5.Tüp Bebek denemesinde başarı elde eden var mı?

Sağol canım, inşallah sağlıcala kucağıma alablirim. negatif sonucu yeni aldığın için böyle düşünmem normal canm, ama inan bi süre sonra toparlan 5.ye büyük bi hevesle başlayacaksın ve inşallah son olacak. yada son olmasın sonra kardeşler lazım :) güzel olacak canım hiç umudunu yitirme.... sevgilerimle.

cok tesekkur ederım guzel dıleklerın için... insallh olur tavsıye edecegın bır yer varmı acaba?

canım tavsye edeceğim anadolu hastanesnde aydın arıcı ve ebru hanım var. ben aydın beye gittim transferimi ve opumu ebru hanım yaptı. belki de kısmetimde vardı ama oldu. aydın bey çok zaman ayırıyo ayrıntılı değerlendiriyo gereksiz işlem ve tahlil yapmıyo.. hastane çok konforlu... tavsiye ederim. ilk muayene de ücretsiz.
sevgilerimle

evet canım 10..haftada az da olsa farkediliyor.Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsn. hiç endişe etme, lekelenmelerin geçer. kan sulandırıcıda kullanıyorsun ya onunda etkisi var.

canım seni gördüm hemen yazayım dedim
nasılsın nasıl gidiyor
sıkıntın va rmı
benim dün mide bulantılarım başladı
leke devam ediyor çok çok az olsada
korkuyyorum bebeğimin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye
perşembe gideceğim ınş
dua et bana bebeğim bırakmasın beni

dualarım seninle..cuma günü kanama geçirdim, ağlaya zırlaya doktora gttim çok moralm bozuldu. ama çok şükür kalpleri halen atıyordu bebişlerimin. şuan lekelenmeye döndü ama korkum büyük. hiç kalkmıyorum. doktor olabilir dedi. sende içini ferah tut. bir çok kadında oluyormuş.. miğdem çok fena, hiç kilo alamadım 3 kilo verdim onları besleyemiyorum tansiyonum allak bullak bi iniyo bi çıkyor. Şikayet etmiyorum onlar sağlıklı olsun da ben çekerim. kendine iyi bak.

canımmmm çok geçmiş olsun
zaten insan çok sıkıntı çeksede dr da kalp atışlarının olduğunu duyunca yada öğrenince sanki hiç sıkıntı çekmemiş gbi oluyor
ınş biter sıkıntılarımız sende duamdasın

Kalp atışlarını duydun değilmi, gümbür gümbür :)

Kalp atışlarını duydun değilmi, gümbür gümbür :)

ben hiç kalp sesini duymadım
şimdiye kadar gittiğim dr ların usg aleti ses verenlerden değildi
aslında çok istiyorum o gümbür gümbürleri duymayı
ama atışını gördüm o da çok güzel bi duygu gördüğümde ağladım zaten
5 haftalıkken kesemizi 6+6 da kalbimizi gördük şükürler olsun
perşembe gideceğim ınş bebeğimn kalbi atıyordur çok endişeliyim

1 2 3 deneme gazıeorofertil negatif.... 4. deneme fertijin negatif..... sorun azospermı.... yani görünen sorun.. tavsıye edecegınız bı hastane varmı aynıdurumda olanlara soruyorum...

ben varım canım...4 negatiften sonra 2 gün önce 5. denememde ilk pozitifimi aldım hemde orta kalite embriyolarla....inşallah sizlere umut olur..pes etmek yok rabbim yar ve yardımcınız olsun

insallah bende birgun buraya artik bende hamileyim yazabilirim umudumu kaybetmek istemiyorum (

kızlar anlamadıgım sey ne bılıyomusunuz? atıyorum bırının 7 denemesı.....7.denemeye kadar hiç tutmuyo.... sonra bakıyoruzkı olmus.....o zaman ılk 6 denemede neden hiç tutunma olmamaıs 7.de tutunabılenılk 6 da nerdeymiş??

Valla kızlar bende bilmiyorum ama ben umudumu yitirmek uzereyim. diplerdeyim. bilmiyorum nasi cıkıcaz bu isin icinden. ya hic olmayacak ya da pek az insanda oldugu gibi nadir insanlardan olucaz ve tutacak bir gun. olumsuz seylerde kucuk dilimlere girmeyi hep basardim, belki sonunda olumlu olarak bu kucuk dilime de girmeyi basarırım. Allah bilir.

canım benım umıdını kaybetme senın kacıncı denemenkı bu?

2 normal yola dış gebelik (tuplerden biri alındı) - 3 negatif tup bebek. bir de kan pıhtılaşması cıktı başıma. tutunca dusermi korkusu. tutmadı daha hic ama.

ben 4 kere tüp bebek denedım görunen sebep eşim azospermı ama embrıyo olusuyo tutmuyo.....dur bakalım rabbım ne zaman nasıp edcek bize?

merhaba arkadaşlar.öncelikle rabbimden hepiniz için hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşmanızı dilerim.benimde 5. denemem olcak.sebebi bilinmeyen gurubundayız.tüp bebek ile 2 kez hamile kaldım ama devam etmedi.histeroskopi hiç yapılmamıştı.şuan iki merkez arasında çok kararsızım.ist da yaşıyorum 1. brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman ikincisi ankara timur gürgan.bu ikisi arasında çok kararsızım.sizlerinde fikrini almak isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…