cedricim gerçekten iyi gidiyor aman maşallah diyelim de bozulmasına sebep olmayalım... çok sabırsızlanıyorum biliyormusun senin bu ayın sonuna dek vereceğin her gr için inanılmaz sabırsızlanıyorum senin kadar olmasada bende çok mutlu olacağım anlayacağın :))
balık çorbası bendede sıra bekliyor kaydirigubbakcemile5 bizim evde balık çorbası pişince kimse başka yemek yemiyor çorbadan 2-3 abak yiyorlar bazen çocuklar başkada hiç bir şeye bu kadar düşkünlükleri yok...
bende pazardan minnacık tazecik kerevizler aldım zeytinyağlı yaparım sanırım yada et ile haşlarım o da nefis olur çk beğebirim.. yer elması aldım diyete çok uygun diye sadece kendime yapacağım bunu benden başka seven yok

bende yeşilliğin her türlüsünü kaptım valla poşetlerim bir dolu oldu... minicik lahanalar aldım organik satan bir amcam var ondan... opuyorumnanaktan
cedricim çok yıllar var ömerli tarafına gitmeyeli ahh yaa nasıl özlüyorum.. bende istanbula beton yığını gözüyle bakanlara çok şaşarım.. özellikle bizim taraflar dipsiz ormandır hele git polenezköye bir kahvaltı yap tadına doyabilirmisin acaba o yeşilliğin içinde...zemuszemus
bir şeyi farkettim... burada bize uygun yani sebze meyveden bahsedip yazınca okuyanıda öyle etkiliyor ki opuyorumnanaktan insanın canı çekiyor bu yüzden abartılı kaçamaklarınızı hamur işi ve tatlılarınızı sadece yiyin ve yazmayın:tomato: ciddin etki ediyor hemen pişiresim geliyor..
ay canım benim yaa çok üzüldüm şimdi bulamadığın için... ama canzinin söylediğine katılıyorum kurstan evrakları çıkartmak zaten 30-40 lira bir şeydi yani kaybedince katlıyormu bu

lmaz:
beslenmeni düzene sokmanıda ibretle izliyorumyerimseniben
canzicim cedricim gereken yorumu yapmış yoksa bende başta yazacaktım:1closedeyes:
seni düzenli olarak burada görebiliyoruz ya artık canzim gerisini toparlarsın bence 2 günde sonuç bekleme bozma sakın aynen devam..
ahh unutuyordum kendime aytaşından kolye aldımmafoldumben iştah kontrolü sağlıyor aytaşı bakalım fayda edecekmi ben inanırım bu tür şeylere...sositososito