Slm kizlar bu benim 5 transferimdi
ve sonuc
8.gun 104.82
10.gun 264.9
Cok mu yuksek sizce
ins hepimiz bu sonuclari goruruz
4 negatiften sonra inanamiyorum
Allahim sen hepimize yardimci ol
canım çok merak ettim hatırlatmış gibide olucam ama sizde sıkıntı neydi... bizde eşimle 7.yılımızı doldurucaz martta bizde çok uğraştık senin gibi inşallah gönlüne göre olur herşey zamanı vardır belki tüm ümidin bittiğinde bide bakmışsın gelmişşş .. bozma moralini .. senin gibiyiz hepimiz farkımız yok.BU ARADA BU YAZIMI OKUYAN ARKADASLAR LUTFEN BENIMDE BOYLEMI OLUCAK DIYE UZULMEYIN.HERKESIN BIR KADERI VAR AYRI AYRI.BENIMKI BOYLE IZINKI FARKLI..
Canım benimmm Allah tamamına erdirsin artık endişeleri bırak bu muhteşem duygunun tadını çıkar.Herşey süper senin durumun muhteşem.Bizimle de paylaş neler yaptın hangi ilaçları kullandın neler uygulandı?Rabbim tamamına erdirsin dünya da ahirette gozunuzu aydın etsin darısı diğerlerinin başına inşallah.
Bebek düşünüyoduk.doktora gittik çikolata kisti cikti.4ay deneyin olmazsa ameliyat dendi.olmadi ameliyat oldum 6 ay deneyin dendi yine olmadi.asilama yaptılar yine olmadi.tüp bebeğe geçtik.hidtosalpenks olmuş tüplerde dedfiler tekrar ameliyat tüpler acildi.ilk tüp bebek negatif.tekrar hidrosalpenks olmuş dediler ve ameliyatla iki tupumu aldılar yoksa ttp bebekte o lmaz dediler. İkinci tüp bebek negatif.genetik testi yapildi .mozaik turner cikti. Bu arada yumurta rezervi acanım çok merak ettim hatırlatmış gibide olucam ama sizde sıkıntı neydi... bizde eşimle 7.yılımızı doldurucaz martta bizde çok uğraştık senin gibi inşallah gönlüne göre olur herşey zamanı vardır belki tüm ümidin bittiğinde bide bakmışsın gelmişşş .. bozma moralini .. senin gibiyiz hepimiz farkımız yok.
Yumurta rezervi azaldi.3 tüp bebek ve 4 tüp negatif.son iki denemede 5 gün embriyo kondu ama olmadı çok uzun oldu ama maleseff buuuu.Bebek düşünüyoduk.doktora gittik çikolata kisti cikti.4ay deneyin olmazsa ameliyat dendi.olmadi ameliyat oldum 6 ay deneyin dendi yine olmadi.asilama yaptılar yine olmadi.tüp bebeğe geçtik.hidtosalpenks olmuş tüplerde dedfiler tekrar ameliyat tüpler acildi.ilk tüp bebek negatif.tekrar hidrosalpenks olmuş dediler ve ameliyatla iki tupumu aldılar yoksa ttp bebekte o lmaz dediler. İkinci tüp bebek negatif.genetik testi yapildi .mozaik turner cikti. Bu arada yumurta rezervi a
Senin hikâyenin????Yumurta rezervi azaldi.3 tüp bebek ve 4 tüp negatif.son iki denemede 5 gün embriyo kondu ama olmadı çok uzun oldu ama maleseff buuuu.
Doktor gibi sormusum hikayeni dinleyelim diyorlar ya geçmişin içinSenin hikâyenin????
allah yardımcın olsun anladım canım seninkide baya zorlu olmuş benada genetik testi yapıldı aşırı kan pıhtılaşması var bundan tutunmuyormuş. 3 kez tüp bebek yapıldı allah emeklerinin karşılığını verecektir mutlakaYumurta rezervi azaldi.3 tüp bebek ve 4 tüp negatif.son iki denemede 5 gün embriyo kondu ama olmadı çok uzun oldu ama maleseff buuuu.
Umarim en Lisa zamanda kavuşurdum bebislerine
Beterin beteri var cnm.benim 10 oldu maalesef. Çooook zor gerçekten. Ama sabır veriyor allah bi şekilde. Ne diyelim yola devam
Arkadaşlar 5.tüpe üzülur ken 6.yi bile yaptırdım ama buda olmadı sanırım
Sağol un .benim sorunum endometriozis ve rezerv azlığı ..Çok geçmiş olsun .Sizde ki sorun ne cnm neden olmuyor. Doktorlar ne diyor bu konuyla ilgili. Ben 11 inci yi denedim olmadı çünkü merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?