Sorundan çok cımbızla aldiniz çıkardınız yalan söyleyecek halim yok istediğinize inanabilirsiniz onlar etkilemiş anlamında yazdım okuyabilseydiniz asıl sorunu da yazmıştım bu zamana kadar ekran nedir bilmeyen bı çocuktu otizm tehlikesinden ötürü diğer kızımda hemen çeviriyorum şimdi açık olduğu zaman. Yani haklı çıkmak mutlu edecekse mutlu olun üstüme oturtmaya çalıştığınız profille alakam yok malesef.Siz dediniz ordan biliyoruz.
Sorundan çok cımbızla aldiniz çıkardınız yalan söyleyecek halim yok istediğinize inanabilirsiniz onlar etkilemiş anlamında yazdım okuyabilseydiniz asıl sorunu da yazmıştım bu zamana kadar ekran nedir bilmeyen bı çocuktu otizm tehlikesinden ötürü diğer kızımda hemen çeviriyorum şimdi açık olduğu zaman. Yani haklı çıkmak mutlu edecekse mutlu olun üstüme oturtmaya çalıştığınız profille alakam yok malesef.
Bu etkileri silmek söylediği sözleri silmek istiyorum çünkü her şeyimi adamistim genç yaşta anne oldum gelişimiyle ilginlendim hic eksik diyelim ki doğru ne geçecek elinize ya ben zaten zararları biliyorum ve engellemeye çalışıyorum annelik hep vicdan meselesi. Evet evet diyip kotuyince iyi mi hissediyorsunuz şaşkınım komik
Teşekkür ederim iki buçuk yaşından beri kreşe gidiyor orada hiç bir sorun yok hatta şiddet eğilimi arkadaşları var ne kadar yanlış olduğunu anlatıyor şimdiye kadar öğretmenleri çok zeki olduğunu söyledi hatta bı dönem yasitlarindan bir seviye fazlasını verdilerBana kalırsa elindeki telefon zamanları çocuğu asileştiriyor.oyun kötüde olmasa fazla zaman aşımı cocukkari resmen hipnozluyor. Ben bu yüzden sırf günde yarım saat verenler var ya onu bile vermem. Gerek yok oyuncaklarıyla oynasin kafasındayım. Trt cocuk hariç diğer çizgi kanalları bizde bi kere bile izlenmez çünkü onlarda tuhaf .
Birde çocuğu okula vermelisiniz arkadaşlarıyla oyun vs. Okulda anne baba saygı, sevgi de öğreniyorlar. Enerjilerini atıyorlar mutlu oluyorlar. Cok kafanıza takmayın her zaman sarılın sevin ve her akşam mutlaka masal okuyun. İlgisini çekecek ve sizinde mesajlarınız olacak çaktırmadan.. simdi ilgili erkekler de maalesef anne rolünde.benim eşim mükemmel bir baba fakat kural yok o yüzden bence mükemmelliğin önemi yok. Evde kural koyan hep benim. Benimki de babacı. Ve eşime sinir olurum bu konuda . Genel zamanın erkeklerin problemi bu gozlemlerime göre.
Sizin eşiniz ilgisizlik de mevcut bu çok kötü birsey sorumluluk alamayanda zor .. Allah yardımcınız olsun inşallah.
yahu bana youtubeda çıktı defalarca kudranın attığı oyunların reklamı..Yetişkinlere yönelik oynadiğin oyunda? Youtubeta değil yani
Ölünün ardından konuşulmaz.. çok ayıpEvet Freudun çoğu teorisi yanlışlanmıştır ve bilimsel bulunmaz. 1800lerin sonu psikanalitik yaklaşımlar su an sadece ilk çalışmalar olduğu için anlatiliyor, kabul edildiğinden degil. Penis imrentisi ödip elektra kompleksleri çocukların bastan çıkarma teorisi vs. Yani Freud kadınların da 2.sinif insan olduğunu ve ömürleri boyunca penis kıskançlığı çektiklerini bunu da anca erkek çocuk dogurarak hafiflettiklerini falan söyleyen biri hem mizojen hem de homofobik zaten.
Boşanmayı düşündüğünüz ve babalığı sorguladığınız bir adamı tekrar baba nasıl yapabildiniz? İlk çocuğumu tek büyüttüm diyorsunuz her şeyi yaşayarak görmüşsünüz ama siz tekrar aynı filmi seyredeyim bu az geldi diye başa mı sardınız ? Daha o kızınıza yetemezken 2. bir çocuğa nasıl yeteceksinizMerhaba arkadaşlar fikir istiyorum beş yaşındaki kızım. Kardeşi olduktan sıra çok değişti toparlayamiyor bir dönem telefon elinden düşmüyordu evde ki herkes umursamayinca tek başıma bir şey yapamadım benden nefret eder oldu pedagog a gittik. Yeme sorunu var bana kullandığı kelimeler çok ağır artık zoruma gidiyor ve süse çok düşkün kaç yıl tek başıma büyüttüm benimle uyumak bile istemiyor babasini istiyor bir donem boşanma mevzusu vardı kızım için rafa kaldırdım. Babası umursamaz aman çocuk diyen engel koymayan doğruyu anlatmaya eline tel veriyim rahat edeyim havasında olan biri oyunlarda oynuyor ama benimle ilgili kötü şeyler söylediğinde hoşuna gidip gülüyor. Çok kötü bı durum evde kuralcı kim varsa onu sevmiyor çocuğum kendi karnını doyurur çocuğun aç olduğu aklıma gelmez, yavrumda hiç aç durur yemez zaten
Bana hava atma beni kıskanıyosun senle yaşamak istemiyorum babasına bu anneyle niye evlendin boşan başka birisini bul en ufak bi seyde küçük bahanelerle ağlamak saçımı boyat kısa kola atlet çıplak evde gezmeler ( hasta oluyor ) normal mi acaba bazı sözleri çok çok ağır ve ebeveyn olarak babası laftan anlamıyor ki oturup çözüm bulalim bı taraf hep patlak verince uygulanmıyor maalesef.
Kimi neyi savunuyorsunuz anlamadım ben. Siz de oyun mu tasarlıyorsunuz da bu kadar emin konuşuyorsunuz?Nasil youtube videolarina bakiyorsun, bu ortaya çikiyor ilginç doğrusu! Yok subliminal diye abartilan şehir efsanesi bu. Simste bile böyle bişey yok, ama güya çizgi filminde blow job yapilip hamilemi kaliniyor? Ve reklamda çikiyor?
Ne ilgincki bulamiyorsun güya kendi gözün ile gördüğün reklami. Neyi reklam ediyordu? Paylaş ki şikayet edelim.
Siz baya teorisel konuşuyorsunuz da pratikte neler yapacağınızı çok merak ediyorumEvet Freudun çoğu teorisi yanlışlanmıştır ve bilimsel bulunmaz. 1800lerin sonu psikanalitik yaklaşımlar su an sadece ilk çalışmalar olduğu için anlatiliyor, kabul edildiğinden degil. Penis imrentisi ödip elektra kompleksleri çocukların bastan çıkarma teorisi vs. Yani Freud kadınların da 2.sinif insan olduğunu ve ömürleri boyunca penis kıskançlığı çektiklerini bunu da anca erkek çocuk dogurarak hafiflettiklerini falan söyleyen biri hem mizojen hem de homofobik zaten.
Ohoo kilo kilo eleştiri kitaplar var. Ya taciz istismar gibi konularda çocuklar ebeveynlerini arzuladiklari icin açığa çıkarttıklari fanteziler bunlar imajinasyon sadece diyen biriÖlünün ardından konuşulmaz.. çok ayıp
O zaman ayrı görev yerlerindeydik ve sonra birlestik rayinda giden bı evliliğim vardı sonradan herşey bı anda değişti hayatta öyle değil mi herkes mükemmel mi sagkikliyken bıle bı anda ters düz olamaz mı insan degilmiyiz anlamıyorum tavırları teşekkür ederim sizin için demiyorumBoşanmayı düşündüğünüz ve babalığı sorguladığınız bir adamı tekrar baba nasıl yapabildiniz? İlk çocuğumu tek büyüttüm diyorsunuz her şeyi yaşayarak görmüşsünüz ama siz tekrar aynı filmi seyredeyim bu az geldi diye başa mı sardınız ? Daha o kızınıza yetemezken 2. bir çocuğa nasıl yeteceksiniz
Bence kızınızın tepkisi sadece kardeşine değil size de. Ev içi huzursuzlukları kızınıza öyle bir yansıtmışınız ki çocukta psikoloji namına bir şey kalmamış. Daha yaşı küçük doğru yönlendirmelerle bu durumdan daha fazla yara almadan çocuğu kurtarın.
Aynı durumda bir arkadaşım oldu. eşi ile genel anlamda arası iyi değildi iki çocukları vardı. Sonra araları düzeldi adam 3. çocuğu istedi ve oldu da. sonra yine araları bozuldu adam aldattı bir sürü sıkıntı yaşadı. yani kötü hiç bir zaman iyi olmuyor malesef. Sizin şu an önceliğiniz büyük kızınız. Kaybolmadan tutun elinden bırakmayın. size ihtiyacı var. Seni sevmiyorum derken aslında "anne bana yardım et" diyor. Zor bir süreç ama atlatılamayacak bir süreç değilO zaman ayrı görev yerlerindeydik ve sonra birlestik rayinda giden bı evliliğim vardı sonradan herşey bı anda değişti hayatta öyle değil mi herkes mükemmel mi sagkikliyken bıle bı anda ters düz olamaz mı insan degilmiyiz anlamıyorum tavırları teşekkür ederim sizin için demiyorum
İnşallah hiç böyle sarsilmadi bende her şey bitmişti pedagog psikiyatrist sözü ile en kotu baba bile babasizliktan iyidir lafıyla geri adım attım bu hale geldikten sora hadi duzeldik bı çocuk daha demek intihar olur büyük konusmamak lazım arkadaşınızada Allah sabir versin bı kere anladıktan sonra çözdükten sonra hala beklemek boşa Umut. şimdi kızım yine hasta oldu korkuyorum bu arada ihmal olmasından büyük kızımın çünkü eline telefon verip keyfime değil hasta diğer kızıma bakiyordum kış basindan beri sırayla hasta oluyorlar.bı gün gittim daha çok diğer odada babasıyla baktım eline telefon verip uzanmış ondan sonra sürekli yanında tutuyorum kardeşiyle durmasada uyandirsada. inşallah aşarız yemek konusunu saldım illa yesin demiyorum artık bu konuda söylediği yemeğe sartlanir ve ilerde yiyerek mutlu olma durumu çıkıyormuş bıraktım daha rahat oldu inşallah böyle gider. Pedagogun dediği bana çok fazla üzerine düşüyorsun kendi annemde olmadığı için tam tersi yapmaya çalışıyorsun yaparken de kötü yoldan gitmiş oluyorsun demişti daha çok seansa gidip çözmeye calisicam teşekkür ederim.Aynı durumda bir arkadaşım oldu. eşi ile genel anlamda arası iyi değildi iki çocukları vardı. Sonra araları düzeldi adam 3. çocuğu istedi ve oldu da. sonra yine araları bozuldu adam aldattı bir sürü sıkıntı yaşadı. yani kötü hiç bir zaman iyi olmuyor malesef. Sizin şu an önceliğiniz büyük kızınız. Kaybolmadan tutun elinden bırakmayın. size ihtiyacı var. Seni sevmiyorum derken aslında "anne bana yardım et" diyor. Zor bir süreç ama atlatılamayacak bir süreç değil
Keşke ebeveynlik de ehliyete tabi olsa. Keşke herkes baba olmasa.Merhaba arkadaşlar fikir istiyorum beş yaşındaki kızım. Kardeşi olduktan sıra çok değişti toparlayamiyor bir dönem telefon elinden düşmüyordu evde ki herkes umursamayinca tek başıma bir şey yapamadım benden nefret eder oldu pedagog a gittik. Yeme sorunu var bana kullandığı kelimeler çok ağır artık zoruma gidiyor ve süse çok düşkün kaç yıl tek başıma büyüttüm benimle uyumak bile istemiyor babasini istiyor bir donem boşanma mevzusu vardı kızım için rafa kaldırdım. Babası umursamaz aman çocuk diyen engel koymayan doğruyu anlatmaya eline tel veriyim rahat edeyim havasında olan biri oyunlarda oynuyor ama benimle ilgili kötü şeyler söylediğinde hoşuna gidip gülüyor. Çok kötü bı durum evde kuralcı kim varsa onu sevmiyor çocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?