmiş kapıyı bana o açtı arkasından kocaman bir buket çiçek uzatıp beni üzdüğü için özür diledi.ay çiçek çok güzel tabi ben çiçeği görünce gevşedim hemen.kızlar görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş koparmış benimde ona döndü çiçeğimin resmini çektim bide oğlan deyince benim oğlanında resmini koyimde birazda siz sevin.

Eklentiler

• $(e)SP_A0230.webp
    $(e)SP_A0230.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $SP_A0272.webp
    $SP_A0272.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 51
oğlumun adını söylemeyi unutmuşum yeşil evin maskotu 1 saattir evin içinde geziyor sıkılınca yuvasına giriyor artık evini öğrendi .az öncede yuvasına girdi ağzıyla kapısını kapatmaya çalışıyordu.

mersacım çok sevindim tatlıyla sonuçlanmasına gününüzün... demek ki söylemesede düşncelerinde yer almışsın ..

oğluşununda maşallahı var canım allah nazardan korusun.. çok besledim bende kuşun her türlüsü girdi evimize ama uzun zamandır yok... severken benim yerimede sev :)

kızlar yaa regl olacağım ama olamadım...kilo almış görünüyorum ama almadım aslında biliyorum..dikkat ettim hep
cumaya kadar inse bari:((8

hadi gözün aydin mersayerimseniben

reyhan abla 9 haftalik yazmissin galiba yeni torun sahibisin opuyorumnanaktan allah saglik sihhat versin :nazar:

canım benim hoşgeldinŞeniz

piacım ciddi az yiyorsun mesela ilk başlardada çikolata vs abur cubur yiyordun gerçi sınavların vardı stresliydin ama şimdide abartılı azaltmışsın bu beslenmeyle normal bir insan ayakta kalamaz bir ortayı bulmalısın canım..

çorbanın tadını ben çok beğeniyorum sadece tuzsuz yiyemiyorum tuzu olduğu zaman bol limon sıkıp bol baharatla çok rahat iki kase tüketebiliyorum blenderda çekerken biraz tane bırakıyorum bir denemekte fayda var belkide beğenirsin yaparsan bende merak ettim yiyeceğin tadtamı diye burayada yazarsın :))
ay bende yarın pazara gitmek için sabırsızlanıyorum birde uzak nalet olsun taşındı pazar eski yerinden.. hayatımda yediğim en güzel brokoliler buranın bahçelerinde yetişiyor köy pazarı var nefis şeyler oluyor özellikle yeşil salatalık türü şeyler çok yakın köylerde yetiştiği için hemen taze taze gelip satışa sunuluyor...
bende yarın kapuska yapacağım canım öyle çekiyor ki aşırı seviyorum sebzenin her türlüsünü...

cedricim limon benim aklımda öyle kalmış sitrik asit diye ama uzun zaman oldu okuyalı şimdi bulamadım aşağıda ki yazıyı kopyaladım içinde bir madde diyor ama ne olduğu yazmıyor... yinede sık sık tüketmek gerek..

Limonu sadece salatalarınıza sıkıp, çayınıza ekliyorsanız yazık. Çünkü limon hem pek çok yemeğe sandığınızdan daha fazla lezzet katar hem de zayıflamanızı kolaylaştırır. Limonun hep göz ardı edilen ve önemsenmeyen özellikleri aslında bilinmeye değer. Örnek mi? Limonun içinde bulunan bir madde yağların emilmesini güçleştiriyor! Ayrıca kolesterol sentezini önleyen maddeler de içeriyor. Limon kabuğunda bulunan bir çeşit şeker de yağ yakımını hızlandırıyor. Vücudu temizliyor

valla mecbur filan diyoruz da revaniyi bir tane yiyerek kesebilirdin yapılan her kaçamak bir kaç günlük emeğimize mal oluyor canım yaa özellikle şerbetli tatlı filan uzak duralım arkadaşlar lütfen...

ya ne ayakta durmasii kalktim simdi spor yaptim 35 dakika kardiyo 10 dakika karin egzersizihihoyyythihoyyyt sürekli böyle olursa haklisin az..ama kendimce dengeliyorum son zamanlar güya buraya geldim ve basladimm ama hic yemekten geri kalmadim
gecenki sok diyetide yapmadim .. bikac gün hazir evdeyken böyle yapmayi düsündüm :uhm:
birde cok su iciyorum ben saniyorum o guc veriyor belkide
diyetle ilgili degil herzaman böyleydim
limonu bende cok seviyorum.. yazini okuyunca cok sevindimkaydirigubbakcemile2
pia cok az sey yemıyomusun.en az 4 porsıyon ekmek gurubu ve 3 porsıyon proteın yemelısın bence sımdı kılo verebıldende yag kaybın az olacakdır.benımkı apolıtık olmak degıl.herkes gıbı polıtık fıkırlerım var ama okuduklarım ve dınledıklerım ıcın hıc ırkcılık yapmıyorum bu anlamda.orhan pamuk ıcın hep turkce okudum ama bence de kelıme bozuklukları dıl yanlısları anlatım dılı zorlukları var.gercı ben edebıyatla ılgılı yorum yapabılecek bır tılt e sahıp degılım ama ıyı bır okurum.buda yorumum ısde

canim birkac diyet programina basladim disarda oldugum icin genelde uyamadim.. hani 1 haftalik programlar olur ilk 3 uc gunu sok olur.. öyle bisey dusundum .. bir kac gun böyle yapicam..aksi halde söz geciremiyorum kendime

birde, ben hele hic sahip degilim.. turkcem dahi cok iyi degil..ama kitabi okurken ben bile fark ettiysem .. düsünün gerisini

pia canım merak ettım neden turkçen ıyı degıl yurt dısında yasıyosun sanırım.kusura bakma mutlaka yazmısındır ama unutmusum.halbukı ben kelıme dagarcıgını genıs bulmusdum

Back
X