slm arkadaşlar 5 yıllık evliyim 3 kez düşük yaptım sonra birkez
tüp bebek yaptırdım ama malesef olmadı. doktorlar bana sürekli bir problem yok bekle olur dediler ve türkiyede iyi bir tüp bebek merkezi araştırmaya başladım daha sonra istanbulda bir merkez buldum bana çok uzaktı ve sürekli gidip gelmem işten izin almak çok problem olacaktı ama yinede denekmek istedim istanbuldaki merkez benden genetik araştırma tahlilleri istedi bu tahlillerde sadece araştırma hastanesinde yapılıyordu bende konyada yaptırdım tahlilleri aldıktan sonra bir problem çıkmadı. sonra tesadüf eseri dayımın oğlu bir tüp bebek uzmanı arkadaşım var konyada gel tahlillerini gösterelim görüşmende fayda var dedi bende görüşmek istemiyorum çok doktor gezdim o da aynısını söyleyecek dedim çok ısrar edince görüştüm ve bana doktor sana laparaskopi yapalım görünürde bir şey yok gibi duruyor ama senin kesin bir problemin var onuda laparaskopi ile anlarız dedi bende hemen kabul ettim ve ralihimde yapışıklık çıktı neyese laparaskopi esnaında yapışıklığ giderdim dedi iyiki yapmışız şimdi problemin kalmadı artık tüp bebek yaptırabilirsin dedi adanada bir merkez buldum ama tüp bebek raporu alabilmem için bir sürü prosüdür çıktı karşıma doktorlar rapor alabilmem için mutlaka aşılama yaptırman laım dediler zaten aşılama olmaz formaliteden yaptırıyorum diye osmaniyedeki kendi doktoruma yaptırdım ve bu gün sonucu aldım yarabbi çok şükür hamileyim artık allah herkeze versin inşallah...
bunları ne hevesle yazmıştım ama bebeğimi kaybettim ....