5.Tüp Bebek denemesinde başarı elde eden var mı?

vaktim çok kısıtlı çk uzun yazamayacağım, ama özetle hikayemi yazayım ;

3 klasik ovülasyuon negatif
3 aşılama negatif
2 tüp bebek negatif
3. pozitif ancak dış gebelik
dış gebelik ameliyatı sol tüp gitti
4. tüp bebek pozitif ancak yine dış gebelik
dış gebelik ameliyatı sağ tüp gitti
artık kısır bir kedi gibi hissediyordum kendimi, hiç bir neden yokken artık kocaman bir neden var...
histereskopik rahim ameliyatı..
sonra 5. tüp bebek. sonuç pozitif ikiz gebelik...
gebelik süresince hastaenede yattım ve 31.haftayı zor bulduk.doğum sonrası kuvezde kaldı oğullarım 1 ay... ama çokk şükür şu anda kucağımdalar ve mis kokularını içime çekiyorum.
hikayemi anlatmaktaki neden lütfen umutsuzluğa kapılmayın,sabredin. Ve Rabbim isteyen her keze nasip etsin, olmadığında ne olur üzülmeyin inanın öyle dertler varki Allah hiç kimseyi evladının sağlık problemleri ile sınamasın. ünv. hastanelerinde ne dertler onları düşünün... dualarım sizlerle...

Öncelikle çok ama çok sevindim tebrikler. Sonunda kavuşmuşun bebişlerine. Tabiki bu arada biz ve bizim gibilere umut oldun. Benim sorunumda hemen hemen aynı. Döllenme sonrası embriyolar ölüyor, yaşayanlarda kötü kaliteli oluyor. 2 kez tüp bebek sonuç negatif. Tedavi öncesi embriyo kalitesi için kullandığın ilaç varmıydı ve hangi hastane tedavi fiyatı ne kadar. Umarım bizde kavuşuruz bebişlerimize.

2 tüp bebek yaptırdık ikisindede aynı sorun. Sorunun ne olduğunu net olarak söyleyemediler. Yumurta ve sperm değerleri normal olduğu halde sorun yumurtadan veya spermden olduğuna dair net bir sebep yok. Açıklanamayan infertilite geçiyor. Allah yardımcımız olsun.

neler çektiğini çok iyi anlıyorum çok güç bi durum ama sonunda rabbim senide güldürmüş allah kimseyi çaresiz bırakmasın,bende 4 aşılama negatif,2 tüp bebek negatif,3. tüpbebek pozitif fakat gelişmedi 4. tüpbebek negatif,ve yine başa döndüm 5.denemeyide yaptıramıyorum maddi sorunlardan,rabbim cümlemizin yardımcısı olsun,yavrularınla sağlıklı bir hayat sizin olsun inş

canım senin tam kac sene surdu mucadelen? Basları okudum sen de benim gibi panik yasamıssın ama cok sukur bebeklerini kucagına almıssın. Ben de alır mıyım ki cok umutsuzum cok aglıyorum cok. O yasadıgın kara gunlerdeyim ben

durucum canım rastgele buldum sayfanı ve heyacanla takip ettim. Sonucu da çok mutlu etti beni. Ben de 1 kere dış gebelik geçirdim. İnşallah bende 5. de sağlıklı hayırlı bebişlerime kavuşurum. Yazıyı okuyanlar dua edin bizlere...

merhaba kızlar! benim göz doktorum 5. tüp bebekte ikizlerine kavuştu. 2 kızı var şimdi 5-6 yaşlarında. Rabbim sizlere de ,inş en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bebekler nasip eder.

En son nereye gittin klinik olarak///

Bende 4.den yeni ciktim. Simdiden 5.yi planliyorum. Allah bir direnme gucu veriyor. Sanada gelmistir bu his simdiye kadar eminim. Inatla devam arkadasim bu yolda. Sorun nedir sende? Benimkisi tutunma asamasinda olmuyor. Toxic bir durum var sanirim.

1 2 3 deneme gazıeorofertil negatif.... 4. deneme fertijin negatif..... sorun azospermı.... yani görünen sorun.. tavsıye edecegınız bı hastane varmı aynıdurumda olanlara soruyorum...

Fertijin bayagi duydum adina. Aslinda bayagi degisik tedavi yontemleri var. Sevmedinmi orayi? Dusundugum yerlerden biriydi.

ilk sayfayı okudum diğer sayfaları okumadım eşimin arkadaşı tüp bebek yaptırmışlar. bizde konuyla ilgili olunca sorduk onlarda biz çok uğraştık hocam 5 inci denememizde oldu dedi inş seninki de öyle olur. bende 2014 nisan mayıs gibi düşünüyorum. bir tüp bebek birde dondurulmuş embriyo koydurduk sonuç maalesef ( allah yardımcımız olsun ne diyelim gecenler İbrahim saraçoğlu genç yaşta tüpbebek ilaçları kullanan bayanlara üzülüyorum gibi bir şey demiş maglum hormon ilaçları sonuçta. bizimde sınavımız bu artık diyecek söz yok. milyarlar yatırım umutla sağlığımızdan taviz verip bebiş istiyoruz allahım dualarımızı kalbimizi görüp rahmetiyle nazar eder inş bebişlerle mutlu oluruz.

Ben bu 3. veya 4. den IVF basari sansi bitiyor genellemesine inanmak istemiyorum. Insanlar zaten bircok sey icin mucadele verirken birde boyle sinir koyan doktorlara ben sevmiyorum. Neye dayanarak dediklerini bilmiyorum ama bunun aksini gosteren bircok ornekde var. Insanlar farkli farkli. Herkesin inanci farkli. Herkesin kismetini kimse bilemez. Doktor olmakla bu kararide veremezler. Okadar cok negatif etki varki insanlarin etrafinda birde bunu ekleyen ve soyleyen doktorlardan kacalim. Onlarin dertleri pazarlama bence. Hani 3. IVF deneme asamasina geldiginde karar verirken sakin baska yere gitme bize gel demek icin. 4. veya 5 icin bir doktora gittiginizde size hadi kardesim git biz yapmayiz diyen cikarmi hic? Genel piyasa icin yazilan bir korkutma bilgisi bu. Inanc meselesi bunlar.

Canim mucadelende basarilar dilerim. Bende bayagi bir ugrasiyorum son 1.5 yildir. Sana tavsiyem hicbirkimseye inanma. Kalbin ne diyorsa ona kullak ver. Herkes piyasada para kazanmak icin birseyler soyluyor. Birbirini karaliyor. Ben bitkisel seylere inanmiyorum. sebebi bu iste iki es onemli faktor. Otlarla bir noktaya kadar varilir. O adam tabiki kendi isi icin oyle diyecek. Tup bebekci baska birsey diyecek. Aman bana gel bak 3 kerede sonra olmaz. Bu is maraton gibi moralini bozdunmu is kotu. Inancli olmak ve kendine inanmak onemli. Vucudunu en iyi sen biliyorsun hormonmu, otlarmi hangisi iyi gelecek sen bilirsin. 2014 bayagi uzun bir surec. Demekki zamanin var ben ileri yas oldugu icin nerdeyse her iki ayda ne yapicam diye dusunuyorum...

bende 5 kez denedim ama hiç birinde gebelik oluşmadı
maddi ve manevi olarak öyle yıkıldım ki Allah kimseye yaşatmasın tüm umudunu tüpbebek tedavisine bağlıyosun ve her defasında sonuç hüsran olunca toparlanmak çok zor oluyo pes etmiş değilim ama şimdilik hiç içimden gelmiyo yeni bi tedavi süreci daha

slm canım bende 5. baslıycam kısmetse ... üzüldüm... ama benımkılerde hep hüsrandı... sizde problem neydı?

Arkadaslar umutsuzum cok 5 kez dededikden sora daha denememin bir anlami varmi acaba diye düsünüyorum . Napmak lazim bu kadar negativ sonuclardan sora ??? Ben Bahceci fulyada randevu aldim görüsmek icin bakalim baska dr ne dicekd diye.....
kizlar cok zor bir durum napmak lazimbilmiyorum...

Ben agir endo hastasiyim bir tek tüpüm ve yumurtam var bu 5 keztüp bebeklerden birir kimyasalgebelik olusdu onuda kaybetim .

slm canım bende 5. baslıycam kısmetse ... üzüldüm... ama benımkılerde hep hüsrandı... sizde problem neydı?
inş 5.de kavuşursunuz bebişinize....
bizim eşimde ileri derece sperm bozukluğu var embriyolar hiç bizaman 5. güne gelemiyo.....
sizin sorun ne ve nerde yaptıracaksınız....
eğer eşinizle ilgili bi sorun varsa önce eşiniz güzel bi tedavi görsün derim çünkü tüpbebek merkezlerinin hiçbiri erkek kaynaklı sorunda erkeğe yönelik iyileştirici bi tedavi önermiyor ama bunun tedavisi tamamen olmasada var en azından spermler biraz iyileşir şimdi yeni bi tedaviye daha gitmiş olsak yine aynı şeyleri yapacaklar direk tedaviye alıcaklar ve yine sonuç negatif olur gibi geliyor tabi herşeyden önemlisi ALLAH ol derse olur ama yinede elimizden geleni yapmak zorundayız....
çok uzun yazdım ama çok yoruldum ve yıkıldım her defasında tabi ALLAH daha büyük dert vermesin yinede ....
inş bizimde pozitif alıcağımız günler yakındır.....
bende senin gibi düşünüyodum bi kaç ay önce 5. kez negatif aldıktan sonra ama ALLAH güç verdiği sürece pes etmemeliyiz dedim biraz kafamı toparlayınca.

fertıjını abartmaya gerek yok... heryerle aynı seyleri yapıyor ama 5 kat fazla para alıyor... bu kadarını sölim

Istanbul Tup bebekle konustum.Bir biolog aradi. Tabi detayli birsey soyleyemedi ama. Malum yas faktoru hemen sorun olarak ortaya atiliyor ilk etapda. Emre Beymi yoksa Arat Beymi dersin? Yoksa aynimi. Daha dun Fulya'daki doktorumun bakis acisinin gene degismedigini ve tekra tekrar tutunma asamasinda problem oldugu halde arastirmadan gene baslayalim demesi moralimi bozdu. Ezberlemisler bir method hep ayni sey uzerinde israrla gitmeleri ne teshis ne tedavi amaci var...Gene yeni yerler aramakdan yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…