• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yasindaki Kaynim

Bebeğinize olan hassasiyetinizi anlıyorum ve elbette korumak zorundasın bunda bir sorun yok
Ben de diyorum ki sizin asıl derdisiniz kv ile, 5 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz dimi empati yapalım lütfen.
Kvalidenize laf çarptırıp, çözümü gitmemekle bulacağınıza, yenge niye böyle davranıyor, endişeleniyorum ( hem kendi bebeimmm hem onun için)doktora götürelim, bir çözüm bulalım diyemez miydiniz?
Cocugu uyar diye kibarca soyledigimde döveyimmi diye cikisan birine. Nasil cocugu doktora goster endiseleniyorum diyebilirim. Toz kondurmuyo ki cocugun durumunu kabullenip doktora gotursun. Asla yapmaz

kıskanmaması imkansız bişi
o yuzden onları asla yalnız bırakma, kaynananla da yalnız bırakma.
kendı evınde kal
kafan rahat olur. kaynını yesinler :KK53:

Cocugu uyar diye kibarca soyledigimde döveyimmi diye cikisan birine. Nasil cocugu doktora goster endiseleniyorum diyebilirim. Toz kondurmuyo ki cocugun durumunu kabullenip doktora gotursun. Asla yapmaz

Anladım kv sen çocuğunu , yaptıklarını normal görüyor yani.
O zaman yapacak pek te birşey kalmıyor
Kv ile konuş desem kibarca söylemişsin zaten pek laf anlayan birine benzemiyor.
Bir araya gelmek zorunda kalırsan da bebeğini korumaktan başka yapabileceğin birşey yok gibi.
5 yaşındaki çocuğuda yazık ne diyim
Allah sabır versin

Kayinvalidenin yasinin konuyla ne alakasi var kadin on beş yasinda da evlenmis olabilir on alti da .. maksimum on dokuz yasinda bu kadin dogum yapmış olamaz mi yani .. kayinvalidenin oglu ne oluyo kayın .. kaynina kaynim demesi icin yas ortalamasi kac olmasi lazimm? Konunun gidisatindan yenge dedigi kisinin kayinvalide yani kaynana oldugu belli degil mi acabaa ?
Kaynanaya yenge demesinin nedeninin ne onemi var... Konuya da gelecek olursam .. kendi ailen gelsin yardimaa esin yardimci olsun amaa.bu kadar vahsi bir çocukla bebegini bırakma. .. hatta mumkun oldukça gozunun onunden ayirma.senden cocugundan kiymetli degil hic bir konu.
Ayrica kaynina sevimli çocuk yerine deli vahsi sevimsiz dese.burdaki hanimlarsen kucucuk çocuğa nasil boyle dersin olur .. sevimli dese ayri dert .. konunun ozeti neyse ona yorum yapilsa...bu arada bebeginizi allah anali babali buyutsun :KK66:

Selam kizlar eylül ayinda anne oldum dünyalar tatlisi bi kizim oldu. O gundur bugundur kv ile arayi duzelttim nede olsa torunu gormek hakki diye. Hastaneden ciktik kv bi kac gun bizde kalin daha yeni dogum yaptin yardimci olurum diye israr etti kiramadim. Hersey cok guzeldi ama 2 gün kalabildik.

Kaynim cok tatli, sevimli ve akilli bi cocuk bi o kadarda kiskancve yaramaz. 2 gun icinde firsat kolladi minik bebegimin kafasina basmak icin. cunku kv kaynima bak bebegin kafasi yumsak buraya sakin elleme olurmu diye cocugun aklinda bile yokken soyledi. cocukta bunu ogrendi ya butun gun merveye sunu yapcam bunu yapcam kafasina basarim bak koltuktan iterim vs. Baktim cocuk cok kiskanio orda kalmamiz cok tehlikeliydi.

Kv asla bisey demedi cocuguna uyarmadi bile oglum oyle seyler soyleme yapma diye. O kadar simartilmiski. Cocuk sonunda bizi kovdu sizin gibi pisliklerlemi ugrascam evinize gidin dedi ufacik cocuk ve kv kp agzini acmadi. Bende dedimki yenge biz eve gidelim kaynim cok kiskanio tehlikeli bebegimiz icin burda kalmamiz dedim. Hemen olur gidin dedi.

Benim anlamadigim neden hem israrla kalin dedi sonrada gidelim dedigimde direk kabul etti.

Kaynim ben hamileykende karnima vurmustu o zamanda kv agzini acmamisti. Dayanamayip soyledim ama dedim yenge cocuga kizacagina uyaracagina kucagina alip sapur supur optun karnima vurdugunu sana soyledigimizde dedim.

Toz kondurmuyor kaynima. Bizde zamaninda cocuktuk bizede kizdilar yaramazlik yaptigimizda. Kizmayi bir kenara birakin cocugu uyarmiyor bile buda beni sinir ediyor.

Hala israr ediyor kv bize niye gelmiyorsunuz diye yüsüz yüzsüz. (Bir kac gun önce kaynim ortanca abisinin bacagina makas sapladi)

Torununu gormek hakki evet ama cocuguna kizmiyor bile yaptigi hangi yaramazlik olursa olsun toz kondurmuyor cocuga.
kim ne derse desin ama o şımarık çocuğu kuytu bir yere çekip hallederdim

Kayinvalidenin yasinin konuyla ne alakasi var kadin on beş yasinda da evlenmis olabilir on alti da .. maksimum on dokuz yasinda bu kadin dogum yapmış olamaz mi yani .. kayinvalidenin oglu ne oluyo kayın .. kaynina kaynim demesi icin yas ortalamasi kac olmasi lazimm? Konunun gidisatindan yenge dedigi kisinin kayinvalide yani kaynana oldugu belli degil mi acabaa ?
Kaynanaya yenge demesinin nedeninin ne onemi var... Konuya da gelecek olursam .. kendi ailen gelsin yardimaa esin yardimci olsun amaa.bu kadar vahsi bir çocukla bebegini bırakma. .. hatta mumkun oldukça gozunun onunden ayirma.senden cocugundan kiymetli degil hic bir konu.
Ayrica kaynina sevimli çocuk yerine deli vahsi sevimsiz dese.burdaki hanimlarsen kucucuk çocuğa nasil boyle dersin olur .. sevimli dese ayri dert .. konunun ozeti neyse ona yorum yapilsa...bu arada bebeginizi allah anali babali buyutsun :KK66:
Cok tesekkur ederim :KK19:

Bu durum kayınbiraderinizden (hakijaten 5 yaşındaki çocuğa da bu sıfat garip durdu) bağımsız bir olay.
Eltinizin oğlu da olsa bir takım reaksiyonlar gösterecektir yeni bebeğe.
Bu çocukta da kıskançlık fazla ve duyguşarını şiddete başvurarak ifade ediyor demek ki.
Kendi evinize dönmeniz en güzeli.

K.v ye yenge dendigini ilk defa duydum.
Konuya gelirsek adı uzerinde cocuk
Sizin o yaslarda cocugunuz olsaydi o da kardesini kiskancakti
Kaynim kaynim dediginiz cocuk neticede
İlgi bebekde olunca kiskanmis
Gitmezsiniz olur biter YENGEnize!

Bosver gitme sen onlara. Yada sen o cocugu en kotu haftada 4-5 saat cekersinde kv ve kp bir omur cekecek birak simartsinlar. Cook iyi is yapiyorlar sanki
Dayaga karsiyim ama en azindan cocugun kulagini cekebilirler ne bileyim kolundan tutup goturebilirler odasina. Kulak cekmek dayaktan sayilmiyor.incileri dökülcekmis muamelesi yapilmasi beni gicik ediyor karsidan.

Ayy benımde kaynım var 7 yaşında annesıyle (kv) nekadar geçinemesekte ne kadar kavgalarımızda görse de , çocuk benı çok sevıyor tabıkı bende onu, Sizin kaynı okuyunca tuyleerım ürperdi..

Back
X