5 yıllık çilem bitti çok şükür

nurten74

esrarlı gözler
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
221
2
116
Osmaniye
slm arkadaşlar 5 yıllık evliyim 3 kez düşük yaptım sonra birkez tüp bebek yaptırdım ama malesef olmadı. doktorlar bana sürekli bir problem yok bekle olur dediler ve türkiyede iyi bir tüp bebek merkezi araştırmaya başladım daha sonra istanbulda bir merkez buldum bana çok uzaktı ve sürekli gidip gelmem işten izin almak çok problem olacaktı ama yinede denekmek istedim istanbuldaki merkez benden genetik araştırma tahlilleri istedi bu tahlillerde sadece araştırma hastanesinde yapılıyordu bende konyada yaptırdım tahlilleri aldıktan sonra bir problem çıkmadı. sonra tesadüf eseri dayımın oğlu bir tüp bebek uzmanı arkadaşım var konyada gel tahlillerini gösterelim görüşmende fayda var dedi bende görüşmek istemiyorum çok doktor gezdim o da aynısını söyleyecek dedim çok ısrar edince görüştüm ve bana doktor sana laparaskopi yapalım görünürde bir şey yok gibi duruyor ama senin kesin bir problemin var onuda laparaskopi ile anlarız dedi bende hemen kabul ettim ve ralihimde yapışıklık çıktı neyese laparaskopi esnaında yapışıklığ giderdim dedi iyiki yapmışız şimdi problemin kalmadı artık tüp bebek yaptırabilirsin dedi adanada bir merkez buldum ama tüp bebek raporu alabilmem için bir sürü prosüdür çıktı karşıma doktorlar rapor alabilmem için mutlaka aşılama yaptırman laım dediler zaten aşılama olmaz formaliteden yaptırıyorum diye osmaniyedeki kendi doktoruma yaptırdım ve bu gün sonucu aldım yarabbi çok şükür hamileyim artık allah herkeze versin inşallah...

bunları ne hevesle yazmıştım ama bebeğimi kaybettim ....

Son düzenleme:

senin adına cok sevindim insallah hayırlı saglıklı bebegin olur darısı bizlerin başıma allah bu sevinci isteyen herkeze yaşatsın

allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah çok sevindim darısı bizlere

canım bebeğin sana hayırlı uğurlu gelsin inşallah .benimde 3erken düşüğüm var çikolata kistim var ancak bunu sebep olarak görmüyorlar tam oarak düşüklere genetik test bende yaptırdım temiz rahim filmi histeroskobi yapıldu yani yapışıklık yok ancak benim döllenme sonrası rahimde tutunmuyor bebek banada sabret bişi yok diyolar ama bi düşüğün sebebi olmazmıki.artık tek tesellim ALLAH nasip ettikten sonra bebeğim baba tutuncak ve bırakmıyacak beni sağlığıyla inşşalahhhhh

ikinci bir tüpbebeğe ihtiyaç kalmadan hamile kalman çok sevindirici bir haber..hayırlı olsun hamileliğin canım..Allahım kucağına almayıda nasip etsin..bende laparoskopi düşünüyorum konyada hangi doktora yaptırdın ve maliyeti ne oldu canım
yardımcı olursan sevinirim...

ikinci bir tüpbebeğe ihtiyaç kalmadan hamile kalman çok sevindirici bir haber..hayırlı olsun hamileliğin canım..Allahım kucağına almayıda nasip etsin..bende laparoskopi düşünüyorum konyada hangi doktora yaptırdın ve maliyeti ne oldu canım
yardımcı olursan sevinirim...

canım burda doktor ismi vermek yasak diye biliyorum ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim doktor ismi vermek konusunda tam bilgim olmadığı için yazamıyorum allah seninde gönlüne göre versin teşekkür ederim.

canım burda doktor ismi vermek yasak diye biliyorum ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim doktor ismi vermek konusunda tam bilgim olmadığı için yazamıyorum allah seninde gönlüne göre versin teşekkür ederim.

özelden konyadaki hangi dr.lara gittiğini yazarmısın rica etsem?bide labroskobi rahim filimi denilen işlemmi?

ne güzel ALLAH tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bizim gibi bebek isteyen herkezlerin kucağını doldursun YÜCE RABBİM.bende merak ettim konya daki doktoru .benim rahim filmi çekildi sağ tüpüm tıkalı çıktı iki defa aşılama yapıldı sonuç negatif .laparaskopi yapılmadı burda doktorların ismini veriyorlar heralde yasak değil ama burdan yazmak istemiyorsan özel msj atabilirmisin

ne güzel ALLAH tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bizim gibi bebek isteyen herkezlerin kucağını doldursun YÜCE RABBİM.bende merak ettim konya daki doktoru .benim rahim filmi çekildi sağ tüpüm tıkalı çıktı iki defa aşılama yapıldı sonuç negatif .laparaskopi yapılmadı burda doktorların ismini veriyorlar heralde yasak değil ama burdan yazmak istemiyorsan özel msj atabilirmisin

doktorun ismini verebiliyorsun canım..
zaten bu site bu amaçlı birbirimize destek ve yardım için..daha önceki konulardada doktor ismi hastane hatta tel bile veriyorlar..merak etme.ilgin içinde teşekkür ederim..umarım hamileliğinde iyi gidiyordur kib

hcg değerlerim düşmeye başladı ama kanama yada düşük belirtisi yok gerçekten düşüyormu lütfen yardımcı olun bu şekilde olan varmı ya da böyle bir durum yaşayan duyan varmı lütfen

hcg değerlerim düşmeye başladı ama kanama yada düşük belirtisi yok gerçekten düşüyormu lütfen yardımcı olun bu şekilde olan varmı ya da böyle bir durum yaşayan duyan varmı lütfen

canım benim bilemiyorumki ama benim bir arkadaşım vardı degeri onunda düştü kimyasal gebelik dediler sonradan adet oldu allahımdan umut kesme bakıyım sen o her şeyin iyisini bilri kanama olmadıysa vardır bir umut diceksin ben bunu bilir bunu söylerim allahım yardımcın olsun kardeşim benimde 7 sene arayla ogullarımı kaybettim tekmelerini duydum allahım erken dogum yaptım yanına aldı hiç kötü düşünme eger öyle birşey varsa gene kalırsın ya benimgibi tekmelerini hissetseydin hastaneye gidipte dogursaydın ellerin boş çıksaydın ne yapardın beterin beteri var canım benim allahım işşallah bu emeklerini boşa çıkarmaz ne deyim yavrun işşallah sana tutunur imtaan dünyasındayız kardeş sabır edicez mükafatımız inan çok büyük olucak

canım çok teşekkür ederim allah kalbine göre versin bebek isteyen herkeze tez zamanda kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
bu arada doktor soranlara yazıyorum konyadaki doktorun ismi prof METİN ***** internette bulabilirsiniz ayrıca üniverside de görev yapıyor

tekrar yazıyorum belki bu sefer isim tam çıkar m e t i n ç a p a r

nurtencim hamileliğinde bir sorun yok umarım... biraz sıkıntılı bir dönem geçirmişsin geçmiş olsun Allahım tamamına erdirsin ve burdaki arkadaşların hepimizin yüzünü güldürsün inşallahgüzel allahım..
canım doktor ismi için tşk ben bekledim gelmeyince ali acara randevu aldım ocak 14. de o nasıl bir doktor iyimiki inanın her doktor değiştirmem ızdırap gibi..Allahım iyilerle karşılaştır rabbim bizi..

çok üzgünüm yaaa sürekli ağğlıyorum bebeğimi kaybettim allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin hevesim kursağımda kaldı...

çok üzgünüm yaaa sürekli ağğlıyorum bebeğimi kaybettim allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin hevesim kursağımda kaldı...

ALLAH sabır versin inş en kısa zamanda tekrar bebişin gelir.
hasbünallahi nimel vekil nimel mevla ve nimel nasir

çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile olursun..neden kaybettiğine dair doktor bişey dedimi niye olmuş ...ama hamile kalabiliyorsun bunu biliyorsun canım sakın üzülme kendine dert etme mutlaka olacak..bence endoskobi yapıldı ya ..senin kanallar açıldı en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın yine bizlerle paylaşakcaksın lütfen üzülme..sıkıntı herşeyin başı moralini yüksek tutki bebeklerinde seninle hayata tutunsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…