5 yasindaki kızım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz dediniz ordan biliyoruz.
Sorundan çok cımbızla aldiniz çıkardınız yalan söyleyecek halim yok istediğinize inanabilirsiniz onlar etkilemiş anlamında yazdım okuyabilseydiniz asıl sorunu da yazmıştım bu zamana kadar ekran nedir bilmeyen bı çocuktu otizm tehlikesinden ötürü diğer kızımda hemen çeviriyorum şimdi açık olduğu zaman. Yani haklı çıkmak mutlu edecekse mutlu olun üstüme oturtmaya çalıştığınız profille alakam yok malesef.
Bu etkileri silmek söylediği sözleri silmek istiyorum çünkü her şeyimi adamistim genç yaşta anne oldum gelişimiyle ilginlendim hic eksik diyelim ki doğru ne geçecek elinize ya ben zaten zararları biliyorum ve engellemeye çalışıyorum annelik hep vicdan meselesi. Evet evet diyip kotuleyince iyi mi hissediyorsunuz şaşkınım komik

Tahin Helva ’ya katılarak size yorum yazmanın zaman israfı olduğuna kanaat getirdim. Haydi selametle.

Teşekkür ederim iki buçuk yaşından beri kreşe gidiyor orada hiç bir sorun yok hatta şiddet eğilimi arkadaşları var ne kadar yanlış olduğunu anlatıyor şimdiye kadar öğretmenleri çok zeki olduğunu söyledi hatta bı dönem yasitlarindan bir seviye fazlasını verdiler

Ölünün ardından konuşulmaz.. çok ayıp

Boşanmayı düşündüğünüz ve babalığı sorguladığınız bir adamı tekrar baba nasıl yapabildiniz? İlk çocuğumu tek büyüttüm diyorsunuz her şeyi yaşayarak görmüşsünüz ama siz tekrar aynı filmi seyredeyim bu az geldi diye başa mı sardınız ? Daha o kızınıza yetemezken 2. bir çocuğa nasıl yeteceksiniz
Bence kızınızın tepkisi sadece kardeşine değil size de. Ev içi huzursuzlukları kızınıza öyle bir yansıtmışınız ki çocukta psikoloji namına bir şey kalmamış. Daha yaşı küçük doğru yönlendirmelerle bu durumdan daha fazla yara almadan çocuğu kurtarın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimi neyi savunuyorsunuz anlamadım ben. Siz de oyun mu tasarlıyorsunuz da bu kadar emin konuşuyorsunuz?

Siz baya teorisel konuşuyorsunuz da pratikte neler yapacağınızı çok merak ediyorum

O zaman ayrı görev yerlerindeydik ve sonra birlestik rayinda giden bı evliliğim vardı sonradan herşey bı anda değişti hayatta öyle değil mi herkes mükemmel mi sagkikliyken bıle bı anda ters düz olamaz mı insan degilmiyiz anlamıyorum tavırları teşekkür ederim sizin için demiyorum

Aynı durumda bir arkadaşım oldu. eşi ile genel anlamda arası iyi değildi iki çocukları vardı. Sonra araları düzeldi adam 3. çocuğu istedi ve oldu da. sonra yine araları bozuldu adam aldattı bir sürü sıkıntı yaşadı. yani kötü hiç bir zaman iyi olmuyor malesef. Sizin şu an önceliğiniz büyük kızınız. Kaybolmadan tutun elinden bırakmayın. size ihtiyacı var. Seni sevmiyorum derken aslında "anne bana yardım et" diyor. Zor bir süreç ama atlatılamayacak bir süreç değil

İnşallah hiç böyle sarsilmadi bende her şey bitmişti pedagog psikiyatrist sözü ile en kotu baba bile babasizliktan iyidir lafıyla geri adım attım bu hale geldikten sora hadi duzeldik bı çocuk daha demek intihar olur büyük konusmamak lazım arkadaşınızada Allah sabir versin bı kere anladıktan sonra çözdükten sonra hala beklemek boşa Umut. şimdi kızım yine hasta oldu korkuyorum bu arada ihmal olmasından büyük kızımın çünkü eline telefon verip keyfime değil hasta diğer kızıma bakiyordum kış basindan beri sırayla hasta oluyorlar.bı gün gittim daha çok diğer odada babasıyla baktım eline telefon verip uzanmış ondan sonra sürekli yanında tutuyorum kardeşiyle durmasada uyandirsada. inşallah aşarız yemek konusunu saldım illa yesin demiyorum artık bu konuda söylediği yemeğe sartlanir ve ilerde yiyerek mutlu olma durumu çıkıyormuş bıraktım daha rahat oldu inşallah böyle gider. Pedagogun dediği bana çok fazla üzerine düşüyorsun kendi annemde olmadığı için tam tersi yapmaya çalışıyorsun yaparken de kötü yoldan gitmiş oluyorsun demişti daha çok seansa gidip çözmeye calisicam teşekkür ederim.

Keşke ebeveynlik de ehliyete tabi olsa. Keşke herkes baba olmasa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…