5 temmuz da evleniyordum..Ama şimdi bilmiyorum.. Yardım edin

sana ayrıl bırak ondan sana yar olmaz
böyle bir insalnla evlilik olmaz daha nişanlıyken başlamış demek istemiyorum ama.......
nişanlının ne yapmaya çalıştıgını ben anlamadım aynı şekilde kayınvaldenınde eğer bunların üstüne sünger çekip evlenirsen yarın bır gun yıne aynı şeyi yapar nişanlın cnm
anladım kadarıyla annesıde destek verırı diye düşünüyorum
iyi düşünmelisin unutma cnm kımse vazgeçilmez değildir...
hayatını devam ettırcen sen bu kişi ile evlinip boşanmak mı istersen yoksa evlenmeden bıtmesı senın ıcın daha mı ıyı olur
valla ben kayınvaldenınde yaptıgını cok ayıp buldum arkadaşım iyi düşünmelisin allah yardımcın olsun

ben ayrılmaya calışıyor sanırım farkında kendimi toplamaya calışırken bu aksam bir demet gülle iş yerimden almaya geldi .. yarım saat oturduk bir yerde ve iş ten konuştuk sadece hiç birsey sormuyorum sormayacagım ögrenmek istemiyorum...
nasıl söyleyecegim ve ben buna hazımıyım bilemiyorum.. bana yalvardıgında kabul etmemem lazıma ma bunu cok iyi biliyorum .. ondan artık iyice soguyorum .. ama ayrılmayı basarammıyorum o dayanılmaz acıya nasıl katlanıcam bilmiyorum bana hala düğünden bahsedicek kadar pişkin buna inanamıyorum

1 demet gule kanmayacaksin degil mi? yapma allah askina, seni sevmediginin farkinda degil misin? seven insan daha nisanliyken bunu yapar mi?
burada cok arkadas boyle yazdi, sonra iki gozu iki cesme yeniden aldatildim napiyim diye geri geldi. inan aldatilanlari dinle, 1 kez olmadi asla. ayrica nisanli iken aldatani ilk senden duyduk. genelde evlilerdi. sizde bayagi erken baslamis.

lutfen affedersen buraya birgun aldatildim diye gelme.

canım burda bu kadar insan düşüncesini paylaşmış senle ve herkes aynı şeyi söylemiş,yerinde olsam bende böyle bir insanla evlenmezdim,bir daha düşünkü evlenip çocuğun olduğunda bunlar başına gelse ne yapacaksın dul bir kadın olarak devam etmekten nişanlısından ayrılmış biri olarak hayatına devam etmen daha iyi,inan bu acıyı unutman çok daha kolay olur şimdi,aynı şeyi sen ona yapsan başka bir erkeğe prensim diye hitap etsen o ne yapardı bi düşün...

allallaaa kız neler dıyosun sen konusma ıyı kapansın konu
sen de unut aldatıldıgını o da unutsun yenıden yapması zaten kacınılmaz

hanı sen bu gercekten kacıyosun ama ıler bı gun gelme karsımıza aldatıldım ah ah aldatıldım ama konusamıyorum yıne acım ıcımde saklı artık sevmıyorum sanırım ama hala bana ıyı davranıyor deme bızzeee

Evlenmeden imzayı atmadan önce çok iyi düşün
bunları ve cok daha ileri şeyleri de yapabilir o insan..
Dikkatli ol canım erkeklere hiç güvenilmiyor bunu unutma
nişan atmak kolaydır ama evlendikten sonra ayrılmak cok daha kötü ve zor ve yapabilen az canım unutma..

ayrılmaya dayanamicaksın ama aldatıldığını bilerek evlenmeye dayanabilecek misin?
şimdiden ayrılmak, şüpheyle yaşamaktan iyidir ki şimdiden böyle yaptığına göre ilerde de yapcak.
kesinlikle 1 kere aldatıp affedilen 1 insanın, tekrar aldatacağını düşünüyorum.
bide senin nişanlın hala üste çıkmaya çalışıyormuş, klasik erkek davranışı. şimdi durumdan kurtulmak için söylemediği yalan da kalmaz.
neyin ne olduğu tamamen ortada, ilerde acı çekmek istemiyorsan şimdiden ayrıl.
dayanabilirsin tabiki insanlar nelere dayanıyor, kendine güven, güçlü ol.
hiçkimse vazgeçilmez değil, kimse insanın kendinden daha değerli değil...

bu şimdien böyleyse kusura bakma ama evlennce neleer neleer yaapr
boşver cnm sen bunu yaa
evlensende hayır gelmez bundan bakasan şunn yaptıklarına
kesinlkkle arkana bile bakmaa yürü giit sen
uğraşma daha niceleri çıkar önüne

arkadşım bişeyi merak ediyorum..bu erkekler sizi nasıl ikna edebiliyo,böyle mesajları okuduğunuz halde,yalanlarını ıspatladığınız halde..ya düşünüyorumda..benim eşim,bak eşim diyorum nişanlımda değil,telefonunda birine müsaitmisin prensesim diye mesaj yazıcak,ben bunu görücem..evdeyim deyip başka yerde çıkıcak ,ben bunu anlıycam..başka msn adresleri filan olduğunu gözümle görücem..ve hala ama halaaa acaba ne yapsam diye düşünücem..yok yokk..ben bunu yapamam..mümkün değil..olmaz yani..çok şaşırıyorum çokkkk

inanının zaman herşeyin ilacı....birde evlenmiş olsaydınız bunları ozaman yaşasaydınız bunları düşünün...kendinizi oylamak için farklı etkinlikler bulun ,uzak durun o ortamlardan..ama size kendinizi suçlu hissettirmesine izin vermeyin....benimle ilglen falan gibii....Allah hayırlı insanlarla karşılıştırsın sizi inşallah..

hangisi daha acılı tartışılır tabi ki; ayrılmayıp bu acı midende bi şekildde yaşamak mı yoksa ayrılmak mı.. yok yok bence kesin ayrılırsın, bunu yutmak kolay diil.. ayrca sana hiç prenses dedi mi merak ettim bak şimdi.. CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
Abes bir biçimde ihanetiyle karşılaşmışsın, ama yazdıklarından bunun karşısında gerektiği gibi durmadığını hissettim ben. Bu durumla karşılaştıktan sonra patronuna yemeğe falan niye gidiyorsunki?! Sen dirayetli durmazsan o da tabiki bunaldım, benimle daha fazla ilgilenseydin diye seni suçlamaya ve zeytinyağlılık yapmaya kalkar. Ve sanırım biraz başarmış da. Sana ayrıl demiyorum ama tavrını koy , bir müddet görüşme, yalnız kalmak istediğini söyle. Bu dönemde onun sana olan tavırlarına bakarsın. Seni ne kadar isteyip istemediğini anlarsın. Buna göre bir karar verirsin. Ama daha ilk günden ben onsuz ne yapacağım, yapamam galiba diye düşünüp yumuşarsan bundan sonra hep tepene çıkar.
Bunlar senin açından yazdıklarım. Benim açımdan ise; çookk yıllanmış kocalar yapıyor senin nişanlının yaptıklarını, daha şimdiden böyleyse ilerisi hiç umut verici gözükmüyor. Belki şu anda görmende bir hayır vardır. İnan bana evlendiğinde de aynı şeylerle karşılaşınca işin içinden hiç çıkamazsın. Acı çekilecekse de şimdi çekilmesi en iyisi.

Bence bir an düşünmeye 2 damla gözyalşına bile değmez....
Düşün ki, bayramın 2. günü sen evdeyim diye mesajlaştığın halde dışarda olsaydın, nişanlın şüphelenip telini karıştırdığında tanımadığı bir numaradan sana gelen nasılsın prensesim diye bi mesaj görseydi tepkisi ne olurdu....
Ben çok emiim ki ailesi sizdeyken içeri gelir kızınız byle böyle beni aldttı ahanda yüzüğünüz bu nişan bitti derdi...
Senin gibi aman yaabilirmiyim, unutabilirmiyim diye bir an için bile düşünmezdi... Szi niye düşünüyorsunuz ki??? Bence ya bu adamla evlenirsem yarın bigün bu mesajlar devam ederse ne yaparım diye düşünün ve yol yakınken ayrılın....

Ben olsaydım ayrılırdım ve gönlümü hiç gitgel yapmadan,yıpratmadan...İnsanlar çoluk çocuk varken bile ayrılıyorlar ki senin durumun çok daha iyi..insan hayatı kıymetli arkadaşım,böyle insanların elinde hırpalanmayacak kadar hemde...

bizim ayrıl dememizden çok senin ne hissettiğin önemli
ayrılık acısı aldatılma acısından daha iyidir bence

Hemen ayrılmalısın bence evlendiğinde de böyle birşey yaparsa ne yaparsın düşünsene şimdi bile ne kadar kötü olmuşsun ne kadar ikileme düşüyorsun evlendiğinde karar vermen dahada güçleşecek yol yakınken dön derim nişanlın zaten rengini belli etmiş ne derse desin kanma süslü laflarınaklava:klava:

zaman herşeyin ilcıdır
gözden ırak olan gönülden de ırak olur demişler
çok şanslıymışssın ki evlenmeden fark etmişsin
sakın aptallık etme hayatını mahvetme
bu adamla evlenilir mi yahu
en başta yalan söylüyor baksana
itiraf edip özür dilese düşün derim ama ...
bence bu iş olmaz güzelim.

arkadaşlar gercekten cokhaklısınız ...
dn aksam cıkışta geldi oturduk ve konuya girdim zaten farkediyordu uzak durdugum için ve ayrılmak istediigimi söyledim..
yeminler etti bn öyle bişey yapmadım sadece msjlaştım bir iki kere okadar diye .. ve asla artık asla diye yeminler etti defalarca..
ne olursa olsun evlenmek için dogru olmadıgını söyledim.. asla bundan sonra güvenemeyecgimi yürütemecegimi söyledim.. hata yaptıgını ve asla aldatmak amaclı konuşmadıgını söyleyip durdu .. ona göre konusmak aldatmak degilmiş ve bunun sonucunda bende öncelikle aldatma kavramlarımız bile uymazken evlilik asla düşünemeyiz ki düşüncelerimiz bu konuda anlı fikirde degiliz dedim... ve ayrılmayacagım senden dedi... üstelemedim çirkinleşmesini istemiyorum beni düzgünce bırak dedim aillelerin etkilenmesini tartısmasını hiç istemiyorum çünkü... bugün bütü gün aradı.. öyle bir çabalıyorki beni kazanmak için cok sasırıyorum...
ama asla affetmiycem onu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…