5 tl'lik alışverişe 40 liralık hediye

benim set ve kolonya geldi ..güzel beğendim hepsini ..akşama sürüp deneyeceğim..şuan işyerinde olduğum için hepsini deneyemedim

kizlar kayit olmamiz sart mi siteye alisveris icin..bende lavantali kolonya ve gulsuyu istiyorum..

benimkiler bugün geldi..gülsuyu aldım tonik yerine kullanıyorum.
beyaz zambak kolonyası aldım süre çok hafif müthiş bi kolonya
parfümlü settende silky touch aldım oda harika kokuyor..bahar kokusu gibi..çiçek bahçesine girmişsiniz gibi..hemen elime yüzüme sürdüm losyonu kremi buram buram kokuyorum..

kızlar ben üye oldum ama cesaret edemedim sipariş vermeye. fatura için iş yeri adresi istiyor. ya da tc. kimlik no. faturayı iş yerine kestirmek istemiyorum. tc. no vermek de güvenli değil siz nasıl yaptınız?
ve ödeme nasıl oluyor. hepsini kapıda nakit ödeyebiliyor muyuz? 5+3,5tl

ben annemin kimlik nosu verdim annem adina kestim faturayi..black beri sectim.aldiklarim lavanta ve zambak kolonya.gulsuyu..simdi bi sipariste esim icin verecegim:))araba ve ev parfumu hediye setide diger parfumu sececem:))))

Son düzenleme:
ben eksik kalır mıyım?
konuyu anlar anlamaz verdim siparişi :)
gizli bahçe çikolata rüyası ve ıslak mendil sipariş ettim. yarın bankaya gidicem havale için.
hediye ürünü de blackberry seçtim. bakalım ne çıkacak şansıma...

Ben de ikinci siparişimi silky touch dan verdim sen beğenmişin umarım ben de beğenirim.

Ürün olarak paris gecesi diye bir kolonya var afrodizyak etkiliymiş :jeyyar: ondan aldım..

benim siparişler geldi gülsuyu ve kolonya sipariş vermiştim.yanında hediye olarakta blackbery setini istemiştim.Kokusu çok hoş inanılmas beğendim.Ayrıca gelen ürünlerde hand and body krem 205 gr. body splash 236 ml. body lotıon 236ml.beklentimin üstünde geldi çokta memnun kaldım :lepi:

bir an deja vu oldum sempatiksalakcinni. aynı siparişleri ben de verdim bugün ve tam olarak bu cümleleri yazacaktım. henüz gelmedi benim siparişler :)

Kadınteni kolonyası ile sprey lavanta kolonyası sipaşini verdim gitti, hediyesi blackberry oldu
Birde beyazzambak kolonya ile gülsuyu, hediyesi silky touch.
Hayırlı olsun bakalım zemuszemus

benimkilerde geldiiii, süper hiç tereddütsüz sipariş verin kızlar, blackberry hediyelerim geldi benimde ben çok sevdim baharat kokularından hoşlananlar kaçırmasın kremlerde mis gibi kokuyor

2. siparişide mi versem acabaa :)))

Kızlar blackberry den başka tavsiyesi olan var mı ya ben ikinci siparişimi verdim dün silky touch dan yana...

Bunu alan var mı acaba :sm_confused:

bende sipariş verdim limon kolonyası ve kadıntenini aldım blackberry hediyesi bakalım ne zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…