Yaptık ama olmazmış onun ektiğinin büyümesi lazımmış. Onun ellerinde sihir yokmuş demek ki büyümüyormuş. Allahım bu da dertmi demeyin bizde başta güldük felan ama öğretmeni bile fark etmiş çok mutsuz geliyor okula demiş ablamaEvde beraber yapin birde.. biri buyumezse digeri buyur:)
Bu sefer iyice kurumaz demi. Kahrından ölür yoksa bizimkiYa kıyamamyumurta kaynatın suyunu soğuyunca dökün kapuklarınıda parçalayıp ufaltıp toprağa karıştırın
Evde sen yapsan okuldakiyle degistirseniz buyuyunce?:)Yaptık ama olmazmış onun ektiğinin büyümesi lazımmış. Onun ellerinde sihir yokmuş demek ki büyümüyormuş. Allahım bu da dertmi demeyin bizde başta güldük felan ama öğretmeni bile fark etmiş çok mutsuz geliyor okula demiş ablama
Bende kac kere aldım hep soldu buyumedı.Yaptık ama olmazmış onun ektiğinin büyümesi lazımmış. Onun ellerinde sihir yokmuş demek ki büyümüyormuş. Allahım bu da dertmi demeyin bizde başta güldük felan ama öğretmeni bile fark etmiş çok mutsuz geliyor okula demiş ablama
Haha bu niye aklimiza gelmedikiTam mevsimi, evde o yokken, daha büyüğünü satın alıp, aynı saksıya dikin. Bu hile sayılmaz )))
Çiçekçilerden çiçek vitamini falan alın işe yarar mı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez ucuz bişey zaten 6-7 lira civarıFesleğeni okulda değil malesef eve getiriyor sonra 3 günde bir okula götürüyor gösteriyor arkadaşlarına. Denedik değiştirdik ama hayır bu değil benim fesleğenim. Minik büyük bu çok büyümüş beni kandırmayın diyor. Ablam her gün dualar edşyor kızımın fesleğeni büyüsün diye hayatımız fesleğen üzerine kurulu artık
Ben işe yarıyor diye biliyorum bide d.kontrol hapı kullanılırdı çiçekler çoşsun diye :)Bu sefer iyice kurumaz demi. Kahrından ölür yoksa bizimki
Fesleğeni okulda değil malesef eve getiriyor sonra 3 günde bir okula götürüyor gösteriyor arkadaşlarına. Denedik değiştirdik ama hayır bu değil benim fesleğenim. Minik büyük bu çok büyümüş beni kandırmayın diyor. Ablam her gün dualar edşyor kızımın fesleğeni büyüsün diye hayatımız fesleğen üzerine kurulu artık
Yaptık ama olmazmış onun ektiğinin büyümesi lazımmış. Onun ellerinde sihir yokmuş demek ki büyümüyormuş. Allahım bu da dertmi demeyin bizde başta güldük felan ama öğretmeni bile fark etmiş çok mutsuz geliyor okula demiş ablama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?