• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yasindaki Kaynim

Tabi gözetim altında tutmanız şart. Acaba , bebeğinizin bakımına dahil etseniz çocuğu, benimser mi ?
Bezlerken , bez isteyebilir , elbisesini giydirirken yardımcı olmasını isteyebilirsiniz.
Sanki o olmasa o an onu yapamayacakmışsınız gibi.

Eşiniz ne diyor bu duruma ?
Zaten konu sahibi görüşmek istemiyor her şey bahane olmuş..
Görüşmemek için iyi bir fırsatı yakalamışken hiç zannetmiyorum sizin dediğiniz gibi yapacağını ama keşke yapsa bu kadar ön yargılı olmasa..

Zaten konu sahibi görüşmek istemiyor her şey bahane olmuş..
Görüşmemek için iyi bir fırsatı yakalamışken hiç zannetmiyorum sizin dediğiniz gibi yapacağını ama keşke yapsa bu kadar ön yargılı olmasa..

İşte biz çok detayı bilmiyoruz. Kontrolden çıkmış ve kontrol etmeyi ret eden bir aile var.
Belki gerçektende zarar verecek bir yapısı var.
Eğer umut varsa 5 yaşındaki çocukta bir kaç defa bu şekilde yaklaşmak lazım.
En azından denemek iyi olur haklısınız.

İşte biz çok detayı bilmiyoruz. Kontrolden çıkmış ve kontrol etmeyi ret eden bir aile var.
Belki gerçektende zarar verecek bir yapısı var.
Eğer umut varsa 5 yaşındaki çocukta bir kaç defa bu şekilde yaklaşmak lazım.
En azından denemek iyi olur haklısınız.
Evet dediklerinizi daha bebek eve gelir gelmez yaptik kucagina verdik hatta ama elini kafasina bastirmaya calisti. Mamasini yedirirken yanimda oturdu kac defa bakti biraz konustum onunla. ben amca oldum dedi. Ama cocuk uyurken odaya girip bagirarak konusmalar fln cocugum defalarca sicradi uykudan agladi. oysa kac defa uyardim bu daha bebek onun yaninda bagirma diye guzelkonusmaktan anlamadigini gordum bu yuzden uzak kaliyorum. Denemelerim olumlu sonuc vermedi. Elin cocugunu ben terbiye edememki bu benim gorevim degil.

Selam kizlar eylül ayinda anne oldum dünyalar tatlisi bi kizim oldu. O gundur bugundur kv ile arayi duzelttim nede olsa torunu gormek hakki diye. Hastaneden ciktik kv bi kac gun bizde kalin daha yeni dogum yaptin yardimci olurum diye israr etti kiramadim. Hersey cok guzeldi ama 2 gün kalabildik.

Kaynim cok tatli, sevimli ve akilli bi cocuk bi o kadarda kiskancve yaramaz. 2 gun icinde firsat kolladi minik bebegimin kafasina basmak icin. cunku kv kaynima bak bebegin kafasi yumsak buraya sakin elleme olurmu diye cocugun aklinda bile yokken soyledi. cocukta bunu ogrendi ya butun gun merveye sunu yapcam bunu yapcam kafasina basarim bak koltuktan iterim vs. Baktim cocuk cok kiskanio orda kalmamiz cok tehlikeliydi.

Kv asla bisey demedi cocuguna uyarmadi bile oglum oyle seyler soyleme yapma diye. O kadar simartilmiski. Cocuk sonunda bizi kovdu sizin gibi pisliklerlemi ugrascam evinize gidin dedi ufacik cocuk ve kv kp agzini acmadi. Bende dedimki yenge biz eve gidelim kaynim cok kiskanio tehlikeli bebegimiz icin burda kalmamiz dedim. Hemen olur gidin dedi.

Benim anlamadigim neden hem israrla kalin dedi sonrada gidelim dedigimde direk kabul etti.

Kaynim ben hamileykende karnima vurmustu o zamanda kv agzini acmamisti. Dayanamayip soyledim ama dedim yenge cocuga kizacagina uyaracagina kucagina alip sapur supur optun karnima vurdugunu sana soyledigimizde dedim.

Toz kondurmuyor kaynima. Bizde zamaninda cocuktuk bizede kizdilar yaramazlik yaptigimizda. Kizmayi bir kenara birakin cocugu uyarmiyor bile buda beni sinir ediyor.

Hala israr ediyor kv bize niye gelmiyorsunuz diye yüsüz yüzsüz. (Bir kac gun önce kaynim ortanca abisinin bacagina makas sapladi)

Torununu gormek hakki evet ama cocuguna kizmiyor bile yaptigi hangi yaramazlik olursa olsun toz kondurmuyor cocuga.
Evinde otur.kimsenin kahrini cekme.hem el kadar cocugun simarikligini cekmek zorundada kalmazsin.belliki cok terbiyesiz yetistiriyolar.yengende cok cahile benziyor..uzak dur,evinde mutlu ol.zaten bebegin varmis.onu bahane et ikide bir gorusme...

Selam kizlar eylül ayinda anne oldum dünyalar tatlisi bi kizim oldu. O gundur bugundur kv ile arayi duzelttim nede olsa torunu gormek hakki diye. Hastaneden ciktik kv bi kac gun bizde kalin daha yeni dogum yaptin yardimci olurum diye israr etti kiramadim. Hersey cok guzeldi ama 2 gün kalabildik.

Kaynim cok tatli, sevimli ve akilli bi cocuk bi o kadarda kiskancve yaramaz. 2 gun icinde firsat kolladi minik bebegimin kafasina basmak icin. cunku kv kaynima bak bebegin kafasi yumsak buraya sakin elleme olurmu diye cocugun aklinda bile yokken soyledi. cocukta bunu ogrendi ya butun gun merveye sunu yapcam bunu yapcam kafasina basarim bak koltuktan iterim vs. Baktim cocuk cok kiskanio orda kalmamiz cok tehlikeliydi.

Kv asla bisey demedi cocuguna uyarmadi bile oglum oyle seyler soyleme yapma diye. O kadar simartilmiski. Cocuk sonunda bizi kovdu sizin gibi pisliklerlemi ugrascam evinize gidin dedi ufacik cocuk ve kv kp agzini acmadi. Bende dedimki yenge biz eve gidelim kaynim cok kiskanio tehlikeli bebegimiz icin burda kalmamiz dedim. Hemen olur gidin dedi.

Benim anlamadigim neden hem israrla kalin dedi sonrada gidelim dedigimde direk kabul etti.

Kaynim ben hamileykende karnima vurmustu o zamanda kv agzini acmamisti. Dayanamayip soyledim ama dedim yenge cocuga kizacagina uyaracagina kucagina alip sapur supur optun karnima vurdugunu sana soyledigimizde dedim.

Toz kondurmuyor kaynima. Bizde zamaninda cocuktuk bizede kizdilar yaramazlik yaptigimizda. Kizmayi bir kenara birakin cocugu uyarmiyor bile buda beni sinir ediyor.

Hala israr ediyor kv bize niye gelmiyorsunuz diye yüsüz yüzsüz. (Bir kac gun önce kaynim ortanca abisinin bacagina makas sapladi)

Torununu gormek hakki evet ama cocuguna kizmiyor bile yaptigi hangi yaramazlik olursa olsun toz kondurmuyor cocuga.

Surekli kucuk cocuk hakkinda kaynim diye bahsetmenize gerek yoktu bu birincisi.Katinvalideniz de rahat bir anneymis demek ki.E bir yastan sonra anne olunca boyle olunuyor.Sinir bozucu evet ama yapacak bir sey yok.Sonuc olarak size nezaketini sunmus kadin evimize gelin demis.Sonra da rahatsiz oldugunuzu gormuz biz gidelim diyince de pekii tamam demis yani ne desin durumun o da farkinda.

benim de böyle aşırı şımartılmış ablamın oğlu var. hamileliğimde ilkokul 1. sınıfa gidiyordu. annemlerdeyim, okuldan geldi kabakulak salgını varmış, o an öğrendim. ben geçirmediğim için korktum ve ben eve gideyim korktum dedim. annemde gitme diye ısrar etti. oğlum teyzene çok sokulma diye izah etti.
muzur çocuk heryerde muzurdur. bana sokulmayan çocuk, gün boyunca sana sarılacam diye dolandı durdu.

Valla sizde de bı tuhaflık var kayınvalidenıze yenge diyosun. 5 yasındaki çocuga kayın. Agırlıgınızı koyun yafu 5 yasındaki çocuga da.

Back
X