hiçç boşuna üzme kendini. oyalanacak başka bişeyler bulmak zorundasın. ben bunu kısmen başarıdım ama keşke çok daha iyisini yapsaydım. bebeklerimin organlarının gelişmeeye başladığı günlerde onları strese soktum üzdüm.... sen yapma.durucum dış gebelik naısl oluyor
ben artık kendimden şüphe etmeye başladım ne olcak bilmiyorum
hiçç boşuna üzme kendini. Oyalanacak başka bişeyler bulmak zorundasın. Ben bunu kısmen başarıdım ama keşke çok daha iyisini yapsaydım. Bebeklerimin organlarının gelişmeeye başladığı günlerde onları strese soktum üzdüm.... Sen yapma.
Dış gebelik ile senin kinin uzaktan yakından alakası olamaz.. Değerin iki ye katlamadı mı? Ayrıca daha önceden geçirilmiş bi dış gebeliğin mi var. Ayrıcca da dış gebelikte kahve leke hiç kesilmez... Benim senin yazılarını okuduğum kadarıyla üç vakte kadar kalp atışlarını duyacakın :)
off ne bileyim canım yaa,bendede tutunamama sorunu var snaırım,ilk denemem kimyasal oldu gitti değerim hemen pat diye düşüyor,şimdi düşmedi yükseldi ama ınş düşmez,kanamam proginex den dolayı olmazmş dr um öyle dedi,yalvarıyorum rabbime ınşş hem kesemizi hem kalp atışımızı duyalım diye..
kimyasalda değer daha en baştan düşüyor, seninkisi katlandı. ben öyle olduğunu düşünmüyorum. zaten bi sorun olduğunu da düşünmüyorum.
benim hesabıma göre 6+1 haftalığım , normalde kalp atışının duyulması hiç değilse görülmesi gerekiyordu. bu gün kendi doktoruma gittim; 5+6 haftalıksın dedi. kese ve yolk saç var dedi. ama kalp atışını gördüm filan demedi10 gün sonraya randevu verdi. çok üzüldüm. keseler olması gerekenden küçük ve kalp atışı yok... Yine bekleme süreci. ama ben düşünmemeye çalışıcam... 10 günü beklemeden cumartesi günü diğer doktordaki kontrolüme gidicem... inşallah bişeyler duyarız yada görürüz.... senin randevun ne zaman? birde SAT Tarihin neydi?
başka bişeylere yönlen lütfen. ben kan yaptırdıma ne oldu. tam ikiye katlanmadı, ayrıca 24000 çıkması gereken gün 10000 çıktı falan falan. kendi kendime teşhis koydum ağlaya zırlaya bi hal oldum. eşimide çok üzdüm. daha önce yaşadığım olumsuzlukları tekrar yaşıyorum gibi hissettim ve buna kendimi inandırdım. sonuç boş bi üzüntü... hiç üzme kendini. değerin ikiye katlandıysa sorun yok. adet ağrısı bende de oldu. sanki söküldüm söküleceğim zannettim. bayağı da sürdü, son 5 gündür filan yok. tabi yerini kramp ve gerginlik ağrısına bıraktı ama adet ağrısı normalmiş.ama duydun sen kalp atışını dert etme bence artık
benim sat 19 mart
30 günde bir adet oluyordum yani adet günüm yarım ve inanılmaz adet sancısı yaşıyorum şuan
kontrolüm perşembe çok var daha..yarın bi kan mı yaptrsam acaba offf beklemek çok zor gerçkten
dua ediyorum bende
süper :) Allah bağışlasın, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Buraya yazdığın için de ayrıyetten teşekkürler. Çünkü özellikle bizim gibi çok defa deneme yaparak bu yolda biraz daha fazla emek vermiş anne adaylarının senin ve benim gibi başarı hikayelerine ihtiyaçları var...
Arkadaşım 6. haftamın sonuna geldim benim hesabıma göre, bulantım, ağrım ve lekelenmem var. ayrıca kafamı kaldıramıyrum sanırım tansiyonum düşük. Sende varmı? ağrı ve lekelenmeyi önemsiyorum doğrusu.
sevgilerimle
ah sorma o tansiyon düşüklüğünüöncelikle iyi dileklein için çok tşk ederim arkadaşım.
bencede bizim gibi çok deme yapmış olup artık ümidini kesmiş olanlara bizim başarı hikayelerimiz onlara destek olacktır imkanı ve şartları uygun olanların hiç bizaman pes etmemesi için bizim başarılarımız örnek olucaktır inş.( sanırım benimde 7. hafta ara ara kasıklarımda agrı belimdee agrı hafif mide bulantısı var lekelenmem yok benimde tansiyonum düşük .)bu ara seninde hamimleligini ALLAH tamamına erdirsin inş hayırlı evlatlar olur. RABBİM senin ve benim gibilere hayırlı evlat nasip etsin inş.ALLAHIM hakımızda hayırlısını versin.
Bu arada o lekenlenme için doktora gittinmi gittiysen ne dedi???
buraya yazmadan edemedim zira çok destek oldun bana
bugün kesemizi gördük
değerim 3000 çıktı
ama akşam garip bi 3-4 damla kan geldi
ınş bundan sonra sorun yaşamam
bu mutluluk yarım kalmaz
öyle mutluyum ki
kalbi için ne zaman çağırcak dr um baklm
çook sevindim. kalp atımı için erken . sanırım keseden 10 gün filan sonra çağırıyorlar... hayırlı ve sağlıklı olsun, vaktiyle kucağına al inşalla.. 3-4 damla kanı hiç dert etme, hatta bi süre kahve rengi lekelenmen de olabilir. bende de oldu aynıları. bebek yerleşiyormuş. benim bunu 5 ayrı doktora sorma imkanım oldu sorun yok dediler. ama yoğun pıhtılar gelen ve aşırı ağrıyla seyreden bişey olursa doktorunu bilgilendir. senin doktorun ne dedi bence ona da sor bu durumu..
bebişine ve kendine iyi bak emi...
niye riskli gebelik uzmanı arıyosun ki, tabiki iyi bir doktor takip etsin ama ben senin riskli gebelik olduğunu düşünmüyorum. bir iki damla kanı önemseme. ama dinlen tabi. kendi doktorunu bırakma şimdilik kalp atışlarınıda onunla gör, sonra yeni bi doktor araştır. çünkü hormon haplarını filan onlar tarif ediyor. ben farklı bi doktorada başlardım burada erken dönemde. ama kese ve kalp atışını erken görmek dışında bi fayda sağlamadı bana. buda tüp bebek uzmanı çok iyi bir doçent. ama kendi doktorumu hemen bırakmamamı ilaçları onun tarif ettiği gibi kullanmamı önerdi...insan bilse bile aniden görünce öyle korkuyor ki
henüz kendi dr ma gidemedim evime uzak biraz
eve yakın bi hastneye gititk kan gelince hemen beta baktrdık sonra usg
dr un haberi yok beni hala dış gebelikle korkutuyor bekle diyor
ama dün gece başka dr a sorduğumda dış gebelik değil kese rahimin içinde dedi
inan buna öyle sevindim ki
keseye dğeil dış gebelik olmadığına sevindim inan
salı gidicez nasipse bakalm ne diyecek
ama benim riskli gebelik uzmanı bulmam lazım
işte böyle benden..
siz kaç haflaık oldunuz büyüdünüz baya bi maaşallah
kızlar öncelikle tebrk ederim.ilk sayfadan itibaren okudum.inanın çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.bende perşembe histereskopi yaptırıcam ve yaklaşık 10 gün sonra 4. tüp bebek tedavime başlıycam.inşallah herşey yolunda giderde bende sizler gibi burada olumlu sonucumu paylaşırım.inanın bana da çok büyük umut oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?