- 3 Şubat 2018
- 25.795
- 110.955
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Hangi uygulama canım bu
YT Kids. Cocuklarin yasini veriyorsun uygulamaya ve sadece yaslarina uygun videolar gösteriliyor. Böylece yaslarina uygunsuz videolar karsilarina cikmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi uygulama canım bu
Çok teşekkür ederim çok büyük bir iyilik yaptınız banaYT Kids. Cocuklarin yasini veriyorsun uygulamaya ve sadece yaslarina uygun videolar gösteriliyor. Böylece yaslarina uygunsuz videolar karsilarina cikmiyor.
Benim oğlumd 5 yaşında ve aynı :)5 yaşında erkek çocuğun son günlerde keşke kız olsaydım demesi normal midir? barbie bebek oynamak isterdim diyip kızların olduğu çizgi filmleri izlemesi ve makyaj malzemelerini kullanmaya çalışması? bir kere de kız olsam bana kızmazlardı dedi ben o yüzden normal olduğunu düşündüm. acaba onlara kızılmadığını düşündüğü için mi sadece
5 yaşında erkek çocuğun son günlerde keşke kız olsaydım demesi normal midir? barbie bebek oynamak isterdim diyip kızların olduğu çizgi filmleri izlemesi ve makyaj malzemelerini kullanmaya çalışması? bir kere de kız olsam bana kızmazlardı dedi ben o yüzden normal olduğunu düşündüm. acaba onlara kızılmadığını düşündüğü için mi
Ben de küçükken erkek oyuncaklarına falan çok meraklıydım. Mesela Ben10 diye bir çizgi film vardı genellikle erkekler izlerdi ben de çok severdim hatta anneme çantasını aldırtmıştım. Okula gittiğimde herkes dalga geçmişti sırf çantam pembeli değil diye çok üzülmüştüm.
İlgi alanlarının veya en basitinden renklerin bile cinsiyetlere göre dağıtılmış olmasını doğru bulmuyorum. Yine de sınırları iyi çizmek gerek. Megan Fox bir röportajında erkek çocuğuna etek giydirerek okula gönderdiğini söylemişti sanırsam. Ben okuduğumda çok saçma buldum. Küçücük çocuğa kimlik karmaşası yaşatmaya da gerek yok yani.
ben cocuken hep arablarla oynardim, erkek kardesim bebeklere, ne var bunda? cocugu engelmeyin5 yaşında erkek çocuğun son günlerde keşke kız olsaydım demesi normal midir? barbie bebek oynamak isterdim diyip kızların olduğu çizgi filmleri izlemesi ve makyaj malzemelerini kullanmaya çalışması? bir kere de kız olsam bana kızmazlardı dedi ben o yüzden normal olduğunu düşündüm. acaba onlara kızılmadığını düşündüğü için mi sadece