• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yasindaki Kaynim

Cocuk, abisini mi bicaklamis. Ne potansiyel varmis bu cocukta :KK70:

Guluncek sey degil ama oyle anne babadan normal. Taviz de bir yere kadar.

aman aman evlerden ırak.. uzak tut bebeğini o çocuktan.. aklı ermiyo gibi de durmuyo hiç, hani çocuktur bilerek zarar vermek istemeden sevmek istiyo falan desek neyse ama o da değil anacım, gayet bilinçli bi şekilde yapıyo yapacağını..
kaldı ki kaynanan da sahip çıkmıyomuş çocuğuna.. sonradan ah vah etmektense bence çoook çok uzak durun o çocuktan..
Aman Allah korusun ya..

aman aman evlerden ırak.. uzak tut bebeğini o çocuktan.. aklı ermiyo gibi de durmuyo hiç, hani çocuktur bilerek zarar vermek istemeden sevmek istiyo falan desek neyse ama o da değil anacım, gayet bilinçli bi şekilde yapıyo yapacağını..
kaldı ki kaynanan da sahip çıkmıyomuş çocuğuna.. sonradan ah vah etmektense bence çoook çok uzak durun o çocuktan..
Aman Allah korusun ya..
Bende dedim kendi kendime cocuguma bisey olsa 1. Kendimi affetmem 2. O kadin bunun hesabini nasil verecek. Katil olurum cocugum icin yakarim dunyayida o kadinida.

Bende dedim kendi kendime cocuguma bisey olsa 1. Kendimi affetmem 2. O kadin bunun hesabini nasil verecek. Katil olurum cocugum icin yakarim dunyayida o kadinida.
canım benim Allah korusun diyorum yine ama, bişey olduktan sonra o kadını öldürsen ne çare.
sen tedbirini al takdiri Allaha bırak..
benim eşimin yeğeni var 6 yaşında. hani Allah yukarda çocuk bebeğime yaklaşamıyo bile ama ben en başta iyice korkuttum gözünü.. senin dediğin gibi sevicem diye kafasını elliyo ha bire o yumuşak kısmı ben bi söyledim iki söyledim en sonunda bi kızdım buna.. şimdi gözümün içine bakıyo koluna bacağına dokun diyorum..eşimin yeğenine kaynanam bakıyo onunla yaşıyo. o yüzden deli gibi kıskanıyo kaynanamı benim bebeğimdn.. aman kıskansın ben zaten ellettirmiyorum..
hiçkimse senin bebeğinden mühim değil canım.. küsen küssün zıbarsın otursun aşağı...

Cocuk normalinde gercekten cok akilli cokta sevimli ama eve bebek gelince icindeki canavar iyice ortaya cikti. Bende ilk defa onu oyle hirçin gördüm. Makas cekic fln ortalikta dolaniyomus daha once hic fark etmemistim. Kv akli basinda olsa ortalikta birakmaz saklar. Gitmiyorum onlara bu yuzden bu aralar dahada bi israrci oldu hatta bana kizdi bile cocugu gostermiyosun dedi. Bende sen gel gör torununu dedim.

ya aslında bence normal hareketler bunlar 5 yaşındaki çocuk için.
zaten şımarık büyütülüyor diyorsunuz, o zaman da kıskançlığı uç boyutlarda yaşayacaktır.
sizin çocuğunuzun güvenliğini sağlamak için hep gözünüzün üzerinde olması gerekir.
eve gitmekle doğru seçim yapmışsınız. herkes rahat eder böylece.
küçük çocuğu da burada kötülemeyelim ama o kendince haklı bile sayılabilir.

canım benim Allah korusun diyorum yine ama, bişey olduktan sonra o kadını öldürsen ne çare.
sen tedbirini al takdiri Allaha bırak..
benim eşimin yeğeni var 6 yaşında. hani Allah yukarda çocuk bebeğime yaklaşamıyo bile ama ben en başta iyice korkuttum gözünü.. senin dediğin gibi sevicem diye kafasını elliyo ha bire o yumuşak kısmı ben bi söyledim iki söyledim en sonunda bi kızdım buna.. şimdi gözümün içine bakıyo koluna bacağına dokun diyorum..eşimin yeğenine kaynanam bakıyo onunla yaşıyo. o yüzden deli gibi kıskanıyo kaynanamı benim bebeğimdn.. aman kıskansın ben zaten ellettirmiyorum..
hiçkimse senin bebeğinden mühim değil canım.. küsen küssün zıbarsın otursun aşağı...
Cocugun bu yasta piskolojik sorunlari oldugunu butun aile ve cevre biliyor ama kimse orali olmuyor. Kv ne olcak bisey yapmaz ne olcak kucana alsin dedi cogu kez. Ben asla o cezali yaklasamaz dedim. Gorumcemde kalkip 5 yasinda cocuk o fln yapti. 5 yasinda cocuk ama bilmedigi yok dedim. Gitmiyorum zaten oraya torununu gormek isteyen gelsin ama o cocuk evime giremez cocugum buyusun biraz o zaman gelip gorebilir ama mesafeli bi sekilde

Aslında çok normal yaşadıklarınız. Karşınızda beş Yaşında bir çocuk var ve pabucunun dama atıldığını sanacak.

"Kafasında bıngıldak var sakın dokunma"diye kendi yeğenime söyledik bebeğim olduğunda. Yeğenim "onun cıbıldağını patlatıcam" diye dolaşmaya başladı:)) kıskançlıklar yaptı. Bir diğer Yeğenim hamileyken karnıma vurdu, "bana zarar vermek değil sadece bebeği üzmek" istediğini söyledi. Bebeğim olacağını duyunca havalara ulan yeğenim alışverişleri gördükçe "görgüsüzler gibi alışveriş yapmışsın" dedi:) ve bu Lafı annesinden Ya da birinden duymadığına eminim. Hisleri buydu.

Hemen kızıp yaptığının yanlış OLDUĞUNU anlatsak daha çok tepki veriyorlardı. Ya görmemiş gibi yapıyorduk ya da sonrasında açıklama yapıyorduk yeğenleri öpe okşaya.

Beş Yaşında bir çocuk var karşınızda. Yaptıkları anormal değil. Ailesi uyarsa belki daha çok kin bileyecek. Pasif kalmaları da böyle durumlarda iyi olabiliyor.

Bir de Öncesinde iyi niyetle kalmanızı istemiş ama sonra kendi çocuğunun uslu durmadığını görünce gitmenizin daha uygun olacağını düşünmüş olabilir.

Bunlar ufak Şeyler, bence hiç dert etmeyin. Size ve bebeğinize yazık. Sağlıkla büyütün.

ya aslında bence normal hareketler bunlar 5 yaşındaki çocuk için.
zaten şımarık büyütülüyor diyorsunuz, o zaman da kıskançlığı uç boyutlarda yaşayacaktır.
sizin çocuğunuzun güvenliğini sağlamak için hep gözünüzün üzerinde olması gerekir.
eve gitmekle doğru seçim yapmışsınız. herkes rahat eder böylece.
küçük çocuğu da burada kötülemeyelim ama o kendince haklı bile sayılabilir.
Ben cocugu cok seviyorum. Ben hamile kalmadan once bile bize getirirdim parka gotururdum beni yabancilamasin yengesi oldugumu bilsin diye. Bebek dunyaya gelince cok fazla hircinlasti nereye kime saldiracagini sasirdi

Aslında çok normal yaşadıklarınız. Karşınızda beş Yaşında bir çocuk var ve pabucunun dama atıldığını sanacak.

"Kafasında bıngıldak var sakın dokunma"diye kendi yeğenime söyledik bebeğim olduğunda. Yeğenim "onun cıbıldağını patlatıcam" diye dolaşmaya başladı:)) kıskançlıklar yaptı. Bir diğer Yeğenim hamileyken karnıma vurdu, "bana zarar vermek değil sadece bebeği üzmek" istediğini söyledi. Bebeğim olacağını duyunca havalara ulan yeğenim alışverişleri gördükçe "görgüsüzler gibi alışveriş yapmışsın" dedi:) ve bu Lafı annesinden Ya da birinden duymadığına eminim. Hisleri buydu.

Hemen kızıp yaptığının yanlış OLDUĞUNU anlatsak daha çok tepki veriyorlardı. Ya görmemiş gibi yapıyorduk ya da sonrasında açıklama yapıyorduk yeğenleri öpe okşaya.

Beş Yaşında bir çocuk var karşınızda. Yaptıkları anormal değil. Ailesi uyarsa belki daha çok kin bileyecek. Pasif kalmaları da böyle durumlarda iyi olabiliyor.

Bir de Öncesinde iyi niyetle kalmanızı istemiş ama sonra kendi çocuğunun uslu durmadığını görünce gitmenizin daha uygun olacağını düşünmüş olabilir.

Bunlar ufak Şeyler, bence hiç dert etmeyin. Size ve bebeğinize yazık. Sağlıkla büyütün.
Zaten bu yasina kadar gık dememisler cocuga bu saatten sonra deselerde dinlemiyor gerci demiyolarki

Ben cocugu cok seviyorum. Ben hamile kalmadan once bile bize getirirdim parka gotururdum beni yabancilamasin yengesi oldugumu bilsin diye. Bebek dunyaya gelince cok fazla hircinlasti nereye kime saldiracagini sasirdi

ama çok normal bunlar.
bakın benim yeğenim 6 yaşındaydı ben doğum yaptığımda o bile kıskandı, ki aramız çok da iyi değildir, yılda bir kaç kere görüşürüz.

ya da bir arkadaşım anlatıyor, 8-9 yaşlarındaymış, yeğeni doğmuş, ablasını da çok seviyormuş, diyor ki o yaşta bile ne kadr kıskanmıştım, ablam odadan çıktığı gibi yeğenime zarar vermeye kalkıyordum.

hani yeğene kızılmaz bu durumda, ama durup da bekleyecek de değilsiniz elbette.
evden ayrılmanız bence çok iyi olmuş.
KV niz de çocuğu şımartmakla iyi yapmıyor, ama emin olun o uyarsa bile değişen çok bir şey olmayacak, bu bir süreç, çocuk alışana kadar kıskanacak, bu arada siz mümkünse uzak durun.

çocuğunuza Allah korusun birşey yapar daha nefesini zor alıyor azıcık burnunu tutup nefes almasını engellese 1 dakka bile yeter çocuğunuz sakat kalır farkında mısınız?
söyleyin kv.nize kaynınızın şımarıklığı yüzünden birşey olmasından korktuğunuzu ve gelemeyeceğinizi söyleyin... açık olun

hatırladım sizi..ne yaptınız türkiyedeki eşinizden boşanabildiniz mi? umarım yoluna girmiştir herşey.bebeğiniz hayırlı olsun.

çocuğunuza Allah korusun birşey yapar daha nefesini zor alıyor azıcık burnunu tutup nefes almasını engellese 1 dakka bile yeter çocuğunuz sakat kalır farkında mısınız?
söyleyin kv.nize kaynınızın şımarıklığı yüzünden birşey olmasından korktuğunuzu ve gelemeyeceğinizi söyleyin... açık olun
Aman Allah korusun bak bu dediginizi hic dusunmedim yapar cocuk bu. Yok yok gitmem birdaha zaten kac gundur gitmiyorum artik

Selam kizlar eylül ayinda anne oldum dünyalar tatlisi bi kizim oldu. O gundur bugundur kv ile arayi duzelttim nede olsa torunu gormek hakki diye. Hastaneden ciktik kv bi kac gun bizde kalin daha yeni dogum yaptin yardimci olurum diye israr etti kiramadim. Hersey cok guzeldi ama 2 gün kalabildik.

Kaynim cok tatli, sevimli ve akilli bi cocuk bi o kadarda kiskancve yaramaz. 2 gun icinde firsat kolladi minik bebegimin kafasina basmak icin. cunku kv kaynima bak bebegin kafasi yumsak buraya sakin elleme olurmu diye cocugun aklinda bile yokken soyledi. cocukta bunu ogrendi ya butun gun merveye sunu yapcam bunu yapcam kafasina basarim bak koltuktan iterim vs. Baktim cocuk cok kiskanio orda kalmamiz cok tehlikeliydi.

Kv asla bisey demedi cocuguna uyarmadi bile oglum oyle seyler soyleme yapma diye. O kadar simartilmiski. Cocuk sonunda bizi kovdu sizin gibi pisliklerlemi ugrascam evinize gidin dedi ufacik cocuk ve kv kp agzini acmadi. Bende dedimki yenge biz eve gidelim kaynim cok kiskanio tehlikeli bebegimiz icin burda kalmamiz dedim. Hemen olur gidin dedi.

Benim anlamadigim neden hem israrla kalin dedi sonrada gidelim dedigimde direk kabul etti.

Kaynim ben hamileykende karnima vurmustu o zamanda kv agzini acmamisti. Dayanamayip soyledim ama dedim yenge cocuga kizacagina uyaracagina kucagina alip sapur supur optun karnima vurdugunu sana soyledigimizde dedim.

Toz kondurmuyor kaynima. Bizde zamaninda cocuktuk bizede kizdilar yaramazlik yaptigimizda. Kizmayi bir kenara birakin cocugu uyarmiyor bile buda beni sinir ediyor.

Hala israr ediyor kv bize niye gelmiyorsunuz diye yüsüz yüzsüz. (Bir kac gun önce kaynim ortanca abisinin bacagina makas sapladi)

Torununu gormek hakki evet ama cocuguna kizmiyor bile yaptigi hangi yaramazlik olursa olsun toz kondurmuyor cocuga.
Çok tehlikeli bebeği asla kaynınla yalnız bırakmayın

kv de maşallah çocuğun kıskançlığını körüklemişte körüklemiş.

annesinden yüz bulduğu için küçücük çocuk herşeyi yapabilir.

Ayyy sinir bi durum
Simartilmis cocuk kadar gicik bisey yok insan dogurdugu cocuga dur sus yapma otur suraya diyemez mi yaa
Tepelerine cikariyolar sonra cocuk ne misafir biliyo ne terbiye..
E canim sende gitme olsun bitsin cocugundan kuymetlimi az gorusmek en iyi cozum

Back
X