söyle bir sey vardı.. Hep kacan ben oldum kovalayan o evlenmek istediginde kabul etmem için cok kostu ..
Evet cok ilgi gösterdi hep sevdi ben göstermedim ilgilenmedim cünkü o cok ilgileniyordu zaten...
Seviyorum ve sevgi hersey degil biliyorum
erkeklerinizi boslukta bırakmayın... mantıgıma ters geliyor .. nasıl boslukta olur erkek kadın ne yapmazsa öyle olur .. cidden cok merak ediyorum...
dün beni boslukta bıraktın dedi.. sorunlarımız vardı evlilik işleri aileler hazırlıklar derken bunlar seni boslugamı itti dedim .. hayır .. dedi hayatı biliyorum sen din bosluga iten dedi .. ilgilenmedin sevmedin dedi... anlamıyorum ..
haklısın belki ama hersey söylendigi kadar kolay degil gercekten ..sizde evlisiniz sanrıım... anlamanızı umardım .. yinede saygı duyuyorum...
Seviyorum ve sevgi hersey degil biliyorum
erkeklerinizi boslukta bırakmayın... mantıgıma ters geliyor .. nasıl boslukta olur erkek kadın ne yapmazsa öyle olur .. cidden cok merak ediyorum...
dün beni boslukta bıraktın dedi.. sorunlarımız vardı evlilik işleri aileler hazırlıklar derken bunlar seni boslugamı itti dedim .. hayır .. dedi hayatı biliyorum sen din bosluga iten dedi .. ilgilenmedin sevmedin dedi... anlamıyorum ..
kibele'nin msjına ek olarak:
şimdi o arkadaşımız evli ve çok mutlu. demek ki bu acı bitebiliyor ve bu sevgiyi hakeden biri elbet karşımıza çıkıyor. inşllah ölünceye kadar muhteşem bir yuvası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?