- Konu Sahibi Cherry Mom
- #16.381
canım bu gün kahve yaptım hemde türk kahvesi ama sen yoksun neyse gelince tekrar yaparım.bu gün burda hava günlük güneşlik sabah yine 1saatlik yürüyüşümü yaptım hemde eşimle o yarım saat yürüdü ben yoruldum dedi eve çıktı ben devam ettim neyse yinede yarım saatte olsa yürüttüm zorla.mersacım günaydın canım bende her sabah 6 da kalkıyorum işe okula yollamaları yapıp geldim kahve yapmamışsın yine çay demlemişsinmafoldumben kahvemi aldım geldim :sinifsinif:
sen anlattıkça o yapmurun kokusu o nefis hava banada vurdu inan ki.. burası çok soğuk artık güzel hava göremeyiz mayısa kadar... buranın hiç sevmediğim bir yanıda ormanı olmaması o kadar kurak bir yer ki istanbulda orman içinde büyüdük çocuklarımızı büyüttük bende o havayı tenefüs etmeyi çok arıyorum...mafoldumben
valla bana hayvan deyince dünya duruyor, o izlediğin videolar hiç bir şey değil canım tam izlenmelik hayatımız var dışarıdan bizim aileyi izleyen gülmekten altına yapabilir söyleyeyim:roflol:
dün düzenimi bozmadım hemde hiç bugünde aynı düzende gitmeyi planlıyorum akşam kapuska yapacağım kısmetse ve brokoli salatası yada karar veremedim kereviz salatasıda çekiyor canıma.s öğlende çorbamla geçiştireceğim yine..
dün akşam çorbamın yanında bir tane yumurta yedim çocuklara çılbır yapmıştım hadi protein olsun bende yiyeyim dedim bir parmak büyüklüğünde ekmekle beraber yedim onu..
gece yatmadanda yarım bardak sütümü içtim...
dün çorbama sıktığım limonların sayesinde yine uyuyamadım aşırı enerji veriyor şu lion bana gece yarısına dek örgü ördüm bende:hulya:
günaydınlar takımımızın güzel hatunları hepimizine iyi günler geçirmenizi diliyorum bütün sıkıntılardan dertlerden uzak az yemeli güzel günler olsun
dün akşamda bir tabak hazır kesme çorbası
2 dilim light etimek
bir tabak brokoli zeytinyağlı limonlu az tuzlu
gece 1 bardak kola
1 avuç kuru üzüm
iki günüdür yürüyüş yapmama rağmen hiçççç farketmedi yediklerimede dikkat ettim vucut artık iflas etti herhalde bakalım bugünde
sabah tam tahıllı ekmekten beyaz peynirli tost
1 bardak form çayı
canım paylaştığın bilgi için çok teşekkürler bende limonu yemesini çok sevrim üzerine tuz dökerek kabuğunu sıyarark yerim çok güzel oluyor limonun faydalı olduğunu biliyordum ama kolesterole etkisini bilmiyordum canım onuda öğrenmiş olduk ablacım
canım ne kadr güzel bir jest yapmış devamı gelir inşallah ne yapacaksın erkeleri olduğu gibi kabul etmek kadınlar için en hayırlı olanı bence onları değiştirmeye ittikçe inadına tersi oluyorlar o yüzden rahat ol canım kaçan kovalanır sen kaç ki o kovalasın
benimki dünyada alışkanlıklarını terkedecek son erkektir heralde .çenemden bıktı heralde bu gün benimle yürüdü.
günaydinnnn herkese
ayni seyleri bende düsündum benden erkencilerde varmis diye :) herkesi yolladim .. uzandim biraz yeni kitabimi okudum .. oglum gec gidicekmis oda yanima uzanip kendi yeni kitabini okudu agir aksak... spor yapicam birazdan ama sizleri online bulmusken ...
evet yurtdisindayim..direk bununla ilgisi varmi bilmiyorum .. kelima dagarcigim oldukca iyidir.. her dilden sözlügüm var kaydirigubbakcemile3 öyle bi merakim var..tdk basta tabi ama benim sorunum cumlelerin kurulusunda .. bazen öyle saskin cümleler kuruyorum kikaydirigubbakcemile3
bu arada istanbuldasiniz... dünyanin en sansli sinifisiniz:gitme:
masalllahhh masalllaahhh
taaa ordan hissetttim huzuru
saol canım arada oluyor böyle şeyler heralde bende bu aralar bayağı hassasım herşeyden etkileniyorum.