durucum inşallah 9 ay sonunda sağlıcakla kucağınada alırsın evet umut olacağına inanıyorum herkese
bende bugün 4. denememden negatif sonucu aldım 5. yi denermiyim bilmiyorum çünkü yollardan çok yoruldum artvinden her seferinde yolları arşınlıyorum çok zor oluyor
allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah...
cok tesekkur ederım guzel dıleklerın için... insallh olur tavsıye edecegın bır yer varmı acaba?
evet canım 10..haftada az da olsa farkediliyor.Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsn. hiç endişe etme, lekelenmelerin geçer. kan sulandırıcıda kullanıyorsun ya onunda etkisi var.
canım seni gördüm hemen yazayım dedim
nasılsın nasıl gidiyor
sıkıntın va rmı
benim dün mide bulantılarım başladı
leke devam ediyor çok çok az olsada
korkuyyorum bebeğimin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye
perşembe gideceğim ınş
dua et bana bebeğim bırakmasın beni
dualarım seninle..cuma günü kanama geçirdim, ağlaya zırlaya doktora gttim çok moralm bozuldu. ama çok şükür kalpleri halen atıyordu bebişlerimin. şuan lekelenmeye döndü ama korkum büyük. hiç kalkmıyorum.doktor olabilir dedi. sende içini ferah tut. bir çok kadında oluyormuş.. miğdem çok fena, hiç kilo alamadım 3 kilo verdim onları besleyemiyorum tansiyonum allak bullak bi iniyo bi çıkyor. Şikayet etmiyorum onlar sağlıklı olsun da ben çekerim. kendine iyi bak.
Kalp atışlarını duydun değilmi, gümbür gümbür :)canımmmm çok geçmiş olsun
zaten insan çok sıkıntı çeksede dr da kalp atışlarının olduğunu duyunca yada öğrenince sanki hiç sıkıntı çekmemiş gbi oluyor
ınş biter sıkıntılarımız sende duamdasın
Kalp atışlarını duydun değilmi, gümbür gümbür :)
Valla kızlar bende bilmiyorum ama ben umudumu yitirmek uzereyim. diplerdeyim. bilmiyorum nasi cıkıcaz bu isin icinden. ya hic olmayacak ya da pek az insanda oldugu gibi nadir insanlardan olucaz ve tutacak bir gun. olumsuz seylerde kucuk dilimlere girmeyi hep basardim, belki sonunda olumlu olarak bu kucuk dilime de girmeyi basarırım. Allah bilir.
canım benım umıdını kaybetme senın kacıncı denemenkı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?