Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
COK SAGOL UMARIM SENINDE HAYIRLISIYLA SON OLUR.Allah yardimcin olsun son denemen olur insallah benimde 4.olucak bugun basladim cok zor bi surec piskolojim alt ust oluyor ama yapicak tek sey allaha siginip dua etmek rabbim yardimcimiz olsun insallah son denememiz olur insallah
mrb bende 5. tüp ü yaptıracağım ..ama zamanı belli değil..umudunu kaybetme ...hayırlısı olsun canıım.......slm besıncı denemedeyım .tek bıldıdıgım cok yoruldugummmmmmmmmmmm....
COK SAGOL SANADA BASARILAR DILERIM.BEN DONDURULMUSLER ICIN BEKLIYORUM SU AN.HEPIMIZIN GUZEL VE YUCE OLAN ANNLIK DUYGUSUNU TATMASI DILEGIYLE....mrb bende 5. tüp ü yaptıracağım ..ama zamanı belli değil..umudunu kaybetme ...hayırlısı olsun canıım.......
SU AN BEKLEMEDEYIM.DONDURULDULAR.AMIN CANIM INSALLAH ALLAH HEPIMIZ ICIN OL DER BIR GUN HAYIRLISIYLABacim Rabb'im buyuktur elbet birgun sen de anne olursun...
ZAmani var demek ki lutfen moralini bozma...
Bak moralini yuksek tutmalisin bu aralar belki sana tutunmaya calisan minik kalp vardir bacim...
Yeter ki Rabb'im "Ol" desin ♥♥♥
COK SUKUR ALLAH BIR SEKILDE SABRINI VERIYOR.AMA TABI HIC BIR SEY KOLAY OLMUYOR.Rabbim yardincin olsun cnm bir sene sonra hamile kaldim o bir sene bana ne kadar zor geldi kim bilir sen nasil zamnlar gecirdin allahim sen ve senn gibi bebek hasretiyle yananlara saglikli evlatlar nasip etsin kucaklarini bos birakmasin insallh
AMIN COK SAGOLUN ALLAH HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIPETSIN KIMSENIN ELINI KOLUNU BOS BIRAKMASIN ...Rabbim sabrınızı arttırsın.en kısa zamanda meleğinizi size göndersin inşallah.
İnsallh rabbim emeginin karsiligini verir cnm ama sunu solim herseyin var bi zmni stres en buyuk dusmann bnm bu ay olmaz dedigim ay oldu bide adet olucagim zamn yumutlamisim rabbim buyuk neyin ne zmn olicaginj o belirliyo senn yapacagin bol bol dua etmek cnmCOK SUKUR ALLAH BIR SEKILDE SABRINI VERIYOR.AMA TABI HIC BIR SEY KOLAY OLMUYOR.
3 AMELIYAT 1 ASILAMA 5 TUP BEBEK.....VE UMARIMBIR GUN MUTLU SONNNN..
SAGOL CANIMM.BIZIMKI BIR ASK EVLILIGIYDI.AMA MALESEF ASK COCUGU OLAMIYOR.CUNKU TUPLERIMIN HER IKISEDEALINDI.YANI TUP BEBEKTEN BASKADAA CAREM YOK.KIM BILIR ASK COCUGU OLMASADA BELKI TUP COCUK OLUR...İnsallh rabbim emeginin karsiligini verir cnm ama sunu solim herseyin var bi zmni stres en buyuk dusmann bnm bu ay olmaz dedigim ay oldu bide adet olucagim zamn yumutlamisim rabbim buyuk neyin ne zmn olicaginj o belirliyo senn yapacagin bol bol dua etmek cnm